18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 14, 2012 23:35:15 GMT 2
"Seda ma olen isegi kuulnud, et seal kahtlane rahvas liigub," ütles Phoebe. Samas ei lase Colin ju kellelgi talle liiga teha ja seega Phoebs väga ei põe ka. Tütarlapselik pilt? Saab väljakutse olema, sest Phoebe garderoob koosnebki enamasti musta värvi rõivastest. Samas oleks Phoebs täpselt nagu Lumivalgeke, kui ta kauni kleidi selga ajaks. "Siis ma peaks extreme makeoveri läbi tegema," vastas Phoebs venna küsimusele, kuni tal stuudioga seoses äkki üks mõte tuli. "Ma tahaks sul kuidagi aidata stuudiot luua," teatas Phoebs, näol tõsine ilme.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 15, 2012 19:43:39 GMT 2
"Paned ühe lillelise kleidi selga ja võtad paar kilo seda tumedat meiki vähemaks ja oledki ilus tütarlaps," lausus Colin muiates. Ta lootis, et tüdruk asja väga südamesse ei võta, sest mõned sõnad kukkusid natuke halvasti välja. Ega Phoebe oli nii ka ilus. "Kui ma stuudio jaoks raha kokku saan, siis sa võid mul aidata ehitada," sõnas noormees, "värvimine, lihvimine, kola välja vedamine." Tegelikult oleks tore seda õega koos teha ju.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 15, 2012 20:56:08 GMT 2
Lillelisest kleidist kuulmine ajas Phoebe juba hüsteeriliselt naerma. Ta paneks selga ükskõik, millise muu mustriga kleidi, aga mitte mingil juhul ei pane see tüdruk selga lillelist. Sitsid-satsid on veel okei, kuni nad ei ole lillelised. "Lilleline kleit? Sa teed nalja," lausus Phoebs, kui rahunenud oli. "Ma näen selles välja veel hullem kui kellegi vanaema." Samas meiki võib ta vähemaks võtta ja...muidugi...Phoebe põhikooli lõpukleit sobiks küll. See on armas ja tütarlapselik, küll valget värvi, aga sobib. See ongi juba kaua kapis seisnud ja tolmu kogunud, aga tütarlapseliku shoodi jaoks täiuslik. Stuudio jaoks oli Colin aga päris kaua juba raha kogunud ja nii tuli Phoebele järgmine mõte. "Ma võin ju oma perse tööle ka ajada ja aidata sul rahagi kokku saada," pakkus ta. Samal ajal tööl ja koolis käies tuleks küll kõvasti aega planeerima hakata, aga nii saaks vähemalt aidata Colinil raha kokku saada ja siis ehitustöödega pihta hakata. Vahel võib ju venna heaks ka midagi teha.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 15, 2012 21:02:11 GMT 2
"Mis neil lillelistel kleitidel viga on?" ei saanud mees aru, kergitades enda kulme, "peaaegu igal neiul peaks olema vähemalt üks kena lilleline suvekleit." Nagu Colin teaks hullult, mis tüdrukute kapis olema peaks. Lihtsalt suvel võis selliseid kleite näha pea igal tänavanurgal. "Ei ole vaja. Sinu tööks on praegu õppida ja keskkool ära lõpetada. Küll mina stuudioga hakkama saan," sõnas noormees kindlalt.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 15, 2012 21:13:18 GMT 2
Phoebe turtsatas. "Mida sa ka tead?" küsis ta. "See, et paljudel vähemalt üks lilleline kleit on, ei tähenda, et ka mina peaksin omale mõne sellise muretsema. Pigem sebin kuskilt juba ruudulise või mingi suvaka kirju või vikerkaarevärvilise kleidikese." Lilleline muster oli Phoebe jaoks nõme ja isegi, kui ta teeks mingi stiilimuutuse läbi, hoiduks ta sellest mustrist. Pealegi ei tahtnud ta olla nagu paljud teised tüdrukud, kellel tõepoolest lilleline kleit on. "Aga sina oled praegu meie pere peamine sissetulek, see omakorda tähendab seda, et sa jäädki seda raha koguma ja parem, kui mina end ka tööle vean," ütles Phoebs vennale vastu. Kuskilt midagi ikka ju leiab.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 15, 2012 21:49:20 GMT 2
"Sinu puhul oleks ilmselt üldse edusammud, kui sa endale kleidi ostaksid, mis ei oleks must," muigas Colin, saades tegelikult õe hoiakust mingil määral isegi aru. "Phoebs, mul on see praktiliselt koos. Mul on papsi ajast suurem osa ja muu olen ise juurde teeninud," lausus mees, "ma mõtlesin enda sõnu tõsiselt - sinu tööks on praegu õppida." Jõudnud tuttava majani, mis nüüd nende kodu on, keeras ta sissesõidu teele sisse ning seiskas mootori. Vabastanud end turvavööst, lükkas Colin ukse lahti ja astus välja. Ta ootas Phoebe ka ilusti ära ning lukustas auto. Hetk hiljem liikusid õde ja vend juba majja.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 15, 2012 21:56:36 GMT 2
Phoebs kallutas pea küljele ja vaatas tõsisel ilmel vennale otsa. "Kas sa siis mu põhikooli lõpetamist üldse ei mäleta?" küsis ta vennalt. "Mul on see valge kleit siiani alles ja kogub kapis tolmu, aga kuna ma nähtavasti paksuks pole läinud, peaks see mulle selga minema küll. Iseasi, kuna ma selle selga kavatsen uuesti tõmmata." Siiani on Phoebs eelistanud süngeid, enamasti musti või tumedatest värvides pikki gootikleite, aga mõne pidulikuma ürituse puhul lähevad ka lühemad ja pitsilised, aga domineeriv värv on sellegipoolest must. Valge ei tundunud lihtsalt eriti sobiv. Jõudnud koju, liikusid Phoebs ja Colin majja ning uksest sisse astudes ei jõudnud Phoebs oma tanksaapaidki jalast ära võtta, kui Behemoth end juba vastu perenaise jalgu nühkima tuli ja kõvasti nurru lõi. "Oota, sa hull loom, las ma võtan oma saapad enne ära," ütles neidis kassile.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 15, 2012 22:15:31 GMT 2
"Kui sa seda ütled, siis muidugi tuleb meelde küll," noogutas Colin, "no millest me siin üldse räägime siis? See kleit sobiks ju suurepäraselt." Noormees eemaldas enda valged tennised ja musta jope, muiates kergelt, kui kass ennast kohe vastu õde nühikma hakkas. Hea, et see elukas noormehest eemale hoiab. Colin võttis poekoti ning liikus kööki, kus asjad kappidesse pani, jättes välja ainult need, mida neil filmi vaatamisel vaja võiks minna. "Kas sa tahad suurest telekast vaadata või arvutist?" hõikas Colin, liikudes peagi enda häälele järgi, jäädes enda õest paari meetri kaugusel seisma.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 15, 2012 23:05:14 GMT 2
"Teinekord, kallis venna...teinekord," ütles Phoebs ja patsutas Colinit õlale, kui saapad oli jalast ära saanud. Behemoth polnud Phoebet muidugi veel rahule jätnud ja sügavalt ohates võttis neidis musta kiisu omale sülle. Süles jäi kass lõpuks rahule, kuid sellegipoolest nurrus ta edasi. "Mulle küll meeldiks filme pigem suuremalt ekraanilt vaadata kui kuskilt august piiluda," vastas Phoebs venna küsimusele, kui kiisut süles hoides samuti kööki liikus.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 15, 2012 23:09:42 GMT 2
"Okei," sõnas Colin, "siis ma ühendan enda arvuti teleriga." Seda öelnud, jalutas noormees trepist üles enda tuppa. Ta võttis laualt enda arvuti ning tatsas siis alla tagasi. Natuke aega subimist ja kõik oli kenasti ühendatud. "Nii, mine vaata nüüd, mida sa vaadata tahad," viipas Colin õele, liikudes ise hoopis kööki, kus ta popcorni ja krõpsu valmis tegi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 15, 2012 23:15:04 GMT 2
Phoebs noogutas vaid Colinile vastuseks. Nüüd ei püsinud ka Behemoth enam kaua süles ja kui kass rabelema hakkas, asetaski Phoebe kiisu maha, kes nüüd oma kausikese juurde konservi mugima läks. See aga jättis Phoebele endale võimaluse mõned võileivad valmis meisterdada, kuni Colin teises toas juhtmetega jamab ja arvuti telekaga ühendab. Andnud viilukese vorsti ka kassile, läkski Phoebe võileivataldrikuga elutuppa ja asetas selle diivani juurde lauakesele. "Sina köögis, huvitav vaadata," märkis Phoebs enne, kui elutuppa filme valima kadus. Ta scrollis mõnda aega seda pikka nimekirja ja otsustas lõpuks Tedi kasuks.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 16, 2012 23:09:39 GMT 2
"Jajaah, seda ma usun," muigas Colin, kui õde tema köögis olemise kohta märkuse tegi. Krõpsud valas noormees kaussi, segas kokku dipikastme ja pani siis popcorni mikrokasse. Mõned minutid ja ka need olid valmis. Kuna kausist on parem süüa, siis valas ta need samuti kaussi. Kõige pealt viis ta elutuppa popcorni kausi ja uuel ringil krõpsu koos dipiga. "Nii, võime vist alustada. Mida me vaatame siis?" uuris noormees, istudes enda õe kõrvale diivanile, "tee lihtsalt siis topeltklõps ja pane arvuti kuskile eemale."
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 18, 2012 12:23:19 GMT 2
Colinil ei läinudki köögis kaua ning varsti oli vend krõpsu- ja popcornikaussidega tagasi. "Täna vaatame Tedi," vastas Phoebs ja kergitas end veidi, et vastaval failil topeltklõps teha ja film käima panna. Siis ajas ta käe krõpsukaussi ja suunas pilgu ekraanile.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 18, 2012 15:06:33 GMT 2
Colin pani puldist heli natuke kõvemaks ning suunas siis enda sinised silmad telerile. Mõned tuttavad olid sellest filmist ühtteist rääkinud, nüüd oli mehel aga võimalus ka ise sellele pilk peale visata. "Hea valik," naeratas Colin ning tõstis popcorni kausi endale sülle. Esiteks oli nii mugavam ja teiseks sai Phoebe ka siit väga tublisti popcorni kätte.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 18, 2012 19:22:45 GMT 2
Ka Phoebe oli sellest filmist üht-teist kuulnud ja nüüd oli tal võimalus seda ka vaadata. Neidis tahtis seda juba kinno vaatama minna, aga sinna ta ei jõudnudki. "Kindlasti," ütles ka Phoebs naeratades, kui Colin tema valikut kiitis. Ta vaatas filmi ja mugis popcorni, kuid mõtted läksid pidevalt venna sõbrale.
|
|