19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Nov 21, 2012 0:16:50 GMT 2
Et siis varsti saab aasta täis. Vot kui armas. "Mhh, ole nüüd. See ei saa nüüd küll mingi saladus olla," tahtis Mirth, et noormees talle ikkagi räägiks. Ja ta rääkiski. Kylie muigas. "Ei saanud kohe pihta, et maailma kõige parem tüdruk käeulatuses on ja pidid selleks enne mõned teised läbi proovima?" küsis Ky mitte just kõige viisakama küsimuse, aga täpselt nii otsekohene ta ongi. Milleks keerutada? Kylie tegi pintsli hoolikalt puhtaks ja kastis selle siis teise värvi sisse ning jätkas hoolikalt värvimist. Loodetavasti tema nägemus sellest pildist ja Sayeri oma sobivad ikka omavahel kokku, et see maal tervikuna vägev välja tuleks. "Aga kuidas sa pärast teisi siis ikkagi tee Jessicani leidsid?" päris Ky edasi.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 21, 2012 16:13:40 GMT 2
Sayer vaatas tüdrukule otsa, kallutades enda pead ühele küljele. "Nendele küsimustele ma ei vasta," sõnas noormees kindlal toonil, mis pani sellele teemale punkti. Ta ei kavatsenud hakata rääkima siin enda eksidest ja mõtetest, et ta pole piisavalt hea ja muu selline. Siis peaks ta veel enda minevikust rääkima, et Kylie asjast paremini aru saaks. See kõik on aga liiga isiklik, et mingile tüdrukule rääkida, kellega ta alles mõned minutid tagasi kohtus. "Räägi mulle parem, mis sa siin teha plaanid? Kus sa elama hakkad? Lähed sa kooli? Tööle?" esitas Rufus ridu küsimusi, kastes pintsli uuesti värvi sisse ning jätkates pildiga.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Nov 21, 2012 22:06:50 GMT 2
Olgu, kui Sayeri ei taha nendele küsimustele vastata, siis sundima ka ei hakka. Pärast ütleb veel muidu, et ei viigi teda Jessicaga kokku ja siis, vaatamata sellele, et tegu on väikelinnaga, oleks tal võib-olla päris palju läbi kammida vaja, enne kui otsitava tüdruku leiab. "Ma ei tea," vastas Ky ausalt. Mirth on läbi mõelnud ainult selle, et ajab rahab kokku ja sõidab siia ning otsib Jessie üles. "Oleneb, kuidas Jessica minusse suhtub. Kui ta mu eemale ajab, siis lähen ma siit linnast ära. Kui omaks võtab, katsun kuidagi hakkama saada. Otsin töö ja katsun katuse pea kohale saada." Nullist ilma igasuguste ressurssideta on natuke nadi otsa peale saada, aga ega Ky pole allaandja. Ta vähemalt proovib.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 21, 2012 22:31:37 GMT 2
"Ma kahtlen, et ta sind ära ajab, aga muidugi ega mina ei tea, milline see teie suhe on ja mida ta sellest arvab. Ta ei ole mulle kunagi sind maininud," lausus noormees. "Töö osas võid alati minu poole pöörduda. Ma olen kindel, et suudaksin sulle kuskilt midagi leida. Sellises väikeses linnas saavad enamasti kõik tööd, kes tahavad. Uutega ollakse natuke pessimistlikumad, aga tutvused aitavad alati," muigas Sayer ning vaatas tüdrukule otsa. Isegi kui Jes tüdrukuga läbi ei peaks saama, siis vaevalt ta Kylie ilma elukohata jätaks. See oleks lihtsalt südametu tegevus.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Nov 21, 2012 22:38:59 GMT 2
Algus siin Tree Hillis on paljulubav. Täielik õnnistus ühele põgenenud orvule - kui sulle sõna otseses mõttes koperdab otsa noormees, kellel on nii hea süda. Igaüks ilmselt oma abi ei pakuks. Mõni teine oleks Kylie ilmselt sealt ukse juurest minema ajanud, et too lapsi ei hirmutaks või midagi. Mõni oleks võib-olla üldse politsei kutsunud, et ta tänavatelt koristataks. "Sa oled hea poiss," lausus Ky pärast mõningast vaikust, mille ta värvimisega sisustas, "Jessical on sinuga vedanud." Mirthil pole õrna aimugi, milline Jessica tüdruksõbrana on, aga seda ta teab, et Jessie vajab hoolitsust ning seda turvatunnet, et keegi on ja tahab olla tema jaoks alati olemas.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 21, 2012 22:58:06 GMT 2
"Ma ei oska seda kommenteerida," muigas noormees, sest talle ei meeldinud kohe kindlasti, kui keegi teda paremasse kirja tõstis, kui ta tegelikult oli. Tema minevik ei näita sugugi, et ta väga hea poiss oleks kui kasutada Kylie sõnu. "Tead," sõnas Sayer, "kui me selle valmis saame, siis läheme minu juurde. Sa käid pesus ära, no offence, ja ma teen sulle ühe korraliku söögi, sest mul on tunne, et sa pole juba ammu midagi korralikku söönud. Ja siis helistan ma Jessicale ja kutsun ta enda juurde. Kuidas sulle selline plaan meeldiks?" Noormehe hallikas rohelised silmad vaatasid näitsikule ootavalt otsa.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Nov 21, 2012 23:05:19 GMT 2
"Madal enesehinnang?" küsis Kylie, mõeldes, kas ta pärib liiga palju. Peaks edaspidi igaks juhuks vait olema ja suu lahti tegema alles siis, kui Sayer midagi küsib. Noormehe ettepanek oli rohkem kui meeldiv. Pessu tahtis ta juba päev pärast seda, kui lastekodust varvast viskas. Üsna läbimõtlematu oli tema plaan, aga mis tehtud, see tehtud. "Mulle meeldiks see..väga," lausus Ky natuke tagasihoidliku entusiasmiga.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 21, 2012 23:21:54 GMT 2
"Khm... you can say that," lausus noormees pärast köhatust ja üsna ebamäärasel pobinal. Pole just asi, mida igaühele rääkima minna. Tegelikult asi ei ole selles nagu noormehel ei oleks usku endasse või ta peaks ennast kõiges väga halvaks. Ta lihtsalt leiab mõnikord, et ei ole teiste inimeste jaoks piisavalt hea. "Siis on see otsustatud," sõnas Sayer kerge noogutusega.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Nov 21, 2012 23:52:38 GMT 2
Kylie muigas. Esmamulje sellest noormehest on küll väga hea. Miks ta ise ennast nii ei näe? Mis selle põhjuseks ka ei olnud, Ky ei hakanud rohkem torkima. Kuna tegemist on siiski Jessica poisssõbraga, siis tasuks temaga hästi läbi saada. Mõned tunnid hiljem oli sein värvitud. Kuna Mirth oli värvides väga ettevaatlik ja ei võtnud seega kordagi palju värvi pintslile, siis suutis ta oma riided ka värvist puhtaks jätta. Need olid siiski tema ainsad riided. Kylie puhastas pintsli ära ja jäi siis nagu totakas keset saali seisma, jõllitades nüüd tervikut.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 22, 2012 0:01:44 GMT 2
Sayer pani kõik värvid kokku ja pintslid puhastatult nende juurde. Nagu nii pidi keegi veel põrandalt kile ära võtma ja värvipurgid ära viima. Nende töö siin oli tehtud. Noormees jalutas üsna saali keskele ja silmitses siis seda seina. See nägi vägev välja! "Tead, me tegime ikka head tööd," muigas noormees ja vaatas Kylie'le otsa, visates talle siis ühe high5'i. Silmitsenud veel hetke seda imelist kätetööd, sammus ta enda koti juurde, kus tõmbas pusa ja jope jälle selga. Kott üle õla ja nooruk oli valmis minema. "Lähme?" küsis ta tüdrukult üle. Loodetavasti ei ole ta vahepeal ümber mõelnud.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Nov 22, 2012 0:12:31 GMT 2
Pats kajas seal tühjas suures saalis päris nunnult vastu. Tähendab, kõla on seal nagu metsas. "Ei kurda jah, täitsa ilus tuli teine," nõustus Kylie. Ja ei olegi nende kahe nägemusel nii hullu kontrasti, et kaks poolt omavahel kokku ei sulaks. Tuleb see sellest, et mõlema kunsti on mõjutanud sama mees? "Mhm," noogutas Ky. Seal on nende töö tehtud. Mirth aitas Sayerit ja nüüd tahab ta, et Say veel viimase sammu selleks teeks, et ta Jessiet näeks. Puhas ihu ja korralik söök on ainult boonuseks.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 22, 2012 15:57:58 GMT 2
Sayer otsis taskust välja võtmed ning jalutas siis suurest saalist jälle välja otse välisukse juurde, mille ta lahti keeras. Lasnud Kylie enda ees hoonest välja, astus ka noormees värske õhu kätte, mis juba kergelt külm oli. Ega talv vist enam väga kaugele ei jää. Õues magamisest küll rääkida ei saa. Kui tüdruk mujale ei saa, siis paneb Rufus ta enda majja elama. Vanematel poleks naguniii midagi selle vastu. Noortekeskuse uks sai ilusti lukku keeratud ning noored võisid nüüd Tremblayde tagasihoidliku maja poole liikuma hakata. "Ma loodan, et see liiga isiklik ei ole, aga kas sa enda vanematest midagi tead ka? On sul õdesi või vendi?" arendas Rufus vestlust.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Nov 22, 2012 17:54:09 GMT 2
Väljas polnudki enam pime, järelikult olin nad seal noortekeskuse saalis päris mitu tundi seina värvinud ja kell on nüüdsest hommikust juba keskpäevani liikunud. Vaatamata sellele, et päike väljas oli, oli Kyl pisut külm. Talv tõesti ei ole enam kaugel. Sayeri esitatud küsimus polnud isiklik. "Ma tean ainult seda, et mu vanemad ütlesid pärast sünnitust, et nad ei taha minuga mitte mingisugust tegemist teha. Võib-olla on mul õdesid-vendi, võib-olla poolõdesid-poolvendi, aga ma ei tea. Ja ma ei tea, kuidas sellesse suhtuda. Ma ei ole kindel, et ma seda teada tahan. Ma ei vihka oma vanemaid selle eest, et nad mind ei tahtnud, aga...ma ei tea. Minu jaoks pole neid lihtsalt olemas ja ma olen leppinud sellega. Ma ilmselt ei suudaks neile otsa vaadata ja kui nad mu niimoodi jätsid, siis ega nad ei väärigi seda, et ma nendega mingit tegemist teha tahaks," rääkis Kylie.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 22, 2012 18:49:07 GMT 2
Sayer surus mõlemad enda käed pükste taskusse ning silmitses vaikides teed, mida mööda nad jalutasid. Ta kuulas Kylie juttu ning mõtles temaga kaasa. "Mnjah... ega ma ei oska selles osas midagi kaasa rääkida," lausus noormees, sest tal tõesti ei olnud sellist kogemust. Kui siis ainult see, et ta õppis enda isale andestama, kuigi ta kohtles noormeest peaaegu tosin aastat nagu kõige hullemat rämpsu. Sellest ta aga selle võõraga siin küll rääkima ei hakka. Ja loodetavasti ei tee seda ka Jessica. "Kuigi mu üks sõbranna oli vist kolmene kui ta koos enda vennaga vanematelt ära võeti, sest nad ei olnud võimelised neid kasvatama. Aga nüüd nii aasta tagasi võtsid vanemad nende ühendust. Ega see kõik just väga libedalt ei läinud, aga mingi aeg nad suhtlesid natuke. Vähemalt minu sõbranna küll. Vend ei võtnud väga vedu. Hetkel ma ei teagi, kuidas see olukord neil on," rääkis Sayer lihtsalt sellepärast, et see läks teemasse hetkel. Niisama vaikides jalutada oleks ka veider.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Nov 22, 2012 19:02:01 GMT 2
Pole Kylie vanemad siiani tüdruku vastu huvi tundnud, ei hakka ilmselt hiljem ka. Aga Ky ei ole suutnud leida mitteühtegi loogilist põhjendust sellele, et miks ta üldse ilmale toodi, kui teda ei tahetud. "Üks asi on see, kui võetakse ära, teine see, kui jäetakse maha," ütles Kylie, "kaks erinevat asja, aga oleneb ka muidugi sellest, milles seisnes see, et pole võimeline kasvatama." Kui inimene on puudega ja temalt sellepärast laps ära võetakse, siis pole lapsel vanematele midagi andestada - nende jaoks oli ta ju tegelikult oluline. "Sul endal ei ole õdesid-vendi?" uuris Mirth. Mõni samakena ja samasõbralik kutt näiteks. Poleks mitte üldse paha. Muidu hakka või parimalt sõbrannalt meest üle lööma. Kui muidugi võib veel Jessicat parimaks sõbrannaks nimetada. Tõde pole enam kaugel.
|
|