|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 22:55:52 GMT 2
"Absurd tõesti," nõustus noormees, "huvitav, kas siis isegi lastevanemad ei tunne selle vastu huvi?" Ühes oli Colin kindel - kui see sait peaks tema õe kohta midagi õudsat kirjutama, siis sellel eriti hästi ei lähe. "Võibolla on siis asi selles, et inimesed võtavad seda kui kollastkirjandust?" pakkus Colin ja selle juures unustatakse ära, et teismelised on vägagi kergesti haavatavad ja keskkool on üks raske ja õudne koht ka ilma sellise kõmuta. "Rebekah oli ta tõesti. Kui mina teda viimati nägin, siis pidi ta tolle tüübiga rääkima minema. Vähemalt ma soovitasin tal seda teha selle asemel, et end baaris täis juua," kehitas noormees enda õlgu.
|
|
|
Post by dramamama on Oct 29, 2012 22:59:22 GMT 2
"Ma ei kujuta ette. See on jah vist rohkem meelelahutus. Paljud ei võta seda tõsiselt, aga ma arvan, et alles siis asja tõsiselt, kui keegi teeb lehe pärast enesetapu või midagi," lausus neiu vastikusega. Tema oli piisavalt tugev, aga kas ka teised olid? "Jaaah," venitas Sienna. "Sest alkohol on kõige lahendus," lisas ta irooniaga. Kui tüdruk jõi, siis natuke ja harva. Ta ei olnud iialgi elus purupurjus olnud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 23:46:23 GMT 2
"Jah," sõnas mees süngelt, "paljud noored näevad tõesti surmas väljundit enda probleemidele." Kahju tegelikult, et ühiskond noori inimeis nii kaugele surub, et neil enam muud üle lihtsalt ei jää. "Inimesed on juba iidamast aadamast saati pudelipõhjast enda probleemidele lahendusi otsinud," muigas Colin. Tema ise jõi tavaliselt siis kui ta väljas käis või sõpradega istus, aga alati jõi ta teatud piirini.
|
|
|
Post by dramamama on Oct 30, 2012 16:20:15 GMT 2
"Ma loodan, et siiski siin koolis seda ei juhtu, aga...Alati tulevad sellised asjad ootamatult," rääkis tüdruk edasi. "Ja mina ei saa jällegi sellest aru. Alkohol on vaid ajutine lahendus, see ei aita kuidagi probleemi lahendusel kaasa," lausus Sienna. Ta tõmbas pusa luku kinni ja sättis korvpalli paremini käes, et see minema ei põrkaks.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2012 23:39:04 GMT 2
"Ma arvan, et see kohalik keskkool on piisavalt väike, et tunda enda õpilasi üsna hästi, et õigel hetkel asjale jaole saada. Aga ega kunagi ei või teada...," lausus Colin. Kuidas nad küll nii sünge teemani jõudsid? "Olen sinuga täiesti nõus. Nagu öeldaske - alkohol on tarkade jook," muigas mees, vaadates tüdrukule korraks otsa.
|
|
|
Post by dramamama on Nov 2, 2012 22:15:16 GMT 2
"Selliseid asju ei näe ette, ühel hetkel ilmub lihtsalt kohalikus ajalehes uudis, et Tree Hilli õpilane tegi enesetapu," arvas Livia. Ta väga hea sõbra sugulane oli võtnud elu veeniviiulit mängides ning keegi ei leidnud põhjust. Ta oli hea õpilane, suhted olid korras, poiss-sõber üks hoolivamaid inimesi. "Jah, pean nõustuma," naeratas tüdruk. Teema oli kuidagi süngeks muutunud, oli vaja rõõmsamate asjade juurde minna.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2012 23:09:58 GMT 2
"Inimesed on jah sellised keerulised olendid. Me ei tea kunagi, mida nad enda sees peita võivad," lausus Colin, vaadates tüdrukule otsa. Me ei saa mitte kunagi kellegi kohta kõike teada. "Aga räägi mulle kui selle linna uus elanik - kus sa siis juba ära oled käinud ja mis sa näinud oled?" tundis mees huvi.
|
|
|
Post by dramamama on Nov 3, 2012 12:44:49 GMT 2
Liv oli ääretult tänulik teemavahetuse eest. "Eastside on üsna läbi vaatamata, sealt olen ma ainult Sunset Sushi ümbrust näinud. Westside on nii pooleldi läbi uuritud: GPB on nähtud, laohoonete lähedus, üks pisike kohvik on ka järele proovitud, kus on vist maailma parimad saiakesed," seletas Sienna. Ta ei olnud veel eriti aega saanudki, et minna ümbrust uurima.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2012 15:42:16 GMT 2
"Ma olen ka hetkel rohkem Westside'il ringi vaadanud, aga ookean on ka ikka üle vaadatud," sõnas noormees, "ma peaks ütlema, et mulle pakub Westside isegi rohkem huvi. Siin on huvitavam arhitektuur ja üldse tundub siin olema rohkem ajalugu." Colin vaatas tüdrukule otsa, "see saiakeste kohvik on Karen's Cafe ma oletan? Sealt olena ma alati midagi head leidnud. Laohoonetesse ma veel jõudnud ei ole ja ega väga ei kutsu ka, aga ma arvan, et mõni päev käin ehk siiski ära," sõnas mees.
|
|
|
Post by dramamama on Nov 3, 2012 22:42:32 GMT 2
"Jah, Karen's Cafe," noogutas Liv. "Ma käisin seal läheduses, kui kuulsin muusikat. Mingid noored tantsisid seal ja üritus tundus päris lahe olevat," lausus Olivia. Ega muidu polekski ta sinna läinud, aga vali muusika justkui kinnitas, et mingeid maffiabosse seal ei olnud enda arveid klaarimas.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2012 23:39:44 GMT 2
"Sellist üritust tahaks küll oma silmaga näha," sõnas Colin. Tavaliselt võid sa selliseid hetki näha mõnes filmis, aga mitte kuskil väikelinnas. "Tantsisid ka?" uuris mees muiates, tõstes enda silmad teelt Oliviale. "Ja enne kui sa midagi selle kohta küsida jõuad siis - ma ei ole eriline tantsuinimene," lausus noormees kergelt turtsatades.
|
|
|
Post by dramamama on Nov 4, 2012 17:41:08 GMT 2
Ega Liv nägi ka sellist asja esimest korda. "Ei," raputas tüdruk naerdes pead. "Ma ei tunne end siin veel piisavalt koduselt, et minna võõrastega tantsima ja pealegi mulle istub jalka või korvpall paremini," lausus Olivia. "Olgu, sind ma siis tantsima ei kutsu," naeratas Sienna. Ta ei olnud ise ka eriti klubiinimene, kes igal reedel kulutaks taldu tantsuplatsil. Tüdrukule meeldisid rohkem rahulikud istumised.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 4, 2012 22:09:34 GMT 2
"Noh, siis oleme vist mõlemad sellised inimesed, kes vaataksid tantsu parema meelega eemalt ja elaks sellele kaasa selle asemel, et ise seal ringi hüpata," muigas Colin, silmitsedes näitsikut. Ega kõigile ei saagi ju kõik meeldida. Kuna noormees ei osanud enam millestki rääkida, siis otsustas ta pigem vaikida ja niisama vaikust ja linna nautida.
|
|