|
Post by dramamama on Oct 28, 2012 23:24:19 GMT 2
Liv muigas. Ei olnud jah otsaesisele kirjutatud. "Ei ütleks. Ma pole lihtsalt terve suvi saanud eriti kossu mängida. Ma olen rohkem selline, et võin öö läbi kõveras olla õmblusmasina kohal," lausus neiu. Talle meeldis tohutult lugeda ka. Sienna oli üpris mitmekülgne, kuigi mõnda asja jälestas. Näiteks kehalises aja peale jooksmist.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2012 23:32:31 GMT 2
"Tulevane disainer?" küsis mees õrnal muigel, "mulle tundub, et sa jääd sinna kuskile mitme olemuse piiri peale. Sinu kohta ei saagi selgelt öelda, et sa ainult üks oled. Mitmekülgne." Colinile meeldis sport rohkem vaatamise poole pealt ja niisama sõpradega harrastamise koha pealt. Samas meeldis tüübile jällegi mõnikord köögis toimetada, aga ka seda mitte just igakord. Muusikat meeldis talle kuulata ja ise aeg-ajalt kitarri mängida. "Oled siin Tree Hillis juba kaua elanud?" uuris mees.
|
|
|
Post by dramamama on Oct 28, 2012 23:39:39 GMT 2
"Ma ei usu," raputas tüdruk pead. Ta ei oleks jõudnud kooli õppemaksu tasuda. Neiu ei kujutanud ette, mis temast paari aasta pärast saab. Tööd tuli ilmselt mõnda aega teha, et koguda tueviku jaoks pisut raha. "Nädala olen elanud," vastas Sienna ja talle meenusid Nathanieli sõnad, mis jäävad ilmselt pikaks ajaks luupainajaks.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2012 23:46:55 GMT 2
"Miks mitte? Pole päris see, mis sulle meeldib või on nagu rohkem hobi?" uuris Colin. Võibolla ei peaks tüdrukut nii paljude küsimustega piinama. Jätab endast liiga veidra mulje. Hirmutab tüdruku üldse ära. Vaata, et pärast hakkab kaarega mööda käima. "Noh, siis olen ma sinust siin isegi mõni nädal kauem viibinud. Kuigi ma tõesti arvasin, et sa oled kohalik," tunnistas mees. Tüdruk tundus end sellel platsil nii koduselt tundvat nagu käiks siin igal õhtul.
|
|
|
Post by dramamama on Oct 28, 2012 23:53:58 GMT 2
"Pigem on asi minu... Võimaluste taga," vastas Sienna. Ta ei saanud mitte mingil juhul praeguse olukorra juures kuhugi õppima minna, sest disainikoolides polnud enamustes kohtades stipendiumivõimalust ja tal ei olnud 100 000 dollarit kuskilt tagataskust välja tõmmata.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 19:15:53 GMT 2
Colin noogutas, sest sai aru, mida tüdruk silmas pidas. Ülikool oli tõesti üsna kallis, kui sa just stipendiumit ei saa. Isegi osaline stipendium tuleks kasuks. "Aga olgem ausad, disainer saab olla ka ilma selle kalli diplomita," kehitas mees õlgu. Muidugi on võibolla nullist endale jalgu alla saada suhteliselt raske, sest ülikooli lõpetades on siiski võimalik endale juba töökoht saada enne lõpetamist. Näiteks praktikal käies. "Ma vaatan, et ma peaks vaikselt liikuma hakkama. Kus kandis sa elad? Äkki võin su ära saata?" pakkus Colin käsi laiutades. Loodetavasti ei ela Olivia teises linna otsas.
|
|
|
Post by dramamama on Oct 29, 2012 19:23:18 GMT 2
"Nojaa, aga see võimalus on peaaegu olemata," arvas tüdruk ta oli üsna kindel, et ei saa tulevikus enda loomingut müüa. "Ma elan siit pisut eemal, aga ikka Westiside'il," lausus tüdruk. "Vanade laohoonete läheduses," lisas Olivia täpsustavalt. Ta oli kuulnud päris palju halba tolle piirkonna kohta, aga ilmselt seetõttu olid seal ka korterid odavad.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 19:56:18 GMT 2
"Oleneb inimesest - kes usub ja tahab see ikka saab," lausus mees ning tõusis püsti. Jah, Colin uskus sellesse, et kui sa vaeva näed ja endasse usud, siis oled sa kõigeks võimeline. Vastaselt juhul ei oleks ta isegi hetkel sellisel positsioonil nagu ta on. "Väike ring tuleb sisse, aga ma võin su siiski ära saata," pakkus Colin, surudes enda käed teksade taskusse. Nüüd oli vaja Olivialt veel vastus saada.
|
|
|
Post by dramamama on Oct 29, 2012 20:04:23 GMT 2
"Ma ei hakka seda pakkumist tagasi ajamagi, kuna ausalt öeldes hirmutab see piirkond mindki," tunnistas tüdruk ning võttis rohelise korvpalli ning hakkas jalutama enda korteri poole. "Aga...Sa mainisid enne, et oled mõne nädala kauem elanud, miks sa siis Tree Hilli kasuks otsustasid?" küsis Sinna.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 20:18:34 GMT 2
"Olen mingeid üksikuid jutte nende laohoonete kohta kuulnud jah, aga pole sinna väga ise tahtnud minna," sõnas Colin. Kui siis ehk valges ja kaameraga. Pimedas oleks see lollus. Eriti pärast neid jutte, mida ta kuulnud on. "Tegelikult on selle kolimise tagas üldse üks üsna tavaline põhjus - vanemad läksid lahku. Tree Hill jäi lihtsalt....ma ei teagi miks. Ma olen kogu elu suurlinnas elanud, aga midagi selles kohas lihtsalt meeldis nii mulle kui ka emale. Mu õde...noh tal ei olnud lihtsalt väga valiku võimalust enam," ei osanud Colin päris täpselt tüdruku küsimusele vastata. Ilmselt võis üheks põhjuseks ka see olla, et Westside'i kinnisvara on üsna odav. "Ja miks sa ise siis siia tulid?" uuris mees vastu.
|
|
|
Post by dramamama on Oct 29, 2012 20:26:24 GMT 2
"Noh, ma võin öelda, et ma tean, mida sa tunned. Selles mõttes, et ma kasvasin üles põhiliselt ema ja vanavanemate juures," lausus Sienna. "Ma tahtsin uut elu alustada, aga juba suutis kooli kõmunurk mu kohta info üles, et...Jah," ütles neiu. Ta oleks tahtnud selle GC autori üles otsida ja talle paar krõbedamat sõna öelda, aga parem oli ilmselt asi lihtsalt ununema jätta.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 20:38:48 GMT 2
Tore, kui on keegi, kes on sama asja läbi elanud. Kuigi tüdruk tundus palju noorem, mis tähendab, et tema vanemad pidid palju varem lahku minema. "Mu isa on ärimees. Seega pole ta kunagi eriti tihti kodus käinud....ma ei teagi. Seda on veider öelda, aga seal nagu ei olekski erilist vahet selles, et mu vanemad enam koos ei ole. Muidugi rahamasin on nüüd meie tagant ära vajunud, aga ema saab pagarina siin täitsa head palka ja mina töötan juba ise. Ainult õde on see, kes käib veel teiste juures raha lunimas," muigas Colin, leides korraga, et ta räägib kahtlaselt palju täna. "Kooli misasi?" kergitas tüüp enda kulme, vaadates Oliviale otsa. Pole kunagi millestki sellisest varem kuulnud, "aga sul ei läinud siis vist see algus siin kõige paremini." Võibolla see pidigi nii minema, et tüdruk enda mineviku eest mitte ei põgeneks, vaid koos sellega elada oskaks.
|
|
|
Post by dramamama on Oct 29, 2012 20:48:05 GMT 2
"Ma ei mäleta enda isa. Ma olevat teda 2 korda näinud, aga muud ma ei tea," rääkis tüdruk. Isa ei olnud tal kunagi olemas, sest vanavanemad olid väga ranged ja seetõttu ei meeldinud Siennale nemad ka. "Kõmunurk, kuhu postitatakse kõigist ja kõigest. Seal on palju väljamõeldisi. Küberkiusamine," selgitas tüdruk. Ta jälestas seda asja. "Ei läinud jah. Hiljuti käis üks kutt mu peale karjumas, kuna ta ise semmis kahe tüdrukuga. Mõnes mõttes oli Inglismaa isegi parem," ohkas Olivia.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 21:26:54 GMT 2
Tüdruk kaotas siis enda isa õige varakult. Kui sellist inimest saab üldse isaks nimetada? "Küberkiusamine? Ja selline asi päriselt eksisteerib? Ja keegi ei ole selle vastu midagi teinud?" tulid küsimused üle Colini huulte. Tema väike õde käis ka siiski selles samas koolis. Ja Phoebs ei olnud siiski just kõige tavalisem ja populaarsem inimene, mis teeb temast hea sihtmärgi nagu ikka. Õnneks tema teada õde sellist rämpsu ei loe, aga kunagi ei või teada. Ja isegi kui tema ei loe, siis mis see loeb, kui kõik teised loevad. "Üks kutt kahe tüdrukuga? Miks see küll mulle tuttav ette tuleb?" muigas Colin, "ma pidin just üks päev ühe purjus teismelise baari juures taksosse aitama ja tema oli ka ühes noormehes pettunud."
|
|
|
Post by dramamama on Oct 29, 2012 22:00:26 GMT 2
"Nope. Kool on sellel minu arusaamist määda juba mitu aastat lasknud tegutseda. Absurd," lausus tüdruk. "Seal lahatakse tavaliste linnaelanike suhteid ka," lisas Sienna, saamata aru, kes sellest lõbu tundis. "Let me guess, üks tumeda peaga tšikk nimega Rebekah. Ta võttis minu teada tolle "printsi" endale, tunnen kaasa ausalt öeldes," rääkis Olivia. Ta ei suudaks iialgi sellise...Sitapeaga koos olla. Talle meeldisid noormehed, kes olid austavad ja sellised good guy suhtumisega.
|
|