21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Sept 9, 2012 21:41:21 GMT 2
"Ma tean," ilmus Alexi suule õrn naeratus ning tema rohelised silmad tõusid taldrikult noormehele. Pealegi oli Liam tal ilusti kiirvaliku all ja pealegi veel neidise lemmiknumbri all, siis ei pidanud ta teda pikalt otsima teiste kontaktide seast. "Ma jätaksin natukene hilisemaks .. sa võid minu pärast süüa, aga ma pean arvestama sellega, et üks pisikene lokkilammas minus on pressinud kõik minu elundid kokku," turtsatas näitsik kergelt. Talle meeldis täiega see Liami puhul, et mees ei käinud talle erinevate küsimustega pinda, kui ta nägi, et tüdruk ei taha teatud teemast rääkida.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 9, 2012 21:47:58 GMT 2
"Kuule, üksi ma nüüd ka sööma ei hakka," raputas tüüp lõbusamalt enda pead, "aga kuidas on - tahad veel niisama istuda siin laua taga või eelistad sa jahinina või tahad sa juba enda romanitliste filmide laksu kätte saada," muigas Liam, vaadates Lexile otsa. Tundus, et talle selline teemavahetus istus ja ta nägi kohe natuke rõõmsam ja rahulikum välja. Alati ei olegi vaja pinda käia. Las inimene räägib, siis kui ta valmis on.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Sept 12, 2012 18:09:49 GMT 2
Alex turtsatas kergelt. Võtnud rätiku enda sülest, sest nii viisakad inimesed tavaliselt ikka söövad, lükkas tüdruk enda tooli kaugemale ning tõusis vaikselt lauast. Pole vaja ennast siin igale poole ära lüüa. "Mmmm.. ma oleksin heameelega läinud alla sooja, seega sama hästi võime samal ajal ka kohustuslikus korras enda romantiliste filmide laksu kätte saada," hakkas Jess kergelt naerma. Nii imelik oli midagi sellist kuulda Liami suust, nagu ka ennist seda šoppamise teemat. Kas tüüp mõtles seda tõesti tõsiselt?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2012 20:28:30 GMT 2
"Olgu," noogutas Liam kergelt muiates, "peaasi, et sa ennast siin ära ei külmeta," sõnas noormees ning tõusis samuti laua tagant püsti. Kuna pottidel ja värkidel olid kaaned peal, siis ei viitsinud tüüp neid hetkel küll alla vedada. Kui siis ainult magustoidud, et need külma tagasi panna. Lähevad veel siin väljas halvaks. Jalutanud Lexi juurde, võttis ta mõlemast...aga samas oli väljas ka parajalt külm. Las jäävad. Liam võttis tema käest kinni ning jäi neiu ette seisma, vajutades tüdruku pehmetele huultele ühe lühikese musi. "Lähme," lausus ta vaikselt, kuid soojalt ning hoides Alexi ühest käest kinni, jalutasid nad alla jahi sisemusse.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Sept 12, 2012 20:51:56 GMT 2
See poleks tõesti hea mõte. Väga suur vahe on külmetusel siis kui sa oled normaalne inimene ja siis kui sa oled rase. Viimasel juhul ei satu riski alla mitte ainult su enda tervis, vaid ka pisikese oma endas. Tema on meil hetkel kõige tundlikum ja õrnem. Kui Liam Alexi juurde jalutas, võttes tema käest, saatis näitsik talle õrna naeratuse, suudeldes järgmine hetk tüüpi vastu, üks käsi noormehe põsel. See oli armas, magus ja meeldiv, aga kahjuks väga lühikene. Samas neil veel aega on.. äkki tulevad peagi ka need pikemad, mis on veelgi magusamad, armsamad ja meeldivamad. Aeglasel sammul kõndis Alex Liami järel jahi sisemusse, kus oli meeldivalt soe. Igastahes tunduvalt soojem kui väljas. "Mis valiku sa mulle siis vaatamiseks tõid?" tundis Lexie huvi, pöörates enda suured rohelised läikivad silmad poisile, suul õrn naeratus ja püüdes samal ajal enda käsi kerge hõõrumisega soojemaks muuta. Mis ajast ta nii külmakartlik on?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2012 21:11:16 GMT 2
"Noh, neid ikka on päris palju," muigas Liam, "ma läksin reaalselt filmilaenutusse ja küsisin neilt romantilisi filme. Saad sa aru...mina?" naeris noormees, jalutades otse läbi köögi selle taga asuvasse elutuppa, mille väikesel madalal laual, mis asus diivani ees, asus korv puuviljadega. Ja seal samas lebas ka kaks hunnikut DVDsi. Kummaski hunnikus oli viis plaati. "Sina valid, sest minul ei ole neist õrna aimugi," lausus Liam ning potsatas diivanile. Ta haaras laualt puldi ning pani teleka juba käima, pannes selle valmis filmi vaatamiseks.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Sept 12, 2012 21:25:59 GMT 2
"Kindlasti vaatas tüüp sind väga kahtlustava näoga.. oehh.. ma kujutan seda juba ette.." hakkas Alex lõbusalt naerma, kõndides samas vaikselt köögist edasi jäävasse elutuppa, istudes mugavalt diivanile. Enda kingad selle ette maha jätnud, tõstis tüdruk jalad samuti diivanile ning nii pea kui Liam tema kõrvale istus, maandus näitsiku pea tüübile sülle. Vot nii oli mugav. Õnneks oli diivanilaud piisavalt lähedal, et Lexie ulatas järjest DVD'sid võtma, lugedes igal ühel läbi tagakaanel oleva tutvustuse. Mõni tundus ikka vägagi kahtlane. "Vähemalt ei võtnud sa "Videviku" ega ühtegi selle järge," mainis tüdruk lõbusal turtsatusel.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2012 21:42:35 GMT 2
"Väike parandus - tegemist oli neiuga ja ta oli üsna üllatunud, aga tal oli selline 'aww' ilme peas," seletas Liam ning muigas kergelt. Muidugi oli ta ju küsinud, et kelle jaoks ja kus vaatamiseks ja seega oli poiss kõik lühidalt ära seletanud. Ja näitsik leti taga tegi need otsused. Tegelikult ladus ta nii paarkümmend filmi letile ja Liam valis sealt kümme. "Oh please....ma tean küll, kuidas sina sellesse suhtud ja kuidas ma ise sellesse suhtun," sõnas tüüp kindlameelselt. Tegelikult oli seal üks, mis tundus päris huvitav - Life as we know it. Tegu oli filmiga, kus mees ja naine ära surevad ning nende väike imikust laps jääb kasvatada mehe parimale sõbrale ja naise parimale sõbrale, kes üksteist eriti ei salli. Nad hakkavad koos elama ja seda last kasvatama. Ja nagu ikka nad lõpuks armuvad. Aga selles filmis on ka parajalt komöödiat.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Sept 12, 2012 21:51:21 GMT 2
"Veel hullem.. " turtsatas Alex kergelt, sirvides järjest neid filme, kuni suutis viimaks ühe välja valida, ulatades selle Liamile. Vähemalt see polnud alustuseks mingi ilge imal naistekas, mis peaks ajama nutma. Lexie jaoks on need pigem meeleheitlikult üle liialdatud seebikad. "Jumal olgu tänatud.. vastasle juhul oleksin ma kas sinu koos filmiga üle parda visanud või ise hüpanud," tõi Lexie veel ühe lõbusa turtsatuse kuuldavale, keerates enda rohelised silmad koos näoga Liami poole. Täitsa mugav oli niiviisi lamada diivanil.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2012 22:03:36 GMT 2
Liam turtsatas ja asetas enda käe ümber tüdruku, hoides teisega pulti. "Eks me vaatame siis, mis see on," lausus noormees ning tõusis korraks diivanilt püsti, et plaat mängijasse panna. Juba loetud sekundid hiljem oli ta tagasi enda koha peal, näitsiku pea tema süles. "Jah, sinust võiks seda täitsa oodata," muigas Liam lõbusalt ning vajutas siis filmi mängima. "Noh, lase nüüd enda kommentaarid käima. Ma tahan teada, kuidas sulle see film meeldib," sõnas tüüp muiates.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Sept 13, 2012 19:32:37 GMT 2
Kui Liam tagasi diivanile istus, keeras Alex ennast mugavalt küllili, hoides enda pead noormehe süles ja teist kätt koos enda omaga enda kõhul. See mida ta tundis Liami vastu oli õige, iga rakk tüdrukus kriiskas seda talle näkku, andes pidevalt teada näitsikule, et ta seda ära ei rikuks ja poissi ära ei laseks, emotsionaalselt. Lexie oli tõsiselt armunud sellesse tüüpi ning pealegi oli ta nüüd noorema. Või vähemalt kohe-kohe on saamas. Liami sõnade peale lõbusalt muianud, pöördusid neidise rohelised silmad kindlalt telekaekraanile ja püüdis enda tähelepanu filmile kinnitada.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2012 21:29:23 GMT 2
Noormehe üks käsi oli tüdruku puusal puhkamas ja teine diivanikäsitoel. Liami sinised silmad liikusid telekaekraani ja Alexi vahet. Viimase juures tegid nad tavaliselt lühema peatuse. Film ei olnudki kõige hullem vähemalt siiani. Parajalt tõsidust, aga ka komöödiat. Aga muidugi leidis tüüp juba ka palju-palju vigu, mis reaalses maailmas ei töötaks. Niimoodi kahekesi lihtsalt olla ja filmi vaadata on alati mõnus. Vähemalt Liami jaoks.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Sept 17, 2012 20:53:07 GMT 2
Alexi rohelised silmad püsisid kindlalt televiisori ekraanil, püüdes jälgida tähelepanelikult filmi ja samal ajal tõrjuda enda peas erinevaid segavaid mõtteid, mis panid ta pidevalt unistama või muutsid mingil määral mõtlikuks. Nii palju kui näitsik suutis filmi jälgida, pidi ka tema tunnistama, et tegu oli täitsa normaalse filmiga. Kuigi ta pole eriliti selliste filmide fänn või üldse vaataks neid ikka aeg-ajalt. See pole Lexie. She likes old black-and-white movies and ofcourse old horror movies, what are sometimes better than the ones made these days. Aga nii oli tõesti mõnus kahekesi lesida ja vahtida mingit filmi. Nad peaksid midagi sellist sagedamini tegema.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 18, 2012 22:04:31 GMT 2
Kui alguses käisid Liami sinised silmad teleka ja tüdruku vahet, siis nüüdseks olid nad kindlalt kinnitunud ekraanile. Seda korvas aga tema käsi, mis ümber Lexi oli ja aeg-ajalt tüdrukut silitas. Nii oli tõesti mõnus olla ja kindlasti võiksid nad midagi sellist veel teha, aga tundub, et pigem peavad nad kaua ootama, kui jälle niimoodi koos diivanil lösutada saavad. Kui film viimaks läbi sai, julges tüüp natuke enda jalgu liigutada, mille peal Alexi pea puhkas. Ära hakkasid väsima need kogu aeg ühe koha peal passimisest. "Noh, mis sa mu filmivalikust arvad siis?" küsis Liam kui lõputiitrid juba mõnda aega jooksnud olid.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Sept 19, 2012 19:15:30 GMT 2
Alexi rohelised silmad püsisid küll kõik see aeg ekraanil, kuigi kogemata ilmus sinna sekka moment, mil tema silmad vajusid kinni. Kuigi tüdruk ei käi enam tööl ja põhimõtteliselt elab hommikust õhtuni nagu printsess 20 madratsil, on ta siiski väsinud, kurnatud ja koguni mõne magamata ööga. Selles on süüdi nii tema unenäod, mis külastavad teda küll tunduvalt vähem, aga raseduse tõttu ei tohi ta tablette enam võtta, mis tõttu peab ta need kas välja kannatama või veetma öö üleval. Samuti ka see hommikune iiveldus, mis tabab tüdrukut endiselt ning kohekindlasti mitte hommikul. Seega kes kurat nimetas selle hommikuseks iivelduseks? Lexie ei avanud enda silmi ennem, kui Liam tema poole küsimusega pöördus. Kergel võpatusel ärkas näitsik ülesse, tõstes enda rohelised silmad noormehele. So not cool for there first romantic dinner alone. "Anna andeks," lausus neidis kiirelt ette ära. "Nii palju kui ma seda nägin, oli see vaatamist väärt," lisas ta naeratusel.
|
|