|
Post by Deleted on Oct 22, 2012 14:14:03 GMT 2
Keeranud matiruumi ukse lahti, astus Vanessa ruumi sisse, lülitades automaatse liigutusga tuled põlema. Ta jalutas saali ette otsa ning asetas maki seal olevale madalale pingile. Treener pani juhtme seina ning peagi leidis üks cd enda koha makis. Ruumis hakkas kõlama lihtsalt üks rütimikas muusika, mis sobis hästi soenduseks. Tegu oli enamasti miksidega Asetanud enda märkmiku ja muud asjad samuti pingile, sättis Ness enda pikad mustad juuksed kõrgesse hobusesabasse. Trennini oli veel aega, kuid naine hakkas vaikselt sooja tegema. Kuigi ta oli treener, tegi ta tavaliselt siiski ka ise natuke sooja. Juhuks kui tal on vaja tüdrukutele midagi ette näidata. Vanessa kandis musti retuuse ja pikka valget kampsunit, mille all oli ilusti olemas tumeroosa pikk top. Jalas olid naisel spetsiaalised valged kisakoori jalanõud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2012 14:24:27 GMT 2
Kui Rebekah'l viimane tund läbi sai, heitis tüdruk hetkeks pilgu märkmikusse, mida ta kogu aeg kaasas kandis. Selge, paari tunni pärast on kisakooritrenn. Kuna aega oli piisavalt, jõudis ta kodus ära käia ja oma asjad sinna viia. Tagasi koolimajja jõudse oli neiul kaasas spordikott, mis sisaldas trenniks vajalikke asju ning ka väikest pudelikest vett. Riietusruumide juurde jõudes kuulis ta juba rütmikat muusikat, kuid kellegi teise asju seal veel ei olnud. Täna on Bekah vist esimene. Ta vahetas oma tavapärase halli-mustatriibulise sviitri ja sinised teksad kisakoorivormi vastu ning kinnitas oma paksud pruunid juuksed pealaele lohakasse krunni. Haaranud veel pom-pomid, siseneski neidis vaikselt matiruumi.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2012 14:24:37 GMT 2
Carmel oli täna natuke varem juba võimlasse kohale tulnud ning endale pikad Ravensite dressid selga tõmmanud. Soojenduseks oli ta otsustanud natuke väljas joosta. Nüüd oli neil ju olemas staadion ja tüdruk kavatses seda ära kasutada. Ta jooksis neli ringi rahulikus tempos ning venitas end seal mõnda aega. Kui trennini oli jäänud veel mõned kümned minutid, sörkis ta võimlasse tagasi, kus pikad dressid vahetati kiirelt kisakoorivormi vastu. Juuksed oli neidis juba enne kõrgesse hobusesabasse pannud. Melly astus rõivistust välja ning jalutas matiruumi, kus neil tänane trenn toimuma pidi. "Hei," tervitas ta treenerit vägagi sõbralikult, sest neil oli meeskonnas selline sõbralik olemine ka tüdrukute ja treeneri vahel. Carmel võttis endale ühe koha, kus tal parajalt ruumi oleks ning hakkas siis sooja tegema.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2012 14:40:17 GMT 2
"Hei, tüdrukud," lausus Vanessa, kui Rebekah ja Carmel matiruumi sisenesid. Seda oli ainult hea näha, et tüdrukud juba varem kohale tulid, et sooja teha. Mis puutus hilinemisesse, siis sellesse suhtus treener väga karmilt. Ei ole vahet, kas sa oled juba vanakala või uus. Kes hiljaks jääb ärgu oodaku eriti sooja vastuvõttu, sest see viidab kõvasti aega kui teised, kes juba soojad on, peavad ootama, et see üks inimene ka end trenniks valmis paneks. "Carmel, ma sain täna vastuse sealt laagrist, kuhu sa tahtsid vaheajal minna. Nad on nõus sind siiski nimekirja panema, vaatamata su hilisele teatamisele. Nad ootavad tänaseks õhtuks ülekannet ja siis võid sa juba pühapäeval Miamisse lennata," lausus Vanessa.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2012 14:49:13 GMT 2
"Tervist," ütles Rebekah treenerile ning otsis siis koha, kus tal oleks piisavalt ruumi iseseisvalt soojendust teha. Nemad Carmeliga olid tõepoolest esimesed. Ta naeratas endamisi, kui kuulis, et kellelgi ka hästi läheb, ning jätkas soojendusega. Kuna neiul oli õhtu vaba, mõtles ta ka pärastpoole kuhugi lõbutsema minna.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2012 14:56:12 GMT 2
Aga miks minna koju, kui võib koolis passida? oli Yvonne'i moto ja täna polnud erandiks, et ta seda ei järginud. Aega tegi neiu parajaks koridoris istudes ja sudokusid lahendades - vähemalt pole seal eriti võimalust, et miski häirima hakkab - ning kui kell kukkus, suundus riietusruumi, et seal oma riided kisakoorivormi vastu vahetada, juuksed hobusesabasse siduda ja seejärel matiruumi minna. Sinna astudes märkas ta kõigepealt treenerit, seejärel Carmelit ja Rebekah't, keda kõiki tervitas reipalt: "Tere!" Mängiv muusika lausa anus, et ta end liigutama hakkaks, nii et innukalt võttis neiu Ivy koha sisse ning asus soojendust tegema.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 22, 2012 15:04:19 GMT 2
Jessica astus riietusruumi, viskas spordikoti oma kapi ette maha. Ta oli nii vihane ja tujust ära. Rõõm oli näha, et riietusruumis polnud veel kedagi, aga kuna matiruumist kostus juba muusikat ja paari inimese asjad olid juba riietusruumis, võis järeldada, et matiruumis on paar inimest juba olemas. Jes vahetas teksad lühikeste mustade liibuvate pükste vastu. Selga tõmbas ta pika valge maika ja selle peale lohvaka musta pluusi. Kõige peale tõmbas ta Ravensite pusa, sest tal oli külm. Valged tossud jalga tõmmanud ja patsikummi ümber käe tirinud, jalutas Jessica matiruumi. Tavaline - kõik on kisakoorivormis välja arvatud Vanessa ja Jeanette. Ta viipas teistele tervituseks ja kergitas üllatunult kulmu, kui nägi, et mingid uued tšikid on nendega. Selge, tuleb rahulik trenn. Tore, sest Jessica polegi selles tujus, et vot nüüd teeks ja oleks ja näitaks klassi.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2012 15:11:02 GMT 2
"Hei-hei," naeratas Vanessa, "ma soovitan teil täna enda sääre- ja käelihaseid kõvasti soojaks teha. Me hakkame täna hüppeid, õhkuviskeid ja flip'e tegema." Nii et tänane trenn tuleb ilmselt üsna raske. Ja pärast trenni lõppu soovivad nad kõik kiirelt enda voodid ülesse leida, et magama heita. Kohe pärast vaheaega algab võistlus hooaega, mis tähendab, et trennid hakkavad olema iga päev välja arvatud pühapäev ning mõnel päeval lausa hommikuti ja õhtuti. Seega peaksid nad enda vabaaja suhteliselt ära unustama. Aga see on see ohverdus, mille kisakoori tüdrukud peavad tegema.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2012 15:25:23 GMT 2
"Super," lausus Carmel säravalt ja silmnähtavalt õnnelik olles selle uudise üle, "ma tänan, et sa selle pärast vaeva nägid." Kuigi tüdruk arvas, et ta ei oleks pidanud seda isegi ütlema, sest Vanessa teab ilmselt isegi, kui palju selline võimalus ühele kisakoori tüdrukule tähendab. "Tsau," tervitas näitsik tüdrukuid, kes aina ruumi sisenesid.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 22, 2012 15:32:55 GMT 2
Nii palju siis sellest, et tuleb rahulik trenn. Jessica istus rätsepistesse maha, sirutas käed külgedele välja ja hakkas väikeste ringidena õlast liigutama. Käed tuli küll soojaks saada, sest kui siis juba loopimiseks läheb, siis on käed need, mis refleksina maha lähevad, kui teda kinni ei püüta ja kui ta kedagi püüdma hakkab, siis tema küll see olla ei taha, keda pärast nagu mõrvarit vaadatakse, kui ta kellegi maha pillab. Samal ajal tegi tüdruk kaela soojaks.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2012 16:29:45 GMT 2
Vanessa sirutas end mõnusalt välja ning jalutas tagasi pingi juurde, kus tema asjad olid. Ta tõsts kotist ühe mustade kaantega kausta välja ning võttis sealt vahelt mõned paberid. "Ma sain meie võistluskalendri ja meie korvpallurite võistluskalendrid kätte. Seega on meil nüüd selle aasta plaan olemas. Muidugi võivad mõned trennid ära jääda või mõni kuskile juurde tulla, aga siin on enamvähem kõik olemas," seletas Vanesssa. Juba varem meeskonda kuuluvatele tüdrukutele on selline paber vägagi tuttav asi. Uuemad tahavad võibolla natuke seletamist, et asjast aru saada. "Selle aasta lõpuni on see üsna täpne, aga sealt edasi oleneb juba sellest, kas me saame osariiklikutelt edasi või ei," lausus Nessa ning jagas paberid tüdrukutele kätte.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2012 16:31:48 GMT 2
Rebekah oli just lõpetanud käelihaste soojendusega, kui talle mingid paberid pihku pisteti. Selgus, et võistluskalendrid. Tüdruk heitis neile pilgu peale. Pole paha, tuleb ainult natukene aega planeerida, kuna ta on ka tutor ja natuke tuleb ikka õppida, kuigi Bekah ei pea seda üldse palju tegema, sest suudab materjali väga kiirelt omandada.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 22, 2012 16:56:27 GMT 2
Jessica silmitses toda kalendrit. Aasta lõpuni põhimõtteliselt iga päev trenn ja päris tihti hommikul ka. Ja mitte ainult tunnike, vaid vahel lausa kaks. SERIOUSLY? Jessical on väikestega trenn kaks korda nädalas tolle kalendri järgi kisakooriga samal ajal. Ta on ka Glees, aga okei, see võib kõrvale jääda, aga märtsi alguses teda alles ähvardati kisakoorist välja visata, sest koolitöö kannatas kogu selle pinge ja väsimuse ja kurnatuse all, mida tekitasid hilised ja varahommikused trennid, mille vahel oli ilmselgelt liiga vähe aega magamiseks. Jessica oleks ilmselt igas teises olukorras suud pidanud ja vaadanud, kuidas asjad kulgema hakkasid, aga kuna ta oli nii tujust ära praegu, siis ei takistanud teda miski sõna võtmast. "See, et sul nõme mees on, et sa kodus olla ei taha, ei tähenda, et sa meilt vaba aja ära võtad," torises Jessie Vanessale. Raudselt lendab terve kisakoor talle nüüd turja, et kui nad tahavad hästi esineda, siis pevad selle nimel kõvasti vaeva nägema. Jessica ei leia, et kui ta pigistatakse tühjaks ja siis veel teda pigistatakse, et ta siis võistluste ajaks vormis. Vastupidi. Õpetajad on tal niigi turja peal, et Jes tegeleb ainult tantsimisega ega omanda seepärast tundides midagi ja Vanessa ju teab, et Jessical on õppimisega pahasti. Jessie tõesti tahaks end kisakoorile pühendada, aga ta ei saa seda teha kooli arvelt. Ja siis räägib Sayer Tutori võtmisest. Kuhu ta temaga mahaistumise veel mahutab? Une arvele. Jessica ei tea nüüd, kas hakata poomissõlme õppima või Nessa tahabki Jessicast lahti saada? Murelaps nagu Jessie koguaeg olnud on - kõigile jalus ja rikub alati kõik ära.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 22, 2012 17:47:59 GMT 2
Vanessa jõudis vaevalt alles jäänud lehed pingile panna ja end ümber keerata, kui Jessica kommentaar tema kõrvu jõudis. "Kuidas palun?" küsis naine, jäädes tüdrukut kergelt öeldes imestunud pilgul vaatama. Kõige selle aja sees, mis ta on treener olnud, ei ole veel mitte keegi kordagi öelnud midagi sellist, mis paneks naise tahtma saalist välja jalutada, aga see siin oli küll midagi väga valusat ja õelat. "Ma leian, et minu eraelu ei puutu sinusse ja sul ei ole mitte mingisugust õigust mu meest nõmedaks nimetada. Ainuke asi, mis siin praegu nõme on, on sinu käitumine. Kas sa näed, et keegi teine kaebaks selle üle, et ma nende vaba aja trennidega olen asendanud?" küsis Vanessa ning tema hääletoon ei olnud enam sugugi sellele sõbralikule kisakoori treenerile omane. "Sa teadsid väga hästi, millega sa ennast seod, kui sa sügisel kisakooriga jätkasid. Seda enam, et sa oled sellega juba varem tegelenud. Mind on määratud teie treeneriks ja minu tööks on treenida teid kõrgtasemel tantsijateks. Et saada kõrgtasemel tantsijateks on teil aga vaja tööd teha. Ma ei ütlegi, et see kerge on. Ja kisakooriga tegeledes peate te tõesti vahepeal ohverdusi tooma enda vaba aja arvelt. Kui see sulle ei sobi, siis on sul vaja endalt küsida, kas kisakoor on ikka tõesti see, mida sa teha tahad. Kisakoor ei ole kõigile. Ja kui sul on sellega probleeme, siis uks on seal ja mitte keegi ei hoia sind siin kinni," sõnas Nessa lastes enda pilgul libiseda üle kõikide tüdrukute. Tema meeleolu oli langenud allapoole nulli.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 22, 2012 17:58:32 GMT 2
"Kuulsid küll," vastas Jessica. Ta ei hakanud kommenteerima seda, et teised lihtsalt on lahtiste peadega, kui asi puudutab kuiva teooriat. "See on alati nii, et seda, mida ma tegelikult tahan, seda ma ei saa. Mul lastakse seda vaid puudutada ja siis öeldakse, et nüüd ongi kõik. Just see mu probleem ongi, et mitte keegi ei hoia mind siin kinni, vaid annavad omalt poolt nii palju juurde, et ma siit kiiremas korra kaoks." Vahel on tunne, et kui Vanessa üldse kedagi trennis kinni hoiab, siis Carmelit, sest ainult tema näitab aktiivselt välja seda, et kisakoor on see, mida ta tahab. Teisi on Vanessal vaja ainult selleks, et tiim ei koosne ainult treenerist ja kaptenist.
|
|