21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 24, 2012 11:48:21 GMT 2
Nathaniel oli jalutanud mööda Westside'i, et peal veidi puhata lasta. Ta oli veidi aega ühel peol olnud, kuid seal muutus mingi aja pärast liialt lärmakaks, mistõttu ta oli otsustanud sealt lahkuda. Mees hingas sügavalt sisse ning ta samm ei olnud enam kõige sirgem. Ta oli peol küll lühikest aega olnud, kuid see ei tähendanud, et ta selle aja jooksul oleks vähe alkoholi tarbinud. Näinud seejärel ühte pubi, astus noormees sisse. Vaadanud hetkeks ringi, istus noormees ühele nurgas asuvale pukile, tellides omale koheselt ühe topelt rummikoksi. Otsinud taskust oma rahakoti, tasus Nate joogi eest, jättes rahakoti pukile vedelema.
Ot: Reyna
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 12:00:05 GMT 2
Reynagi oli seal, sel korral ilma Roxanne'ita. Miks nii? Aga Roxanne oli kohusetundlikum kui tema ja õppis, et hinded ikka korralikud oleksid. Tema, Rey, see vastutustundetu significant other, istus väljas ja jõi. Üksi juua oli suhteliselt hale ja seda polnud ta mõnda aega teinudki - üks seltskond oli ta kaasa kutsunud -, kuni kogu seltskond kuhugi ära kadus ja tema oma Bacardit libistama jäi. Suva. Võib üksi ka juua, niikuinii püüab mõni ohmoon talle mõne aja pärast külge lüüa. Peaks panema seljale sildi "I like pussy", äkki siis ei tule... Aga ta pidi tunnistama, et talle meeldis selline tähelepanu. Kõik oli ju okei, kuni ta Roxanne'i ei peta - ja seda ei teeks ta noa ähvardusel ka. Neiu võttis oma klaasist tubli lonksu, kui keegi tema kõrvale baarileti äärde kõndis, joogi tellis ja oma rahakoti maha jättis. No samm oli sel tüübil ka natuke käänuline, aga püsti Rey end ajas, oma klaasi ja kuti rahakoti võttis ning talle järele läks. "Kuule, sa jätsid oma rahakoti maha," sõnas ta, lootes, et tüüp nii drunkwalker pole, et tema jutust aru ei saa.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 24, 2012 12:27:30 GMT 2
Noormees oli juba baarist lahkumas, kui korraga ta klassiõde talle ta rahakoti ulatas. Mees silmitses rahakotti mõne hetke ning alles siis jõudis talle kohale, mida talle räägiti. "Ahjaa," lausus noormees ning võttis rahakoti vastu. Viinud seejärel pilgu klassiõele, muigas Nathaniel kergelt. "Ja nüüd tänutäheks teen ma sulle joogi välja," lausus noormees lõbusalt, istudes seejärel uuesti pukile. "Niii.. Ja mida sa siis juua soovid meil?" küsis Nathaniel, tumedate silmade pilk Reynal püsimas.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 12:34:51 GMT 2
Reyna piidles noormeest, kes osutus tema klassivennaks. See mees küll rohkem juua ei tohiks... aga ta polnud siin miski emme, suur mees, ise teab. Teinud oma rummiklaasi tühjaks, asetas neiu selle letile ja istus taas pukile. "Midagi nurjatut," vastas ta sellise häälega, nagu räägiks kassitoidukotist, mitte, well, nurjatutest kokteilidest. Nii mõnigi nurjatu kokteil mõlkus tal juba mõtteis, igaks juhuks, kui Nate ühtegi välja mõelda ei suuda. "Või veel üks Bacardi," lisas Rey mõne hetke pärast. "Sinu valik."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 24, 2012 12:51:52 GMT 2
Kuulnud nüüd, et klassiõde soovis midagi nurjatut, muigas Nathaniel. "Ah et nurjatu neiu soovib midagi nurjatut?" uuris noormees lõbustatult, võttes lonksu oma rummikoksist. "Aga kuna sina päästsid siiski mu rahakoti "elu", siis on otsustamine täiesti sinu käes," lausus Nathaniel särava naeratusega. See oli ka tõsi. Ta ei kavatsenudki ise tellida klassiõele mingit jooki, kuna ta ei teadnud, mida Reynale siiski juua meeldis. Nad olid küll tükk aega klassikaaslased olnud, kuid samas Nathanielile ei meenunud, et nad oleksid just väga palju suhelnud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 13:01:19 GMT 2
Ja nurjatu tüdruk teab, mida tahab. Toetanud küünarnuki baariletile, naaldus Reyna kõrvale, et sõrmi nipsutades baarmeni tähelepanu saada, ja kui see lõpuks tuli, ütles neiu oma soovi: "Granaatõuna ja vanilje sangria." Ta võiks sellise asja ise ka kokku segada, aga mõni päev võis lasta end teenindada ka, eriti kui ta tööl polnud ja tema eest maksti. "Ja mis sinu mureks, et nii sassis?" küsis neiu oma pruune silmi taas Nate'ile pöörates. "Girl problems?" Kui nii, siis ekspert on tema ees.
OT: kas Nate teab Reyna vikerkaarsusest?
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 24, 2012 13:19:53 GMT 2
Ot: Mmm.. Mkm..
Kuulnud tellimust, turtsatas noormees. "Ma ikka ootasin midagi nurjatut. Et nohh.. Sex on the beach või midagi sellist," tõdes Nathaniel lõbusalt. "Seega pettusin sinus. Arenguruumi sul veel on, kullake," lausus noormees muigega, tumedate silmade pilku hetkeks klassiõele viies. "Esiteks, ma ei ole sassis. Ja teiseks ei pea alati olema mingi probleem, et natukene purjus olla," rääkis Nathaniel klassiõele. "See on lihtsalt tore vaheldus iialt tõsisele maailmale," lausus noormees muigega, võttes oma koksist suure lonksu.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 13:27:01 GMT 2
Reyna võttis kokteili vastu, silmade hindav ja pisut kõrk pilk Nate'il. "Musi, ma töötan baaris ja segan kokteile, millest sa und nähagi ei oska," sõnas ta ja võttis kokteilist lonksu, et klaas seejärel baariletile panna, "ja nimi ei tee veel meest. Proovi ise, maitse on nurjatu, kuigi nimi seda ei kinnita." Ta lükkas klaasi klassivenna poole, tõstes seejärel käe, et noormehe poole osutada. "Seega on su probleem, et maailm on liiga tõsine. Ma tean seda tunnet. See probleem on paljudel, ära sellepärast muretse. Pole kedagi, kelle puhul kokteil või kaks ei aitaks." Rey sättis ühe jala üle teise.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 24, 2012 13:44:21 GMT 2
Mehe lõbus pilk püsis klassiõel ning ta pidi tõdema, et tegu oli üllatavalt huvitava inimesega. "Kullakene, kui sa vaid teaksid, millest kõigest ma und näha oskan," lausus Nathaniel lõbusalt, tehes Reynale silma. Kui klassiõde talle kokteili ulatas, võttis mees sellest lonksu ning saatis selle Reyna poole tagasi. "Mnjaaa.. Ei saa vastu vaielda. Kuigi tuleb tunnistada, et kui selle nimi oleks näiteks Sex in the bar, siis oleks tegu kordades nurjatuma joogiga," lausus Nathaniel muigega. "Ja tõsine maailm pole minu probleem. See on kõikide inimeste probleem," lisas Nate veel seejärel, võttes lonksu oma kokteilist.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 14:03:51 GMT 2
"Ma parem ei küsi, millest sa und näed," mainis Reyna ühte kulmu kergitades, kui taas oma klaasi võttis. "Ma aiman piisavalt juba su kokteilinimedest." Muianud kergelt, jõi ta klaasist natuke mõrkja maitsega kokteili. Niimoodi Nate'iga small talki ajada oli päris lõbus - muidugi mängisid siin oma osa ka õhkkond ja alkohol, mida ta jõi, aga kui vestluskaaslane on igav, siis kaotab ka kõik ümbritsev mõju. Iseasi nüüd, kas klassivend on meelt lahutav ainult promilli all või ka kainena. Eks koolis jälgib teda hoolikamalt. Rey võttis oma klaasi ja tõstis selle Nate'i poole. "Kõikide inimeste terviseks," ütles ta muheledes.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 24, 2012 14:30:08 GMT 2
Naise esimese lause peale puhkes Nathaniel naerma. "Jaah.. See on hea mõte," lausus noormees muigega. "Ma ei hakka sulle parem ütlema jah, et mu unenägudes kipuvad olema sinusugused nurjatud tüdrukud, kes on alasti minu voodis," lausus noormees lõbusa muigega. See kippus tõsi olema, kuid vägagi tihti juhtus see kõik ka väljaspool unenägusid. "Kõikide inimeste terviseks," nõustus Nathaniel, lüües klaasi klassiõe omaga kokku. "Eelkõige aga siiski meie ja tänase õhtu terviseks, mu kallis," lausus noormees muigega, tõstes klaasi ning seejärel tegi sellele põhja peale. Hetke pärast tellis Nate endale uue joogi.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 14:42:56 GMT 2
Nate'i sõnu kuuldes venis Reyna muie laiemaks, kui ta taas kokteiliklaasist lonksu võttis. "Naljakas, et sa ütled "ma parem ei ütle" ja siis kannad mulle ikka detailselt ette, mis kõik toimub," lausus ta. "Thanks for sharing." Nate'i mõttekäiku võis aimata, kuigi ta milleski sada protsenti kindel polnud - ilmselt oli noormehe promill sellise libeda käsi-püksi-saamise-maiguga jutu põhjuseks, kõik need kallikesed ja kullakesed tulid kõige agaramalt just nende suust, kes joonud olid, seda nägi ta oma tööajal piisavalt. Neiu silmad saatsid klaasi, mille klassivend tühjalt eemale lükkas, ja kui see endale uue joogi tellis, piirdus Rey vaid lonksuga oma kokteilist, mis jonnaka aeglusega vähenes. Mitte et tema eesmärk oleks see ühe pealiigutusega tühjendada ja end sassi kammida. "Sul on vist õhtu lõpetamisega tuli takus," mainis neidis nii möödaminnes. Kui Nate muidugi hea taluvusega on, siis on teine asi.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 24, 2012 15:05:42 GMT 2
Noormees naeris lõbusalt. "Yeaahh.. Juhtub ka parimatel, you know," lausus Nathaniel muigega. Ta isegi ei teadnud, kas ta ütles seda enne teadlikult või kogemata, kuid samas mis vahet sellel oli? Mis öeldud see juba öeldud ning Nate ei kavatsenudki oma sõnu tagasi võtma hakata ning veel vähem öeldu pärast vabandada, kuigi ega vabandamsieks erilist põhjust ei olnudki vist. "Sa eksid kallikene. Nüüd, kui sina mu kõrval oled, siis on mul õhtu lõpetamisega aega küll ja veel. Aga seda vaid seni, kuni sa mu kõrval oled. Seega ära mõtlegi mind üksi jätta," lausus Nathaniel, tänades seejärel baarmeni, kui ta oma joogi kätte sai.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 15:26:28 GMT 2
Reyna muigas ning keeras end baaripukil nii, et oli seljaga baarileti ja küljega Nate'i poole. "Noh, kuhugi kiiret mul pole," sõnas neiu kokteiliklaasi pisut kallutades, et baarmeni poolt sinna pistetud tikuga joogis hulpivaid puuviljatükke kätte saada ja neid ükshaaval suhu pista. Ilma puuviljatükkideta jäi ka kokteili näiline kogus vähemaks. Järgmise kokteili laseb ta baarmenil oma juhendite põhjal teha, vot. "Sa võiksid mõnikord Hell's Gate'ist, mu töökohast, läbi hüpata, ma segan sulle ühe nurjatu kokteili," lausus Rey järgmist puuviljatükki klaasist õngitsedes, et see siis suhu pista.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 24, 2012 19:44:42 GMT 2
Kuulnud, et naisel kuhugi kiiret ei ole, muigas noormees kergelt. "Tore. Vastasel juhul oleksin ma pidanud sind kinni hoidma, et sa mind rummiklaasi taha ometigi üksi ei jätaks," lausus Nathaniel kerge muigega. Kuulnud Ray kutset, et ta peaks kunagi Hell's Gate'ist läbi hüppama, turtsatas Nate lõbustatult. "Hakkasin kohe sulle nii väga meeldima, et sa ei suuda ikka minuta enam üheski baaris olla, jah?" uuris noormees lõbusa muigega, rüübates lonksu oma joogist ning Nathaniel viis pilgu klassiõele.
|
|