|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 20:05:11 GMT 2
"Hirmsasti," rõhutas Reyna ja tühjendas oma kokteiliklaasi üheainsa peanõksuga. Pannud tühja klaasi baariletile, püüdis ta baarmeni tähelepanu ja esitas sellele oma järgmise, detailsema tellimuse, kus luges ette kõik, mida ja kuidas teha. Märkamata ei jäänud temakesel mehe muie, justkui oleks see aru saanud, et segab jooki teisele baarmenile. Seda enam! End tagasi pööranud, heitis Reyna Nate'ile muigvel pilgu. "Seda kinnihoidmist tahaksin ma näha," lausus ta üldse mitte õrritavalt. "Küllalt sinusuguseid suuri vennikesi välja visanud."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 24, 2012 20:21:14 GMT 2
Noormees silmitses muigega, kuidas Reyna baarmenile rääkis, kuidas ta oma järgmist kokteili soovib. Nate toetas enda käe baarileti peale ning tema tumepruunide silmade pilk püsis klassiõel. "Mind täitsa huvitab, et kas sa oled voodis sama otsekohene ning kamandav," lausus Nathaniel muigega. "Ma arvan, et me peaksime selle täitsa järgi proovima," lisas noormees seejärel, lõbus pilk Reynal püsimas. Teda täitsa huvitas, kuidas klassiõde sellele reageerib. Kuulnud nüüd, et naine tahab seda kinni hoidmist proovida, naeris Nathaniel. "Kas sa just vihjasid sellele, et ma olen mingisugune lambikas vennike?" küsis mees turtsatusega. Nate tõusis seejärel püsti, võttis Reyna endale sülle ja istus oma pukile tagasi. "Ja nüüd sa ära mitte mõtlegi siit ära minna," lausus noormees kerge muigega.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 20:40:26 GMT 2
Baarmen lükkas tellitud kokteili nende juurde, piideldes toimuvat poole silmaga, enne kui oma toimetuste juurde naasis. Reyna seevastu ei teinud teist nägugi, kui ta end järsku Nate'i sülest leidis. Meestele see ju meeldib, kui kellegi kena prink kann nende kubet hõõrub. Küll ta juba teadis, kuidas telki püstitada. Roxanne'i ei petaks ta mitte mingil juhul, aga kui tal mehi õrritada ei lasta, mis mõte sellel kõigel üldse on? Sirutanud käe, võttis neiu oma kokteili ja lonksas sealt. Oh sa vana kuri, see maitses suurepäraselt! "Mind täitsa huvitab, millest järsku see kinnisidee minu voodissesaamise osas," mainis ta rahulikul häälel, nagu istuks ta endiselt oma baaripukil. "Ja ma ei lähe enne kuhugi, kui olen oma kokteiliga lõpetanud, ses osas võid sa täiesti rahulik olla," lisas Rey klaasist järgmist lonksu võttes. Sest see on kuradi hea kokteil ja mingi purjus ja kiimase klassivenna pärast ta seda õnnistust joomata ei jäta.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 24, 2012 21:22:52 GMT 2
Mehe käsi oli rahulikult enda klassiõe ümber ning ta näol oli kergelt lõbus muie. Tundus, et Reynal polnud vähimatki plaani ta sülest minema minna ning see noormehele täitsa sobis. "Kinnisidee? Oh sind, mu kullake," lausus Nate lõbusa muigega. "Aga noh.. Olgem ausad. Meil kõigil on omad vajadused," lausus noormees, vaadates klassiõele otsa, võttes seejärel uue lonksu enda joogist. Naise sõnade peale, et ta ei lähe enne kuhugi, kuni ta pole oma kokteiliga lõpetanud, muigas Nathaniel. "Kui alkohol on see, mis sind minu süles niiviisi hoiab, siis ütleme nii, et ma võin kõik selles baaris oleva alkoholi ära osta ning sulle kinkida," lausus noormees lõbusalt.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 21:39:07 GMT 2
Jah. Vajadused. Teada need vajadused. Fapfapfap. Pssshhhh. Aga pihuvillemid on paremad kui litsmehed. Lihtsalt kiusu pärast hakkas Reyna nihelema, et mugavamalt istuma saada, kuigi tema eelmine asend täiesti okei oli olnud. Kui õrritada, siis täie raha eest. "See on sinust väga suuremeelne, aga ei, aitäh," sõnas neiu kerge muige saatel, kui taas kokteiliklaasist jõi. "Mul pole alkoholi saamisega probleeme," being of age and shit, "nii et sinu pakkumist pole vaja rakendada." Teda hoiab tüübi süles vaid personaalne õelus - ja see kokteil. Ta võib terve õhtu seal istuda ja oma kanni hööritada ning ühel hetkel lihtsalt ära minna. How does it feel to be turned on and left hangin'?
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 24, 2012 22:09:38 GMT 2
Naise nihelemine tema süles teda väga ei häirinud. Oli ikka vaja tunduvalt rohkem, et meest üles kütta. "Ma olen alati suuremeelne, you know," lausus noormees muigega. "Mõtle, lasen sul isegi enda süles istuda," lisas Nate seejärel turtsatusega. Kuulnud nüüd, et mehe pakkumist pole vaja rakendada, ei olnud mees eriti pettunud. Jäigi raha rohkem alles. "Okei, kuna ma seda pakkumist ei rakenda, siis äkki rakendaks seda eelnevat pakkumist, et sina minu voodis alasti?" pakkus noormees lõbusa muigega, käsi rahulikult mööda naise reit üles alla liikumas.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 22:15:39 GMT 2
Should she drop the L-bomb right now or...? Eh, hiljem. "Ma tunnen end kõrvust tõstetuna," ütles Reyna näoga, mis kohe kindlasti tema sõnu ei toetanud, kui ta nagu vana rahu oma kokteiliklaasi tühjendamist jätkas. "Aga mis sa arvad pakkumisest, et sina oma voodis riietega?" küsis neiu pisut nokkiva muigega, üks kulm õige pisut kergitatud, kui ta oma pruunid silmad taas Nate'i poole pööras. Oo, ta võib temakese reit silitada nii palju, kui hing ihkab - ta oli nagu kass, kes kõik ära kannatab, aga kel mingi hetk lihtsalt siiber saab ja sülest maha volksab. Kurrnjäu. On ainult üks inimene, kes suudab ta hullumiseni üles kütta, ja sellel inimesel ei tolkne jalge vahel Väike Villi.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 24, 2012 22:39:23 GMT 2
"Yeaah.. Ilmselgelt," lausus Nathaniel silmi pööritades. Mehele tekkis vaikselt tunne, et ta on kaineks saamas, mistõttu noormees võttis joogist paar suuremat lonksu. Kuulnud nüüd uut pakkumist, turtsatas Nate. "No eks me võime seda ka riietega teha, kuid see pole sugugi nii meeldiv kui ilma," lausus noormees. "Trust me, I know," lisas Nathaniel seejärel teadja naeratusega. Oojaa.. Riietega oli see kõik tunduvalt tuimem ning polnud pooltki nii nauditav kui ilma.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 22:45:55 GMT 2
Muie püsis Reyna näol, kui ta Nate'ile otsa vaatas. "Ma tean seda samuti suurepäraselt," sõnas ta jalaga kuti oma müksates. "Ma ei oska arvata, kelleks sa mind pead, aga nii kogenematu ma pole, et sellist baasteadmist ei omaks." Jah. Äge teema. Varsti hakkavad praalima, kes seksuaalselt aktiivsem on. Neiul oli tunne, et Nate omaks ta kõige täiega ära. Veel üks sõõm kokteiliklaasist. Järgmist ilmselt endale enam ei luba, muidu ei anna nende saabastega koju minna - proovi tikk-kontsadel kõndida, kui pea pisut uimane otsas. Olgu mis on, Roxie kaissu tahtis ta ikka omal jõul jõuda.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 24, 2012 23:02:54 GMT 2
"Jajaaa.. Seda usume me muidugi kõik," lausus Nate turtsatusega. "Annan sulle siin tasuta seksiõpetust. Võiksid tänulikkust üles näidata," lisas noormees, näol lõbus muie mänglemas. "Tead mis? Ma luban sul päris ausalt su kogemusi ja oskusi minu peal näidata. Aitan täiendada neid sul," lausus Nathaniel lõbusa muigega, sättides naist enda süles niiviisi, et Reyna istus tal kaksiraksi süles. "See ju pole ometigi halb mõte. Sellel on nii palju positiivseid tagajärgi, et sul on peaaegu et võimatu eitavalt vastata," rääkis Nathaniel tähtsalt, näol lumivalge naeratus mänglemas.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 23:21:52 GMT 2
"Tasuta ei tule siin elus midagi, musi," turtsatas Reyna. Oma kokteiliklaasi vertikaalasendis hoidmine osutus parajaks katsumuseks, kui Nate teda omavoliliselt ümber paigutas - tugev oli noormees tõesti, kuigi ta oli üsna õbluke -, aga ta sai sellega hakkama ning võttis nüüd klaasist võiduka lonksu. Natuke veel ja siis saab ta ära minna, sest kokteili polnud enam palju järel. "Mul on siiski võimalik eitavalt vastata," teatas neiu muiates. "I might not have a ring on me, but I am marked." Ta pööras oma vasakut käsivart nii, et Nate võis poolikut yin yangi näha. "Mu teine pool pahandab, kui ma kellelegi teisele peale tema oma oskusi demonstreerin." Mis oli tegelikult sulatõsi.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 24, 2012 23:32:55 GMT 2
"Oot.. Tasud musides? Mulle täitsa sobiks," lausus Nathaniel muigega, võttes seejärel lonksu oma joogist. Noormees vaatas tatoveeringut ning turtsatas. "Kui ma omale teise poole lasen teha, siis see tähendab, et mina olen sinu uus teine pool?" uuris Nate klassiõelt muigega. "Ei pahanda ta midagi. Me võime talle pärast video saata," lausus noormees. "Vaata asja positiivset külge. Õpetan sulle üht-teist uut ning siis on sinu ja su paarilise sekselu ka lõbusam. Siis ei saa ta ju ometigi kuri olla," lausus Nathaniel muigega. Kui ta oleks teadnud, et Reyna teine pool naissoost on, oleks mees kahtlemata grupika idee välja käinud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 23:47:52 GMT 2
Muidugi. Nad olid Roxiega varemgi proovinud, kuidas täpselt mõjus meestele kahe naise fanservice. Oodatust pareminigi mõjus, vot. "Sorry bro, see ei tööta niimoodi," teatas Reyna lõbustatult. Talle üldiselt ei meeldinud ei nõelad ega tühipaljas kõditaminegi, aga ta oli tätoveerimise Roxie pärast ära kannatanud. Ühe kiire peanõksuga tegi neiu oma klaasi tilgatumaks tühjaks ja viibutas seda Nate'i silme ees. "Oi, näed, jook sai otsa. Lase mind nüüd palun lahti." Nate hoidis ikka veel tema ümbert kinni ja selleks, et ta pea ees vastu põrandat ei kukuks, oli tal vaja, et noormees oma haaret lõdvendaks ning ta maha astuda saaks.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 25, 2012 10:37:43 GMT 2
"Ei töötagi? Aga ma nii lootsin ju," lausus Nathaniel üritades mingisuguse nunnu näo pähe teha. "Isegi siis ei tööta, kui ma ilusti palun?" küsis noormees vaikselt, kui ta oli kummardunud naise kõrva äärde. Järgmisel hetkel suudles Nathaniel kergelt naise kaela, kuid seda vaid hetkeks ning peagi vaatas ta uuesti naisele lõbusalt otsa. "Kullakene.. Me võime sulle ju sama lihtsalt ka uue joogi tellida," lausus noormees kerge muigega, viibates seejärel baarmenile ja rääkides, et ta tahab seda sama kokteili, mida Reyna eelnevalt tellis.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2012 14:35:04 GMT 2
"Isegi mitte siis, kui sa ilusti palud," kordas Reyna rahulikul häälel ning pigistas silmad kinni, kui Nate tema kaela suudles. No tee mis tahad, aga see žest mõjus alati jalgu nõrgaks tegevalt - mis polnud hetkel üldse vajalik, sest esiteks olid tal jalad niigi pudrud all (kindlasti, kui ta need lõpuks maha toetab) ja teiseks ei olnud tal vähimatki plaani kutile anduda. "Ei taha," torkas neiu baarmeni poole, kui see juba liigutama hakkas, et kokteili segamist alustada. "Tegelikult ka, kallis, ei taha," pööras Rey oma pruunid silmad tagasi noormehele. "Aitab tänaseks joomisest. Palun lase mind lahti." Neidis kõneles häälega, millega võiks iga teine naine ülekäte läinud kümneaastast adresseerida.
|
|