21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 25, 2012 14:52:47 GMT 2
"Mneehh.. Masendav," lausus Nathaniel, kuid ometigi mängles kerge naeratus mehe huultel. Kui Reyna keelas baarmenil uut kokteili teha, tegi Nate mossis näo pähe ning vaatas klassiõele otsa. "Nii kuri paha õel sa siis oledki?" uuris noormees, oma tumepruunide silmadega naisele otsa vaadates. Kui neidis tahtis, et Nate ta lahti laseks, hoidis Nathaniel tütarlast siiski veel veidi kinni. "Üks kokteil veel ja siis võid lahkuda, juhul kui sa siis veel soovid seda," tegi noormees oma klassiõele pakkumise. Tuli tunnistada, et Reyna oli hot nning mees kavatses praegust olukorda ära kasutada nii kaua, kui oli võimalik.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2012 15:21:47 GMT 2
Muidugi soovib. Ta peab selleks tõsiselt jommis olema, et enam oma arvamust läbi suruda ei ürita - või midagi loomuvastast teeb. Praegu ei olnud. "Üks kokteil," kordas Reyna ja tõstis ka ühe sõrme, et oma sõnu rõhutada. Kummardunud baarmeni poole, tellis ta endale mojito. Hämmastav, kui leplik ta siiani olnud on. Nate oli öelnud "võid lahkuda", mis lajatas nagu piksenoolega lagipähe, et noormees reaalselt arvab - ta kontrollib temakest. Sittagi. Poleks mingit probleemi kutile küüned näkku lüüa ja minna. Vististi oli alkohol süüdi, et ta seda siiani teinud polnud. Saanud oma mojito kätte, liigutas Rey kõrt, mis klaasi pandud oli, ja jõi natuke kokteili. "Olen jah kuri ja paha ja õel. Vastik bitch olen," noogutas neidis sõnadele kaasa, et neile rõhku anda.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 25, 2012 19:57:44 GMT 2
Kui Reyna rõhutas, et üks veel, ilmus mehe näole lõbus muie. "Üks või kaks," erilist vahet ju pole. "Või siis hoopiski kolm," pakkus Nathaniel turtsatusega välja. Nate kuulas huviga, mida tütarlaps tellis ning lasi endale uuesti ühe rummikoksi teha. Rumm oli noormehe üks lemmikuid alkohoolseid jooke. "Ei ole.. Küll ma tahtmise korral su üles sulatada suudan, kullake," lausus Nathaniel muigega, võttes uue lonksu enda rummikoksist, millest oli rummi maitse juba kadunud. Nii juhtub, kui liialt palju ühte ja sama alkohoolset jooki juua. "Sa oled minu nunnu," sosistas mees naisele kõrva, näksates kergelt naise kõrvalesta. Jaah.. Noormehel oli vägagi lõbus ning see väljendus ka tema ilmes.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2012 20:06:58 GMT 2
Lol nope. "Üks, sest mina pole veel nii poro, et ei suudaks arve lugeda," sõnas Reyna lihtsalt. Ilmselgelt Nate juba oli ja seda kinnitas fakt, et ta oli saanud rahuga pealt vaadata, kuidas noormees endale ühe klaasi teise järel sisse kallas. "Nunnu olen ma tõesti, aga mitte sinu oma." Kergelt muiates jõi neiu veel oma kokteili. See tuleb natuke kiiremas tempos ära hävitada, kuigi alkoholi kiire tarbimine oli veel halvem kui üleüldine tarbimine. Ta hakkas juba ütlema, et siiani on vaid üks inimene suutnud teda üles sulatada ja see polnud kohe kindlasti Nate, kuid ei teinud suud lahti. Kutil oleks selle peale jälle mõni põhjapanev pakkumine, näiteks selline, mis sisaldas sõnu "alasti" ja "voodi".
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 25, 2012 20:17:26 GMT 2
Naise kommentaari peale oli Nathanie lsunnitud taaskord silmi pööritama. "Mis vahet neil numbritel on? Kui olukord on nauditav, võib vabalt ühe kohteili asemel ka kaks-kolm ju tellida," rääkis noormees seejärel asju oma vaatepunktist. "Ja ma tean, et sa naudid seda tegelikult," lausus Nathaniel lõbusa muigega, kummardudes uuesti naise kaela juurde, mida ta suudles. "Või vaidled vastu?" küsis noormees vaikselt, jätkates Reyna kaela suudlemist. Mõne hetke pärast Nathaniel siiski eemaldus ning vaatas neidisele lõbusalt otsa, hakates viimase juustega mängima.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2012 20:26:52 GMT 2
Jah. "Vahe seisneb selles, et ühe kokteiliga saan ma omal jalul koju, kahe-kolmega enam ei pruugi," ütles Reyna. Ta peab vist Roxie endale ikkagi järele kutsuma, jumal tänatud, et tema teisel poolel auto on. "Aga sa ei pidanud seda teadma," kihistas neiu siis kätt suule pannes nii ebatemalikult, et õudne hakkas. Ja jälle kaelasuudlused. Seekord ei pigistanud ta mitte silmi kinni, vaid klaasi. Oleks ta pisutki tugevam, teeks see klaas prõks. Seekord ei teinud ja ta kannatas need suudlused ära. "Kuidas võtta," vastas ta küsimusele, kui oli klaasi oma kägihaardest vabastanud ja seda jälle normaalselt hoides kokteilist sõõmu jõi.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 25, 2012 20:37:28 GMT 2
"No ma võin sind kätel koju kanda," lausus Nathaniel muigega. "Enda koju, voodisse," lisas noormees seejärel ning lõbus toon polnud tema häälest sugugi kadunud. Noormees võttis uue lonksu oma joogist. Nathaniel kahtles, kas ta on võimeline enda jalgadel koju saama. Targem oleks vist takso kutsuda. "Ehk siis kaks-kolm, jah? Sain õigesti aru?" küsis noormees muigega. "Pärast saaksid kõiges juhtunus alkoholi süüdistada," lausus Nathaniel lõbusalt. Naise lause peale muheles noormees kergelt. "Seda võid sa kunagi tulevikus oma härra kullakesele rääkida, et sa ei nautinud neid suudlusi kaelale," rääkis Nathaniel, vaadates Raynale teadja naeratusega otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2012 20:45:40 GMT 2
Hop, ja seal oligi "voodi". Nüüd on veel puudu "alasti". Sellest saaks toreda mängu, kui ta poleks võimalik kannatajapool. No jah, kuni tal üle viskab ja ta Nate'i näo küünekirjaga katab, mida ta tõesti teeb, kui see peaks teda käperdama hakkama - persse see juuste näppimine ja kaela suudlemine, see oli kuradi lapsemäng, aga ta oli üsna kindel, et mingi hetk annab kutt oma kätele vaba voli. "Ma ei süüdista midagi, mis ei saa end verbaalselt õigustada, kas tead," nentis neiu fakti. Kuulnud aga, kuidas Nate "härra kullakest" mainis, hakkas ta laginal naerma. See oli ju naljakas! Ja ta oli natuke purjus ka, nii et see oli naljakas. Nüüd oli tegemist klaasi käes hoidmisega ja kordki oli ta tänulik, et Nate tema ümbert kinni hoidis - muidu oleks ta kõige oma kokteiliga põrandale sadanud. "Ma tänan, et sa nii hooliv oled and shit," tegi Rey liigutuse, nagu pühiks silmanurgast naerupisara, kui pisut rahunes, "aga ma saan suurepäraselt ka ise hakkama, ma ei vaja priiküüti sinu voodisse ja su moosijutt enam tõesti ei mõju."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 25, 2012 21:03:23 GMT 2
Nathaniel pidi veidi mõtlema, et ta naise lausest üleüldse aru saaks. "Võiksid. Päris paljud inimesed vabanevad niiviisi süütundest," lausus noormees viimaks, kui ta oli aru saanud, mida Reyna oma sõnade all mõtles. Kui neidis ta käte vahel korraga aga laginal naerma hakkas, oli Nate üsnagi üllatunud. Mis naisele järsku nii palju nalja pakkus? Mehe näol mängles lõbus muie, kui ta naervat Reynat jälgis. "Ah, et nüüd oleme jõudnud etapini, kuna sõnad enam ei mõju ja tuleb tegutsema hakata?" küsis Nathaniel muigega. "Ja hooliv ning õrn olen ma alati. Eriti vee siis, kui sina oled minu voodis, alasti," jätkas Nate lõbusalt.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2012 21:12:20 GMT 2
Ding-ding-ding-ding! Main prize! Mõlemad sõnad ühes ja samas lauses. "Ah et sa tahad tegutsema hakata?" kergitas Reyna kulme, kui kokteiliklaasi tõstis, et sellest korralik sõõm juua. Kaks sellist sõõmu veel ja teda kammitsev tingimus kaob - no more alcohol. "I dare you. I double dare you, motherfucker," tsiteeris ta Jules Winnfieldi "Pulp Fictionist". Hea film. "Ma kardan, et sinu voodi ei näe mind kunagi, riietega või riieteta, vahet pole."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 25, 2012 21:24:13 GMT 2
"Muidugi.. Ja olgem ausad, sina tahad seda ka," lausus Nathaniel lõbusa muigega. Polnud mõtet hakata eitama midagi, mida teadis Reyna nii sama hästi nagu Nate isegi. "Milleks karta? Ma võin teid rahumeeli tuttavaks teha. Ära muretse, ma ei jäta sind mu armastusväärse voodiga üksi, seda sa ei pea kartma," lausus noormees kerge muigega. Yeaah.. Mehel polnud vähimatki plaani sellisel juhul naise kõrvalt lahkuda. If you know what I mean.. Nate suudles uuesti Ray kaela, liikudes suudlustega üles poole, jõudes peaaegu naise huulteni. Mees polnud kaugel, et naise pehmeid huuli suudelda, kuid selle asemel Nathaniel näksas kergelt naise alahuult, jäädes tütarlapsele lõbusal pilgul otsa vaatama.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2012 21:31:55 GMT 2
"Let's not get fictional about what I'm thinking, okay?" Õige vaevu kuuldav sapine noot helises neiu jutus, kui ta veel ühe mehemoodi lonksu võttis. Jälle alustas Nate tema kaela suudlemisega ja tema alustas klaasi pigistamisega ning valmistus jälle kõike ära kannatama, kuni ta kuti huuli oma näol tundis. Oh hell to the no! Kogu neiu keha tõmbus pingesse, kui ta valmistus Nate'i eemale tõukama ja ilmselt selg ees põrandale prantsatama. Järgmine kord, kui noormees midagi sellist teha kavatseb, olgu valmis tagajärgedega leppima. Kiirelt tühjendas Rey oma klaasi ja pani selle baariletile. "Üks kokteil. Otsas. Mina lähen," tuletas ta meelde. "Palun lase mind nüüd lahti." Mitmes kord ta seda juba ütleb.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 25, 2012 22:11:54 GMT 2
"Kullake, kuhu sul nüüd kiire hakkas?" küsis Nathaniel klassiõelt muigega, vaadates, kuidas viimane oma joogi alla kulistas ning oli valmis lahkuma. Sellegi poolest eemaldas Nate enda käed tütarlapse ümbert. Ta võis küll olla litsmees, kuid ta ei kavatsenudki kedagi sundida endaga koos olema, kui see teisele poolele vastumeelne oli. "Ah, ma tean küll kuhu sul kiire hakkas.. Suutsin sind liialt erutada ning nüüd mõtlesid kohe jooksu pista, et oma härrakese käte vahele joosta," rääkis noormees lõbusalt. "Usu mind, kui ta sind järgmine kord suudleb, siis sa mõtled mulle," lisas Nathaniel seejärel ning vaatas oma klassiõele lõbusal pilgul otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2012 22:21:08 GMT 2
Jah, sest sundimine oleks juba ahistamine. Nagu lubatud, libistas Reyna end Nate'i sülest maha ja haaras baarileti servast, et tuge otsida, sest, nagu ta ennustanud oli, jalad lõid hetkeks pudruks ning tema kontsad panid teda jalanõuvalikut kahetsema. Nii et see viimane kokteil oli natuke liiast olnud. Taastanud oma cooli, ajas neiu end sirgu, toetudes endiselt igaks juhuks baariletile. "Let's get a few things straight," sõnas ta sõrmega õhus kaari tõmmates. "Sa ei erutanud mind, kohe kindlasti ei mõtle ma suudlemisel sinule ja ma ei jookse mingi härrakese käte vahele, sest mu naisuke ootab mind pikisilmi." Viimaseid sõnu saatis muie, kui ta käega juuksed üle pea lükkas ja need üsna ükskõikselt taas alla vajusid. "Aga tänud kokteilide eest," lisas neiu lõbusalt.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 25, 2012 22:39:20 GMT 2
Nathaniel silmitses huvitunult, kuidas neidis tema sülest maha läks ning koheselt letilt tuge otsis. No suprises there. Seejärel jäi noormees kuulama Reyna märkusi ning sõltumata olukorrast, mängles mehe näol siiski see lõbus muie. "Tead kui seksikas sa oled, kui sa üritad tõsine olla?" uuris Nathaniel seejärel klassiõelt, muie näolt hetkekski kadumata. Alles seejärel hakkasid Reyna sõnad talle kohale jõudma. Sõnade 'mu naisuke ootab mind pikisilmi' mõistmine oli kõige keerulisem. Nathaniel vaatas segaduses Reynale otsa ja sai alles siis nende sõnade tähendusele pihta. "Tahad öelda, et kõik mu üritused jooksid luhta puhtalt selle pärast, et sa oled lesbi?" küsis noormees pettunult, pilk neidisel püsimas. "Kuigi samas vaatame asja positiivset poolt. Mida su naiska grupikast arvaks?" küsis Nathaniel ning see sama lõbus muie oli mehe näol tagasi.
|
|