|
Post by Deleted on Oct 14, 2012 18:56:37 GMT 2
Pärast seda, mis toimus laohoonetes, on Trey pidanud enamuse enda ajast veetma Wilmingtonis tööl olles. Aasta lõpuks on neil hooajaga vähemalt poole peale vaja saada, sest uuest aastast peaks see telekasse tulema. Seega on mees kogu aeg enda tööga hõivatud olnud. Ja kuna Faye'le kulus elukoha muutus hetkel hästi ära, siis oli Trey ka naise Wilmingtoni kaasa võtnud. Tüdruk sai temaga koos võtteplatsil käia või siis omapead linnas viibida. Tundus, et see kõik sobis Ravenile ja ta muutus tõesti natuke 'endise mina' sarnaseks.
Kuna tegemist oli reedega ja kohe oli tulemas nädalavahetus, siis oli Trey koju tulnud. Nagu nii oli nädalavahetusel mingi auhindate jagamine kuskil ja seega olid osad näitlejad seal. Ja nii saigi Jeromy Tree Hilli tulla. Seth oli kõik see aeg pidanud ise hakkama saama. Ja millegi pärast oli mees kindel, et ta saabki endaga ise hakkama. Kuid kõik need mõtted lendasid vastu taevast kui Trey oli jõudnud kodus olla pool tundi. Tema mobiil helises. Võõras number. Kuna seoses filmimisega helistati talle tihti võõrastelt numbritelt, siis võttis ta selle vastu. Tema üllatus oli aga suur, kui selleks oli hoopis Sethi keskkooli direktor, kes teatas, et poiss on uimastitega vahele jäänud ja nad tahavad, et Trey kooli tuleks, et arutada Sethiga edasi toimuvast.
Jätnud Faye koju, sõitis mees koheselt kooli poole. Kuna hoone asus korterist vaid mõne minutilise autosõidu kaugusel, siis jõudis ta ruttu kohale. Astunud sõidukist välja, sammus Trey koolimajja sisse. Veider oli jälle mööda keskkooli koridore käia, aga see selleks. Õige kabineti leidis ta ülesse tänu ühe õpilase juhatusele. Ta koputas ning astus siis sisse. Olles sulgenud ukse enda selja taga, lasi mees enda sinistel silmadel üle ruumi libiseda. Seal oli direktor, õppealajuhataja, psühholoog ja kehalise õpetaja. Ja siis muidugi Seth, kes oli istuma pandud direktori laua ees asuvale toolile. "Tere. Trey" üritas mees endast korralikku muljet jääda, sest alles nüüd laksatas talle pähe, et see paneb kindlasti suure kahtluse sellele, kas ta on ikka võimeline Sethi eest hoolitsema.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Oct 14, 2012 19:08:48 GMT 2
Seth oli laohoonetes toimunust saadik tõsiselt paranoiline ja närvid olid nagu mõnel kutsikal. Ta teadis, kuidas sellised asjad käivad. Iialgi ei suuda politsei kõiki gängi liikmeid vangi panna, eriti kui tegu oli sellise suurega nagu seda oli Deedsi oma. Mees teadis, et hetkel, kus ta seda üldse ei oota, tulevad mingid tüübid ja löövad Sethi maha, suutes enne teda korralikult piinata ja mõnitada.
Seetõttu leidiski noormees enda väljundiks narkootikumid. Alkoholi mees ju ei tarvitanud ja kanep ei andnud ka sellist laksu, et rahuneda ja kõik mõneks hetkeks unustada. Heroiin, amfetamiin ja kokaiin olid viimasel ajal parimad sõbrad, pidudel tarbis mees pigem E-d, kuna see mõjus talle samamoodi nagu teistele alkohol. Enamasti kasutas Seth heroiini ja ka praegu oli ta selle laksu all. Kutil oli millegipärast juba väga ükskõik kõigest hakanud ja ta otsustas enne kehalist endale ühe koguse süstida. Muidugi ei jäänud see Nathanile märkamata ja Seth maandus kiiresti direktori kabinetis, kus talle räägiti nooruki arvates mingit segast teksti. Üsna pea ilmus pildile juurde ka Trey.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 14, 2012 19:09:53 GMT 2
Uimastite mõju all olev õpilane oli direktorile üsna suureks üllatuseks, sest sellist asja oli selles väikeses koolis juhtunud vaid korra varem. Aga siis oli õpilane just kaotanud autoavariis terve enda perekonna ja seega võeti seda arvesse. Aga nüüdne asi oli kõvasti keerulisem. Esiteks oli Seth uus õpilane. Ta oli koolis käinud vaid kuu aega. Keegi ei teadnud veel päris täpselt, kes ta oli. "Tere," tervitas Ryan sisenenud meest jäiga noogutusega. Naeratust tema huulilt otsida ei olnud väga mõtet antud olukorras. "Te võite istet võtta," viipas direktor vabale toolile Sethi kõrval. "Nagu ma juba telefonis mainisin, siis teie vend on uimastite mõju all koolis. Ja tema asjade läbiotsimisel, muidugi tema enda loal, leidsime me ka uimasteid. Seth siin väidab, et teistele õpilastele ta neid müünud ei ole, vaid kasutab ainult enese tarbeks. Ma olen kuulnud ka teistelt õpetajatelt kahtlustusi nagu oleks Seth tunnis millegi mõju all. Seega võib vist öelda, et see ei ole esimene kord. Kas te olete sellest teadlik, et Sethil on uimastitega probleeme?" rääkis Ryan, hoides hetkel põhiliselt enda pilku Treyl.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 14, 2012 19:18:30 GMT 2
Trey kuulas direktori juttu ning üritas samal ajal Sethi pilku tabada. Tead, ta peab selle poisi vist lihstalt koju luku taha panema. Siis ei saa ta midagi hullu korda saata. Ruumis valitses hetkeks vaikus. Hinganud sügavalt sisse ja välja, noogutas Trey aeglaselt, kuid samas kindlalt. "Ma olen teadlik sellest, et tal oli sellega probleeme minevikus. Me rääkisime sellest ja me nagu jõudsime mingi kokkuleppeni, aga tundub, et see ei ole siiski eriti töötanud. Ma tean, et ta suitsetab aeg-ajalt kanepit, aga ma arvan, et me kõik oleme seda sellises vanuses teinud. Kangemast kraamist ei ole mul aimugi," lausus Trey. Ta teadis, et kui ta libsatub kas või ühe sõnaga, võib kõik kokku variseda.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Oct 14, 2012 19:23:29 GMT 2
Seth kuulas nende ametliku kõlaga juttu ja ei tundnud praegu vähimatki muret enda pärast. Kõik oli ju korras, elu oli lill! Muidugi ei olnud nooruki näol naeratust, aga ta võttis Trey siiatulekut sama tõsise asjana kui aeg-ajalt toimuvaid külaskäike ehk siis no big deal. Eelmises koolis käis Seth vahepeal pikkade vahetundide ajal kanepit tegemas ja sellest ei tulnud ühelgi korral probleemi. Korruptsioon.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 14, 2012 19:27:50 GMT 2
"Nii et te olete lasnud Sethil vabalt kanepit suitsetada, mõtlemata kordagi sellele, et asjad võivad sealt kiiresti kuskile kaugemale minna nagu näiteks süstimine, millega ta meile...või tähendab meie kehalise õpetajale Nathanile vahele jäi?" kergitas Ryan enda kulme ning vaatas mehele otsa. Ta lihtsalt ei suutnud uskuda seda, mida ta kuulis. Samas Trey ei tundunud just kuigi palju vanem Sethist. Ilmselt olid nende suhted üsna semulikud. Ryan vist tõesti ei imestaks, kui vanem vend koos nooremaga uimastitega tegeleks. "Me oleme rääkinud Sethiga ja arutanud asju erinevate õpetajatega. Ma arvan, et me kõik oleme ühel nõul - asjad ei saa enam nii edasi minna. Seega on teil valik, kas me eemaldame Sethi õppetööst neljaks nädalaks, mille jooksul peab ta käima regulaarselt kas psühholoogi juures või siis viibima mõnes ravikeskuses. Või siis me viskame Sethi koolist valja ja asi läheb politseisse. Me oleme hetkel arvamusel, et me jätame politsei asjast välja," rääkis Ryan erinevatest valikutest.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 14, 2012 19:35:00 GMT 2
Nathan ei olnud kordagi enda meeskonnas pidanud tegelema sellise asjaga nagu narkootikumid. Eriti kahju oli tal sellest, et tüüp oli tegelikult hea mängija, kui ta meeskonnaga kokku hakkas mängima. Ja nüüd ei jää mehel muud üle, kui Seth meeskonnast välja heita, sest Ravensites sellist käitumist ei tolereerita. "Ma lisaksin omalt poolt, et kui hea mängija Seth ka ei oleks, ei saa me teda enam korvipalli meeskonda lugeda. Sinna kuuluvad siiski eeskujulikud õpilased. Selline käitumine aga ei kõlba sellesse meeskonda. Seega pean ma ütlema, et, Seth, sa oled Ravensite meeskonnast välja visatud ükskõik, millise valiku me siin ka ei langetaks," lausus Nate. Ta oli varem õpilasi õppeedukuse pärast meeskonnast välja visanud, aga midagi sellist oli talle uudis.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 14, 2012 19:42:24 GMT 2
Trey oleks tahtnud sellele direktorile paar 'head' sõna öelda, aga ta hoidis ennast siiski tagasi. Ta ei tundnudki Sethi. Mitte keegi siit ei tundnud teda. isegi mitte mees ise. Ja nüüd korraga on kõik jõledad kohtunikud siin koos. Viaske jah tüüp koolist välja, siis on tal veel rohkem aega, mida tal on vaja millegagi 'huvitavamaks' muuta. "Ma võin kinnitada, et kõik oli kontrolli all," sõnas mees, vaadates mehele teravalt otsa. "Mida te üldse Sethiga arutasite ma tahaks teada - ta ei ole ilmselt hetkel võimeline mitte midagi eriti mõelda, mis natuke loogikat ja mõistust ka sisaldaks," lausus Trey, vaadates hetkeks enda väikese venna poole. Jeromyl oli tõsiselt tunne, et ta on enda kasvataja rolliga läbikukkunud. Kuidas ta küll sai Sethi niimoodi silmist lasta. Ta oleks pidanud mõistma, et see, mis toimus laohoonetes mõjutab poissi. "Ma tänan, et te politsei mängust välja tahate jätta. Ja ma olen kindel, et õppetööst eemaldamine on parem valik kui koolist välja viskamine. Mis puutub psühholoogi või ravikeskusesse, siis seda peaks küll Seth ise otsustama," leidis Trey. Siis pöördus ta aga treeneri poole, "ma saan aru."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Oct 14, 2012 19:42:50 GMT 2
"Ahh, fuck it," lausus mees ja ajas end toolist püsti. "Ma saan aru, et ma ei ole siin eeslinlaslikus koolis oodatud," lisas Seth. Tema meelest oli koolist eemaldamine rohkem nagu preemia. Mitte mingeid kohustusi terve järgmise kuu jooksul. Mõte, mis oli mehe peas juba ammu tiksunud, hakkas nüüd mingisugust kuju võtma. Nooruk tahtis pikalt siit linnast lahkuda, et kuskil mujal üksinda elada ja tegutseda. Esimesel korral ei teinud ta seda huvist pisikese linna kohta, teisel korral peatas Sethi probleem Raveniga, aga nooruk võlgnes selle Treyle. Mees ei kavatsenud enam kuulatagi edasi, kuidas talle moraali loetakse ja ollakse enda arvates ema Teresa jüngrid.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 14, 2012 19:51:17 GMT 2
"Seth," lausus Nathan hoiatavalt ning oli paari sammuga noormehe juures. Ta küll teadis, et tüüp võib hetkel üsna ettearvamatu olla, aga siiski asetas ta enda käed tüübi õlgadele ning surus ta tagasi toolile. "Me ei ole veel lõpetanud. Antud hetkel oled sa selle kooli nimekirjas ja meie tööks on teha kindlaks, et sa pärast kooli lõpetamist ka hästi hakkama saaksid. Antud hetkel on aga su lõpetamine üldse suure küsimärgi all kui sa niimoodi jätkad," lausus Nate, "keegi ei aja sind siit ära ja keegi ei ütle, et sa siia ei sobi. Sul on vaja lihtsalt mõnda nädalat, et enda probleemidega tegeleda."
|
|
|
Post by Deleted on Oct 14, 2012 19:58:28 GMT 2
Kui Seth püsti kargas, lausus Trey koos kehalise õpetajaga poisi nime. Mehe sinised silmad liikusid Sethi omadele. Ta märkas koheselt seal seda võõrastavat pilku, mis sai olla ainult uimastite töö. "Olgu. Mida ma siis tegema pean? Mingid allkirjad?" uuris Trey, et asjadega rutem ühele poole sada. Ilmselgelt oli vaja Seth lihtsalt koju ära viia ja oodata, kuni ained on tema organismist ära kadunud ja siis temaga rääkida.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Oct 14, 2012 20:02:15 GMT 2
"Kurat!" tõukas Seth Nathani käed enda õlgadelt ära. "Ma sain endaga väga hästi 7 aastat hakkama ja järsku hakkas kõiki nüüd mu elu huvitama. Ma saan endaga suurepäraselt hakkama ka praegu, te lihtsalt tahate, et enda südametunnistus oleks rahul ja narko ei kuulu teie perfektse elu juurde. Mees tõusis uuesti ja kõndis kabinetist välja parkla poole. Ta ei tahtnud teiste loengut kuulata, nad olid kasvanud üles vati sees ja ei kujutanud ette elu teiselpool sära.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 14, 2012 20:10:15 GMT 2
"Ma saadan teie meilile ankeedi, mille te ära peate täitma. Ja siis tooge see koos allkirjadega kooli. Neli nädalat hakkab pihta homsest ja selle alla ei kuulu nädalavahetused," rääkis Tracey, kes muidu oli vaikselt eemal Roberti juures seisnud ja kogu asja eemalt jälginud. Ega tal ei olnudki eriti midagi kaasa rääkida. Ja siis korraga naine parktiliselt võpatas, kui Seth Nathanile vastu hakkas ja kabinetist lihtsalt välja jalutas. Vähemalt said nad asjad kõik läbi räägitud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 14, 2012 20:14:12 GMT 2
Trey jõudis vaevalt naise jutu ära seedida, kui Seth korraga treeneri endast eemale lükkas ja rääkima hakkas. Või peaks ütlema kisama? Ega keegi teda väga kinni ei hoidnud, kui ta kabinetist lahkus. "Ma tegelen sellega," lubas Trey ning tõusis püsti. Kuna direktor ja ka kõik teised noogutasid, siis jalutas ta kabinetist välja. Ta leidis Sethi kooli eest. "Istu autosse!" käratas Trey sellisel mürinal häälel, et keegi ei hakkaks sellele vist vastu. Samal hetkel tegi ta puldiga kooli ees seisva musta sõiduki uksed lahti. Astunud auto juurde, avas ta kõrval istuja ukse, oodates, et Seth sisse istuks.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Oct 14, 2012 20:22:23 GMT 2
Seth otsis enda taskust autovõtmeid, aga ei leidnud neid, ilmselt oli ta autovõtmed hoopis koolikotti pannud. Kuulnud selja tagant käratust, otsustas mees alluda vennale ja autosse istuda, niivõinii ei oleks ta võtmeid lähima 5 minuti jooksul leidnud ja narkouimas autojuhtimine oleks ka päris loll tegu olnud. Seth istus autosse ja toetas pea vastu seljatuge ning sulges silmad. Tal ei olnud enam üldse hea olla.
|
|