18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 28, 2012 16:25:31 GMT 2
,,Ise sa just arvasid, et nälg on minupoolseks ettekäändeks sinu juurde tulla," lausus Brittany muiates ning korjas siis oma asjad kokku ja pani bikiinidele teksariidest lühikesed püksid peale. Bikiinitop on üsna ok, seega sellele Brit midagi peale ei pannud. Jõudnud oma toimetustega valmis, hakkas tüdruk Treyga koos minema.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2012 16:28:57 GMT 2
"Just nimelt - ma arvasin," lausus Trey, tõstes enda sinised silmad koeralt tüdrukule. "Sa oled ikka vallaline ma oletan," sõnas noormees väite, mis kõlas rohkem nagu küsimus. Olgu Trey missugune naistemees tahes, teiste tüüpide tüdrukutega tema ei jama.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 28, 2012 16:30:34 GMT 2
,,Vallaline muidugi," vastas Brittany. ,,Sa tõesti arvad, et ma olen sellist tüüpi, kes oma boyfriendi kõrvalt veel mingite võõrastega mehkeldaks?" küsis tüdruk flirtivalt. See oli muidugi ilmselge, et Brittanyl palju meessoost austajaid oli, lõppude lõpuks oli tegu ju väga ilusa neiuga, ent sellegipoolest polnud neidis ise väga kergemeelne, et neile kõigile end kätte annaks.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2012 16:32:48 GMT 2
"Ma ei tea. Naised võivad väga mitmepalgelised olla," lausus Trey kergelt muiates ja aeglaselt pead raputades, "aga väga tore, kui sa vallaline oled. Siis ei pea ma ootama, et mõni kuri poiss-sõber kuskilt välja kargab." Noormees juhtis näitsiku ookeani äärest viimaks ühele linnatänavale, hakates mööda seda liikuma.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 28, 2012 16:34:25 GMT 2
,,Sulle teadmiseks, et ma ei ole selline, kes oma boyfriendi kõrvalt teiste meestega mehkeldaks," lausus Brittany nagu muuseas. ,,Aga su jutust ma järeldan, et sa ei usalda eriti naisi," jätkas neidis jututeemat.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2012 16:36:48 GMT 2
"Kust sul selline mõte tuli, et ma naisi ei usalda?" kallutas mees enda pead, "usaldan ikka, lihtsalt nad kippuvad mõnikord endale nii nagu harakas püüab kulda, püüavad nemad mehi. Ja ära tule mulle ütlema, et naised ei ole sellised. Muidugi leidub mehi ka selliseid. Aga ma eelistan siiski ühte naist korraga," seletas Trey, üritades end näitsikule arusaadavamaks teha.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 28, 2012 16:41:00 GMT 2
,,Ma lihtsalt tegin omad järeldused," vastas Brittany. Sellegipoolest oli ta Trey jutust meeldivalt üllatunud, sest alguses oli mees talle ikka tõelise naistemehe mulje jätnud. Paistis, et tegu on siiski tundliku kutiga ja see Brittanyt meeste juures köidabki. ,,Aga noh, tore, et sa vähemalt selline kõrvaltpanija tüüp ei tundu. Mulle meeldib see."
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2012 16:54:42 GMT 2
"Jah, nii see nende järeldustega on. Hea, kui on oma arvamus, aga mõnikord võib see arvamus eelarvamuseks muutuda," lausus Trey justkui oleks ta mõni eriti vana filosoof, kes just eriti targa lause maha pani. Mis puutub kutti tundlikusse, siis vaevalt ta nüüd nii väga tundlik on...võibolla on hooliv õigem sõna? "Ma arvan, et igale tüdrukule meeldiks selline tüüp," turtsatas Trey.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 28, 2012 16:58:25 GMT 2
Brittany hakkas naerma. ,,Kahtlemata," lausus ta. ,,Ma ei tahaks küll uhkustada, kuid mul on palju austajaid, aga ma ütlen enamusele ära," sõnas tüdruk nagu muuseas. Treyle ta samas ära ei ütleks ja loodetavasti on Brittany seda mehele endale juba mõista andnud. Mitte, et mees peaks oskama tema mõtteid lugeda.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2012 17:06:23 GMT 2
"Tahetud naine, jah?" turtsatas Trey ja hakkas naerma, "mis neid siis sinu juures tõmbab? Sinu välimus? Sinu pruunid silmad ja pruund juuksed? Sinu peen keha? Sinu pehmen nahk? Või hoopis sinu huuled? Mnjaa...või siis, kuides teile tüdrukutele meeldibki öelda - sisemus? Jah, iseloomu pärast ajavad kõik tüübid sind taga," hakkas mees rääkida, hoides enda pilku tüdrukul.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 28, 2012 17:08:39 GMT 2
,,Millest sa seda järeldad?" küsis Brittany, hoides oma pilku samuti Trey omadel. ,,Mis sind näiteks minu juures siis tõmbab?" Samas ei teadnud Brittany isegi, miks mehed tal sabas jooksevad. Võib-olla tõesti tõmbab neid see, et tüdruk polegi nii kerge saak.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2012 17:13:10 GMT 2
"Ise ütlesid just, et sul on palju austajaid," lausus Trey õlgu kehitades, "antud hetkel kuna ma sind eriti ei tunne, siis ilmselt kõik need välimuse omadused, millest ma rääkisin," sõnas mees, "samas su iseloom on ka siiani väga....mis ma peaksin ütlema? huvitav?" pakkus Trey, tõmmates Bossi endale lähemale, kui neist möödus ema kahe väiksema lapsega, kes kohe koerale käsi külge tahtsid panna.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 28, 2012 17:15:31 GMT 2
,,Aga kui ma neist iga viimsegi tagasi lükkan ja nad ikka mul ümber tiirutavad, on see mulle arusaamatu," ütles Brittany. ,,Ja miks mu iseloom siis huvitav on?" jätkas tüdruk pinnimist. Tegelikult tundus ka Trey päris huvitav, jutt vähemalt sujus.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2012 18:17:54 GMT 2
"Kas sa siis ei tea, seda ütlust, et mehed ei saa aru sõnast 'ei'," muigas Trey, sest millegi pärast kippus see ütlus mõnikord täitsa tõsi olevat. Aga see ei käinud ainult meeste kohta, leidus ka selliseid naisi. "Aga vot seda ma sulle ei avalda. See jääb minu teada," lausus mees.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 28, 2012 18:20:18 GMT 2
,,Mehed tõlgendavad üldse paljusid asju valesti," lausu Brittany muiates. ,,Ära võta seda isiklikult, aga see on nii." Mehed ei taha kunagi aru saada, et sõna 'ei' ei tähenda 'jah'. ,,Ja miks sul seda nii raske mulle öelda on?" küsis tüdruk, kui Trey tema küsimusele vastata ei tahtnud.
|
|