|
Post by Deleted on Jun 27, 2012 22:01:18 GMT 2
Trey ei olnud küll veesõda oodanud, aga sobis ka see. Seega ei jäänud ta Brittanyle sugugi alla, saates tema poole mitu suurt sahmakat. Liikunud näitsiku selja taha, pani ta enda käed ümber tüdruku ja keerutas teda vees nii, et Brittany jalad puudutasid vett ja seega pritsis näitsik end praktiliselt ise. Asetanud näitsiku taas vette, saatis ta tema poole korraliku sahmaka vett teele.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 27, 2012 22:08:55 GMT 2
Brittany hakkas kiljuma, kuid samas ka naeris, saates ka Trey poole suuri veesahmakaid. Varsti väsis aga näitsik ära ning asetas käed uuesti ümber Trey kaela. ,,Kuule, mul on kõht tühi," ütles neiu nüüd, hoides oma pruune silmi Trey omadel.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 27, 2012 22:19:09 GMT 2
Trey vaatas tüdrukule otsa ja muigas laialt, "kas see tähendab siis, et mina kui meesterahvas pean sulle mõne maitsva lõunasöögi välja tegema?" esitas mees küsimusi, kergitades õige pisut enda tumedaid kulmi. Ta sulges enda käed ümber näitsiku, kallutades enda pead tüdrukule lähemale, "või otsid sa lihtsalt ettekäänet, et minu juurde tulla?"
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 27, 2012 22:22:02 GMT 2
,,Mul poleks muidugi midagi sinu juurde tulemise vastu, aga ma olen päriselt näljane," vastas Brittany ning vaatas hetkeks kaldale jääva putka poole, kuid suunas oma pilgu kähku Trey selgetele sinistele silmadele. Seal putkas pakutakse päris häid asju mõnikord.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 27, 2012 22:31:37 GMT 2
"Lähme otsime siis sulle midagi," muigas Trey lastes tüdruku enda haardest lahti ning liikudes kalda poole, viies üle õla veel kerge pilgu Brittanyle, saates talle kiire naeratuse. Jõudnud näitsiku roosa teki juurde, otsis Trey välja enda särgi ning võttis selle rinnataskust enda rahakoti. Boss lamas rahulikult teki kõrval ja silmitses inimesi. Ilmselt ei saanud ta ära oodata hetke, mil pääseb kuskile varju alla.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 27, 2012 22:33:49 GMT 2
Brittany naeratas Treyle vastu, kuid sisimas neiu lausa sulas. Ta lihtsalt hoidis oma pilku Treyl ja mõtles veel sellest suudlusest. Damn it, seda võimalust Brittany juba kasutamata ei jäta, kuigi sügisest tuleb tal endal New Yorki minna.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 27, 2012 22:39:10 GMT 2
Trey ootas tüdruku ära ning jalutas siis lähima putka juurde, mis ranna ääres seisis. Midagi peaks sealt kindlasti saama. Ei tea kui suur isu sellisel kleenukesel tütarlapsel üldse on? "Noh, mis sa tahad siis?" uuris noormees, silmitsedes ka ise põgusalt putka seinale riputatud menüüd.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 27, 2012 22:41:37 GMT 2
,,See puuviljasalat on mu lemmik," vastas Brittany. ,,Aga väike jäätisekokteil ei teeks ka paha." Kui söögi kätte saab, võib tekile minna ja siis on neiul niigi aega rohkem Treyd silmitseda. Lihtsalt ilus on vaadata sellist meest.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 27, 2012 22:50:53 GMT 2
Trey ostis tüdrukule soovitud asjad, võttes endale lihtsa hot-dogi ja ühe külma sprite'i. Saanud kõik ostud endale kätte, jalutasid nad tagasi tekile, kus mees istet võttis, hakates vaikselt enda lõunat sööma. Tema sinised silmad püsisid Brittanyl.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 27, 2012 22:52:58 GMT 2
,,Näed midagi huvitavat?" küsis Brittany flirtivalt, kui Trey pilku endal märkas. Samal ajal mugis neiu salatit...või siis üritas, sest raske on mitut asja korraga teha...isegi, kui naised pidid väidetavalt selles vägagi osavad olema.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 27, 2012 23:03:53 GMT 2
Trey kehitas kergelt flirtival muigel enda õlgu, viies enda sinised silmad tüdrukult hoopis sinisele veele. Kõigest paari ampsuga oli noormehe lõunasöök söödud ning ta tühjendas enda joogitopsi. "Tead, ma peaksin tegelikult selle õnnetu neljajalgse sõbra koju viima. Kuumab teine siin täitsa üle," lausus Trey, viibates peaga Bossi poole.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 27, 2012 23:07:26 GMT 2
,,Elad sa siit kaugel?" uuris Brittany veel taldrikult kahvliga viimaseid puuviljatükke taga ajades ja rüübates peale jäätisekokteili. Alles oli ju neidis öelnud, et tal poleks ka midagi selle vastu, kui nad läheksidki Trey juurde. Mis mehel üldse plaanis oli?
|
|
|
Post by Deleted on Jun 27, 2012 23:15:37 GMT 2
"Mitte väga, üks korralik kahekümne minutiline jalutuskäik," lausus mees, pöörates enda pea taas Brittanyle, "kas sa tahad mu elamise üle vaadata või?" Trey küsimusest võis enamvähem välja lugeda ka kutset tüdrukule. Seda, mida nad seal tegema hakkavad, eks seda näitab aeg siis kui nad juba seal on.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 27, 2012 23:17:36 GMT 2
,,Kuule viskaks pilgu peale jah," vastas Brittany, kui oli oma papist salatitaldriku tühjaks söönud ja jäätisekokteiligi ära joonud. Loomulikult tahtis tüdruk Trey kunagi ka enda juurde kutsuda, kuigi tütarlapse enda elamine küll midagi erilist ei olnud, kõigest tavaline Westside'ika kodu.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2012 16:23:08 GMT 2
"Ma ei arvanudki, et sa mu kodu vastu huvi tunned, aga eks lähme siis," lausus Trey ja tõusis teki pealt püsti. Ta viskas salvrätiku ja tühja joogitposi lähedal asuvasse prügikasti. Tõmmanud endale särgi selga ning pannud Bossi rihma otsa, jäi ta näitsikut ootama.
|
|