|
Post by Deleted on Jun 19, 2012 15:59:43 GMT 2
"Ma olen liigutatud," sõnas Trey teatraalselt, hakates siis kergelt naerma, "aga eks ma hoia siis sidet, aga selleks läheb mul su numbrit vaja või midagi," lausus mees, viies enda selged sinised silmad tüdrukule. Tegelikult oli ta kergelt öeldes üllatunut, et Brittany ise sellise ettepaneku tegi, sest tavaliselt on asi ikka teistpidi.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 19, 2012 18:16:49 GMT 2
,,Kas sul on kirjutusvahendit?" küsis Brittany selle peale, kui kuulis, et Trey ta numbrit tahab. See mees oli tõesti täiega tore. Samas kui number liivale kirjutada, uhuks meri selle niigi ära.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 19, 2012 19:19:39 GMT 2
"Mul on telefon kaasa," lausus Trey, võttes taskust enda musta iPhone'i välja ning ulatades selle tüdrukule, "sul on au see ise mu mobiili sisse toksida," muigas mees, jälgides hetke neidu, ennem kui pilgu ookeanile viis. Läheks kohe ujuma.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 19, 2012 19:24:32 GMT 2
Brittany toksiski oma numbri Trey telefoni ja andis selle seejärel mehele tagasi. Samas peatus tüdruku pilk aga mere asemel hoopis mehe silmadel ning Brittany jäi neid hoolega vaatama. Ilusad selged silmad olid. Mees tundus isegi...sarmikas.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 19, 2012 19:28:34 GMT 2
Trey võttis enda mobiili ning lasi sellel tagasi taskusse libiseda, visates ennem ka kerge pilgu kellale. Tundnud endal tüdruku pilku, muigas mees laialt. "Ma ei tea nüüd kummalt sa neid silmi lahti ei saa - minult või Bossilt?" lausus mees flirtival, kuid samas lõbusal toonil.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 19, 2012 19:31:38 GMT 2
Brittany raputas pead. ,,Sinult," vastas neidis vaikselt. ,,Mulle tõesti-tõesti meeldivad su silmad." Need olid veel sinisemad kui nende kahe ees lainetav meri, ilmselt ka sügavamad ja Brittany tundis, et Trey silmadesse võis lausa uppuda.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 19, 2012 20:50:09 GMT 2
"Ma tänan," sõnas Trey südantsoojendava naeratusega, "sa ei ole mitte esimene, kes seda ütleb," pidi ta siiski tunnistama. Aga tal olid tõesti väga selged silmad. Juba väiksena olid olnud. Ja nende silmadega oli ta juba noorelt hakanud laineid lööma.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 19, 2012 23:28:53 GMT 2
,,Ma tunnistan, et võiksin neisse uppuda," lausus Brittany. Ta tõesti ei saanud enam oma suuri sügavpruune silmi mehe sinistelt. ,,Lihtsalt vastupandamatu."
|
|
|
Post by Deleted on Jun 20, 2012 11:17:42 GMT 2
Pärid enda vanematelt ilusad sinised silmad ja oledki naistele vastupandamatu. Trey vaatas tüdrukule otsa ning raputas aeglaselt enda pead. "Okey, taht's just crazy," muigas mees, "kui vana sa üldse oled?" tundis Jeromy korraga huvi. Tundus, et tüdruk ei karda enda arvamust välja öelda, olles vägagi otsekohene.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 20, 2012 11:53:45 GMT 2
,,Üheksateist," vastas Brittany. ,,Jaanuaris tuleb ümmargune." Igatahes tundus Trey neiust päris mitu-mitu aastat vanem, kuigi Brittany polnud kindel kui palju. See polnudki tegelikult nii oluline.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 20, 2012 12:21:40 GMT 2
"Noo eks selle jaanuarini ole veel aega küll ja küll," lausus Trey ning tõmbas käega läbi enda niigi sassis tumerpuunide juuste. Korraga hüppas Boss liiva pealt püsti, raputas ennast ning hüppas siis lendavaletaldrikule, mis maas vedeles, kallale. Trey naeris kergelt, kuid viis siis enda silmad tagasi Brittanyle. "Kavatsed siia päevitama jääda?" uuris Trey.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 20, 2012 18:57:29 GMT 2
,,Ega ma asjata end päikesekreemiga kokku ei määrinud," vastas Brittany ja pilgutas Treyle silma. Seda neiu ei teadnud, mida Trey teeb, aga parem, kui ta mehega koos saaks päevitada. Seltsis ikka segasem.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 20, 2012 20:06:57 GMT 2
"Kahju," lausus mees suud krimpsutades, "ma lootsin, et saan su koos minu ja Bossiga ujuma, aga jääb vist ära?" Trey vaatas tüdrukule kergel naeratusel otsa. Talle ei meeldi kohe üldse päevitada. Lihtsalt lebada ja lasta päikesel end põletada...milleks? Ta parem jookseb või teeb midagi muud kasulikku ja kui siis päike selle ajal peale hakkab, siis on hoopis midagi muud. Aga noh...ju siis peab täna enda käitumisele vastupidi käituma. "Egas midagi," kehitas Trey õlgu ning eemaldas enda särgi, jäädes lühikestepükste väele, mis olidki tema ujumispüksteks. Lasnud plätudel liivale vajuda, sättis ta end paremini tekil. "Nüüd võta natuke koomale, et ma ka siia ära mahuks," lausus mees, nügides näitsikut õrnalt.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 20, 2012 20:23:48 GMT 2
,,Ma võin sinuga ju ujuma ka tulla," ütles Brittany, hoides oma sügavpruune silmi endiselt Trey omadel, kuid tõmbas sellegipoolest koomale. Miks mitte samas ujuma minna? Võib päris lõbus olla.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 20, 2012 20:35:57 GMT 2
"Tore, seda ma ootasingi," lausus mees laia muigega ning tõusis püsti, haarates näitsiku kergusega endale sülle, hakates vee poole liikuma. Boss, kes oli korraga liikumist tajunud, jättis enda taldriku maha ning jooksis Trey'le järgi, joostes ja hüpeldes ümber nende kahe.
|
|