23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on May 30, 2012 22:35:28 GMT 2
Kõnealune tuur jääb arvatavasti pigem isegi sügisesse, sest kes ikka viitsid keset suve kõige soojemaid ilmu bussiga mööda USA osariike sõita. Kuid see oli küll tõsi, et kui kord juba suvi algab, siis lõppeb ta vägagi kiirelt. "Kõik suuremad linnad sai läänerannikul igastahes läbi käidud. Nii umbes 20 osariiki ja 26 linna. Esimene nädal olime täitsa tundmatud näod rahva jaoks, aga peale teist nädalat võeti ka meid vastu nagu seda bändi, keda me soojendasime," muigas Blake lõbusalt, jälgides Carmelit. Kõik need kohad olid omapärased ja kaunid. Oleks olnud vaid rohkem aega, oleks jõudnud neid rohkem nautida ja neist rohkem inspiratsiooni saada.
|
|
|
Post by Deleted on May 30, 2012 22:51:39 GMT 2
Carmel kuulas poisi juttu ja üritas seda kõike ettekujutada. Aga kahjuks see ei õnnestunud tal väga hästi. Vähemalt tundus, et Blake oli rahul ja seega oli ka Melly rahul. "Seega võib vist öelda, et tuur läks hästi ja saite endale palju uusi fänne," naeratas näitsik, viies enda pilgu noormehelt rahvale, kes basseini ääres ringi jalutas. Silmanud Jessicat ja Sayerit, viipas ta neile lühidalt, koondades siis enda tähelepanu tagasi Blake'ile. "Kuna sa nüüd jälle Tree Hillis oled, siis ma kasutaks juhust ja kutsuks sind mõni päev endaga jälle chillima. Seda muidugi siis, kui sul aega on," tegi Mel ettepaneku midagi hiljem koos teha.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on May 30, 2012 22:52:50 GMT 2
"Ma eelistan seda varianti, et tal tuleb mõistus enne aukukukkumist pähe," lausus Jessica, pilk endiselt enda kasuõel. Pole vaja, et ta mingi suure lollusega hakkama saaks, mis võib tervet tema ülejäänud elu mõjutada. Jes kallutas kergelt oma pead, lastes Sayerile tema kaela suudelda. Veidi kõdi ent samas nii hea. Tütarlaps sulges oma silmad, hingates kuuldavalt välja.
|
|
|
Post by Deleted on May 30, 2012 23:23:10 GMT 2
"Vanema õena sa ilmselt peaksidki seda lootma. Muidugi oleks rohkem kasu tegutsemisest, aga ega ta vist ei kuula kedagi väga," lausus Sayer, põimides enda sõrmed kokku Jessie omadega ja hakates siis vaikselt nende kätega mängima. Korraga pisut teistsuguse pilguga üle rahva libistanud, märkas ta seda, kui paljud noored nende ümber käisid ringi suits näpuvahel. See lõhn suutis endiselt Rufust mõjutada, kuid ta ei andunud enam enda organismi soovidele. "Ma lähen otsin endale midagi juua. Sa võid siin ringi jalutada kui tahad. Lihtsalt vaata, et sa ära ei kao," muigas Say, lastes tüdruku kätest lahti. Vajutanud lühikese suudluse Jessie huultele, pööras ta end ringi, jalutades majja.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on Jun 4, 2012 11:16:43 GMT 2
"Kui palju just fänne juurde sai, aga vähemalt saime teada, et meie muusika läheb ikka mõnele peale ka," muigas noormees lõbusalt. Tema pruunid silmad jälgisid tähelepanelikult Carmelit, ennem kui uuesti rahvale pöördusid. Noormees nägi päris mitut tuttavat, kellele ta kergelt viipas tervituseks. Kuulnud Carmeli ettepanekut, ilmus Jerry näole lai naeratus ning tema silmad pöördusid tagasi neidisele. "Aega on mul küllalt. Pealegi peab keegi mind siinse eluga jälle kurssi viima," sõnas poiss.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 4, 2012 11:33:46 GMT 2
"Sellisel juhul võime näiteks järgmine nädal minna....kas sa ratsutada oskad? Või oled sa üldse nendega sina-peal?" küsis Carmel kavala muigega. Tree Hillist mõned kilomeetrid väljas asus üks suur rantso, kus Melly ka varem ratsutamas on käinud. Ja suviti on ta seal isegi vahepeal abis käinud. Tal on seal isegi välja kujunenud oma hobune, kellega ta sõitma käib.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on Jun 5, 2012 7:33:38 GMT 2
Blake kergitas üllatunult kulme, jäädes üpriski totaka näoga Carmelile otsa vaatama. "Eemm.. viimane kord kui ma istusin hobuse seljas, olin ma viie aastane ning keegi hoidis rakmetest kinni, jalutades hobust. Seega võib öelda, et vastus su mõlemale küsimusele on 'ei'," kratsis Jerry kergelt kukalt, pöörates enda pilgu kõrvale. Talle meeldivad küll loomad, aga neile selga ta just eriti heameelega ei roni.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2012 12:45:59 GMT 2
Carmel hakkas noormehe vastuse peale naerma. "No, siis ongi viimane aeg hobuse selga ja istuda nii, et sa ikka ise teda juhid," muigas tüdruk. "Ära muretse, ma olen hea õpetaja," lausus Mel, vaadates noormehele otsa. Ta nägi nii armas välja, kuid samas justkui natuke kohmetunud. Tüdruk ei laseks ju ometi Blake'iga midagi juhtuda. Ta saaks endale liiga palju vihaseid tüdrukutest vihavaenlaseid. Mitte, et tal neid juba ei oleks.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 6, 2012 18:01:29 GMT 2
Zac vahetas toas paar sõna enda klassiõega ning jalutas siis välja. Silmanud enda õde, viipas ta talle muhedalt. Eks kanep tegi meeleolu ikka lõbusaks ja olemise kergeks ja vabaks. Noormees jalutas läbi rahvamassi kuni leidis eest Jessica. "Tahad?" küsis Zachary tõstes näitsiku ette ühe pläru, "sa tundud nii pinges ja tõsine. Teeb su natuke lõbusamaks," jätkas noormees, "ega tegu on väärt kraamiga ega siis Liam mingit rämpsu ei osta," rääkis ta muudkui edasi. Zac oli väga jutukaks muutunud, mis siis et varem ta väga Jessicaga suhelnud ei ole.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jun 7, 2012 18:14:39 GMT 2
Liam tõusis püsti ning tõmbas Alexi õrnalt endaga kaasa. Hoides tüdrukut enda lähedal, jalutasid nad läbi rahva õue basseini äärde, kus rahvas juba mõnusalt aega veetis. Kuna Liami eelmine pudel oli tühjaks saanud, võttis ta ühelt laualt endale uue. Juhatanud Lexi basseini äärde, istusid nad sinna teiste juurde maha. Automaatselt asetas noormees enda käe näitsiku põlvele. Alex naeratas õrnalt endamisi, kui Liami käsi tema põlvele maandus. Ühe käe ümber noormehe käe pannud, toetas ta enda pea vastu seda. Samal ajal kui poiss oli sotsiaalne ja suhtles enda sõpradega, kes olid siia tulnud, istus näitsik lihtsalt ühe koha peal ja kuulas. Tema rohelised silmad pöördusid iga kord kindlale inimesele, kui keegi rääkima hakkas. Lexil on alati olnud parem pildimälu kui kuulmise oma. Sellepärast ongi tal paremini meeles näod kui nimed.
|
|