|
Post by Deleted on May 19, 2012 23:00:09 GMT 2
Liam tõusis püsti ning tõmbas Alexi õrnalt endaga kaasa. Hoides tüdrukut enda lähedal, jalutasid nad läbi rahva õue basseini äärde, kus rahvas juba mõnusalt aega veetis. Kuna Liami eelmine pudel oli tühjaks saanud, võttis ta ühelt laualt endale uue. Juhatanud Lexi basseini äärde, istusid nad sinna teiste juurde maha. Automaatselt asetas noormees enda käe näitsiku põlvele.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on May 20, 2012 21:06:37 GMT 2
Kuna VersaEmergi bassimängija oli Liami ammune tuttav, siis oli loogiline, et bänd paluti poisi sünnipäevale mängima. Neile oli eraldatud pisikene ala basseinide juures, kuhu noored olid päeval ülesse seadnud ka pisikese lava. Juhtmed olid juba ära veetud, trummid kohal, kitarrid majas sees ning puudu olid hetkel vaid liikmed ise. Esimesena saabusid Blake ja tema pisikene õeke Selena, kes hõivas pisikese toakese, kus olid nii pillid, erinevad elektroonika seadmed kui ka muu vajalik. Jerry jäi aga rahva juurde. Hõivanud endale ühe õllepudeli, tühjendades seda pisikeste lonksudega, kõndides vaikselt basseinide juurde. Nagu kohusetundlik artist olema peab, võttis ta suuna automaatselt lava juurde, kontrollides üle kõik ühendused ja veendudes üldse, et kõik oleks valmis. Neile oli antud kella ajaks 8:30 ning sinna oli veel kõvasti aega. Seega võttis Blake lava äärel istet, silmitsedes noori. outfit
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2012 21:17:01 GMT 2
Hoides käes arbuusisiidrit, toetas Carmel vastu terrassi äärt ning silmitses ookeanit. See oli tavatu vaatepilt, sest tavaliselt oli näitsik pidudel ikka see, kes tantsis ja lõbutses nii kaua kuni ta lihtsalt kuskile ära vajus. Täna oli ta aga hoopis teistsugune. Mõtlik oleks võibolla õige sõna. Viimaks kerge ohkega end ringi pööranud, silmitses ta kohale tulnud rahvast, üritades leida kedagi, kellega võiks õhtu kiiresti mööduda. Ja siis oleks ta ääre pealt endale siidri kurku tõmmanud, kui ta Blake'i lavaäärel istumas nägi. Automaatselt kerkis Melly näole naeratus. Poiss nägi igati stiilne välja nagu alati. Võtnud viimase lonksu enda joogist, lasi ta tühjal pudelil pürgikasti kukkuda. Kerge liigutusega enda juukseid sättinud, jalutas ta otse joones noormehe juurde. "Hey," lausus ta juba kaugemalt, viibates Blake'ile, "sa ka siin. Ma ei oleks arvanud, et ma sind siin näen," lausus Mel, kui oli poisi juurde jõudnud ja tema kõrvale istunud.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on May 20, 2012 21:54:04 GMT 2
Blake rüüpas aeg-ajalt pudelist õlut, silmad püsimas eemalolevalt rahval. Osad istusid basseini ääres mitmekesi, paljud seisid ja lobisesid niisama ning mõned üksikud olid jäänud veel sisse. Ometigi kogu selle rahvamassi seest leidsid Jerry tumepruunid silmad ülesse Carmeli, kes naeratades tema poole kõndis. Ega noormehe suule ei jäänud samuti naeratus tulemata. "Hei," tervitas ta neidist, viimata hetkekski pilku neidiselt kõrvale. "Ega ma polekski siin, aga kuna Dylan tunneb Liamit ja oli talle mingit sorti teene võlgu, siis mõtlesime, et püüame natukene vahepeal ka väiksemale publikule mängida," muigas Jerry. VersaEmerge on nimelt peaaegu kuu aega järjest olnud ühe rohkem tuntud rokk-bändiga tuuril, olles peaaegu igal õhtul laval soojendusbändiks. Seal ei mänginud nad mitte paarikümnele inimesele, vaid hoopis mitmele tuhandele. Vähemalt tõi see bändile head kuulsust. Üleeile jõudsid nad viimaks tagasi Tree Hilli.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on May 20, 2012 22:01:35 GMT 2
"Alkoholi sa vist ei taha, seega lähme välja?" pakkus Sayer, asetades enda käe tüdruku pihale. Tundus, et käe hoidmine on sellises rahvamassis liiga väike asi, et teineteist mitte ära kaotada. Rufus viis enda pilku Jessicale ning muigas kergelt. "Usu mind, see pidu ei ole veel alanudki," sõnas poiss. Isegi kui Jessie tahaks alkoholi, oleks see talle keelatud, kui ta just jälle haiglas lõpetada ei taha. "Lähme," nõustus Jes väljaminekuga. Tütarlaps liikus Sayeri eestvedamisel majast välja. See rahvamass on tundub olevat hullem kui mõnel suursündmusel. Kõik Tree Hilli noored on vist siia kokku kogunenud. "Ja ilmselt on ka naiivne loota, et siin olukord rahulikuks jääb," lausus Jessie, kes üldse ei imestaks, kui siin kaklusteks ja muudeks asjaajamisteks läheks.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2012 22:09:01 GMT 2
"Nii et hakkate mängima. Lahe," noogutas Carmel. Talle meeldis jälgida kui Blake laval mängis. "Kuna te üldse Tree Hilli tagasi jõudsite ja kuidas teil see tuur läks?" meenus tüdrukule nende viimane vestlus peaaegu kuu aega tagasi, kui nad viimati üksteist nägid. Sellest oli päris tükk aega möödas, aga vahepeal olid nad pisikesi telefoni kõnesi vahetanud.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on May 24, 2012 19:41:06 GMT 2
Blake noogutas kergelt. "Nii pea kui kell saab pool üheksa ning Selena koos kahe poisiga on tee majast siia leidnud," muigas noormees kergelt, pöörates enda tumedad silmad hetkeks hoonele, mis oli üüratu. Samas Carmeli maja oli olnud sama suur ja isegi vist suurem. Vähemalt väljast paistis ta küll tookord ilmatu suur. Peagi pöördusid Jerry pruunid silmad tagasi neidisele. "Üleeile väga hilja õhtul, mis tõttu võiks öelda, et lausa eile väga vara hommikul," turtsatas Jer. Eile olid nad põhimõtteliselt terve päeva maganud. Ainult Blake oli see veidrik, kes magas enda seitse tundi ära, tõusis ülesse ja asus tegema neid samu toimetusi, mida ta ka muidu teeks. "Päris hästi. Väga suure tõenäosusega on meil peagi veel üks ning väga suure vedamise puhul isegi veel üks aasta lõpu poole," lisas ta naeratades.
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2012 19:58:56 GMT 2
"No, see on ju tõesti pikk ja keeruline teekond, arvestades seda rahvahulka, kes end kohale on vedanud," vastas Carmel vaikse turtsatusega. Nii et siis varsti võib kuulda VersaEmerge't laulmas. Tundub, et pidu ei olegi nii halb, kui alguses tundus. "Peagi? Kui kauaks te siis Tree Hilli jääte?" tundis Melly huvi, tundes, kuidas sisikonnas midagi pitsitab. Alles ta jõudis tagasi ja juba räägib sellest, kuidas ta jälle ära läheb. Ja ise veel nii õnnelik. Aga see on see muusiku elu. Neile meeldib ringi reisida ja enda fänne lõbustada. "Mul on heameel, et me siingi kokku juhtusime," lausus Car kiiruga, kui avastas, et oli end liiga kauaks mõtetesse unustanud.
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2012 20:05:48 GMT 2
"Ma ei hakka sulle valetama - õhtul läheb asi tõesti hullemaks, aga kui sa tahad, siis me võime mingi aeg ära ka minna," lausus Sayer, et tüdruk ei tunneks mingit kohustust siin olla. Kui talle ei meeldi, siis on Say kohe valmis lahkuma. Noormees jäi basseini ääres seisma, jäädes Jessica seljataha nii, et sai enda käed ümber tema panna. Ta märkas eemal Liamit ja Alexit. Ka Carmel jäi talle eemal silma. Ja siis lisaks veel hulgaliselt tuttavat rahvast. Jessical oli ilmselt õigus - siin on tõesti kõik linna noored koos.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on May 24, 2012 20:25:36 GMT 2
"Seda kah," muigas Blake kergelt. Ta tõstis enda parema käe ülesse, et sasida enda juukseid, kuid puudutanud sõrmeotstega mütsi enda peas, turtsatas poiss endamisi, lastes käe uuesti alla. Nicee.. tore on olla kuldkala mäluga. "Ega päris homme ka ära ei sõida. Juhul kui ma saan TDG'a kokku leppele, siis alles suve lõpus," rahustas Jerry neidise õrna naeratusega maha. Loomulikult jääks ta ka ise parema meelega siia ja piirduks väikese TRICi lavaga, aga jätta kasutamata selline võimalus ei oleks rumalus.
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2012 20:49:12 GMT 2
Kui Blake enda juukseid sasida kavatses, aga avastas hoopis mütsi enda pead katmas, turtsatas Carmel vaikselt, varjates selle kerge muigega. "No, sinna on tõesti veel natuke aega," naeratas Melly. Kuigi nagu alati kui suvi juba kord pihta hakkab, siis see lõppeb nii kiiresti, et silma ka ei pilgu. Ja siis ongi ees juba uus kooli aasta, mis tähendaks Carmelile lõpetamist. "Aga räägi siis, kus sa ära käisid ja mida huvitavat nägid," tundis tüdruk siirast huvi.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on May 25, 2012 1:26:33 GMT 2
Jessica asetas oma käed Sayeri kätele. "Ma usun, et ma tüdinen enne ära, kui siin mingiks ebameeldivaks mölluks kisub," muigas Jessie. Sellised läbud ei olnud üldse midagi seesugust, mis Jessicale meeldiks. Kõik on omades seltskondades ja jääb mulje, nagu oleks mitu pidu ühes majas. Jes lasi pilgul ringi käia, et näha, kes siis tema tuttavatest kohal on. Neid ikka oli, aga ühe tüdruku nägemine talle üldse ei meeldinud. "Alena," lausus Jes vaikselt, kui oma kasuõde nägi. Mis on saanud sellest toredast tütarlapsest, kellega varem nii lõbus oli? Terve linn rääkis temast kui tüütust ja ülbest naiivitarist. Jessica keeras end näoga Sayeri poole ja vaatas talle kortsus kulmul otsa. "Kas ma olen väga halb vanem õde, kui ma lihtsalt vaatan pealt, kuidas ta oma mainet langetab?" küsis Jes. Mine tea, kui kaugele on Lena võimeline minema, et tähelepanu saada. Miks ta teeb nii?
|
|
|
Post by Deleted on May 25, 2012 17:32:06 GMT 2
Millegi pärast Sayer uskus, et Jessica sõnadel on tõsi taga. Mis puutus kohale tulnud rahvasse, siis nad oli tõesti jagunenud justkui väikestesse gruppidesse, pidutsedes seega oma ette. Huvitav, kui paljud neid üldse teadsid, kelle sünnipäevale nad tulnud on. "Pole minu asi hinnata, aga ma leian, et me peaksime tal siiski silma peal hoidma. Siin leidub igasuguseid inimesi," lausus Say, pilk suunatud sinna, kus väike blond tütarlaps poistega asjatas.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on May 30, 2012 0:44:44 GMT 2
"Ma kahtlen, et ma üldse suudaks mööda vaadata sellest, et Lena siin niimoodi üksinda on," lausus Jes. Ta on nii noor ja nii rumal. Varem Jessica uskus, et temast naiivsemat inimest ei ole olemas, aga ta eksis. Alena kõrval tunneb ta end igati kahe jalaga maa peal olevana, kuigi ta teab, et ta ei ole seda. Jes kipub üha enam arvama, et Alena on temaga häid suhteid hoidnud eelkõige seetõttu, et selle pealt kasu saada. Aru saades, et Jes ei osta talle alkoholi ega tee midagi muud keelatut, leidis ta, et ju siis polegi vaja Jessicaga läbi saada. Jessie ja Alena pole juba ammu niimoodi ninapidi koos olnud ja kõigest rääkinud nagu vanasti.
|
|
|
Post by Deleted on May 30, 2012 16:46:53 GMT 2
"Kuigi ta on üks tüütumaid inimesi, keda ma tean, pean ma tunnistama, et ega ma isegi sellest väga mööda ei saa vaadata. Kuigi tal oleks vaja ükskord see valus kukkumine läbi teha. Siis hakkab võibolla enda eale vastavalt käituma," lausus Sayer, rebides viimaks enda silmad Alenalt ning kinnitades need hoopis Jessicale, kes sai enda kaelale väikese suudluse.
|
|