|
Post by Deleted on May 14, 2012 19:06:05 GMT 2
Carmel oli tükk aega iseendaga vaidlust pidanud, et kas minna Liami sünnipäevale või ei. Viimaks otsustas ta, et kuna ta kutsutud on, siis võib ju korraks seal ära käia. Ja kui talle ei meeldi, siis võib ta ju iga kell koju tagasi jalutada. Seega otsis näitsik endale õhtu jaoks sobiva riietuse, mis kuidagi väga tumedatesse toonidesse vajus, aga mis sellest. Astunud Morriste uksest sisse, lasi näitsik koheselt silmadega üle rahva. Kuna kedagi tuttavat silmapiiril ei olnud, siis asetas ta tillukese kingituse teiste kingituste juurde ning sammus siis otse läbi rahva välja basseini äärde, kust avanes hea vaade ookeanile. Outfit.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on May 14, 2012 19:29:53 GMT 2
Jessica imestas isegi, et nõustus sinna peole minemast. Kainena on purjus inimeste seltskonnas tegelikult päris ebamugav olla ja seega ta on alati igasuguseid läbusid vältinud. Liamit ta aga õnnitleda tahtis, kuigi ta tegi seda ka siis, kui korvpallimeeskonna kaptenil õige päev oli. Juba siis, kui Jessie ja Say elutuppa jõudsid, tundis Jes end seal pisut kõhedalt, nähes nii palju võõraid nägusid, kellest päris suur osa juba lakku täis olid. Keegi oli juba lillepoti ümber ajanud. Vaene lill.
|
|
|
Post by Deleted on May 14, 2012 19:58:18 GMT 2
"Alkoholi sa vist ei taha, seega lähme välja?" pakkus Sayer, asetades enda käe tüdruku pihale. Tundus, et käe hoidmine on sellises rahvamassis liiga väike asi, et teineteist mitte ära kaotada. Rufus viis enda pilku Jessicale ning muigas kergelt. "Usu mind, see pidu ei ole veel alanudki," sõnas poiss.
|
|
|
Post by Deleted on May 15, 2012 19:45:23 GMT 2
Zac oli tükk aega ringi kolanud ja inimestega vestelnud. Ja nüüd jõudis ta suure ringiga sisse tagasi. Korraks suutis ta isegi märgata enda õeraasu, kes siiski kohale oli ilmunud. Ja see tõi Zachary näole võiduka naeratuse. Siiski jättis ta Carmeli enda kisakoori tüdrukute juure, samas kui ise sisse läks. Leidnud endale paraja kangusega õlle, haaras ta pudeli kätte ning avas selle kiirelt. Zac võttis sealt mõned sõõmud ning jalutas ruumis edasi, kuni jäi seisma ühe tumedapäise tüdruku juurde. "Kuidas pidu meeldib kah siiani?" uuris noormees täiesti spontaanselt. "Zac," ulatas ta neiule koheselt ka enda käe. Kuigi ta mängis korvpalli ja oli kisakoori kapteni vend, ei pruukinud kõik teda tunda.
OT: Brittany ma tulin sinuga rääkima.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on May 16, 2012 20:01:53 GMT 2
"Ega mul vist eriti mingit muud võimalust ei olegi ju." Kergelt muiates järgnes noormees Alexile. Ega tal eriti muud võimalust ei olnud ka, sest tüdruk oli tema sõrmed kindlalt enda pihku võtnud. Poiss usaldas teda täielikult, seega polnud tal just kuigi raske näitsikule järgneda. Teda näris vaid kerge uudishimu. Alex naeratas vaid endamisi. Nõtkel sammul liikus ta läbi rahvamassi, mis hakkas juba hoogsamalt kogunema, tagasi diivanile, kus nad olid ennist istunud. Ühes käes oli neidisel õllepudel ja teises Liam sõrmed. Istunud noormehe juurde diivanile, toetas näitsik ennast mugavalt vastu poissi, jäädes talle samas otsa vaatama. Hetkel oli tal tunne, et enam ei saa miski viltu minna. Vähemalt mitte täna õhtul, aga who knows - everything can happen.
|
|
|
Post by Deleted on May 17, 2012 19:36:49 GMT 2
Liam tühjendas enda pudeli mitme suure lonksu võrra, asetades seejärel praktiliselt tühja pudeli lauale. Nüüd, kus ta mõlemad käed vabad olid, sai ta need kergesti ümber Lexi asetada, et teda endale lähemale tõmmata. Vaadanud talle õrna naeratusega otsa, surus ta näitsiku huultele ühe pika romantilise suudluse. Selle lõpetanud, jäi ta Alexi rohelisi silmi vaatama. "Ma armastan sind," libises üle Liami huulte ennem, kui ta neid peatada sai. Ta ei olnud neid sõnu kunagi varem ühelegi tüdrukule öelnud. Või kui oli, siis kohe kindlasti mitte nii nagu Lexile. Sest need sõnad siin olid praegu täiesti siirad. Nad oli küpsenud poisi sees juba pikemat aega ja nüüd viimaks pääsesid nad välja, tekitades Liamis korraga kerget kohmetust ja samas mingit müstilist kergendust.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on May 17, 2012 19:49:56 GMT 2
Alex rüüpas aeglaselt lonkse enda pudelist, rohelised silmad jälgimas inimesi, kes järjest uksest sisse valgusid. Huvitav kui palju neid veel tulemas on. Arvestades Liami mainet, siis kindlasti veel palju. Kui noormees mõlemad enda käed ümber neidise pani ning ta endale lähemale tõmbas, asetas Lexi pudeli tagasi lauale, pöörates enda rohelised silmad poisile. Tundnud Liami huuli enda omadel, libistas näitsik käed ümber tema kaela, venitades seda magusat romantilist suudlust veelgi pikemaks. Kuulnud järgmisena neid kolme sõna, naeratas Alex. Tema silmad lõid hetkega särama ning süda ähvardas minna jälle rütmist välja. "Mina sind ka, rohkem kui kedagi teist," lausus neidis vaikselt, sest need sõnad oli mõeldud hetkel vaid Liami kõrvadele.
|
|
|
Post by Deleted on May 17, 2012 20:13:19 GMT 2
Liam märkas koheselt, milline mõju tema sõnadel oli. Ja talle meeldis see tulemus. Eriti meeldisid talle näitsiku sõnad 'rohkem kui kedagi teist', sest vaatamata sellele, et Rufus ja Alex juba ammu enda suhte lõpetasid, tunneb Liam siiski vahepeal justkui mingit närivat kahtlust, et on tüdrukule vaid mingi vahe suhe või nii. Ja kuigi Liam ei näita seda välja, tunneb ta siiski armukadedust, kui nood kaks koos aega veedavad. "I am glad to hear that," muigas noormees, lükates tüdruku juuksesalgu, mis tema näole vajus, tagasi tema kõrva taha.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on May 17, 2012 20:27:26 GMT 2
Kuigi Alex ja Sayer veedavad viimasel ajal ühe rohkem aega kahekesi olles, siis on nad juba eelnevalt kokku leppinud, et on vaid sõbrad ning püüavad seda ka nii jätta. Pealegi oli mõlemal olemas kindel kaaslane, seega polnud nad põhjust ka selleks, mida Liam sisimas kahtlustas. "Ma arvasin, et sinu suust ma neid kolme sõna ei kuule kunagi, aga näed - võta näpust," muigas Alex õrnalt, lausudes ka need sõnad vaikselt. Tema rohelised silmad püsisid kindlalt Liami sinistes silmades ning ta kallutas enda pead noormehe käele, mis puudutas õrnalt näppudega tema nahka, lähemale.
|
|
|
Post by Deleted on May 17, 2012 20:53:49 GMT 2
"Kunagi peab ju minu tund ka olema, et särada ja näidata, et ma ei ole lihtsalt üks järjekordne jerk. No, okey, teiste silmis jään jään ma ilmselt alati selleks, kes ma olin ennem kui ma sinuga käima hakkasin," turtsatas Liam. Vähemalt teadis Alex nüüd kindlalt, mida poiss tema vastu tunneb ja see peaks ju nende suhtele ainult kasuks tulema. Annab neile mõlemale kindlust juurde, et suhtega edasi minna. "Tegelikult tahtsin ma lihtsalt, et sa seda teaksid," lausus noormees vaiksemalt.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on May 18, 2012 19:44:07 GMT 2
"Ning kuna me siis täpselt käima hakkasime?" tundis Alex õrnal muigel huvi, sest otseselt polnud kumbki neist selle küsimuse ega vastuse välja öelnud. Korraga nad lihtsalt hakkasid koos ühte, teist ja kolmandat asja tegema ning järgmine hetk olid nad paar. "Minu silmis pole sa juba pikemat aega olnud jerk, pigem üks hooliv tüüp, kes ei taha seda poolt endast teistele näidata," sõnas neidis vaikselt, suul endiselt armas neiulik naeratus. Ta lükkas vaikselt eemale juuksesalgud poisi laubalt, riivates õrnalt ka tema nahka. Need kolm sõna annavad kindlasti neile kindlust juurde ning küllap süstivad Alexisse rohkem ka julgust endast Liamile rääkida. Endiselt oli asju, mida tüüp ei tea näitsiku kohta.
|
|
|
Post by Deleted on May 18, 2012 20:16:52 GMT 2
"See on tegelikult väga hea küsimus, sest ma ei oska sellele vastata," muigas Liam, viibutades enda nimetissõrme. Kõik oli lihtsalt läinud nii nagu minema pidid ja praegu olid nad jõudnud sellesse kohta välja. Ja noormees ei saanudki midagi enamat paluda. Lexi oli näinud temast ilusti läbi ja leidnud, et ta ei olegi selline nagu kõik jutud räägivad. "Kas sulle ei meeldi siis olla üks ja ainuke, kes minust seda poolt näha saab?" küsis Liam, kallutades enda pead ühele küljele, et paremini näitsiku rohelisi silmi näha.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on May 19, 2012 21:59:35 GMT 2
Alex naeratas õrnalt Liamile. Tüdruk oli täiesti unustanud, et käimas on poisi sünnipäeva pidu. Tema jaoks lihtsalt ei eksisteerinud midagi muud. Lexi jaoks eksisteerisid selles toas vaid nemad kaks. "Teada, et Liam Blake Morrisel on ka õrn, hoolitsev, armastav ja üks kõige lahkemaid noormehi, keda ma tean. Loomulikult mulle meeldib, sest nagu ma aru olen saanud, siis pole sa just väga avatud meil siin ning teadmine, et sa tead inimesest rohkem kui keegi teine, tekitab minus tunde, et ma olen tähtis kellegi jaoks," sõnas neidis avameelselt. Talle meeldis see tunne ning kohekindlasti ei taha ta sellest lähiajal lahti lasta.
|
|
|
Post by Deleted on May 19, 2012 22:46:05 GMT 2
"Sa oled mulle tõesti tähtis," sõnas Liam vaikselt praktiliselt tüdrukule kõrva, sest järgmisel hetkel suudles ta näitsiku kaela. Korraga just kui maale tulnud, et nad viibivad siiski tema sünnipäeval ja ei ole kahekesi, tõmbus ta Alexist pisut eemale. "Lähme välja," pakkus noormees, võttes Lexi käe endale pihku. Täna oli siiski pidu!
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on May 19, 2012 22:55:24 GMT 2
Alex naeratas õrnalt Liami sõnade peale. Ta ei suuda kirjeldada tunnet, mis tunde need sõnad temas tekitasid. Tundnud noormehe huuli enda kaelal, sulges Lexi hetkeks silmad, hammustades õrnalt endale huulde. See oli mõnus. "Lähme," nõustus tüdruk vaikselt. Laskamata poisi käest lahti, tõusis ta istukile.
|
|