20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jun 4, 2012 17:07:38 GMT 2
Jessica sahmerdas oma kapi kallal, tühjendades seda õpikutest ja paberipahnast. Paberipahna üle sorteerinud, et kindlaks teha, et tal neid järgmisel aastal vaja pole, viskas ta need lähimasse prügikasti ning naases kapi juurde. Õpikutevirna endale sülle saanud, virutas ta jalaga kapi kinni ning liikus raamatukokku, et kõik oma õpikud korraga ära viia. Kapi koristamise-tühjendamisega ühele poole saanud, võttis Jessie kotis õuna ning istus oma kapi vastas olevale aknalauale. Sayer oli veel eksamil, aga kuna selle lõpuni oli veel tunnike jäänud, otsustas Jes ta ära oodata.
OT: Sayer.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 4, 2012 18:20:33 GMT 2
Sayer lõpetas eksami täpselt etteantud aja lõppemisel. Tal oli küll töö kuskil kakskümmend minutit varem valmis saanud, aga ta tahtis enda töö üle kontrollida. Ja hea oli, et nii tegi, sest avastas ühe suure vea, mille parandamine võttis tal kogu ülejäänud aja ära. Aga vähemalt tundus eksam poisi enda arvates positiivselt sooritatud olevat. Rufus väljus ruumist koos teiste Senioritega, kes kõik omavahel muljeid vahetasid. Küll võis kuulda mõnda 'Yess' kui keegi avastas, et teised said sama vastuse või siis kellegi hala, et ta tegi niii lolli vea. Esimene eksam oli tehtud ja noored olid ülevas meeleolus. Ilmselt ei mõelnud keegi veel sellele, mis neid homme ees ootab. Jõudnud alla koridorri, tahtis Roof kohe koolist välja minna, kuid otse loomulikult ei saanud ta jätte märkamata seda imelist neidu, kes aknalaual õuna sõi. "Hey, kallis, sulle hakkas kool kohe nii väga meeldima, et vaheajal tuled ka siia?" küsis noormees, olles positiivselt üllatunud, et Jessica seal oli. Jõudnud tüdrukuni, kallistas ta teda põgusalt, vajutades tema põsele musi, sest tüdruk sõi õuna ja suudlemine oleks raskendatud olnud. Teised Seniorid lahkusid väiksemate puntide kaupa ning Sayer viipas vahepeal mõnele sõbrale, kuid tema peamine tähelepanu oli siiski tüdrukul.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jun 4, 2012 18:46:12 GMT 2
Jes oli kellajälgimise ära unustanud, vaadates koolimaja aknast välja. Mingi koer oli sinna ära eksinud ja teda oli päris põnev jälgida. Sayeri häält kuulnud, rebis Jessie oma pilgu koeralt ja hüppas aknalaualt alla. "Mul olid õpikud tagastamata," põhjendas Jessica oma koolisoleku,"ja sinu eksami lõpuni polnud enam palju aega, niiet ma ei leidnud kojuminemisel ka mõtet." Jessica kallistas noormeest vastu, kui too temani jõudis. "Ega sa ära unustanud pole, et ma täna Ohiosse lähen?" küsis Jessica. Tüdruk mainis seda kunagi ammu, et ta Sayeri eksamite ajaks isa juurde läheb. Idee poolest oleks ta juba seal, aga tal oli vaja õpikud ära anda ja kuna tal paps nagunii täna tööasjus Tree Hilli tuleb, siis ongi parem pärast koos temaga Ohiosse minna.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 4, 2012 18:52:33 GMT 2
Sayer vaatas Jessicale otsa ning lõi siis endale käega vastu otsmikku, "ausalt," lausus noormees, surudes enda muiet alla, "ma unustasin selle tõesti ära," pidi Rufus tunnistama. Nüüd, kus Jessica seda muidugi mainis, tuli see talle ka kohe meelde, aga enne seda oli selle koha peal küll tühjus olnud. "Kuna sa siis lähed? Kaua meil veel aega on?" uuris noormees.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jun 4, 2012 18:59:41 GMT 2
Juba Sayeri enesepeksmisest sai Jes aru, et kutt oli selle ära unustanud. "Seda ma arvasin," muigas Jessica. Temal Say asemel oleks ka raudselt meelest ära läinud. Sayeril on siiski hetkel tähtsamaid asju, millega pead vaevata. "Ma ei tea," kehitas Jes õlgu,"paps helistab mulle, kui mu maja ette jõuab. Ta ei osanud kellaaega ega midagi öelda. Mul on veel pakkida ka vaja, niiet ma igaks juhuks kaua linna peal ei ole." Jamesi sõnul polnud tal koju kiiret, aga Jessie arvas, et päris nõme on isal oodata lasta. Poleks Albert kodus, siis veel laseks papsil enda pool oodata, aga seda on näha, et nii Lisa ju James tunnevad üksteisega suheldes mingit ebakindlust, kui Albert lähedal on.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 4, 2012 20:03:20 GMT 2
"Sellisel juhul ma lihtsalt saadan su koju," pakkus Sayer türukule. Saabki natuke enda pead tuulutada ja tüdrukuga veel viimaseid hetki koos veeta. Pealegi ei olegi Rufus veel Jessica lihase isaga kohtunud. Võtnud näitsiku käe endale pihku, juhtis ta tüdruku koolimajast välja. Õues oli tõeline suvi, mis suvi.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jun 4, 2012 20:13:47 GMT 2
"Lihtsalt saadad koju?" küsis Jessica. Mismõttes? Saadab ära ja läheb ise koju? No nii ei mängi küll välja. Välja jõudnud, viskas Jessie õunast alles jäänud varre prügikasti. Väljas oli tõesti mõnus suveilm. Vaatamata sellele kandis Jessie teksasid ja pikka pluusi, mis talle kenasti püksi ulatus. Tema lemmik nahktagi, mille väljavahetamist ta ammu plaanib, oli tal ka seljas ning selle lukk pooleldi kinni. Ta ei usalda varasuve, esimesi sooje ilmasid.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 4, 2012 20:58:25 GMT 2
"Mis sa siis ootad, et ma teeksin?" viis Sayer enda küsiva pilgu tüdrukule. Ei saa ju lasta tüdruku isal oodata. Seega las nad jõuavad pigem natuke varem kohale. Võivad ju nii kaua kas või midagi teha, kui mees kohale jõuab. Noormees surus enda vaba käe mustade teksade taskusse, jalutades Jessie kõrval edasi.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jun 4, 2012 21:23:28 GMT 2
"Ma ei taha, et sa mind koju saadad," lausus Jessica,"ma tahan, et sa koos minuga tuleksid, aga enne käime poest läbi, sest ma lubasin Mike'ile šokolaadi viia." Marc olevat endale ostnud ja väikevennale mitte andnud. Viimane nuttis sellepärast ja Jessical hakkas lihtsalt kahju. Marcus on masendavalt kade. Jessica vaatas just sel hetkel Sayeri kätt, kui too selle omale taskusse pistis, märgates seal midagi musta. "Mis sul seal randmel on?" küsis Jessie, hetkeks peaga Sayeri käe poole osutades.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 4, 2012 21:41:20 GMT 2
"Nii et sina tahad ja ma pean nii tegema," lausus noormees küsivalt, vaadates Jessicale otsa. "Tead, tüdruk, sul on vahepeal ikka väga tugev soov kõiki ja kõike kontrollida ja juhatada ja käsutada," sõnas Sayer, kuid see ei olnud halvasti mõeldud. Samas kuna see on nende viimane päev ennem kui tüdruk ära läheb, siis võib ju Roof talle vastu tulla ja teha vahelduseks nii nagu tema tahab. Kui Jessie korraga tähelepanu tema randmele viis, tõmbas poiss käe enda teksade taskust välja. "Lihtsalt üks uus tätoveering," lausus Sayer, keerates randme nii, et Jessica seda vaadata saaks.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jun 4, 2012 22:54:08 GMT 2
"Ma ei öelnud, et sa pead, aga ilus oleks," naeratas Jes. Vahel käitus tüdruk tõesti nii, nagu tema oleks boss, aga seda mitte üldse mingi võimu näitamise pärast. "Vaid siis, kui ma olen kindel, et minu arvamus või midagi on kõige parem," lausus Jessica. Lihtsalt uus tätoveering? Lihtsalt? Jessica kergitas kulmu selle vastuse peale. Jessie jäi seisma ja võttis siis Sayeri käe enda käte vahele, et tätoveeringut paremini vaadata. "Sayer Rufus Tremblay ei tee kunagi ühtegi tätoveeringut lihtsalt," mainis Jessie. Ta vaatas seda kehakaunistust küll üht, küll teistpidi, kissitas silmigi, aga aru ei saanud ikka midagi. "Mida see tähendab?" uuris ta viimaks, kui oli kindel, et ise ta seda välja ei nuputa.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2012 7:23:21 GMT 2
Sayer raputas enda pead ning jalutas edasi, lastes tüdrukul poisi uut tätoveeringut uudistada. Üldiselt tähendab siiski tegusõna tahtma kindlat soovi midagi teha. Seega võis öelda, et see, mida Jessica ütles oli mingil määral käsklus. "Tõesti? Ja sa tead seda sest...?" vaatas noormees tüdrukule küsivalt otsa, kui too mainis, et Sayer ei tee kunagi ühtegi tätoveeringut lihtsalt niisama. "Jessica," vastas Rufus lühidalt näitsiku küsimusele.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jun 5, 2012 7:46:02 GMT 2
See Sayer, kelle tätoveeringut Jessica praegu uudistab, on kuidagi võõras. Ta toppis kogu oma mälu füüsika eksamile, et praegu midagi ei mäleta? "Ma küsisin sult kunagi, et kas kõikidel su tätoveeringutel on tähendus. Sa küll ei seletanud mulle neid kõiki, aga ütlesid, et midagi sellist, et sa ei teeks kunagi ühtegi tätoveeringut niisama," rääkis Jessie. Kuulnud tolle tätoveeringu, mis Sayeri paremal randmel ilutseb, tähendust, ei osanud Jes sellele kuidagi reageerida. "Miks hiina sümbolites?" uuris Jes. Või on need Jaapaniga seotud? Üks tsink-plekk-pang kõik.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2012 12:32:09 GMT 2
Eks see füüiks eksam võttis tõesti aju natuke pehmeks. Sai siiski mitu tundi järjest aju ragistatud. Pealegi olid poisi mõtted ilmselt igal pool laiali. "Jah, ma mäletan. Need on küll minu sõnad," noogutas Sayer, viies enda naeratava pilgu Jessicale. Ta ei oodanudki, et näitsik nüüd selle peale väga pöördesse peaks minema, et Rufus enda käele tema nime tätoveeris, aga vähemalt võib tüdruk nüüd kindel olla, et ta võtab nende suhet tõsiselt. "Sest igal ühel ei ole vaja teada, kes on see imeline tüdruk, kes on mu südamesse pugenud. See tätoveering on siiski minu enda jaoks ja põhiline, et mina sellest aru saaksin," lausus Sayer naerdes. "Ma ei tea. See tundus kõige parem lahendus," lausus noormees õlgu kehitades.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jun 5, 2012 20:03:15 GMT 2
See andis tõesti Jessicale kindlust juurde, et Sayer võtab nende suhet tõsiselt. Mitte, et ta selles enne kindel ei olnud, aga mingi hirm on ikka sees, sest nad on siiski vaid neli kuud koos olnud. See aga ei tähendanud seda, et Jessie täiesti veendunud poleks, et ta oma ülejäänud elu ka Sayeriga veeta tahab. Silmitsenud hetke veel noormehe rannet, tütarlaps naeratas. Tätoveeringud on Sayeri viis näidata, mis või kes on talle olulised. Jes lasi Sayeri parema käe vabaks, jäädes nagu enne Say vasakule käele. Jessica pööras oma pilgu Say rohekashallidesse silmadesse. "Sa tead seda, aga ma ilmselt ei väsi kunagi kordamast, et minu jaoks oled sa kõige olulisem. Kui sina oled õnnelik, siis olen mina ka," lausus Jessie,"ma armastan sind, Sayer."
|
|