|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 6:26:35 GMT 2
Sammie viis pilgu Stephenile ning muigas õrnalt. '' Kuule jaa.'' naeris ta ning pistis järgmise viinamarja suhu. Mõne hetke pärast heitis ta pilgu filmile. Õhh see juba päris alguses võigas. Neidis puges automaatselt peidukohta otsides noormehele lähemale.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 19:23:37 GMT 2
Stephen muigas vaikselt. Talle tegi see nalja, et Samanthale see veresaun hirmutav oli, kuna midagi veel võltsimat annab ühes filmis välja mõelda. Päriselus ei juhtuks kunagi midagi taolist. Aga sellised need õudukad juba on. Samas oli ju päris armas, kui Samantha ära ehmatas ja kutile lähemale puges. "See on kõigest film," ütles Steph rahulikult ja pani käed kaitsvalt Sammiele ümber.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 20:18:27 GMT 2
Kohe kui Stephen käe Sammie ümber pani, tundis tüdruk ennast palju paremini. Noormehe kaitsvas haardes oli palju kindlam, kohe väga palju kindlam. '' Ma tean, aga ikkagist.'' lausus neidis hädaldaval toonil. Tõesti, päriselus selliseid tseene küll ei leidu ning see tegi selle veelgi hirmutavamaks. Olid ju kõik need filmid ja raamatud mingi haige inimese fantaasia.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 20:54:38 GMT 2
"Naised ju ikkagi. Neile tuleb taolised asjad andeks anda," muigas Stephen. Kutt vaatas korraks jälle teleka poole, aga endiselt ei tulnud sealt midagi loogilisemat. Ainult paksult verd igal pool. Ja liiga palju surma. "Ära unusta, et mina olen siin. Need mõrtsukad ei tule sulle kallale," lausus kutt ning võttis seejärel oma klaasist veel ühe väikese lonksu.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 21:07:25 GMT 2
Sammie vaatas Stephenit ning muigas õrnalt. '' Ei unusta.'' lausus tüdruk kindlalt ning puges kutile lähemale. '' Vähemalt oled sina mul olemas. Kaitsed mind kui vaja.'' ütles ta ning vaatas oma kõige armsama naeratusega noormeest.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 21:15:03 GMT 2
"Sa oled minu jaoks oluline," sõnas Stephen. Oma öeldud sõnu mõtles ta täiesti tõsiselt. Kuigi nad polnud just kuigi kaua tuttavad, oli Samantha kutile väga kalliks saanud. Nende vahel oli mingi eriline side, mida oli raske kirjeldada. Midagi sarnast oli Steph tundnud, kui ta viimati armunud oli. Ei tea, kas nüüd läheb samamoodi...
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 21:38:38 GMT 2
Stepheni sõnad läksid neidisele südamesse, heas mõttes. Samantha pilk muutus pehmeks ning kohati oli näha ka seda armunud pilku. Üldiselt tüdruk niimoodi tundeid välja ei näidanud, aga Stepheniga ta lihtsalt ei suutnud neid varjata.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 21:54:02 GMT 2
Stephenile ei jäänud Samantha pilk märkamatuks. "Sa vaatad mind praegu tõeliselt armsalt," laustus ta ning läks tüdrukule lähemale. Steph ei osanud väga pilkudega oma tundeid väljendada, aga tema hääletoon muutus hoopis teistsuguseks, kui kutt mõnest tüdrukust sellisel tasandil mõtles. Praegu just nii oligi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 22:09:32 GMT 2
Sammiel tundis kuidas tal põsed hõõguma kergelt hakkasid. Tüdruk peitis oma näo vastu Stepheni rinda, peites nii oma punased põsed ära. Stepheni hääletoon, see oli nii cute ning see pani tüdrukut kutile veelgi lähemale pugema. Ta lihtsalt tahtis kuulata noormehe häält, see oli nii joovastav.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 22:34:16 GMT 2
"Kardad jälle midagi?" küsis Steph muiates. Samas talle endiselt meeldis see, kui Samantha talle hästi lähedal oli. Stephen libistas õrnalt käega üle Sammie juuste. Need olid ju ikkagi nii pehmed ja mõnusad. Tüdruk oli üldse Stepheni meelest üliarmas. See oleks viga, kui Steph ei üritaks temaga midagi rohkemat kui lihtsalt flirt. Kutt tahtis ikkagi tõsist suhet. Üle pika aja...
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 22:58:39 GMT 2
Tüdruk tõstis pea ning vaatas häbelikult naeratades kutti. Tüdruku põsed hõõgusid, mis andis talle kerge nukuliku välimuse. '' Ei karda.'' ütles ta vaikselt ning naeratas seejärel julgemalt. Sammie ei suutnud pilku kuti silmadelt ära pöörata. Tüdruk oli täiesti ära armunud ja seda esimest korda nii hullult.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 27, 2012 20:58:51 GMT 2
"Ära karda jah. Sinuga ei juhtu midagi halba, kui mina siin olen," ütles Steph ning saatis tüdrukule samuti ühe naeratuse. Ka tema vaatas Sammiele silma. Nii lihtne olid kogu ülejäänud maailma unustada ja ainult tüdruku pilgule keskenduda. "Ja mulle meeldib endiselt see pilk, millega mind vaatad," lisas kutt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 27, 2012 22:10:28 GMT 2
''Sina kaitsed mind eks?'' küsis tüdruk lõbusal toonil. Kuti öeldud pani neidis veelgi rohkem punastama. Nüüdseks Sammie ise arvas, et ta on punane kui tomat, aga tegelt polnud asi nii hull. Tüdruk näksas korra õrnalt alahuulde, ise lastest pilgul üle noormehe libiseda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 27, 2012 22:36:09 GMT 2
"Kui vaja, siis muidugi kaitsen. Pole probleemi," vastas Stephen. Sammie oli koos temaga turvalistes kätes. Kutt poleks kunagi lasknud temaga midagi halba juhtuda. Steph vajus jälle oma mõtetesse, kuid hoidis pilku ikka Sammiel, eriti tema huultel, mis olid praegu veel kutsuvamad kui kunagi varem. Vaene kutt, ta oli ikkagi nii sees omadega.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 27, 2012 23:11:29 GMT 2
Sammie vaatas mõnda aega Stephenit, kuni otsustas, et üks väike suudlus ei teeks paha. Tüdruk puges noormehele lähemale ning pani käed ta kaela ümber. Neidis näksas korra õrnalt alahuulde ning suudles seejärel kutti. Nüd oli ta... julgem selle koha pealt.
|
|