|
Post by Deleted on May 5, 2012 15:49:59 GMT 2
"Üks suudlus ainult," kergitas mees enda kulme, "kui sa igakord pärast selle Jake-tüübi külaskäiku nii eemalolev oled, siis ma loodan, et ta ei saa meile püsikülaliseks," sõnas Nathan, vaadates Tarale pisut tõsisemalt otsa. Eemaldanud enda käed, tõmbus ta naisest eemale ning jalutas köögist välja. Esikust enda läpparikoti võtnud, jalutas ta elutuppa ning istus diivanile. Võtnud arvuti välja, hakkas ta enda tööasjadega tegelema.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 15:54:08 GMT 2
"Nate," sõnas naine, kuid juba oli ta elutoas. Tara järgnes mehele ja jäi diivani juurde seisma. "Ma lihtsalt tahtsin teha köögi korda ära, homme olen ma hommikul treeningus, ma ei jõua hiljem siis midagi teha. Sinul on ka palju tööd, ma ei taha asju sinu kaela lükata," rääkis naine.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 16:06:38 GMT 2
"Kõik on korras. Sa võid rahulikult selle köögi korda teha," sõnas Nathan. Ennem oli tal sellega ju nii kiire olnud. "Pealegi me mõlemad teame, et asi ei ole selles köögi koristamises," lisas mees, tõstes viimaks enda pilgu ekraanilt naisele. Nate on siiski treener ja enamus tema tööst jääb platsile. Hetkel on lihtsalt vaja rääkida erinevate värbajatega, kes oleksid nõus tulema vaatama poisse, kes see aasta lõpetavad, et neile vajadusel stipendium ja koht mõnes heas meeskonnas kindlustada.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 16:11:25 GMT 2
Tara ohkas ja hakkas kööki minema, kuid kuulis viimast märkust. "Milles siis asi sinu arvates on?" küsis naine pisut ärritunult. Hea tuju oligi läinud ja Tara oli kindel, et täna see tagasi ei tule. Jäi ainult üle loota, et asi kaugemale ei lähe, kuid teades mehe ja enda varasemaid tülisid, siis....
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 16:22:49 GMT 2
Tara ja Nathani suhte üks miinusid oligi ilmselt see, et see kippus neil vajuma ühest äärest teise. Nad oli kas täielikult armunud ja õnnelikud või siis kisasid ja vaidlesid, olles teineteise peale pahased. Selles sai ilmselt süüdistada nende mõlema jäärapäisust. Ilmselt selle tõttu oligi nende kihlumine, abiellumine ja kasikute ootamine suure üllatusena tulnud. Nate ei imestaks kui sõbrad juba vaiskelt kihla veavad selle peale, kui kaua nad koos olla suudavad. Kuulnud naise küsimust, lükkas Nate arvuti kaane kinni ning jalutas Tara juurde. "Asi on selles, et sinu eks ilmub korraga Tree Hilli ja sina oled kohe nii üleslöödud, rõõmus ja nagu ma näen oled sa ennast isegi meikinud. Mis on iseenesest huvitav, sest sa ei ole meiki juba kuida kandnud, kui välja arvatud pulmas," sõnas Nathan.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 16:27:26 GMT 2
Jah, kumbki ei tahtnud vaidlustes alla jääda. Alati leidsid mõlemad, et neil oli õigus ja ei kavatsenudki minna vabandama, tavaliselt see siiski juhtus, sest üks pool taipas ikka lõpuks ära, et asi oli temas ja leebus. "Minu eks ongi juhtumisi ainult eks ja miks ma end meikida ei või? Rõõmus ka ei tohi vist sinu juures olla, kohe tuleb sellest draama," viskas naine järgmised süüdistused õhku ja läks vihasena kööki. Ta võttis klaasi ja jõi vett, palav hakkas tülitsedes.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 16:40:43 GMT 2
"Sina võid tõesti arvata, et ta on sinu eks, aga tema käitumisest loen ma küll välja seda, et temal on hoopis teised plaanid," lausus mees täiesti otse välja, et tundis end selle Jake'i suhtes natuke ebakindlalt. Nathan järgnes naisele kööki ning jäi seal oleva kappidest moodustatud leti juurde seisma, toetades enda ühe käe sellele. "Ma ei ütle, et sa ei või meikida või rõõmus olla. Tara, see on ju puhta lollus," sõnas Nate, hoides enda silmi Taral. "Lihtsalt....Ma usaldan sind, Tara, aga ma ei usalda teda," lausus mees viimaks.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 16:46:43 GMT 2
"Ta on lihtsalt viisakas. Kas sina ei külastaks enda eksi, kui teil oleksid head suhted säilinud? Kas sa ei viiks midagi ta lapsele, kui teaksid, et ta oleks rase?" küsis naine. Ta ei mõistnud meest praegu üldse ja vist ei tahtnud ka. Naine oli hetkel ärritunud ja ta ei mõelnud kõige loogilisemalt.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 16:56:49 GMT 2
"Kui ma teaksin, et ta oleks rase ja abielus, siis viisaka inimesena kutsuksin ma ta pigem koos enda abikaasaga kuskile restorani õhtust sööma," vastas Nathan naise küimusele. Võibolla tahtis Jake tõesti viisakas olla. Nate ju ei tundnud teda, aga hetkel nägi mees temas vaid kedagi ebameeldivat. "Sa ei tohiks niimoodi ärrituda, seega parem lõpetame selle teema," sõnas Nate.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 17:02:09 GMT 2
Naine sulges hetkeks silmad. Ta tundis, et praegu oli Nate'il isegi õigus, aga ega Jake ka midagi lubamatut ei teinud, käis lihtsalt külas. That's it. "Ja siis jääb see teema õhku mitmeks nädalaks. Räägime aga praegu kõik selgeks. Ma suudlesin siis sellepärast sind ainult korra, et Jake on minusse armunud või midagi? Selge," lausus naine. Selle ta mehe tekstist välja luges.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 17:11:09 GMT 2
"Siin ei ole enam midagi rääkida. Sa tead, et ma ei tunne Jake', aga ma lihtsalt ei usalda teda ja kõik. Samas ei ütle ma sulle nagu sa ei tohiks temaga edaspidi suhelda. See on sinu enda otsus," lausus Nate, üritades nende vestlust rahulikuna hoida. Sest tegelikult oli see tõsi, et ärritus ei mõju hetkel Tarale just kõige paremini. "Tollel hetkel tundus see tõesti nii," tunnistas mees. Korrutades endale muudkui mõttes, et nad on abielus ja tõde on kõige olulisem.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 17:22:48 GMT 2
"Nathan, sa tead ju, et ma tunnen sind väga hästi. Sa suudad end väliselt rahulikult olla, aga sa oled pahane, jah?" küsis naine. Tara nägi seda väga hästi. "Usu mind, Jake ei ürita mind sinult üle lüüa," lisas naine. Ta pani käed ümber mehe olgugi, et naine isegi nägi suurt vaeva, et mitte lasta ärritusel endast jagu saada.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 17:44:37 GMT 2
"Kas just pahane," sõnas Nate kahtlevalt, "mul ei ole ju otseselt millegi üle pahane olla, right? Sul oli lihtsalt mõnus aeg enda vana sõbraga," jätkas mees, "võibolla olen ma lihtsalt liiga armukade ja ma olen lihtsalt harjunud, et sul käivad tüdrukud külas ja seega tundus see mulle kahtlane. Ma ei tea...lihtsalt unustame selle. Võibolla on asi lihtsalt selles, et ma ei tunne teda," avas Nathan end naisele, kui Tara käed ümber tema läksid. See süsitas temasse justkui rahulikkust.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 17:48:42 GMT 2
"Ära ole armukade, sul pole mitte mingit põhjust," lausus naine ja hoidis silmi Nathani helesinistel. Tara oli ilusti üle saanud sellest, et Nate suhtles paljude naistega, enamus õpetajad olid Tree Hillis naise, aga naine oli kindel, et nad olid vaid kolleegid ja sõbrad. Nüüd pidi Nathan seda sama tegema.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 18:22:39 GMT 2
"Ma tean, ma tean," sõnas Nathan, viies pilgu kõrvale. Naisel oli õigus. Ta oli ju ise just hiljuti Vanessaga väljas söömas käinud. Rääkimata teistest õpetajatest, keda ta koolis kogu aeg nägi ja kellega ta ka suhtles. "Eks ma üritan siis natuke tagasi tõmmata, aga see on raske. Sa oled mul lihtsalt nii ilus ja tore, et ma ei imestaks, kui kõik mehed sinusse armunud oleksid," muigas Nate, üritades teema seega lõppenuks lugeda.
|
|