|
Post by Deleted on May 3, 2012 19:26:03 GMT 2
Tara tegeles parajasti köögis ja pesi koogitaldrikuid. Ta hea sõber oli külas käinud, keda naine polnud aastaid näinud. Täpsemalt oli tegu ta eksiga, kellega nad läksid juba aastaid tagasi lahku. Põhjus oli väga lihtne, noormehe pere kolis ja ega nad ka poissi ei saanud kuhugi jätta. Noored olid kokku leppinud, et jäävad sõpradeks ja nii see ka imekombel jäi.
OT:Nathan
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2012 21:07:47 GMT 2
"I am home," lausus Nate piisavalt kõvasti, et see ka mujale majja kostuks. Libistanud jalanõud jalast ära, pidas ta Chicaga maha tavalise tervituse enne kui edasi astus. Koheselt märkas ta söögilaual kahte veiniklaasi ning Tara vanat keskkooli aastaraamatut. "Sul on külalisi käinud nagu ma näen," sõnas Nathan, "ja sa oled veel veini joonud?" kergitas ta kulme, möödudes lauast ning astudes kööki, kus Tara taldrikuid pesi. Asetanud enda käed seljatagant naise õlgadele, suudles ta naist põsele. "Keegi keda ma ka tean?" tundis mees huvi, toetades end vastu kappi.
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2012 21:39:27 GMT 2
Naine naeratas. "Jah, käis jah üks. Astus läbi, oli siin lähedal tööasjus," rääkis naine. "Mina ei joonud veini, ikka mahla. Jake jõi pisut," vastas naine. Nojah, mehel oli isiklik autojuht ja puha. Tara pani taldrikud restile kuivama ja pühkis käed rätikusse kuivaks. Ta võttis mehe ümbert kinni. "Jake'i tead ehk kuigipalju. Me käisime põhikoolis, aga siis kolis ta ära," rääkis naine nagu jutt oleks täiesti tavaline. Ta ei mõistnud, kuidas asi võib tegelikult mõjuda.
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2012 22:35:08 GMT 2
Nathan noogutas naise jutu peale. Sõber siis sõber. Jake? Seega meessoost sõber. Koheselt meenus talle millegi pärast jutuajamine Vanessaga. Oli temagi ju enda keskkooli armastusega uuesti kohtunud ja nüüd olid nad paar. Tuleb kindlasti enda silmad lahti hoida. "Kas see Jake külastab siis tihti enda vanu klassiõdesi või?" küsis Nate, kergitades pisut enda kulme. Loodetavasti on tollel tüübil vähemalt piisavalt oidu peas, et hoida eemale abielus naisest, kes kõigele lisaks veel rase on. Vähemalt oli ta ainult tööasjus Tree Hillis.
|
|
|
Post by Deleted on May 4, 2012 9:31:28 GMT 2
"Mhh.. Tal on lihtsalt läbirääkimistel siin ja mõtles, et käib mu juurest läbi. Me sain temaga varem väga hästi läbi. Ta firma tuleb vist Tree Hilli mingit hoonet renoveerima," lisas Tara. Eksi perekonnal oli ehitusfirma ja Jake tegutses läbirääkimiste ja paberimajandusega.
|
|
|
Post by Deleted on May 4, 2012 17:34:45 GMT 2
"Nii et jääb pikemaks ajaks linna?" uuris Nathan, hoides enda hääle ja pilgu täiesti tavalisena. Kuigi neil oli kõik Taraga parimas korras, tundus talle selle eksi Tree Hilli ilmumine kuidagi kahtlaselt. Miks peaks mõni suurfirma huvituma sellisest väikesest linnast nagu Tree Hill. Siin ei juhtu ju midagi. Ja kinnisvaraga sa siin just eriti midagi ei saavuta. No jah, ainult Eastside'il võibolla.
|
|
|
Post by Deleted on May 4, 2012 18:19:52 GMT 2
"Vist jah. Kui läbirääkimised lõpuni õnnestuvad, siis küll," rääkis naine. Ta ei märganud mehe näoilmes mitte midagi erinevat tavapärasest. Järelikult oli kõik korras. Tara läks elutuppa ja võttis sealt veiniklaasid ja pesi need ära. Ta ei julgenud neid nõudepesumasinasse panna, kuna nood klaasid olid päris õrnad.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 12:46:10 GMT 2
"Ja sa ei leia, et see on natuke veider, et ta tuleb just Tree Hilli tööle, kus sina juhuslikult parajasti elad. Ja kohe esimesel päeval tuleb sulle külla. Kust ta üldse meie aadressi sai, me alles kolisime siia ju," uuris Nathan, saates Tarat silmadega kui too klaasidele järele läks. Mees ei tahtnud kuidagi armukade olla nagu mõni teismeline, aga see tundus tõesti natuke imelikuna. Midagi selles kõiges jättis mehe rahutuks.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 13:00:01 GMT 2
"Ei, ei leia. Kusjuures see ei olnud ta esimene päev siin, ta käis nädal aega tagasi, kuid tal polnud siis mu numbrit. Ta uuris selle välja ja helistas täna, küsis, kas ma veel Tree Hillis elutsen. Minu käest saigi aadressi," rääkis naine ning võttis patsikummi ja tegi enda lokkidest ühe krunni. Nii oli mõnusam kodutöid teha. "Tead, ta tõi ühe karu ka, aga kui sai teada, et on kaksikud, lubas järgmisel korral teise ka tuua," rääkis Tara.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 13:12:25 GMT 2
"Ma loodan, et ta vähemalt teab, et sul on üks jõledalt armukade mees, kes ei soovi enda naist kellegiga jagada," sõnas Nathan lustaka muigega, mille taha oli peidetud justkui väike hoiatus. Nii kaua ei ole mehel midagi Tara eksi vastu, kui ta ka jääb eksiks ja sõbraks. "Tuleb ta millalgi veel? Mul oleks ka soovi selle Jake'iga tutvuda," sõnas Nate, vaadates enda abikaasat. Kuulnud, et Tara külaline tõi lastele karu, pigistas ta kergelt köögikappi. Üks asi on külla tulla, teine asi on tuua kingitusi Nende lastele, kes ei ole isegi veel sündinud. Ja lubas veel teise ka tuua. Oi, kui tore. See lihtsalt ei tundunud väga õige. "Nii et siis tulebki teine korda veel," noogutas Nathan.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 13:36:32 GMT 2
"Nate, ära muretse. Ma armastan ainult sind. Tema on lihtsalt sõber," kinnitas naine naeratusega ja tegi mehe huultele kiire musi ja hakkas siis köögikappide pindu puhastama. "Tuleb jah. Mingi nädala pärast vist," lausus naine. Kuupäev ei saanud täpselt paika pandud, lihtsalt sai kokku lepitud, et kohtuvad veel, sest mõlemal oli üksteisele nii palju rääkida.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 14:29:49 GMT 2
"Ma loodan, et tema jaoks oled sa ka ainult sõber," lausus Nathan ennem kui Tara talle ühe kiire musi tegi, hakates siis köögikappe puhastama. Köök niigi läikis juba. Vähemalt mehe arvates. "Selge ja kas ma olen ka kutsutud või pean ma selleks ajaks majast lahkuma?" küsis mees kerge muigega, astudes naise seljataha. Ta asetas enda ühe käe seljatagant ümber Tara ning teisega libistas alates õlast mööda tema käsivart alla välja, lükatess lapi naise käest eemale kapile. Järgmisel hetkel võis Tara juba tunda Nathani huuli enda kaelal.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 14:53:23 GMT 2
Tara pööritas silmi. Armukade Nathan. "Nate, sa elad siin. Sa reaalselt arvad, et ma viskan su Jake'i külaskäiguks välja?" küsis naine ja tundis meest enda selja taha. Tara sulges silmad ja naeratas :"Nathan, see kõik on väga tore, aga las ma koristan köögi ära, õhtul pole mul sellist energiat nagu on praegu." Umbes kella viiest hakkas jaks väga kiirelt lõppema.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 15:32:55 GMT 2
"No, väike vihje, et Chica tahaks välja oleks ju täiesti piisav, et mind majast välja saada," turtsatas Nate. Pealegi ei tea, kas ta ikka tahab kuulata, kuidas nad enda vanu häid aegu meenutavad. "See köök ju läigib juba," lausus mees, "pealegi võin ma selle ise ka pärast ära puhastada kui see sulle nii tähtis on," lisas Nate.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 15:37:25 GMT 2
Tara pööras end ümber. "Oled sina ka ikka," muigas naine ja tõmbas meest ta T-särgist endale lähemale ja suudles Nathanit. "Piisav?" küsis Tara laia naeratusega, kui ta eemale tõmbus. Nathanil oli täna vist jälle see tuju peal, kus ta on armukade ja tahab siis Tarat eriti palju suudelda.
|
|