|
Post by Deleted on Apr 17, 2012 12:26:49 GMT 2
Sayer kehitas, vaid näitsiku sõnade peale enda õlgu. Tema oli harjunud sellega, et kõik söövad ikka perekonnas koos ja tavaliselt kuulus selle juurde ka päeva arutamine või niisama suhtlemine. Muutis pere palju lähedasemaks. "I can see...," pomises Rufus, võttes endale siis taldriku kätte, hakates sinna süüa panema. "Mmm....mahl või piim. Erilist vahet ei ole," lausus Roof ehk siis Jessica võib ise valida. Söök taldrikule tõstetud, naases poiss laua taha. Või lähevad nad ka ülesse? Okey, see oli poisi jaoks enam kui veider.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 17, 2012 12:37:48 GMT 2
Jessica sõi tavaliselt koos Jasoniga köögis, aga viimasel ajal pole Tommiet õhtusöögi ajal kodus. EI imesta ka, sõtta minek varsti, vaja enne seda võimalikult palju Sierraga aega veeta. AGA ÕDE? Jessie on Jasoni ainus õde siiski. Võinoh, ainus, kellaga tal mõlemad vanemad ühised on. "Siis jääb aplesinimahl," lausus Jes otsustavalt. Endale oleks ta nagunii selle valinud ja kui Sayeril erilist vahet pole, siis ei hakka ta piimapakki avama. hakka veel kannu selle jaoks otsima, eksole. Võtnud kapist kaks klaasi ja need lauale asetanud, kallas ta nendesse mahla. Mahlapaki külmikusse tagasi pannud, tõstis neiu endale süüa. "Tahad sa leiba või midagi ka?" küsis Jessica.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 17, 2012 13:21:18 GMT 2
Sayer vaid noogutas nätisiku sõnade peale, et joogiks tuleb apelsinimahl. Mis seal ikka. "Mkm, pole vaja," raputas Roof pead, viies enda hallikasrohelised silmad Jessicale, kes muudkui köögis ringi jalutas. No jah, tema juures tatsas tema kogu aeg ringi. Nüüd ongi Jessie kord joosta. "Teil on siin iga õhtu nii?" küsis Rufus, pidades silmas seda, et igaüks sööb, kus tahab ja suhteliselt kuna tahab.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 17, 2012 13:33:26 GMT 2
"Koidab nüüd, miks ma ütlen, et see siin ei ole kodu, vaid koht, kus ma elan?" vastas Jes küsimusele küsimusega, võttes Sayeri kõrval istet. Jes võttis noa paremasse ja kahvli vasakusse kätte ning hakkas sööma. Kui Jessica käest küsida, kas tema ema teeb häid toite, siis Jes ei teaks, mida vastata. Tüdrukule maitsevad need, niiet maitsvad on need küll, aga kas need ka head on? Ei tea. Need on toidud, mida Jessica on harjunud sööma.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 17, 2012 13:58:19 GMT 2
Sayer ei tahtnud küll kuidagi tüdruku perekonda või elustiili kritiseerida, aga näitsiku küsimuse peale ta lihtsalt pidi noogutama. Vaadanud veel hetke Jessicat, raputas ta enda pead ning hakkas sööma. Toit oli täitsa normaalne. Midagi halba ei olnud öelda, kuigi ilmselt peaks siinkohal lausuma need tuntud sõnad, et oma kodu toit on ikka kõige parem.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 17, 2012 14:18:17 GMT 2
"Ma olen mõelnud, et milline oleks minu elu siis, kui ma oleks isaga elama jäänud," lausus Jessica. Jessie meelest on see siiani ebaõiglane, et talle valikuvõimalust ei antud. Ta ei oska endiselt öelda, kumma vanema kasuks ta otsustanud oleks ja ta ei teadnud, kumb otsus parem oleks olnud. Läbi ei saa ta kummagi kasuvanemaga - ei Alberti ega isa uue naisega. "Igakord jõuan samale mõttele - isaga elades oleks mu elu põhimõtteliselt samasugune nagu praegu, ainultet siis ma suhtleks rohkem emaga," rääkis Jessie. Hetkel elas ta emaga ja suhtles isaga rohkem.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 17, 2012 15:05:31 GMT 2
Sayer kuulas tüdrukut ilma, et talle vahele segaks. Ta ei olnud kunagi sellises olukorras olnud ja seega ei osanud ta suurt midagi kaasa rääkida. Nooremana ta muidugi tahtis, et ta vanemad lahku läheksid ja ta koos emaga elada saaks, aga nüüd meeldib talle rohkem idee sellest, et nad jälle kõik koos elaksid. "Nii et sinu sõnade järgi erilist vahet ei ole, kellega sa koos elad?" küsis Rufus selleks, et olla kindel, et sai Jessica jutust õigesti aru.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 17, 2012 15:38:39 GMT 2
"Pärast seda, kui mu vanemad lahku läksid, jah," lausus Jessica. Mõlemas kohas on inimesed, kes Jessiet ei salli. Muidugi on Jessica mõelnud ka sellele, et kui ta oleks Jamesiga elama jäänud, siis ehk paps polekski uut pere loonud, sest siis ta ei oleks päris üksi olnud, aga Jes kahtles selles päris mitmel põhjusel.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 17, 2012 15:51:25 GMT 2
Sayer jõi enda mahla ning jälgis Jessicat. "Aga kui sa elaksid enda isaga, siis sa ei elaks võibolla Tree Hillis. Sa ei oleks tollel õhtul Albertiga tülli läinud ja me ei olekski tookord GPBs kohtunud. Nii, et ma arvan, et seal siiski on vahe, kus sa elad. Ma olen kindel, et su elu oleks hoopis teistsugune, kui sa enda isaga elaksid," lausus noormees, aga see oli vaid tema arvamus. Eks Jes teab ise paremini.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 17, 2012 16:04:17 GMT 2
"Ma pidasin silmas rohkem peresisest elu," mainis Jes,"üldiselt oleks mu elu muidugi erinev." Ilmselt ei oleks temast kunagi kisakooritüdrukut saanud ja viimased seitse aastat oleks ta Ohios elanud, mitte Miamis, New Yorkis, San Franciscos ega Tree Hillis. Tal oleks teistsugune tutvusringkond ja iseloom oleks ka kindlasti teistsugune.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 17, 2012 16:11:30 GMT 2
Sayer kehitas õlgu, eks tüdruk teab ise ikka kõige paremini. Pistnud veel mõned suutäied endale suhu, loputas ta selle kõik mahlaga alla ning lükkas siis taldriku eemale, jäädes tüdrukut ootama. "Igatahes, mis sul siis peas oli, kui sa õppida ei taha?" küsis noormees, viies enda silmad Jessicale.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 17, 2012 16:38:56 GMT 2
Jessica taldrikust oli veel paras veidi toitu järel. Küsimuse peale kergitas Jes kulme. Kas ta oli midagi peas? Ei mäleta. "Mitte midagi, aga kui sa siin oled, siis on koduste tööde tegemine viimane asi, mida ma teha tahan," lausus Jessie. "Sa jääd ööseks?" küsis Jessica nii puht-uudishimust, et mis Sayer plaanib. Vastaku Say mistahes, ega koju see noormees täna enam ei jõua.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 17, 2012 16:50:32 GMT 2
Sayer naeris kergelt. Sellisel juhul peab ta harvemini tüdrukul külas käima hakkama. Saab võibolla midagi õpitud ka. "Täna õhtul on Lizzie sünnipäeva ja ma olen sinna kutsutud," lausus Rufus, "ja kui ma ei lähe, siis ta ilmslet lööb mu maha, seega täna pead sa ilma minuta hakkama saama," sõnas poiss, libistades taskust mobiili välja, et hetkeks kella vaadata.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 17, 2012 17:05:07 GMT 2
"Tšikk peab esmaspäeva õhtul oma sünnipäeva?" imestas Jessie. Tere hommikust. "Homme kooli jõuad või on see ka selline pidu, mida sa hommikul vaevu mäletad?" küsis Jes. Ühes asjas oli Jessical õigus - koju Sayer täna ei jõua. Aga seda, et kutt hoopis oma eksekstüdruku sünnipäeva tähistama läheb, tal küll pähe ei tulnud.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 17, 2012 17:17:24 GMT 2
"Esiteks Liz ei ole mingi tšikk ja teiseks ei ole see sünnipäev mingi läbu, vaid niisama istumine. Ja võibolla on see kõik isegi rohkem Danieli jaoks peetud. Ta sai täna haiglast välja," sõnas Sayer tüdrukule, lastes näitsiku viimase kommentaari enda kõrvust mööda. Sayer ei joo pidudel üldiselt kuigi palju. See üks kord juhtus natuke rohkem alkoholi kui muidu ja nüüd on hull vingumine lahti kohe.
|
|