20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 17, 2012 17:30:45 GMT 2
Jessica ei öelnud midagi, vaid sõi taldrikut jõllitades selle tühjaks ning tühjendas ka oma mahlaklaasi. Sayer tuli tema juurde niisama narritamiseks? 'Tead, ma lähen sõpradega välja, sa katsu üksi hakkama saada.' Ilmselt läheb või on Tommie ka seal, sest nii tema kui Sierra on Lizardi head sõbrad. Kutsuks Joe välja ja lobiseks temaga veidi, polegi teda väljaspool kooli ammu näinud. Ahjaaa, tema on ka Lizardi sõber, raudselt ka kutsutud. Jessie korjas laualt nõud kokku ja viis nõudepesumasinasse. Seejärel hüppas ta ise köögikapile istuma. "Kauaks mul sind on veel?" küsis Jessica.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 17, 2012 18:01:03 GMT 2
Seda vaikset Jessicat Sayer juba tundis. Tüdruk ei saanud seda, mida ta tahtis ja nüüd ootas ta muidugi, et poiss talle järgi annaks, et ta ikka saaks seda, mida tema tahab. Tüüpiline eastsideri käitumine. Rufus tõusis laua tagant püsti ning jalutas tüdruku juurde, jäädes tema ette seisma. "Ma ei tea....võid kahe-kolme tunniga arvestada," kehitas noormees enda õlgu. Lizzie puhul oli suht kõik nii, et 'tuled-siis-kui-saad'.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 17, 2012 18:43:32 GMT 2
Hetkel ei olnud asi selles, et Jessica ei saanud, mida tahtis, vaid selles, et jälle jääb tema kogu lõbust ilma paljalt sellepärast, et tal pole sõpru. Varem see nii valusalt tunda ei andnud, aga nüüd on ta vaikselt tajuma hakanud, kui suur roll elus on lähedastel inimestel. Ja kui neid pole, siis on natuke kurb lugu küll. Paar-kolm tundi. Jessica viskas pilgu köögiseinal olevale kellale. Noh, täna on kuskil kümnest tuttuminek järelikult. Või läheks Ciliaga jalutama? Koerale see meeldiks.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 17, 2012 19:21:58 GMT 2
"Noh ja mis nüüd? Istumegi kaks-kolm tundi vaikuses ja vaatame teineteisele otsa?" küsis Sayer, surudes käed teksade taskusse. Ja selles, et Jessical lähedasemaid sõpru pole, saab ta küll ainult ise ennast süüdistada. Roof vaatas tüdrukule otsa ning ootas tema vastust.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 17, 2012 19:40:57 GMT 2
Aga vot läheks kohe Ceciliaga jalutama, pärast väljas värskes õhus jalutamist tuleb alati hea uni. "Emps, kus rannamaja võtmed on?" küsis Jes emalt, tehes nii valjut häält, et see elutuppa Lisani kostuks. Suvehooajal on see rannamaja üldiselt välja renditud, aga praegu polnud suvi. Ise nad seal sees ei ela, sest see on tõesti liiga suur nende jaoks. Suvel veel kannatab sees elada, aga jahedamatel aegadel tuleb seal mõttetult palju kütta. Saanud emalt vastuse, et võtmed on esikukapis, hüppas neiu köögikapilt alla. Ta haaras endaga kaasa tee- ja küpsisepaki ning liikus esikusse. "Tead sa üldse midagi sellest, et meil rannamaja on?" küsis Jes Saylt. Rannamaja - see kõlab nagu mingi pisike kuur, kus surfilaudu hoida ja kaatrit parkida, aga tegelikult kutsuti seda maja rannamajaks vaid seetõttu, et see asus mere ääres. Resident asub neil siiski linna ääres.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 17, 2012 20:11:58 GMT 2
Sayer lihtsalt järgnes tüdrukule, "ei ole nagu jutuks tulnud," lausus noormees ja mis puutub selle sõna tähendusse, siis tõesti pani sõna 'rannamaja' poisi mõtlema pigem mingisele väikesele majakesele. Kuigi Eastside'ile ei ole vist midagi väikest. "Seega ma oletan, et me läheme sinna," sõnas Rufus, jäädes esikus seisma, et Jessicale küsivalt otsa vaadata.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 17, 2012 20:48:25 GMT 2
"Ju siis ei ole see midagi olulist," lausus Jessica. Tütarlaps Pani tagi selga ja ketsid jalga. Ühes taskus residendi võtmed, teises rannamaja võtmed ning käes Cecilia jalutusrihm, väljus Jes majast, sulgedes ukse Sayeri järel. Seejärel libistas Jessica käe oma kuti pihku ning kõndis maja taha, kus Ceciliale rihma kaela pani. Maja tagant viis randa otsetee läbi suhteliselt hõreda metsa. "Esimese suve siin elasime me Alenaga rannamajas, aga hiljem hakkas ema seda välja üürima ja seega olen ma suved meelsamini Ohios veetnud, New Yorkis Alena ema juures ja residendis olen ka pidanud päris palju aega suvedest veetma," rääkis Jessie. Tree Hillis on teda suvel väha näha ja ilmselt ka sel suvel, sest seegi kord kavatseb ta Ohios aega veeta, Kanadas vanavanemaid külastada ja oma osa suvest röövib ka roadtrip, mille nad Sayga ette võtavad.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2012 0:41:18 GMT 2
Sayer tõmbas endale jaki selga ja kossid jalga, astudes siis Jessica järel majast välja. Tundnud tüdruku kätt enda pihus, muigas poiss kergelt, järgnedes Jessie'le maja taha, kus nad Ceciliaga kokku said. "Kui suur see rannamaja siis täpsemalt on, et ta seda välja üürib?" pöördus noormees enda tüdruku poole. "Kavatsed see suvi ka palju ringi rännata? Peale meie roadtripi muidugi," uuris Rufus, sest tema lootis, et saab enne ülikooli minekut ikka näitsikuga palju aega koos veeta.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 18, 2012 0:50:45 GMT 2
"Umm...ma ei oska öelda" Jessie heitis pilgu residendile,"nooh, sellest majast mingi kolm korda kindlasti suurem." Pindalanumbritest ei osanud Jessica midagi kosta. "Ohios ja Kanadas tahaksin küll ära käia, aga ma usun, et need kohad külastan ma su eksamiperioodi ajal ära," lausus Jes. Kaob kutilt jalust selleks ajaks, kui tal viimased otsustavad tuupimised ja aju proovilepanekud ära teha tuleb. "Ja kui mul ka tuleb tuju pärast roadtripi veel ringi reisida, siis sina tuled kaasa ja kui sa ei saa, siis ma lihtsalt ei lähe," teatas neiu. Suvi oli niigi lühike ja Jes tahtis võimalikult palju aega Sayeriga koos olla, sest vähem kui poole aasta pärast jäävad neile põhimõtteliselt vaid nädalavahetused. Ebameeldiv, aga peab leppima.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2012 0:57:35 GMT 2
"Okey, tore teada. Üks küsimus - miks teil täpselt kahte maja vaja on?" küsis Sayer, kergitades küsivalt kulme. Lihtsalt midagi, millest ta väga aru ei saanud. Või oligi see rannamaja väljaüürimiseks mõeldud? "Oijah, need eksamid ka veel. See oleks sulle tõesti reisimiseks parim aeg. Mitte, et ma sinust lahti tahaksin väga saada, aga ma ei usu, et ma siis suurem asi seltskond olen," lausus Rufus. Uskumatu, et mõne kuu pärast hakkab ta eksameid tegema ja siis ongi see kõik läbi. Noormees noogutas, kuigi kui Jessie tahab reisima minna ega poiss teda siis tagasi hoidma ei hakka.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 18, 2012 12:43:55 GMT 2
Jessica kehitas õlgu. Jah, miks neil rannamaja vaja on? Jes ise polegi kunagi selle vastu huvi tundnud, aga tal on selle kohta oma teooria. "Ma tegelikku põhjust ei tea, aga ma arvan, et see on ema investeering tuleviku heaks või midagi," lausus Jes,"et kui ta ühel või teisel põhjusel töö peaks kaotama, siis üürnike näol on tal vähemalt mingigi sissetulek." Tundus loogiline. Jõudnud metsa vahele, lasi Jessie Cilia vabalt jooksma, viitsimata ise koeraga iga puu juurde kaasa jalutada. Suur koer, saab ise ka hakkama. "Eks näis, mis ma sel ajal teen, kui sinul eksamiperiood on," lausus Jessica mõtlikult,"võib-olla saadab Vanessa kogu kisakoorikamba, kes eksameid tegema ei pea, kuhugi laagrisse, mis oleks ka päris kihvt."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2012 13:30:57 GMT 2
"Nii kõlab see päris mõistlikuna," noogutas Sayer kui oli tüdruku öeldut natuke peas arutanud. Roof jälgis mõnda aega Ceciliat, kes metsa all ringi jooksis. "Laagrid on alati kihvtid. Vähemalt minu arvates," lausus noormees tüdruku mõtte peale. Saab hulgaliselt häid mälestusi ja ütleme nii, et laagrites koos olles tulevad tavaliselt õpilastel ka kõige 'geniaalsemad' ideed, mida korda saata. "Oled sa muidu väiksena mõnes laagris käinud ka?" uuris Rufus. Leidus palju inimesi, kes ei käi terve enda elu jooksul kordagi kuskil laagris, veel vähem matkamas.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 18, 2012 13:53:16 GMT 2
"Väiksena küll jah," vastas Jes,"Kanadas korraldati igal suvel vibulaagreid. Paaril suvel sain käia, siis kolisin ära. Miamis elades käisin korra surfilaagris. See oli pigem algõppekursus või midagi sellist. Nädala ajaga saime põhiasjad teada ja väiksemaid lained õppisime püüdma, aga ju siis minus endas pole mingit surfigeeni, edasi tegeleda ma sellega ei tahtnud, kuigi vaadata meeldib endiselt. Mingis talentidega seotud laagris käisin ka, aga sealt ma tulin poole pealt ära." Maastikuvibuga tegeleks Jessica siiamaani, kui endiselt Winnibegis elaks. "Sa ise?" uuris Jessie.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2012 13:59:38 GMT 2
Sayer kuulas Jessicat ning pidid tunnistama, et tal on päris mitmeid laagri kogemusi. Jälle sai midagi uut tüdruku kohta teada. "Minu jaoks oli ilmselt juba vanaisa juures metsas viibimine paras laager, aga muidu olen ma käinud korvpalliga mõnes laagris ja kunagi käisin ka mingis kunsti-muusika-näitlemise laagris. Kunagi ammu sai siin lähedal kuskil ratsalaagris ka korra käidud, aga see ei olnud kohe kindlasti minu jaoks," lausus noormees. Mitte, et talle hobused ei meeldi, aga ta parema meelega vaatab neid kaugemalt või patsutab niisama, selle asemel et neile selga ronib.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 18, 2012 14:21:59 GMT 2
Jes muigas. Hobused ei ole ka Jessica teema. Ta võib neile leiba ja porgandeid sisse sööta, aga vot selga ta ei roni. Pole kunagi roninud ja ei kavatse ka. "Korvpallist rääkides, teil tuleb vist mingi mäng veel enne seda, kui meil kisakooriga osariikidevahelised võistlused tulevad?" küsis Jessie. Midagi Nessa trennis mainis, et ühe korra saavad nad sel õppeaastal veel praeguseid Ravenseid ergutada. Nende meeskonnas on nii palju Senioreid, et vaevalt see koosseis pärast suvevaheaega samaäge on kui praegu. Uute liikmete kohanemine võtab aega.
|
|