|
Post by alenawest on Mar 19, 2012 18:40:36 GMT 2
,,Aga ma arvan, et talle meeldiks ka see, kui sa end veel ilusamaks teeksid," lausus Alena. ,,Sa ei pea ju selleks väga paljastavaid riideid kandma. Lihtsalt vahelduseks ehk seelik ja midagi nunnut?" Alena sai oma meigi valmis. Nii, lokitangid olid ka soojad ja tüdruk hakkas oma blonde juukseid lokki keerama.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 19, 2012 19:20:17 GMT 2
"Sul on vaba voli minna mu garderoobi ja sealt mulle midagi välja valida," lausus Jes. Tal ei olnud mingit viitsimist enda välimusega hetkel vaeva näha. Alena enda garderoobi lasta oli ka ohutu - seal ei olnud mitte midagi sellist, mida Jes pole nõus kandma. Loodevasti ei suuda Lena midagi väga veidrat kokku kombineerida.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 19, 2012 19:30:25 GMT 2
Alena lõpetas hetkeks lokkide keeramise ja lippas Jessi tuppa. Pärast natuke aega kapis tuhnimist leidis ta vist midagi sobivat. Must nahkjakk koos mustade teksade ja ühe sinna juurde sobiva topiga. Perfekto. Sinna juurde sobiks ühed kobedad kingad ja vöö ka. Tüdruk võttis riided ja läks nendega Jessica juurde. ,,Ma arvan, et need sobiks sulle suurepäraselt. Väike suitsusilm ja juuksed vabalt õlgadele langema ja siis oled sa täitsa kuum."
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 21, 2012 22:37:53 GMT 2
OT: Jessiel pole toas riidekappi, vaid tal on garderoob. For you to know. Jessica kolas seni õe kosmeetikakotis, kuni Alena talle riideid otsima läks. Oli sel tüdruk alles kraami, millega oma nägu "varjata". Jessie vaatas hetke õe toodud riideid. "Mkeeei," venitas ta siis, võttes riided enda kätte. Ta asetas need voodile ning hakkas siis riideid vahetama. Jes vaatas end hindavalt, kui oli riietumisega ühele poole saanud. Tema arvates oli ta kluppiminekuks liiga mustas, aga pole hullu, kaobki siis kuhugi halli massi ära.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 12:41:23 GMT 2
,,Ei pirtsuta," ütles Alena. ,,Ole õnnelik, et ma sulle päris roosasid asju välja ei valinud. Aga tegelt ka, must sobib sulle." Jessica oli ju ilus tüdruk ning talle sobis selline kerge rokitšiki välimus...vägagi awesome tegelikult. Alena isegi unistas stilisti või moedisaineri ametist.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 23, 2012 12:51:13 GMT 2
"Palav hakkab seal nahktagiga," lausus Jessica. Tegelikult Jessie ei kurtnud väga midagi, Alena pani ta praegu niimoodi riidesse, nagu Jes ise, kui ta kooli läheb. Selle üle oli Jessical hea meel, saab end vähemalt mugavalt tunda. Vale nahktagi oli ainult - Jes pole endale ikka veel leidnud meeldivamat nahktagi kui see, mis tal praegu esikunagis ripub.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 12:54:00 GMT 2
,,Ei vingu," muigas Alena. Sellele pliksile juba meeldis olla tüütu ja oma tahtmist teistele mõnikord peale suruda...või siis lihtsalt närvidele käia ja olla selline pain in the ass. ,,Aga kas sa jääd Sayeri juurde ööseks või tuled koju?" küsis siis pliks õelt.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 23, 2012 13:09:29 GMT 2
"Koju tulen," vastas Jessica. Seda juhtus harva, väga harva, kui Jes Say poole ööseks jäi. Kui nad Eastside'il koos olid, saadab Sayer Jessica alati koju ja siis on kaks võimalust - jääb ise ka Jessie juurde või läheb koju. Üldiselt Jes enam Westside'ile ronima ei hakka. Aga kui Jessica õhtuti Sayeri töö juurde läheb, siis on üsna tõenäoline, et ööseks koju ta ei jõua. "Mis sellest?" küsis Jes Alenalt.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 13:14:13 GMT 2
,,Ma niisama küsin," vastas Alena. Siis aga hakkas pliksi hoopis oma õe ja Sayeri suhe huvitama. Ta oli nagu...ask ALL the questions about it. Küll talle meeldis oma nina ikka kõige isiklikematesse asjadesse ka toppida. ,,Te olete Sayeriga nii nunnud," kiitis tüdruk. ,,Kaua te koos olete olnud?"
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 23, 2012 13:31:42 GMT 2
"Oo, mida mu kõrvad kuulevad, Lena ütlemas, et me oleme Sayeriga nunnud," lausus Jes naerdes. Alenat tundes oli see lause kuidagi liiga positiivne - temalt oleks oodanud midagi stiilis, et te olete nagu klammerdajaga kokku löödud paberilehed või muud sellist. Jessie sättis end uuesti õe voodile kõhuli. "Ümmarguselt öeldes poolteist kuud," vastas Jessica.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 13:37:19 GMT 2
Alena naeratas. Sweet. Siis aga ilmus tüdruku näole kergelt pervolik muie. ,,Aga kas te noh...tead küll...ee...seksinud ka olete?" küsis ta siis. Neiuhakatis keerutas oma blondi juuksesalku ümber sõrme. See küsimus tegi talle nalja ja huvitas teda samal ajal.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 23, 2012 14:01:41 GMT 2
Jessie aimas, et selline küsimus on tulemas, aga ta ei arvanud, et kohe järgmisena. Jes viskas oma õde padjaga ja jäi talle pea viltu otsa vaatama. Viis, kuidas Alena seda küsimust esitas, ajas temagi naerma. Aga kiidusõnad Lena pihta - ta suutis selle küsimuse enam-vähem otse küsida. "Ei ole," vastas Jessica siis.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 14:05:53 GMT 2
,,Arusaadav...te ei taha vist kiirustada," ütles Alena. ,,Aga...kas ta on romantiline?" küsis tüdruk siis. That's right...ask ALL the questions. Tegelikult tahtis Alena ka poissi leida, aga talle meeldis sellegipoolest sebida. Kui ta leiaks kellegi, siis ehk ei oleks ta nii tüütu.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 23, 2012 14:19:37 GMT 2
"Ma ei tea, kuidas Sayeriga on, aga mina lihtsalt kardan," lausus Jessie. Mida ta täpselt kartis, seda ta ei teadnud. "On, aga mitte klassikaliselt," vastas Jes ja selle üle on Jessical hea meel. Mingeid küünlavalgel õhtusööke ta ei taha, mkm. Need ei ole üldse Jessicale meelepärased. Aga mängukindluse katusel burksi süües võib ta tähti vaadata küll.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 14:39:26 GMT 2
,,Aga räägi siis, mida ta ägedat teeb," palus Alena. Uudishimu lihtsalt ajas keele kihelema, nagu oleks kirbud seda närimas. Mis tunne võib üldse olla kellegagi käia? Suurelt õelt on ju alati nii huvitav igasuguseid asju küsida.
|
|