20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 19, 2012 16:44:45 GMT 2
"Sayer on sellest sama palju vaimustuses kui mina," muigas Jessie. Say pole ju ka eriline klubiskäija. "Ma olen praegu ka ilus," lausus Jes. Tema juuksed olid lohakas punupatsis, jalas olid tal hallid lühikesed teksad ja seljas must T-särk ning peal valge lukuga dressikas. Krohvi tal peal ei olnud. Jessica lõpetas oma jäätisega ning asetas tühja pokaali ja lusika põrandale. Küll pärast ära viib.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 19, 2012 16:50:02 GMT 2
Alena ohkas. ,,Hästi. Mida sa tahad selle eest, kui sa ikkagi minuga kaasa tuled?" küsis plika. Miks ei võiks Jess lõbutseda? Alena asetas enda jäätisepokaali ka põrandale ja hakkas oma juustega mängima.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 19, 2012 16:57:44 GMT 2
"Kaelkirjakut tagaaeda ja sind oma eluaegseks orjaks," lausus Jes teeseldud tõsidusega. "Ma ei tule sinna," lausus Jes,"mul hakkab igav seal. Sina lähed mingeid kutte sebima ja siis ma passin seal niisama üksinda?" Pärast hakkavad talle ka igasugused karvased ja sulelised ligi tikkuma ja siis on tal seal muidugi eriti tore olla.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 19, 2012 17:02:33 GMT 2
,,Ma hakkan nutma," ütles Alena. Hea õde tuleb ikka kaasa, kui Alena ilusti küsib ja enda arust küsis ta piisavalt ilusti. Tüdruk heitis lihtsalt oma voodile pikali ja pani käed kukla taha.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 19, 2012 17:09:22 GMT 2
Alena suutis vahel ikke masendavalt lapsik olla. Okei, anname andeks, tegu oli pubekaga. "Õeeeeeeeeh, okei, ma tulen, aga seda ainult tingimusel, kui Say on ka nõus tulema," lausus Jes. päris tahabki seal üksi vahtida ja Jessiest nagunii pole Lena järelvaatajat. Ja kaua see bänd ikka mängib, tunnikese-poolteist heal juhul.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 19, 2012 17:15:29 GMT 2
Alena ajas end püsti ja hakkas õnnest oma voodil hüppama. ,,Aga siis on viimane aeg hakata riideid valima ja end üles vuhvida," lausus plika ja hüppas lõpuks voodilt maha. Miks issi küll batuuti ei osta? Alena läks riidekapi kallale ja hakkas seal tuhnima.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 19, 2012 17:30:35 GMT 2
"Vara rõõmustad, kullake," naeris Jessie ja võttis taskust telefoni välja. Ta oli üsna kindel, et Say ei nõustu. Jessie valis Sayeri numbri ja helistas talle. "Damn, sinu võit," lausus ta Lenale pärast kõne. Eks siis tuleb minna ja teada saada, mis bänd see niisugune on. Mis selle nimi oli üldse?
|
|
|
Post by alenawest on Mar 19, 2012 17:33:57 GMT 2
Alena näole ilmus lai naeratus ja ta tuhnis kapis. Ta leidis sealt kaks sobivat riietust, aga ei tea, kumb panna - kas teksaseelik ja roosa top või beebiroosa musta vööga minikleit. ,,Kuule, mis sa arvad, kumb panna?" pöördus plika siis uuesti oma õe poole.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 19, 2012 17:54:45 GMT 2
Jessie vaatas kordamööda seelikut ja minikleiti ning kehitas õlgu. "Mul savi," vastas ta täiesti ausalt. Kumbki polnud tema maitse. Üks oli liiga ümber hoidev ja teine oli liiga barbienukulik. Jes eelistab pükse.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 19, 2012 17:56:45 GMT 2
,,No siis ma võtan kleidi," ütles Alena ja ajaski selle endale kohe selga. Sinna juurde lähevad nüüd kas roosad kontsaga saapad või hõbedased lahtised kingad. Saapaid ei pane, kingad siis. Tüdruk otsis välja lokitangid, aga seekord ta vahvlilokke ei teinud, sest vahvlilokid on nii mainstream.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 19, 2012 18:02:43 GMT 2
Jessica vaatas kasuõde ega suutnud imestada, milline tibi ta on. Ilus tüdruk ja ta on sellest ise ka väga teadlik. Jessie vaid lootis, et temast hoorahakatist ei saa. Olgem ausad, see poiste sabas sörkimine on sellise hirmu Jessicas tekitanud küll. Jes vaid lootis, et see on mingi tänapäeva pubekate kiiks ja läheb üle enne, kui midagi hullu juhtub.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 19, 2012 18:06:38 GMT 2
,,Kas sa ei teegi end korda?" küsis Alena, kui lokitangid soojenema oli jätnud. Seni võib ju meigi ära teha. Tüdruk otsiski ühelt riiulilt välja enda meigikoti, mis oli täiesti pungil. Tal oli igasuguseid kreeme ja puudreid ja huuleläiked ja palju küünelakke. Varsti tuleb vist kosmeetika jaoks midagi suuremat juba muretseda.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 19, 2012 18:15:09 GMT 2
"Ma ei olegi piisavalt korras?" küsis Jes naerdes. Tal võtab sättimine tunduvalt vähem aega kui Alenal. Riided selga, juuksed ära kammida ja võibki uksest välja astuda. Mingi meigiga ta küll jamama hakata ei viitsi. "Mis kell see bänd alustab?" küsis Jessica.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 19, 2012 18:20:46 GMT 2
,,Seitse," vastas Alena. ,,Aga aega on veel." Tüdruk pani juuksed näost eemale ja hakkas meiki tegema. Suitsusilm ja veidi sädelust siia-sinna käib kah. ,,Aga sa võiksid ka end rohkem üles lüüa ju. Sayerile see kindlasti meeldiks."
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 19, 2012 18:30:19 GMT 2
"Sayerile meeldib, kui ma olen mina ise," lausus Jessie. Say armus Jessicasse, mitte üleslöödud tüdrukusse. Jessicasse, kelle välimuses on piisavalt ilu ja omapära, mis tõuseb esile ka siis, kui ta seda esile ei tõsta. "Pealegi meeldib mulle end mugavalt tunda," ütles Jes. Miks peaks ta panema selga riided, milles ta end justkui alasti tunneb vms?
|
|