|
Post by alenawest on Mar 19, 2012 15:05:11 GMT 2
Alena istus oma laua taga ning terve tema tuba oli praegu küünelaki lõhna täis, sest tüdruk värvis oma küüsi roosaks. Tahaks täiega kuhugi diskole minna ja poisse sebida, isegi, kui nad liiga vanad juhtuvad olema. Keda see vanus kotib, kui poiss ilus on? Tüdruk pani samal ajal arvutist mõne Britney Spearsi loo mängima ja hakkas juba teise käe küüsi lakkima.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 19, 2012 15:13:36 GMT 2
Jessica toimetas all köögis jäätiste ja pokaalidega. Pliidil sulatas ta šokolaadi, mille ta sulanuna pokaalides olevatele jäätisepallidele peale valas. Njomm. Jes pani kogu kupatusele väikseid värvilisi šokolaadinööpe peale. Mustad nõud pani ta nõudepesumasinasse. Otsinud sahtlist kaks sobivas suuruses lusikat, võttis ta suuna kasuõe tuppa. "Näe preili, ma tõin jätsi sulle," lausus Jessie, asetades jäätisepokaali tüdruku ette lauale. Ise istus ta Lena voodile ning alustas enda jäätise söömisega.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 19, 2012 15:27:31 GMT 2
,,Iuuu, see teeb paksuks ju," virises Alena, kui oli küünte lakkimise lõpet kuid hakkas sellegipoolest oma jäätist sööma. Nojah, selle võrra peab rohkem trenni tegema, aga jäätisest tirts juba ära ei öelnud. Nämma...jäätis lausa sulas suus.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 19, 2012 15:39:21 GMT 2
Jessica naeris. Tavaline reageering Alena puhul. "Pole see sind siiani paksuks teinud, ei tee hiljem ka," lausus Jes,"niiet head isu!" Jes sättis end voodile kõhuli. Nii oli küll natuke raskem süüa, aga mugavam olla. "Miks sa New Yorki ei läinud?" küsis Jessie. Reede õhtu, tavaliselt oli selleks ajaks Alena juba ema juures. Harva jäi ta nädalavahetuseks Tree Hilli ja sellel oli alati mingi kindel põhjus - New Yorkis olevat siiski rohkem inimesi, kellega suhelda ja seal olevat üldse lõbusam kui Tree Hillis.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 19, 2012 15:41:46 GMT 2
,,Ma ei viitsi kogu aeg lennata," vastas Alena. ,,Sa tead ka, kui rõve see on, kui lennukis mingi paks rögisev vanamees sulle kõrvale istub ja siis veel peeretama ka kukub?" See oli tüdruku viimane lennukogemus ja seda ta parema meelega ei meenutaks. Samas Alena tahtis koju jääda see nädalavahetus, sest TRICis pidi mingi bänd esinema ja äkki saab ta siis poisse sebima minna. Sellest ju ilma jääda ei tahaks.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 19, 2012 15:47:14 GMT 2
Jessie turtsatas. "Las ma pakun, see oli su eelmine lennukogemus," lausus Jes ja parandas siis end,"ei, ei saanud olla. Eelmisel nädalavahetusel me käisimise koos New Yorkis ja siis olin mina su kõrval ja ma end küll paksuks peeretavaks ja rögisevaks vanameheks ei pea." Oli ikka eelmine nädalavahetus? "Aei, koos käisime ikka üle-eelmisel nädalavahetusel," parandas Jes. Aeg on ikka kiiresti läinud. "Aga tegelt, mis sind Tree Hillis hoiab?" küsis Jessie. Raudselt kuskil toimub midagi.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 19, 2012 15:50:15 GMT 2
Alena näole ilmus kelmikas ilme. ,,Poisid," vastas tüdruk. ,,TRICis pidi mingi pidu ju täna õhtul olema ja sa tead väga hästi, kallis õeke, et kus poisid, seal Alena. See on kirjutamata seadus," kädistas plika. Alena ei jätnud reeglina ühtegi üritust vahele, kui selles Tree Hillis üldse midagi toimuski.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 19, 2012 15:56:29 GMT 2
Jessiel on endiselt imelik mõelda, et Alenavanuselt mängis tema alles nukkudega. "No see seletab kõike," muigas Jes. "Alakatepidu?" küsis Jessie muigega. TRIC erinevalt GPB'ist on siiski korralik klubi, kuhu alakaid teatud kellaajast sisse ei lasta. Lena siiamaani nii rumal pole olnud, et trügiks peole, kuhu tal luba pole.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 19, 2012 16:00:29 GMT 2
,,Vaevalt," vastas Alena. ,,VersaEmerge pidi seal esinema ju, aga minu arvates võiksid nad Justin Bieberi, Lady Gaga või Britney ka sinna kutsuda." Justin Bieberit Alena lausa jumaldas ning tüdruku sahtel oli tema postreid täis. Ta lihtsalt ei raatsinud neid postreid seina peale toppida.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 19, 2012 16:07:14 GMT 2
Jes kergitas kulmu. "Sind ei lasta sissegi siis ju," ütles Jes. Okei, siis lastakse, kui tal keegi täiskasvanu kaasas on, kes tema eest vastutaks. Aga seda ainult seni kuni bänd laval on, hiljem on alakad siiski sunnitud lahkuma. Kui Lena oma muusikaeelistust ette lugema hakkas, pööritas Jessie silma. Kohutav muusikamaitse, väga kohutav.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 19, 2012 16:11:00 GMT 2
,,Lastakse küll, kui sa kaasa tuled," ütles Alena ja vaatas kutsikapilgul oma kasuõele otsa. Jessie lihtsalt peab tulema, saab tema ka väheke lõbutseda, las võtab oma Sayeri ka kaasa, kui tahab, aga täna on tal kohustus pidutseda.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 19, 2012 16:21:49 GMT 2
Jessica võttis taskust telefoni välja ja vaatas kella. "Kuule, kui sa käbe teed, siis jõuad viimasele New Yorki lennule," lausus Jessie, vihjates sellele, et ta küll ei kavatse TRIC'i minna. Mis bänd see on üldse? Esimest korda kuulis.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 19, 2012 16:24:06 GMT 2
,,Fain, sa tahad minust ikka lahti saada," ütles Alena teeseldud solvumisega. ,,BOOOM! HEADSHOT!" hüüdis tüdruk siis ja lennutas oma padja Jessica poole. Tuleb ikkagi midagi välja mõelda ja Jessie ümber veenda. NY jääb see nädalavahetus ära.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 19, 2012 16:34:52 GMT 2
"Ei taha sinust lahti saada," lausus Jes,"aga kluppi minna ka ei taha." Jessica jäätis oli peaaegu otsakorral. Jessie keeras külje ette, kui õde padja tema poole saatis. "Kuuule, mul on jäätis käes," lausus tüdruk kergelt katsu-olla tooniga.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 19, 2012 16:39:17 GMT 2
,,Sorry," muigas Alena. ,,Aga palun tule ikka...tõsiselt...võta oma Sayer ka kaasa. Sa ei saa ju mingi toakas kogu aeg olla," kiunus plika, kui oli oma jäätise ka lõpuni söönud. ,,Teeme end ilusaks ja lähme."
|
|