|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 13:31:23 GMT 2
"Selge. Aga kuidas sul spordiga lood on?" uuris Sayer edasi ja võttis enda burgerist uue suutäie, mille koos joogiga alla loputas. "Mulle meeldib joonistamine. Ja pärast lõpetamist tahaksin arhitektuuri õppima minna," lausus noormees. Muidu saab tema Britust nii palju teada, aga tema ei saa Rufusest midagi teda. Pole nagu väga aus.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 13:35:41 GMT 2
,,Väga lahe," ütles Brit. ,,No korvi ma ei mängi, ma ei oskagi seda mängida, aga mulle meeldib väga joosta. Eriti mõnus on pikamaajooks, kus ma saan oma tempo valida ja samal ajal muusikat kuulata, see on omamoodi lõõgastav minu jaoks," seletas tüdruk.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 13:47:23 GMT 2
"Jooksmine võib tõesti mõnikord omamoodi lõõgastav olla, aga mulle meeldib siiski rohkem palli korvi loopida," muigas poiss, sest sõnades tundus see totter, et sa lihtsalt võtad palli ja loobid seda korvi. What's the point? "Järgmine küsimus.....räägi mulle, kuhu sa kõige parema meelega reisida tahaksid?" viis Say teema juba mujale.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 13:51:49 GMT 2
Nüüd jäi Brit juba mõtlema. Oli nii palju kohti, mida ta tegelikult külastada tahtis. Euroopa ehk? Kui ta Euroopa peale mõtles, siis juba Balkani poolsaarelt mingid riigid. ,,Ma arvan, et Euroopa," vastas ta siis viimaks Sayeri küsimusele. ,,Rumeenia või Bulgaaria."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 13:57:39 GMT 2
"Euroopa oleks kindlasti huvitav koht, mida külastada," oli Sayer kindel. Tema kindlaks kohaks oli olnud Kanada, aga seal käis ta juba ära. Kuigi riik on suur ja tal on veel hulgaliselt kohti, mida tasub seal vaadata. "Mulle meeldivad millegi pärast just need külmemad kohad. Aga ka Šveits ja Austraalia oleks kohad, kuhu tahaks minna. Muidu oli Kanada, aga seal ma sain juba tänu Jessicale ära käidud, kuigi ma läheksin sinna iga kell tagasi," seletas Rufus.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 14:06:46 GMT 2
,,Mulle meeldiks Rumeenia just nende vampiirilegendide poolest," vastas Brit. ,,Dracula on selle kohaga seotud, ma arvan, et oled kuulnud küll. Bulgaaria tundub lihtsalt mõnus koht." Mõni riik huvitaski Brittanyt just oma ajaloo ja legendide poolest. Võib ju päris vahva olla.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 14:09:11 GMT 2
"Usud vampiiridesse ja libahuntidesse või?" küsis Sayer, varjates muige selle taha, et võttis enda joogist ühe suurema sõõmu. "Oled ka üks neist Twilight'i fännidest?" tahtis noormees huviga teada. Rufust huvitasid jällegi riigid kas enda looduse, spordi või arhitektuuri poolest.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 14:12:30 GMT 2
Brit hakkas nüüd südamest naerma ja tõmbas kogemata Coca kurku, hakates läkastama ja jook tuli tal isegi ninast välja. Iuu. ,,Ei, ei ole," vastas Brit. ,,Dracula on igati parem kui need sädelevad geivampiirid, kellel pole õieti kihvugi."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 14:15:44 GMT 2
Selle peae, et Brittany naerma hakkas, hakkas ka Sayer naerma. "Huh," hingas Sayer kergendatult välja, "ma juba mõtlesin, et sa oled järjekordne Team Edward või midagi," noris noormees. Väga tore, et Brit pigem Draculat eelistab. Kuigi ega Roof ei ole seda siiani lõpuni lugenud. Peaks vist käsile võtma selle uuesti.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 14:19:37 GMT 2
,,Oh issand," muigas Brit. ,,Ma arvan, et see on pigem Jessica õe teema...kui ta üldse Twilighti loeb. Paljud temavanused ju ongi jagunenud Team Edwardiks ja Team Jacobiks ja siis on neil veel Justin Bieber ka." Alenast vist väga ei oodanud seda, et ta oma toas istuks ja Twilighti loeks. Ta paistis pigem sellist tüüpi olevat, kes peegli ees päevad läbi passib ja tervet kapitäit roosasid riideid omab.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 14:27:32 GMT 2
"Alena? Tema on küll oma vanusest liialt ees ja ma kardan, et see maksab talle veel kätte," lausus Sayer, "mis küll juhtus nukude ja mudelautode ja muu sellisega. Ja mis juhtus tõelise muusikaga?" raputas Rufus enda pead, pistes mõned friikad suhu, kui oli nad eelnevalt ketšupi sisse kastnud.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 14:39:39 GMT 2
,,90ndate lapsed mäletavad," muigas Brit. ,,Minul oli päris palju barbisid kunagi ja siis sai nendega igasuguseid asju mängitud. Seebikaid tegime järgi, aga vahepeal oli ka piisavalt perverdid, et barbiporri teha." Barbiporr ajas teda praegugi veel naerma, kui ta seda meenutab. Vot see oli ikka lapsepõlv.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 15:05:07 GMT 2
Sayer naeris barbiporri peale. Tema lapsepõlv möödus ikka pigem mudelautode ja sõjamängudega. Või siis Rivercourtil korvpalli mängimisega. Igastahes olid need kõik tegevused lihtsad, tavalised ja tema eale täiesti kohased. "Ei tea, kas varsti on juba nii, et esimese klassi lapsed suitsetavad ja joovad?" vangutas Rufus enda pead. Ei tea, mis küll sellest ühiskonnast saab.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 15:13:41 GMT 2
,,Ei tea midagi," ütles Brit õlgu kehitades ja võttis viimase ampsu ühest oma juustuburgerist. Hea, et tal oli teine veel ja siis friikad. ,,Võib-olla on mõnel juba sündides suits hambus ja viinapudel käes," lausus Brit irooniaga.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 15:34:13 GMT 2
"Kuule ei imesta," sõnas Sayer, hävitades hetk hiljem enda kanaburgerit, mis koos sprite'iga päris hästi maitses. "Ega ma isegi hakkasin suht noorelt suitsetama, aga mitte enam. Eks mingil hetkel lööb mõistus pähe, kuigi vahel kui on väha närvilisem või stressirohkem hetk elus, siis tahaks jälle suitsu järgi haarata. Selline nõme asi on suitsetamine," lausus Roof.
|
|