18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 12:00:43 GMT 2
Brit hakkas naerma. ,,Mina ja aadlipreili? Miks sa küll mind nii ette kujutad?" küsis ta siis Sayerilt. Just seda Britul oligi vaja, et keegi ta naerma ajaks. Samas tekkis tüdrukus reaalne huvi oma sugupuu vastu. Kes ta vanavanaema oli? Kes vanavanavanaema? Kas neist on veel pilte? Peaks uurima.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 12:05:02 GMT 2
"Ma ei tea," kehitas Sayer naerdes enda õlgu, "sa lihtsalt näed välja nagu mõni printsess, kes on 21. sajandisse ära eksinud," muigas noormees. Nii oskas ta seda kõige paremini seletada. Mis poisi sugupuusse puutub, siis ei ole ta selle vastu väga huvi tundnud. Ta teab enda lähemaid sugulasi ja sellest talle piisab.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 12:07:54 GMT 2
,,Esimest korda kuulen sellist asja, aga aitäh sellegipoolest," lausus Brit. Siis silmitses ta mõnda aega Sayerit. Pahapoisi välimus...hmm. ,,Ja ma oletan, et sa olid eelmises elus ehk mõni selline tüüp, kes printsesse võrgutas...või siis Robin Hood."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 12:14:54 GMT 2
"Võta heaks, printsess Brittany," lausus Sayer ja kummardas kergelt tüdrukule. "Robin Hood oleks täitsa minulik, jah. Võrgutaja? Hmm, not so much," raputas poiss enda pead. Enamasti olid tüdrukud need, kes teda rohkem kui sõbrana tahtsid. Tema sai lihtsalt tüdrukutega hästi läbi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 12:25:00 GMT 2
Brit hakkas naerma. Sayer oligi juba suutnud natuke tema tuju tõsta. ,,Sa oled tõsiselt awesome," ütles ta siis kutile. ,,Sellepärast sa mulle meeldidki." Varsti paistis ka juba mäkk ning sai süüa. Britu kõht hakkas korisema.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 12:29:48 GMT 2
"Samad sõnad. High five!" sõnas noormees lõbusalt, tõstes ühe käe tüdruku poole, et endale üks plaks saada. "Rahusta enda pisikest kõhukest, kohe saab süüa," muigas Rufus, kui näitsiku kõht korisema hakkas. "Millal sa üldse viimati sõid?" küsis poiss.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 12:37:12 GMT 2
Brit lõigi Sayeriga plaksu. ,,Hommikul," vastas Brit siis noormehe küsimusele. Sellest on päris palju aega möödas, sest Brit ärkas vara. Tal läks lihtsalt uni ära varem kui tavaliselt. Vähemalt saab nüüd midagi sellist süüa, mis maitseb, sest hommikuks ei söönud näitsik muud kui mingit mõttetut putru.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 12:45:36 GMT 2
"Okey, siis ma saan aru, miks su kõht protesti lööb," muigas Sayer, jäädes siis mäki ees seisma, et Brittanyle uks avada. "Tüdukud ikka ees," lausus noormees ja astus siis ka ise restosse sisse. Koheselt tungis tema ninna see tüüpiline kiirtoidu lõhn. Aga kuna ta ei olnud seda ammu söönud, siis oli see vahelduseks päris hea. Rufus jalutas leti juurde ning silmitses pakutavaid eineid. "Mida sa võtad?" pöördus Roof tüdruku poole.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 12:50:57 GMT 2
Brit vaatas hetkeks menüüd. ,,Ma tahaks kahte juustuburgerit, siis seda jäätise moodi asjandust, mille nime ma kuidagi välja ei loe ja siis friikaid," vastas ta. Kuna mäki burksid on väiksed, ei saa ühest kõhtugi täis ja juustuburger oli neiu lemmik. Üks korralik eine tuleb ju tellida. ,,Juua võtaks Cocat."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 12:56:02 GMT 2
"Okey ja ma oletan, et sul ei ole midagi selle vastu kui ma selle sulle välja teen?" küsis Sayer. Jessica oli päris pahaseks saanud kui poiss talle kogu aeg välja tegi ja seega on nüüd parem ennem üle küsida. Endale tellis poiss kanaburgeri, friikad koos ketšupiga, sprite'i ja McFlurry Lions'i tükkidega. Neil tuleb üks suurem sööming siin praegu. Teenindaja hakkas nende tellimusi järjest täitma, asetades need järjesti kandikule.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 12:59:46 GMT 2
Brit raputas pead. ,,Kui sa nii väga tahad," vastas ta. Loodetavasti pole Jessical midagi selle vastu, et Sayer päeva koos Brituga veedab. Hiljem oli ju noortel veel plaanis kinno minna, aga Brit oli kindel, et Say on tema parim sõber. Kõige paremad sõbrad lihtsalt üritavad tuju parandada, kui endal probleemid on.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 13:08:43 GMT 2
Sayer noogutas ja maksis siis nende mõlema eest. Teenindaja oli asjad ilusti kahele kandikule ladunud, seega said nad kumbki ühe kandiku. Pistnud rahakoti teksade tagataskusse, võttis Rufus ühe endale. Jessica ja Sayer veedavad niigi enamus ajast koos. Ja pealegi oli vaja vahepeal enda sõpradega ka aega veeta. Ei saa enda suhte pärast teise ära unustada. Leidnud neile sobiva laua, asetas Roof enda kandiku lauale ning võttis ka ise istet.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 13:12:20 GMT 2
Brit asetas ka oma kandiku lauale ja võttis istet. Kohe võttis ta kätte ka juustuburgeri, millel ta paberit ümbert ära hakkas koorima. ,,Vähemalt on see hea, et mul nii head sõbrad on nagu sina," lausus ta ja hammustas siis sooja burgerit. Nämma.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 13:17:09 GMT 2
Sayer naeratas sõbralikult ning avas kandilise karbi, kus tema burger sees oli. Tõstnud selle välja, võttis ta sellest ühe ampsu. Mmm, maitses päris hästi. "Räägi mulle nüüd enda huvidest - mida sulle vabal ajal meedib teha? Tööl käid?" tundis Rufus enda uue sõbra vastu huvi. Brittany tundus väga tore tüdruk olevat ja Joe peaks ikka ennem hoolega mõtlema, kui ta temasuguse neiu maha jätab.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 13:21:59 GMT 2
,,Ei käi tööl," vastas Brit. ,,Aga mind huvitab meditsiin. Ma läbisin just esmaabikursuse, aga kui ma kooli lõpetan, tahan õppida arstiks või õeks. Mulle meeldib inimesi aidata ja nende eest hoolitseda," seletas tüdruk ja võttis lonksu oma Cocast.
|
|