18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 15:41:03 GMT 2
,,On, mulle ei meeldi suitsuhais," ütles Brit ja hakkas teist juustuburgerit paberist lahti koorima. See oli juba pisut jahtunud, aga vähemalt kõlbas ta süüa ka jaheldal kujul. ,,Sa praegu jätsid siis suitsetamise maha?" uuris neiu.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 15:46:50 GMT 2
"Sügisel millalgi jätsin maha, aga siis hakkasin ma uuesti. Aga nüüd olen lõplikult lahti saanud sellest halvast harjumusest. Eks peab natuke Jessicat tänama, kes päris vihaseks sai kui ma pärast peaaeg kuud aega ilma uuesti alustasin," seletas Sayer, "aga eks ma olen ka varem püüdnud maha jätta. Lihtsalt see on üks raske protsess," muigas poiss.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 15:48:43 GMT 2
,,Ma tean," ütles Brit. ,,Kuigi ma olen rohkem kõrvalt näinud neid inimesi, kes suitsetamist maha jätavad. Tohutu tahtejõud peab olema." Tüdruk oli õnnelik, et tema selle halva harjumuse küüsi pole langenud. Jooma ta ka väga ei kipu.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 15:52:13 GMT 2
"Seda küll," noogutas Sayer. Tema tahtejõuks oli ilmselt Jessica. Muidugi oli irooniline see, et ta pärast suitsetamise mahajätmist sai peksa sellepärast, et tal mingitele suvalistele tüüpidele suitsu ei olnud anda. Juua ei taha Rufus enamasti enda isa pärast, aga mõnikord ta siiski teeb seda.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 15:57:16 GMT 2
Brit võttis ampsu oma juustuburgerist. ,,Aga millest me veel võiks rääkida?" küsis ta siis, sest ei osanud enam Sayeri lause peale midagi tarka öelda. Las mees räägib nüüd ise ka midagi huvitavat.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 16:09:08 GMT 2
Sayer mälus suu tühjaks ning viis pilgu Brittanyle, "muideks mu esimese tüdruksõbra nimi oli Brittany," turtsatas noormees korraga. See oli hetkel esimene asi, mis talle pähe tuli. Mitte, et see Britule mingi vihje oleks. "Aga räägime...söögist? Mis sulle rohkem meeldib - šokolaad või jäätis?" jaa, see on hullult oluline küsimus.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 16:10:31 GMT 2
,,See on kõige raskem valik üldse, sest ma armastan mõlemaid," vastas Brit. ,,Talvel ma valiks muidugi šokolaadi, aga suvel jäätise. Või siis paneks need kaks kokku ja saaks šokolaadijäätise." Fuck logic.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 16:14:27 GMT 2
"Mulle meeldib su mõtlemine," noogutas Sayer tüdruku sõnade peale. Ega ta isegi ei teadnud kumba ta rohkem eelistab. "Ja jätkates meie toidu teemaga, mis on su lemmiksöök ja lemmikjook?" uuris Rufus ja pistis viimase tüki enda purgerist suhu, jätkates friikatega.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 16:27:29 GMT 2
,,Lemmiksöök...hmmm...ma miskipärast arvan, et mu lemmiksöök on praekartul hiinakapsasalati ning kotlettidega, seda pole raske teha ka," vastas Brit. ,,Aga lemmikjook on pirni-ananassi mahl."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 19:16:08 GMT 2
"Ära sa mulle küll räägi, mida on kerge või raske teha. Ma ei ole köögis eriti osav," lausus Sayer kerge turtsatusega. Eriti irooniline oli see, et ega Jessica ka just köögiga sina peal ei ole. Kui nad koos peaksid elama, siis peaksid nad kas iga õhtu väljas käima, teenija palkama või kiirtoidust toituma. "Pirni-ananassi? Kõlab huvitavalt. Ma ei olegi seda vist kunagi joonud," oli Rufus kindel.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 19:50:40 GMT 2
,,See on mingi uus mahl, mis just poodi müügile tuli," ütles Brit. ,,Ma mõtlesin, et prooviks ja siis hakkas see mulle isegi meeldima," seletas ta oma juustuburgerit hävitades. Kõht hakkab vaikselt täis ka saama, aga friikad on veel jäänud.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 20:39:18 GMT 2
"Peaks ka selle siis ära proovima millalgi," sõnas Sayer tüdruku sõnade peale. Kui see midagi uut on, siis ei ole eriline ime, et ta seda veel joonud ei ole. Sayer hakkas enda friikatega juba lõppu jõudma ja jook oli ka otsa saanud. Aga teda ootas veel ees McFlurry. Kõht hakkas küll täis saama.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 21:09:57 GMT 2
,,Aga muidugi," ütles Brit. ,,Mis sinu lemmiksöök on?" küsis ta siis ja pistis vahelduseks ühe friikartuli suhu. Brit juba rääkis enda lemmiksöökidest-jookidest, nüüd oli Say kord.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 21:21:52 GMT 2
"Mulle meeldib itaalia köök, seega pizza ja lasanje," lausus Sayer. Neid võiks ta iga päev süüa. Lihtsalt liiga head asjad. "Ja lemmikjook on ilmselt piparmündikakao," sõnas Rufus, kui oli hetke mõelnud.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 21:24:53 GMT 2
,,Mulle meeldib ka pizza," seletas Brit. ,,Mõnikord teen ma seda ise. Ükskord, kui Joe külla tuli, siis ma tegin ka talle pizzat, aga siis ma põletasin käe ära, kuid pizza sai tehtud." Siis silmitses Brit pisikest armi oma käel, mis tal sellest põletusest jäi. Mälestused.
|
|