18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 21, 2012 15:16:35 GMT 2
Brit ei suutnud uskuda, et tal suhtes juba probleemid on. Nad pole Joe'ga ühte kuudki koos olnud ja juba ta tunneb, kuidas noormees temast kaugeneb. See oli valus. Mis üldse edasi saab? Pea mõtteid täis, tuli ta oma õe hauale ja asetas sinna kaks valget roosi. Ta mõtles ja mõtles, kuid oli kurb oma suhte pärast. Ta ei tahtnud, et Joe temast kaugeneks.
OT: Say!
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2012 15:26:09 GMT 2
Sayer viibis enda sõbra haual, kellega nad kunagi päris hästi läbi said, aga kahjuks lõppes tema elu ennem kui ta isegi keskkooli jõudis ära lõpetada. Ja kõiges oli süüdi lihtsalt see, et ta sattus laohoonetesse valel ajal. Ta jäi lihtsalt kahe gängi vahelises arveteklaarimises tule alla ja kõik. Tema mälestuseks on poisi rinnale tätoveeritud ka kaks relva, mis sümboliseerivad elu habrasust ja seda, kuidas üks silmapilk su elus võib muuta väga paljut. Asetanud hauale ühe küünla ning seal mõned minutid lihtsalt häid aegu meenutanud, hakkas Say tagasi jalutama, kuid märkas eemal haudade vahel tuttavat inimest. Ja kui tuttavat nähakse, siis peaks talle ikka tere ka ütlema. Käed taskusse surutud, jalutas Roof mööda erinevatest hauakividest, kuni jõudis Brittany juurde. Lugenud plaadilt nime, pakkus ta, et tegemist on kas õe või sugulasega. "Hey," lausus ta tervituseks. Loodetavasti Britt ikka mäletab teda, "nägin sind eemalt ja mõtlesin, et tulen ütlen ikka tere. Ma loodan, et ma sind ei sega," jätkas Rufus, viies enda hallikasrohelised silmad tüdrukule, kes nägi väga kurb välja, aga Say pani tema oleku selle arvele, et nad viibisid surnuaial.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 21, 2012 15:29:48 GMT 2
,,Ei, muidugi mitte," vastas Brit. ,,Mida sa siin teed?" imestas tüdruk siis. Ta ei oodanud, et kohtub Sayeriga just surnuaial, aga siiski oli hea uut sõpra jälle näha. Muidugi ta mäletas Sayerit, ta ei unusta kunagi inimesi nii kiiresti.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2012 15:36:44 GMT 2
"Käisin vana sõbra hauda külastamas. Tal oleks täna kahekümnes sünnipäev olnud," lausus Sayer, lastes pilgul üle surnuaia libiseda. Nii palju halle kivisi, mis igaüks omas nime ja tuhandeid mälestusi. Nad olid kellegi sõbrad, abikaasad, lapsed, emad, isad, vanaisad, vanaemad, õed, vennad. Ja nüüd neid lihtsalt ei olnud enam. Nende kunagist eksisteerimist hoidsid üleval mälestused ja pildid ja siis see üks hall kivi kuskil surnuaial. "Õde või mõni sugulane?" küsis Rufus, viibates käega nende ees olevale kivile.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 0:12:28 GMT 2
,,Õde," vastas Brit. ,,Mul on nii rasked ajad praegu ja ma otsin siit siis lohutust. Kuidagi kergem hakkab, kui saan end õe haual välja elada, kuigi see ei leevenda eriti mu kurbust. Ma igatsen teda ju ka." Armastus on valus, kui kallim järjest kaugeneb. Kuidas Brit üldse oma suhte Joe'ga saaks päästa? Kui üldse...
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 9:41:23 GMT 2
Sayer noogutas ning silmitses neidu. "Kui see midagi väga isiklikku ei ole, siis ma olen alati valmis kuulama ja lohutama," pakkus noormees sõbralikult. Valus oli näha Brittanyt nii kurvana, isegi kui Say ei tundnud teda eriti. Nagu Jessica kunagi mainis - Rufus on kõigiga sõber, sest ta lihtsalt hoolib inimestest.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 9:46:03 GMT 2
Brit ohkas ja vaatas siis Sayerile silma. Kui Say tõesti mõistab teda, nagu poiss ise väidab, on tüdruk valmis talle muret kurtma. ,,Mu suhe Joe'ga," vastas tüdruk viimaks. ,,Ta aina kaugeneb minust ja see teeb haiget. Ja...ma pole isegi ühte kuud temaga koos olnud."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 9:53:49 GMT 2
"Esiteks ma pean seda ütlema, et Joe on mu sõber ja mul on suhteliselt raske siin erapooletuks jääda," lausus Rufus. Ei ole just eriti mõnus enda sõbra suhet tema tüdrukuga arutada. Pärast hakkab Joe veel temaga õiendama. "Ma ei tea kui palju ta sulle enda eelnevatest suhetes rääkinud on, aga asi võib ka selle peituda," sõnas Say. Ta sai aru küll, mida näitsik silmas pidas. Alguses oli suur armastus ja nüüd tundub see korraga otsas olevat. Roof oli üks inimestest, kes teadis ka Sierra ja Joe olukorda, aga sellest Brittanyga rääkimine ei tundunud just kõige õigem.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 9:56:26 GMT 2
,,Ta ei ole mulle neist rääkinud," vastas Brit. ,,Aga ma ei tea, mis edasi saab. Mida üldse teha? On sellel veel üldse mõtet või oleks parem see suhe lihtsalt lõpetada?" Ta armastas Joe'd, aga kui seda suhet ei anna enam päästa, oli tüdruk lihtsalt valmis Joe'st loobuma ja eluga edasi minema. Küll ta siis leiab kunagi kellegi parema.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 10:02:26 GMT 2
"Selle küsimusega pead sa küll Joe poole pöörduma, sest mina ei oska sellele vastata," vastas Sayer näitsiku küsimustele. Suhte aluseks on siiski rääkimine ja see aitab alati. Ka tema ja Jessica hakkasid vahepeal kaugenema, aga siis avanes Rufus ja nad said kõik enda asjad ära räägitud ja nüüd on nad tugevamad kui kunagi varem. "Ma ei arva, et ma olen õige inimene sellest rääkima, aga Joe südames on keegi, keda tal ei ole kunagi võimalik endale saada, aga samas peab ta seda inimest igapäev nägema koos kellegi teisega. Te peaksite kindlasti omavahel need asjad läbi rääkima," oli Say kindel.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 10:08:29 GMT 2
Britul voolas pisar üle põse. Ta järeldas Say öeldust seda, et Joe ei armasta teda enam. Üldsegi, kus see kutt olnud on? Ta ei helista enam Britule ja neiu pole teda pikka aega enam näinud ka. Down-to-earth, nagu Brit on, otsustaski ta Sayeri nõu kuulda võtta. Kui lahkuminek, siis lahkuminek, tuleb lihtsalt edasi minna.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 10:20:18 GMT 2
"Heey," sõnas Sayer õrnalt ja tasaselt, astudes näitsikule sammu võrra lähemale, et enda käed tema õlgadele asetada. "See ei tähenda, et Joe ei armasta sind või, et sa ei meeldi talle. Tal on lihtsalt aega vaja," lausus noormees. Võibolla on ta juba ammu Sierrast üle saanud, kes seda teab. Peaasi, et Britt teda nüüd sellesse asjasse ei segaks. Joe ei ole nagu nii just Sayeri suurim fänn. Ta tõmbas tüdruku enda embusesse. Mõnikord on kallistus kõik, mida üks inimene vajab.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 10:23:25 GMT 2
Brit pani oma pea Sayeri rinnale. ,,Võib-olla tõesti," ütles ta vaikselt ja pühkis oma pisarad ära. ,,Aga...ma ei tahaks sellest enam rääkida. Milleks kurvastada mõne mehe pärast?" Viimase lause peale Brit isegi turtsatas. Tõsi see küll oli, ent naljakas tundus siiski, sest just mehe pärast neiu kurb oligi.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 10:28:32 GMT 2
"Tjah," muigas ka Sayer, "see on meie kui inimeste sisse kodeeritud, et me kurvastame või rõõmustame inimeste pärast, kes on meile kallid. Nad on justkui osa meist," sõnas noormees, hõõrudes kergelt tüdruku selga. "Tahad midagi lõbusamat teha vahelduseks?" küsis Rufus, olles endale praktiliselt juba võtnud ette tänaseks sihtmärgiks Brittany tuju tõsta.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 10:30:54 GMT 2
,,Tahaks küll, kui see sisaldab endas ka jäätise või burksi söömist, aga ma olen rahul kõigega, mis sa välja pakud," vastas Brit. Kõht oli tõesti tühi, aga ei tahtnud ka mingit tüüpilist praadi, lihtsalt tahaks midagi head.
|
|