18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 17, 2012 23:27:50 GMT 2
,,Pigem siis sellest, kuidas sa surfamas oled käinud," vastas Brit. Tüdruk ei osanud arvatagi, et noormehele ka surf meeldib. Samas lahe ju, kui tegu on igati mitmekülgse inimesega. Võib-olla tahab ka Brit ise seda kunagi proovida?
|
|
|
Post by dare on Mar 18, 2012 1:31:32 GMT 2
"Sellest polegi mingeid erilisi lugusid, mida rääkida," sõnas Darren, "ma ei ole surfis kõige osavam, kuna oskan vaid väiksematel lainetel sõita. Ühel suvel mõtlesin, et hakkaks uue alaga tegelema ning valisin surfamise. Läbisin algkursuse ja sufran üldiselt siis, kui aega ja tuju on." Mehe pilk libises merelt Brittanyle. "Sa pole surfamas käinud, eks?"
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 18, 2012 10:42:43 GMT 2
,,Ei ole," vastas Brit pead raputades. ,,Aga ma nii tahaks millegi uuega tegelema hakata. Ma ei tea, kas ma julgen lainetega möllata...äkki pühib mõni neist mu pikali." Brit muigas...ujuda ta ju oskab, aga surfilauda vist ei julgeks kätte võtta.
|
|
|
Post by dare on Mar 29, 2012 17:01:19 GMT 2
Darren turtsatas kergelt naerda. "Algul viib iga laine su pikali, nii et ära unista, et esimest korda laual püsti püsid. Kui sa just sündinud surfar pole," sõnas ta. "Me võime täitsa vabalt seda koos teha, kuna ma tahaks suurtematele lainetele edasi minna.. Kuid see võtab rohkem harjutamist ilmselt."
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 29, 2012 17:11:05 GMT 2
Brit väristas õlgu. ,,Ma ei julge," tunnistas tüdruk ausalt. Brit ja kardab...hmm...tegelikult kardab ta nii väheseid asju, kuid siiski. Surfama ta ei julgeks ilmselt minna, kuna kardaks sellegipoolest uppuda...mis siis, et ta oskab tegelikult ujuda.
|
|
|
Post by dare on Apr 4, 2012 20:48:34 GMT 2
"See hirm on ilmselt kõigil," sõnas noormees. "Ma kartsin ka alguses, kuid ma tahtsin seda väga õppida, ning sain hirmust üle. Algkursuse sain eraõpetaja käest, sellest piisas ka, et ise edasi minna," seletas Darren. "Sa ei pea just surfi õppima. Mis sind veel huvitaks?"
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 5, 2012 20:31:16 GMT 2
,,Midagi huvitavat," vastas Brit. ,,Tahaks...tantsida...lihtsalt tantsida." Neiu silmitses Darrenit ja naeratas. Armas kutt oli. Väike flirt ei teeks samuti halba. ,,Samas, kui ma peaks uppuma, ei oleks mul midagi selle vastu, kui sa mulle suust suhu hingamist teed," lisas neidis.
|
|