|
Post by dare on Mar 13, 2012 22:52:42 GMT 2
Darren oli kergelt üllatunud, kui kõndis skateparki poole ja avastas, et see on inimtühi. Või siis, mitte päris. Kuskil eemal, rampidest kaugemal oli väiksem punt ja see koosnes pealtnäha keskkoolinoortest. Mehe tukk ei olnud täna tavapäraselt geelitatud ning nokamüts oli tagurpidi pähe asetatud. Skateri look. Aeg oli ka üsna hiline, kuna väljas oli peaaegu pime, päike veel kumas horisondil. Darren suundus ühele rambile, hakates enne trikkide sooritamist kergelt edasi-tagasi sõitma.
OT: Kinni.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 13, 2012 23:10:51 GMT 2
Brit oli oma tavapärast õhtust väikest sörkjooksu mööda Westside'i tegemas, kuni äkki skateparkist möödus ja seal ühte kena kutti nägi. Nüüd sai tüdruk aru kui võhmale jooksmine teda juba võtnud oli ning ta peatuski skeidis, et pisut hinge tõmmata. Tubli 3 kilomeetrit oli juba maha joostud.
|
|
|
Post by dare on Mar 13, 2012 23:31:11 GMT 2
Kuigi kalendri järgi oli siiski veel talv, oli väljas üsna soe. Lumi oli sellest piirkonnast juba sulanud ja plats oli kuiv. Ilm oli mõnus ja tuulevaikne. Darreni sõit muutus rambil aina jõulisemaks ning kiiremaks, kui ta viimaks trikke sooritama hakkas. Ta polnud küll mingi proff neis, kuna need olid suht algelised. Harjutamine teeb meistriks. Viimaks jäi noormees ühele rambipoolele pidama ja toetas end vastu puidust äärt.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 13, 2012 23:33:31 GMT 2
Just samal hetkel vaatas Brit võõra kuti poole ning nende pilgud kohtusid. Kes ta küll oli? Igasugune jooksutuju kadus küll Britul kohe ära, sest kena kutt tõmbas neiu tähelepanu endale. Samas neiu just ise ei kippunud võõrastega juttu alustama, kuigi ta tahtis ehk vägagi palju sellest kutist teada. Britu lihtsalt jõllitas teda.
|
|
|
Post by dare on Mar 13, 2012 23:49:49 GMT 2
Darreni silmad olid ümbrusel, kuni ta viimaks silmas eemal brünetti tüdrukut, kes enda silmad mehele oli kinnitanud. Nooruk muigas endamisi, kuna too neidis oli tõeliselt kuum. Darren võttis nõuks tütarlapse juurde minna, seega sõitis ta rambilt maha ja ning rulatas tolle tüdrukuni. "Sul on raske enda silmi minust eemal hoida?" küsis Darren võluva naeratusega mõned meetrid eemalt tüdrukule, võttes siis rula kätte ja jalutas talle lähemale. Ta ei mõelnud küsimusega midagi halba, pigem meelitavat.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 13, 2012 23:56:18 GMT 2
Brit naeris kergelt ja tema põsed lõid õrnalt õhetama, kuigi tüdruku päevitunud nahalt võis seda pisut raske märgata olla. ,,Kui mu pilk juba sinu omaga kohtus, siis jah...mu silmad arvasid, et sa oled piisavalt kobe, et sinu külge kleepuda," vastas neiu flirtivalt. Kutt oli tõesti nii õhkamapanevalt kuum ja ta tekitas Britus huvi.
|
|
|
Post by dare on Mar 14, 2012 15:48:50 GMT 2
Darren viis pilgu üle neidise keha, mõõtes teda enda silmadega. Daaamn, see tšikk oli lähemalt vaadates veelgi kuumem. Mehel oli samuti raske enda pilku tüdrukult eemale viia. "Piisavalt?" sõnas ta küsival toonil, näoilme püsis kaval, kui ta neidisele aeglaselt lähemale astus. Ta ei oodanud sellele küll vastust, lihtsalt tõi välja midagi, mis talle tüdruku öeldus silma torkas. Muie noormehe näol, mis tõid välja mehe sügavad põselohud, muutus naeratuseks ning ta peatus tütarlapse ees, olles talle lähemal kui peaks. "Mind huvitab, mida sinusugune kaunitar üksi teeb? Sinu poiss ei soovinud kaasa tulla?" küsis Dar, mõeldes siis selle all jooksmist, mida neidis ilmselt siin tegi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 14, 2012 16:08:46 GMT 2
Brit noogutas. ,,Sinu kurvastuseks...või rõõmustuseks pean ütlema, et mul ei ole poissi," vastas tüdruk noormehe küsimusele. ,,Ja kuna ma olen niigi juba 3 kilomeetrit ära jooksnud, on mul täielik õigus natuke puhata ja hinge tõmmata." That dude was daaamn fine. Mõnikord harva jooksis Brit ka 10 kilomeetrit, aga tavaliselt piirdus ta kolme kuni viiega. Poissi aga polnud tal sellepärast, et Brit ise polnud varem eriti huvitatud olnud oma austajatest ja saatis nad pikalt, kuid austajaid oli neidisel tegelikult jalaga segada.
|
|
|
Post by dare on Mar 14, 2012 16:40:29 GMT 2
Darren silmitses neidist ülevalt alla, flirtiv naeratus tema näol püsis. Miski oli selles tüdrukus, mis tõi mehe naeratuse esile. Like he said before, tõeline kaunitar. "Minu rõõmustuseks.." kinnitas Darren, "..ei ole kedagi mind peatamas." Peale öeldut kummardus ta pisut, asetades õrnalt enda huuled tüdruku omadele. Vaba käsi, mis ei hoidnud rula, liikus tüdruku põsele. Ta ei oleks iialgi midagi sellist teinud, kui tšikil oleks kutt olnud. Ja elusees pole noormees varem võõrast neidist suudelnud.. kuid tõmme oli niivõrd tugev. Ning see oli lihtsalt suudlus, right? Ta eemaldus tüdruku huultest, vaadates neidise tumepruunidesse silmadesse. "Muide, Darren olen," sõnas nooruk enda võluva muigega.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 14, 2012 16:46:36 GMT 2
,,Brittany," sõnas Brit naeratades. Suudlus oli küll veidi ootamatu, aga Britule isegi vist meeldis see. ,,Sa üllatad mind," lisas tüdruk nagu muuseas. Selle all mõtles ta just seda pisikest suudlust, mille Darren temalt varastas. Paistab, et vist esimene austaja, keda neidis pikalt saata ei kavatse.
|
|
|
Post by dare on Mar 14, 2012 17:35:56 GMT 2
"See on sellepärast, et sa ei tea mind," nentis Darren. Ta ei olnud tegelikult väga üllatustest pungil. Seda võivad kinnitada kõik inimesed, kes teda teavad. "Seda annab korrata," sõnas nooruk kavala ilmega, mõeldes selle all suudlust. "Kui soovid puhata, võid mulle seltsi pakkuda."
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 14, 2012 18:20:43 GMT 2
,,Ma võin sulle seltsi pakkuda, aga lähme siis parem mujale," arvas Brittany. ,,Võid ise koha valida, sest mul ei tule ühtegi praegu pähe." Skeidis oli tõesti natuke liiga palju rahvast ja hetkel tahtis Brit Darreniga lihtsalt omaette olla.
|
|
|
Post by dare on Mar 14, 2012 20:12:42 GMT 2
"Mis siin viga on?" uuris noormees. Too noorte punt eemal oli siiani seal, kuid muud rahvast skeidis polnud. "Läheks siis.. randa? Kuhugi kohvikusse?" pakkus Darren suvalisi variante, "minu juurde?" See viimane variant oleks tore küll olnud, kuigi ta ei teadnud Brittanyt väga hästi. Või siis, üldse mitte.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 14, 2012 20:16:27 GMT 2
,,Rand sobib," vastas Brit, vastamata Darreni eelnevale küsimusele. Muidugi ei oleks tal midagi ka selle vastu, et Darrenile külla minna või noormees ise kunagi külla kutsuda. Muidugi tahaks neiu teda rohkem tundma õppida, sest kutt on eriti seksikas ja paistab, et ka iseloomult huvitav.
|
|
|
Post by dare on Mar 14, 2012 20:39:57 GMT 2
Nüüd pidi ta siis rulaga mööda linna ringi rändama. Eks sellest pole midagi, kui vahepeal äkki mõni hea tee tuleb, sõita saab, siis kasutab Darren võimaluse ära. Ta hakkas ranna poole kõndima. "Miks sa üldse ranna valisid? Ma pakkusin lahkelt enda juurde minekut," muigas ta. Tegelt Dar niisama jamas. Tal polnud midagi randa minemise vastu.
|
|