18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 14, 2012 20:43:06 GMT 2
,,Ma ei tea...lihtsalt," vastas Brit õlgu kehitades. ,,Aga noh...me võime ju sinu poole ka siis minna." Neiu ajas end pingilt püsti ja võttis veepudeli kätte. Alati jäi nendelt jooksudelt vähemalt pool pudelit järele ja nüüd peab Brit seda tassima, sest tal polnud kotti, kuhu see panna. ,,Aga rannas on mõnus olla."
|
|
|
Post by dare on Mar 14, 2012 20:55:36 GMT 2
"Kuna sa valisid ranna, siis liigume parem ranna poole. See on niikuinii lähedal," sõnas Darren. Kes teab, mis peale randa minekut juhtuma hakkab. Aga no, nad said seal ka kahekesi olla. Pimedas ja praegusel aastaajal ei leidunudki seal praktiliselt inimesi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 14, 2012 20:59:19 GMT 2
,,Teeme nii," ütles Brit ja silmitses Darreni käes olevat rula. Samas andis tüdruk noormehele käe, et nad saaksid käest kinni hoides randa minna. Väike flirt ei teeks ka paha. ,,Äkki ütleksid mulle, kuidas sa nii kuum oled?" küsis Brit flirtivalt. ,,Sa tead, et see võib mulle ohtlikult mõjuda."
|
|
|
Post by dare on Mar 14, 2012 21:05:00 GMT 2
Darren märkas, et Brit ulatas talle käe. Ta ei keeldunud pakkumisest, vaid võttis tüdruku käe ja põimis enda sõrmed Brittany omadega. "Kas sa ei muretse selle pärast, et mul võib tüdruk olemas olla?" küsis Dar ning muigas siis. Ei, tal ei olnud enda tüdrukut ja ilmselgelt ei petaks ta enda tüdrukut. "Head geenid," arvas Darren. "Tean. Ning mulle võib see ainult kasu tuua," lisas ta veel. "Kuidas sinusugusel kuumal tüdrukul oma kutti ei ole? Liiga valiv?" küsis nooruk, püsides neidisele lähedal.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 14, 2012 21:08:50 GMT 2
,,Võib ka nii öelda," muigas Brit ja punastas taas õrnalt. ,,Aga kas sul on siis tüdruk?" küsis ta. Britul oli shitloads of austajaid, aga enamiku neist on ta pikalt saatnud, sest tüübid ei pakkunud talle eriti huvi. Brit eelistas romantikuid või siis salapäraseid, seksikaid kutte.
|
|
|
Post by dare on Mar 14, 2012 21:58:12 GMT 2
Darren kaalus hetkeks, kuidas tollele küsimusele vastata. Pigem siiski ausalt, mida ta seal ikka keerutama hakkab. "Sinu kahjuks või õnneks, ei ole." Seega võis ta vabalt Brittanyga käsikäest kinni hoida ja neidist vabalt suudelda, kui tüdruk selleks loa andis. Nad olid siiski võõrad.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 14, 2012 22:24:25 GMT 2
,,Pigem nagu õnneks," lausus Brit. ,,Mulle meeldivad umbes sellised kutid nagu sina...seksikad." Loomulikult võis Darren Britu käest kinni hoida, aga kui ta teda uuesti suudleb, tehku seda parem pikemalt ja nii, et tüdruk tõesti teab, et nüüd kutt suudleb teda...või noh...vähemalt saab aru.
|
|
|
Post by dare on Mar 14, 2012 22:29:36 GMT 2
"Ja minusuguseid pole sulle varem teele ette jäänud?" küsis Darren ning naeratas seejärel. Of course, kui ta järgmine kord neidist suudleb, teeb ta seda puhta kirglikkusega. Esimene kord ta lihtsalt ei teadnud, millist reaktsiooni Brittanylt oodata ja tol ajal ei teadnud ta neidise nimegi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 14, 2012 22:44:24 GMT 2
,,Eks neid ikka ole, aga nemad on ainult seksi peal väljas," vastas Brit. Brit oli siiski kombekas tüdruk, mitte ei andnud liiga kergelt kätte. Selliseid üheööliblikaid ei võetud ju kunagi tõsiselt, aga õnneks polnud neidis selline. Samas Darren tundus siiski teistsugune, äkki tema eesmärk ei ole Britut voodisse meelitada.
|
|
|
Post by dare on Mar 14, 2012 23:02:46 GMT 2
Nojah, selliseid leidub palju. Liiga palju. "Et sa teaksid, mina pole selline," sõnas Darren. Ta tõesti polnud. Ta võttis suhteid alati tõsiselt. "Vähemalt sattusin mina sulle tee peale ette," lausus noormees nüüd laia muigega. Ta oli ise oli ülimalt õnnelik, et Brittanyt kohtas.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 14, 2012 23:24:00 GMT 2
,,Väga hea," ütles Brit naeratades. ,,Aga ma hoiatan juba ette, et ma võin vägagi armukade olla." See oli üks neiu halvimatest iseloomujoontest, kuid kontrollifriik ta õnneks ei olnud ja tavaliselt kellelegi armukadedushoos kallale ka ei läinud. Kui ta on armukade, siis ta lihtsalt näitab, et on pärast solvunud või midagi sellist.
|
|
|
Post by dare on Mar 15, 2012 17:55:16 GMT 2
Darren naeratas kergelt. "Ma samuti," vastas ta. Asi võis ikka kõvaks kakluseks välja minna, kui keegi tema tüdrukule lähemale trügib. Nad ei olnud ju Brittanyga paar ega midagi, kuid rääkisid küll nii, nagu alustaksid praegu suhtega. "Nii et parem ära mind armukadedaks aja." Seda vägivalla osa ei hakanud ta mainima, kuna üldiselt Darren polnud selline.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 15, 2012 18:28:22 GMT 2
,,Annan endast parima," lubas Brit. ,,Aga tead, ma oskan suurepäraselt võileibu teha," lausus siis tüdruk. A good woman is the one who can make good sandwiches. Öeldakse ju, et armastus käib kõhu kaudu ja peale võileibade oskas Brit veel paljusid toite teha.
|
|
|
Post by dare on Mar 15, 2012 18:55:43 GMT 2
"Kui juba suurepäraselt, siis millist sa kõige paremini oskad?" uuris Darren. Ehk siis lemmikvõileib või midagi. Random küsimus. "Sa oled siis üldse köögis meister?" küsis noormees. Mitte, et naine tingimata peaks olema köögis meister, kuid äge ju, kui tšikk oskab mitmekesist toitu valmistada.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 15, 2012 18:57:35 GMT 2
,,Kas just meister, aga süüa ma oskan teha," vastas Brit. ,,Aga rääkides võileibadest, siis ma võin sulle teha soojad võileivad juustu ja hapukurgiga." Kui millestki muust rääkida ei oska, siis toidust saab alati rääkida, sest sellest võibki alati rääkima jääda.
|
|