|
Post by Deleted on Mar 14, 2012 20:27:53 GMT 2
Kat oli tüdinud kodus istumisest, oli vaja minna jälle pidutsema. Mõned väljakutsed, pisut tantsimist, ehk teha üks tatokas juurde...Soove oli igasuguseid, iseasi oli see, millised nendest täituvad. Taksost väljunud, kõndis naine enesekindla sammuga baari ja tervitas tuttavat baarimeest. Naine istus hetkeks, kuid ta kutsuti juba eemale tantsima, nojah, GPB polnud küll väga see koht, aga ükskõik! Naisel oli seljas must lühike kleit, millel oli üks pill varrukas, aga teine õlg oli seevastu paljas, jalas kuningsinised kingad ja kõrvades rippumas sinised suled. OT:Darren
|
|
|
Post by dare on Mar 14, 2012 20:46:08 GMT 2
Darren oli suurema kambaga kuhugi baari end vedanud. Ta ei tahtnud eriti tulla, selle asemel oleks võinud ju õppida, kuid tema sõbrad kinnitasid talle, et vahel tuleb end vabaks ka lasta. Kuidas sai kutt siis ei öelda. Dar istus sõpradega kuskil tagumises baari otsas ja sealt baariletti ei läinud. Mehe ees oli õlu, mida ta vaevalt puudutanud oli. Sõbrad käskisid mehel jooke juurde tuua, seega tõusis ta ohkega püsti ja suundus baarileti poole. Darreni näole tekkis koheselt muie, kui leidis ringi vaadates eemalt tantsimast Katy. Ta istus vabale pukile ja tellis baarmani käest hulgaliselt erinevaid jooke, lastes need siis lauda viia. Vähemalt ei pea ise tassima.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2012 20:52:50 GMT 2
Katy tahtis varsti minna tagasi baarileti ette, et midagi joodavat tellida. Kutt oli ka üsna arg ja Kat ei vitisinud tollega enam tegeleda. Tüdruk maandus baaripukil ja tellis kõigepealt ühe siidri. Ehk tuli täna pikem õhtu, siis sai aina juurde kütta. Neidis sai tellitu kätte ja ta vaatas ringi. "Darren Crawford, mida sa siin teed?" küsis naine muigega, kui tundis ära Darreni. Tegelikult oli Darren päris populaarne naiste hulgas, nii et mehe baarisolek polnud üllatav.
|
|
|
Post by dare on Mar 14, 2012 20:59:55 GMT 2
Darreni silmad rändasid baaris ringi kuni peatusid taaskord Katyl, kes tema kõrvale baaripukile istus. "Ma võiks sulle sama öelda. Sind on pisut liiga üllatav sellises kohas näha," sõnas Darren muigega, mis muutus naeratuseks. "Sõbrad vedasid kodust välja. Pole just kõige avaram koht, kus pidutseda, kuid ilmselt tahtsid nad lihtsalt end täis juua," vastas ta viimaks Katy küsimusele. "Kui neid poleks, istuks ma praegu kodus ja õpiks."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2012 21:05:21 GMT 2
"Mind? Prshh, sa ei tunne mind," muigas naine. Ta käis ikka aeg-ajalt GPB's, siin oli huvitav õhkkond ja äge seltskond. Kat vaatas Darreni põselohke, kellele need on kaasa antud, peavad ikka pagana õnnelikud olema. "Üle ei tohi ka õppida, lõdvaks laskmine on hea, isegi kohustuslik," arvas Ann ja lonksas siidrit. Mmm, kirsimaitse, mõnus. Oota, kas Darren ütles, et ta oli sõpradega? Siis läheb ta varsti nende juurde tagasi ilmselt. Oh well, tuli leida siis vist keegi teine, kellega pidutseda. Dar oleks küll hea kandidaat olnud.
|
|
|
Post by dare on Mar 14, 2012 21:08:30 GMT 2
"Ilmselgelt. Tuleb välja, et ma ei tea sinust palju asju," nentis Darren. Mehel polnud õrna aimu, et Katy seda kohta tihti külastab. Ta tellis endale baarmani käest shoti, viies pilgu siis tagasi Katyle. "Tuleb nii välja. Mul oleks tõesti kõigest puhkust vaja," sõnas nooruk. "Ja miks sa siin üksi siis oled? Nagu ma näen, sinu tantsuparter polnud just parim tantsija ja ilmselgelt ka polnud see keegi sinu tuttavatest."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2012 21:12:09 GMT 2
"No näed," muigas Kat. Mida veel Darren ei teadnud? Ilmselt ei olnud ta tatokat näinud...Sellega meenus tüdrukule, et ta tahtis täna endale teist teha. Kihlveo käigus tekitatud süda hakkas meeldima ja ta soovis mingit pildikest juurde. "Ma olen üksi, sest ei viitsinud hakata sõpru läbi helistama. Mul alles tund aega tagasi tekkis soov siia tulla," vastas Ann ja turtsatas naerma. "Ta oli meeletult arg, liiga arg. Aga kuule, mis sa arvad, millise tatoka ma endale tegema peaksin?" uuris Kat järgmisena.
|
|
|
Post by dare on Mar 14, 2012 21:53:10 GMT 2
"Üksi igav ei hakka? Sa ju tead, et ma lähen varsti sõprade juurde tagasi ja pead endale uue jutukaaslase leidma," sõnas Darren ning turtsatas kergelt naeratama. Tegelikult polnud tal plaan kuskile sõprade juurde tagasi minna, vaid jääda siia Katyga. "Sa tahad tätokat teha?" küsis ta veidi imestunult. "Ma ausalt ei tea, mis teile tüdrukutele meeldib." Darrenil oli ka tätokas.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2012 21:57:14 GMT 2
"Siis ma hakkan kellegagi kihla vedama lollakate asjade peale," arvas naine õlgu kehitades. Kah võimalus. Siiski luges neiu turtsatusest välja, et Darren jääb siia pikemaks ajaks. "Tegelikult... Tegelikult mul üks juba on," muigas Katy. "Ma plaanisin skorpionit teha, aga ei tea, kui suur, kuhu ja täpselt missugune," lisas naine.
|
|
|
Post by dare on Mar 14, 2012 22:13:06 GMT 2
"On sellel mõtet ka?" uuris Darren. Noh, tegelikult ta ei oodanud väga vastust sellele küsimusele. "Miks ma ei imesta," sõnas ta, kui Katy mainis, et tal juba üks tätokas on. Noormees teadis, et Kat pole nii väga ingel midagi. "Skorpion oleks hea mõte. Kuid suuruse ja paigutuse kohta ei oska ma sulle küll nõu anda," sõnas Dar. "Tahad, lähme teeme koos? Mulle kuluks ära uus tätokas."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2012 22:17:07 GMT 2
"Tegelikult? See oleks äge... Ma tahtsin käia esimest tatokat koos Jess'iga teha, aga ta hüppas alt. Wimp!" rääkis naine ja lõpetas enda siidri. "Aga mida sa üldse teha tahad?" uuris naine. Mingisugune idee pidi ka olema. Kat jõudis ise otsusele, kuhu ta selle pildikese teeb, parema õla taha. Kleit paljastas ka just selle koha, kokkusattumus or what?
|
|
|
Post by dare on Mar 14, 2012 22:27:35 GMT 2
Darren naeratas kergelt. "Ja kuidas sa said enda esimese tätoka?" uuris nooruk. Tema ju seda ei teadnud. "Ma ei tea, mida ma teha tahaks. Midagi Hiina tähtedes äkki või leegid või midagi. Kuid paigutuseks olen mõelnud ülaselja," sõnas Darren. "Äkki tätoveerijal on mingit nõu tätoka väljanägemise osas anda." Kogu see jutt tuletas talle meelde, milline läbikukkumine tema esimene tätokas oli. Ta lasi selle teha, kui oli purjus. Big surprise.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2012 23:25:42 GMT 2
"Kihlvedu. Mina võitsin," muigas naine võidurõõmsalt. Ta ei kahetsenud tätokat siiani. Ilus väike süda, mis seda häbeneda. Kat jõudis siidriga poole peale. "Hiina tähed ülaseljal, freaking hot," avaldas Ann enda arvamust. Darrenile sobiks see kindlasti. "Mitu sul neid juba on?" küsis naine seejärel.
|
|
|
Post by dare on Mar 15, 2012 17:51:33 GMT 2
"Sa armastad kihlvedusid, jah?" küsis Darren ning tõstis pitsi endale suule, kallates rummi kurgust alla. Noormees asetas pitsi tagasi letile ning mehe käsu peale täitis baarman pitsi uuesti rummiga. "Siis on asi otsustatud," muigas kutt. Miks mitte end veel neidistele veelgi atraktiivsemaks teha? "Üks," vastas Dar. Peaks ta ütlema ka, kus see asub? Kui Kat soovib teada, siis ilmselt küsib ise.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2012 18:52:58 GMT 2
"Jah, need on mõnusad vaheldused igapäevasele elule. Mõnda hiljem pisut kahetsen, aga see läheb kiirelt üle," vastas naine. "Millal lähme siis? Kogud rummiga julgust?" uuris naine muigega. Kiusamine ja õrritamine olid Katy lemmikasjade nimekirjas. Noh, ega ta mingeid koolijütse kiusamas ei käinud, ikka endaealisi mehi, nende reatsiooni oli põnev jälgida. "Mm...Kus see on? Mis seal peal on? Ma mõtlen, et kas ma olen seda näinud või ei," selgitas Ann.
|
|