|
Post by dare on Mar 15, 2012 19:00:16 GMT 2
"Ma ei mäletagi, millal viimati kihlveo sõlmisin," muigas Darren. Ilmselt oli see kuskil keskkooli ajal, kus tal oli totaalselt hull ja sündmusterohke elu. Sellest ta väga ei rääkinud ka kellelegi. Kes teadis, see teadis. "Mul pole julgust vaja, ma saaksin ilma rummita ka hakkama. Kuid rumm on öö alustuseks," sõnas nooruk kerge naeratusega ning kallas endale järgmise pitsi rummi kurgust alla. Kange. Rohkem ta juurde ei tellinud. "Parema rinna peal. Rist. Ja ma ei oska öelda, kas sa seda näinud oled," lausus Darren. Ta tegi selle tätoka kolm aastat tagasi. Võib-olla kui nad rannas on käinud või midagi, siis on Kat äkki seda näinud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2012 19:09:40 GMT 2
"Tahad seda asja muuta?" küsis Katy ja lõpetas siidri ning tellis nüüd ühe rummi, kirsi maitsele lisandunud rumm moodustas huvitava koosluse. "Õigus, kui me käisime surfivõistluseid vaatamas, siis nägin," vastas tüdruk. Seal oli väga kirju kamp koos olnud, äge suvi oli tho. Ann mõtles, et võiks varsti tätokad ära teha, siis kui mõistus oli veel selge. See valu polnud ka nii hull, et ei kannataks ära, nõelatorked, muud midagi.
|
|
|
Post by dare on Mar 16, 2012 14:13:49 GMT 2
"Sa tahad minuga kihlveo sõlmida?" uuris Darren. Kui Katy selle välja pakkus, pidi neidisel ju mingi mõte ka peas ringi liikuma. Üldiselt Dar nõustus kihlvedudega. "Jah, seal," meenus ka nüüd mehele endale, kui Katy seda mainis. See oli tõesti äge suvi olnud. "Oled siis nõus? Et lähme teeme endale tätokad?" uuris Darren muigega, otsides Katy näost kahtluse jälgi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2012 14:44:29 GMT 2
"Vöiks ju mingi sõlmida. Näiteks...," jäi tüdruk mõttesse. "Kes suudab kauem jää ja soola ülesannet teha? Või kes saab rohkem numbreid tunni jooksul?" pakkus neiu paar varianti välja. Või teha üldse midagi tatokatega. Järgmise peale naine naeratas: "Muidugi! Lähme nüüd?"
|
|
|
Post by dare on Mar 16, 2012 18:06:29 GMT 2
Darren mõtles hetke, kuulates Katy pakkumisi. "See teine tundub täitsa ahvatlev, kuid selle jaoks oleks ööklubi vaja, mis kubiseb kuumadest naistest," mainis nooruk ning muigas laialt. "Lähme. Salong pole vähemalt väga kaugel," sõnas Darren. Pole vist väga mõtet oma sõpradele 'head aega' öelda, need niikuinii täis ning ei märkagi mehe lahkumist. Ta tõusis püsti, avades baari ukse Katyle, et too väljuda saaks.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2012 18:24:19 GMT 2
Kat tõusis, haaras enda käekoti kaasa ja väljus baarist. "Niisiis, mis teksti sa kirjutada tahad? Või otsustasid ikka leekide kasuks?" uuris neiu. Kat võttis enda juuksed palja õla pealt eest ja mõtles, et mõne aja pärast on seal juba tätoveering, lahe. Naine naeratas endamisi, õhtu läks aina lõbusamaks, ei tea, kus see lõppema pidi?
|
|
|
Post by dare on Mar 16, 2012 18:46:34 GMT 2
"Teksti lasen teha. Kuid ma ei oska öelda, mis ma sinna kirjutan. Kui välja mõtlen, jääb see saladuseks," sõnas Darren muigega, kõndides Katy kõrval salongi poole. "Sa oled mõelnud, milline skorpion võiks välja näha?" uuris nooruk nüüd.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2012 18:50:48 GMT 2
"Miks saladuseks?" küsis Kat ja venitas alahuule välja. "Ma tahan ka pärast teada," lisas naine. "Jah, koosneb mustadest sik-sakkidest, ma ei oska selgitada, joonistan seal midagi, küll salongis vast parem versioon leiutatakse," arvas Ann. Ta ise oskas üsna keskmiselt joonistada, aga jättis sellise teo ikka asjatundja kätte.
|
|
|
Post by dare on Mar 16, 2012 22:25:35 GMT 2
"Pole ju erilist vahet, mida minu tätoveering ütleb. See on lihtsalt.. tätoveering. Kes oskab hiina keelt, see loeb välja, kui peaks minu tätokat nägema," sõnas Darren. "Samas, draakonid on ka ägedad. Need on ka hiinapärased," arutles nooruk teise variandi üle. "Edu sulle joonistamisega."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2012 22:28:45 GMT 2
"Edu mulle...Nii hiina keelega kui joonistamisega," turtsatas tüdruk naerma ja müksas Darrenit õlaga. Lihtsalt niisama, igavusest. Õnneks olid jalanõnud mugavad üheks kiireks jalutuskäiguks. Kat hakkas ühte viisijuppi vilistama, mis talle mingisugusest reklaamist meelde oli jäänud.
|
|
|
Post by dare on Mar 16, 2012 22:34:13 GMT 2
Ei tea jah, kui ta hakkab seda teksti välja valima, siis peab mõtlema ka tähendusele ja kõigele muule. Darren mõtles, et tähendus võiks olla temale südamelähedane, kuid teistele mitte midagi ütlev. Võib-olla mõni üksik teab, mille kohta see käiks. "Seal see on," sõnas Dar, kui märkas juba eemalt ilmuvat salongi. Sinna juurde jõudes, avas nooruk Katyle ukse ja peale neidise sisenemist tegi seda ka Darren.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2012 22:37:43 GMT 2
Katy astus sisse ja naeratus ilmus kohe näole. Oh yeah, ta tegi kindlasti tätoveeringu täna ära. Tunne oli juba selline. Üks naine leti taga vaatas Darreni ja Anni poole ning naeratas ja uuris, kas nad tulid midagi uurima või tahavad juba teha. Naine lisas, et vaba aeg oli praegu olemas küll.
|
|
|
Post by dare on Mar 16, 2012 22:42:26 GMT 2
Seal oli kaks tooli ja kaks tegijat, vähemalt said nad üheaegselt endale tätokad. Darren selgitas oma soovi kassapidajale, kes seejärel mehele mingi näidistega raamatu ulatas. Seal pidavat olema Hiina vanasõnad või miskit sees, mille hulgast mees valida saaks. Ta asus raamatut lappama, leides peagi sobiva.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2012 22:48:55 GMT 2
Katy võttis ühe raamatu ja nägi kahte tätokat, mida ta ühendada tahtis. Skorpion, mis oli tehtud sujuvatest joontest, ilus. Naine hakkas ühele tätoveeriale enda soovi selgitama, kes kiirelt pildikese paberile joonistas. Ann võttis lehe kätte ja näitas seda Darrenile :"Vaata, ilus ju!" Ta oli elevil nagu väike laps jõuluhommikul. www.tattoosdaily.com/scorpio-tattoos/215463_0060-nc.jpg
|
|
|
Post by dare on Mar 16, 2012 23:38:58 GMT 2
Darren noogutas. "See sobiks sulle," muigas ta. See tätokas, mille Katy välja valis, oli tõesti äge. Noormees ise lappas enda raamatut edasi kuni leidis midagi sobivat. Iseenesest tark lause, kuigi see tema elu kohta ei öelnud väga midagi. See pigem iseloomustas teda. "Mul on välja valitud. Sul?"
|
|