|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 19:02:05 GMT 2
"Mul on vahest jube tahtmine sind enda tuppa kinni siduda." muigas ta. Need õed on nagu kaks täiesti teistsugust inimest. Lisaks nahavärvile ja muule, on Carmel see, kes elab 'normaalselt tüdruku elu' ja siis on Lesley, kes elab nagu koopas ja suhtleb välismaailmaga ainult seetõttu, et ta on Woods. Almost. "Votnäed, tuled elad nädal aega minu toas, minu moodi ja naudid rahu ja vaikust. Aga oma mõistust ma sulle küll ei anna. Ma olen küll viimane inimene, kellest seda ära võtta tuleks." muigas neidis. Oh yes. Kui talt mõistus ära võtta, saaks temast päevapealt sarimõrvar. Tipptasemel. Mõne hetke pärast astusid nad kohvikusse sisse. Lesley naeratas sõbralikult sealsetele töötjatele, kellega ta rohkem nagu sina-peal on juba, tiheda külastamise tõttu, ning võttis sisse oma lemmikkoha taga nurgas. Toolide asemel oli diivan. Kotid kuskile seina äärde pannud, sättis ta ennast sinna mugavalt istuma. "Mis sa tellid?" uuris ta, pilgu õele pöörates.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 19:20:35 GMT 2
"Palun tee seda. Mul ei oleks midagi selle vastu," muigas Carmel. Päris mõnus oleks ennast mõneks ajaks lihtsalt kuskile sulgeda ja seal rahu ja vaikust nautida, tehes just seda, mis sulle meeldib. Veel parem oleks lihtsalt võtmed võtta, autosse istuda ja sõita sinna, kuhu tee sind viib. "Kuule, Les, sul seda mõistust ju lausa pangedega jagatud," turtsatas tüdruk, astudes mõni hetk hiljem enda noorema õe järel kohvikusse sisse. Nagu enamus Westside'i kohvikuid, oli ka see mõnusalt hubane. Melly asetas kotid laua juurde maha ning mantli viskas diivanile, maandudes ka ise sinna samma. "Lase mul ikka ennem menüüd ka uurida," sõnas Carmel, haarates kohvikus pakutavate toitude ja jookide nimekirja enda ette, "hmm....ma tellin....karamelli-vanilli-piima teed ja....mõnda head kooki tahaks...näiteeks....banaani-šokolaadikook. Ja sina?" pöördus Melly Temple poole.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 20:10:31 GMT 2
"Ma teeks seda heameelega.. aga ma kardan, et mind hakataks inimröövis kahtlustama, kui sa nädal aega kadunud oled." muigas Tempel. "Võib-olla küll pangedega, aga sedagi täpselt parasjagu." ütles neidis. Nagu juba enne mainitud sai - oleks tal mõistust vähem, oleks ta sarimõrvar. Tütarlaps noogutas õe vastuse peale ning olles saanud täiendava vastuse, viipas ta teenindajale. Kui too kohale jõudis, ütles ta õe tellimuse ning enda kohta lisas vaid '.. ja mulle palun mu tavaline tellimus'. Kui too ära läks, pöördus ta tagasi õe poole. "Kui ma siin käin, siis reeglina joon ma rohelist teed piimaga ning söön napoleoni kooki.. ja vahest ka juustukook." vastas ta lõpuks ka õe küsimusele.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 20:23:13 GMT 2
"Mnjah ilmselt küll. Siis peab lihtsalt kuskile minema sõitma mõneks ajaks," muigas Carmel. Mida rohkem ta sellele mõtles, seda parem idee see tundus. Nagu tõsiselt paariks päevaks minema sõita. Hmm, annab teostada küll. "Sellisel juhul on mulle mõistust jagatud teelusikaga ja siis loksus ka pool maha," turtsatas tüdruk, vangutades enda pead. Okey, ega ta nüüd nii loll ka ei olnud. Selline tavaline B ja C õpilane. Mõni A juhtus ka mõnikord sisse. "Ah, et kohe püsiklient. Ma ei teadnudki, et sa õeke nii tihti siin pool silda söömas käid," pidi Mel möönma.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 20:45:17 GMT 2
"Kuhu sa minna kavatsed? .. minu toas on igaljuhul etem olla.." sõnas ta. Carmel' lause peale tema mõistuse kohta, turtsatas ta kergelt naerma. "Ära ennast nüüd nii palju ka maha tee. Sul on potensiaali palju rohkem, kui sa välja näitad." lausus ta, oma pisikese õe pealage patsutades. Ja eks ta nii olegi. Selline.. umn.. rikkurite elustiil kipubki tihtipeale palju ajupotensiaali raisku laskma. Õnneks (või kahjuks, kuidas kellelegi), polnud Temple üks neist. Õe viimase lause peale tegi ta sellist 'ohfuckI'mbusted' nägu. "Whoops.."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 20:57:21 GMT 2
"Ma ei tea. Ameerika on suur ja lai," lausus Carmel laialt muiates, "pealegi sinu toas oleksid sina, kes mul kohe kindlasti rahulikult olla ei lase," ei saanud tüdruk mainimata jätta. Tegelikult piisaks ilmselt anime tööle panemisest, et Lesley mõnda aega rahulikult paigal püsiks. Kui ta seda vaatama jääb, siis võivad talle isegi juured alla kasvada. Ei liigu ta sealt kuskile. "Jah, mul on potentsiaali.....tantsida. Yey, ma olen geenius," sõnas Mel irooniliselt. Tegelikult oligi tantsimine ainuke tegevus, kus ta endast alati 110% andis. Kuna Temple' nägu oli lihtsalt hindamatu, hakkas Carmel naerma.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 21:06:16 GMT 2
"Ära ole loll. Kui sa väga tahad, või minu tuppa tulla, millal tahad. Kui sa tahad vaikselt olla, ole. Ega mina sind ei sega ega ära aja. Küll ma endale mingise tegevuse leian." lausus Les juba tunduvalt tõsisemalt. Vaimselt on Les tunduvalt vanem kui 16. Ta on alati oma east eespool olnud. "Jah, sul on potensiaali tantsida.. täpselt nagu minulgi. Sisters, still.." muigas ta. "Ja ära ole nii irooniline. Minu õde on parim tantsija terves maailmas.." lisas Temple, õele lahkelt ühe sooja kallistuse jagades. Kui õde naerma hakkas, muigas neidis. Tore on teda naermas näha.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 21:15:44 GMT 2
"Sa hakkad veel enda sõnu kahetsema," muigas Carmel, kuid jättis selle meelde, "sellisel juhul be prepared. Täna õhtul me ei maga. Vaid teeme....filmimaratoni. Sina võid filmid valida nii kaua kui need ei sisalda animet, sest ma ei saa siiani aru, mida sa nendes leiad," hakkas tüdruk kohe õhtuks plaane tegema. Polegi ammu koos Lesleyga midagi korda saatnud. Elavad nagu samas majas küll, aga kokku juhtuvad mõnikord väga harva, sest mõlemal omad tegemised. "Ma tänan sind, aga ma ei saa seda väga tõsiselt võtta, sest sa oled mu õde ja sinu kohustuseks on seda öelda," muigas Car ja turtsatas siis naerma. Ta oli juba unustanud kui lõbus võis mõnikord Temple'iga koos olemine olla. Jah, õed tantsijad nad tõesti olid.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 21:25:28 GMT 2
"Oh.. well.. fuck homework. Teeme filmimaratoni. "Third Star" , "War Horse" , "Hobbit" , "Friends With Benefits" , "Sherlock Holmes" 2009 ja 2012, "Avatar" , "Harry Potter"-i kõik osad , Disney multikad. "Sherlock Holmes" sari, "Misfits" , "Death Note" and so on. Valik on suur ja lai." luges ta ette esimesed filmid mis talle meelde tulid. "Animed on nagu multikad ja nagu mingid seebiooperid, aint tunduvalt põnevamad." vastas ta. Seejärel saabusid ka nende tellitud asjad. Les tänas teenindajat viisakalt ning võttis lonksu teest, seejärel kuuldavalt välja hingates. What a pleasure. Selle peale, et Car ei saa ta öeldut tõsiselt võtta, kehitas neidis ainult õlgu.. mis seal siis ikka.. kui nii, siis nii.. "Ma tahan pärast tantsida ka.. koos sinuga.."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 21:35:34 GMT 2
"Kui me need kõik filmid ära peaks vaatama, siis jääb meil küll ühest õhtust väheks," muigas tüdruk. Mõned nimed olid talle tuttavad, kuid osad täiesti tundmatud. "Mis neid siis nii põnevaks teeb?" uuris Carmel täiesti siira huviga. Ta tahtis tõesti teada, miks Lesley istub päev otsa arvutis ja vaatab animet. Mel tänas teenindajat viisaka naeratusega ning võttis lonksu ka enda teest. Maitses suurepäraselt. "Tantsida võin ma sinuga küll," noogutas tüdruk, võttes laua pealt lusika ning murdes seejärel lusikaga ühe mõnusalt paraja ampsu enda ðokolaadi-banaani koogist, mis isuäratav välja nägi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 21:45:03 GMT 2
"Teeme allnighter'," sõnas ta, õlgu kehitades. Ei jää ühest ööst midagi väheks, kui nad siit ruttu astuma hakkavad. "Samahästi võid sa minna mingilt tädilt küsima, miks ta neverending seebiooperit vaatab," sõnas tüdruk veidi pahaselt. "Põnev on, sellepärast." lisas ta hetke pärast. Ta on oma kuus aastaid neid juba vaadanud. Tantsimise peale noogutas ta, samal hetkel oma napoleonikoogist ampsu võttes. Best cake in the whole goddamn world.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 21:59:04 GMT 2
"Me võime ju teha, aga ma loodan, et ma poole peal magama ei jää," nõustus Carmel noorema õe ettepanekuga. Söönud natuke enda kooki, tõstis tüdruk enda puurnid silmad Lesley'le. "Okey-okey, ära hammusta siis kohe," lausus nätsik õrna muigega. No, kui on põnev siis on põnev. Pole midagi öelda. Car võttis teetassi enda käte vahele ning hakkas seda väikeste lonksude haaval tühjendama.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 22:03:23 GMT 2
Lesley ainult noogutas ning sõi rahulikult oma kooki edasi, vahepeal ka teed peale rüübates. "Tead.. sis.. ma olen mõelnud kisakooriga liitumise peale. Kuidagi kahtlane on koguaeg sinu väike hale vari olla. .aga ma kujutan väga hästi ette, et kui seal mõni väga bitch inimene on, siis ma ei pea nädalat ka nii vastu, ilma et too piki lõugu saaks." rääkis ta, lõhkudes ära selle vaikuse, mis tekkinud oli. Tegelikult ei olnud kisakoor just väga tema teema, aga tutor ta olla ei oskaks ning kisakoor oleks tore võimalus natuke bossi mängida (õde ju siiski kapten) ja oma õega aega veeta.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 22:08:44 GMT 2
Carmel tõstis enda pilgu ja vaatas Lesleyle üllatunult otsa. "Esiteks sa ei ole mu hale vari ja teiseks kas sa siis ei olegi kuulnud, et kõik kisakoori tüdrukud on bitchid, kes sebivad korraga saja tüübiga," lausus Mel. Need olid ainult kõlakad ja pealegi ei julgeks keegi väga enda kapteni väikese õe kallal norida. "Kui sa seda tõsiselt mõtled ja tõesti seda teha tahad, siis minugi poolest. Ma ei saa aru, miks sa seda juba ammu teinud ei ole. Tantsida sa ju oskad," ütles Carmel toetavalt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 22:13:41 GMT 2
ot: ma ootasin sellist reaktsiooni, kus Carmel tee kurku tõmbab : (
"No olen ikka küll." sõnas neidis veendunult. Tema õde oli suur ja ilus ja tugev ja populaarne (?) ja siis tuleb koopainimene Lesley. "Hah.. ma loodan, et sa endast ei räägi." lausus ta. Ta õel peaks ikka ju nii palju väärikust olema, et seda mitte teha. Või siiski??? "Ma ei ole teinud seda justtäpselt selle pärast, et ma ei taha mõne nägu ära rikkuda, kuigi mul vahest selleks tõsine tahtmine on. Enesevalitsus tuleb siin kohal vägagi kasuks. .. butwell.. kuidas teil nende trennidega on? ja võistlustega?"
|
|