22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 12, 2012 21:27:15 GMT 2
"Eks ta ikka näitab enda sisemust aeg-ajalt välja. Mina arvan, et ta on minuga siiras," mõtles Joseph. "Ma olen vihjanud, aga kontekst oli ümber kõik naljatlev, nii et...Ilmselt ta sellest aru ei saanud," vastas Joe. Ja valentinipäev oli ka tulemas selle suure balliga.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 12, 2012 21:36:21 GMT 2
"Sa pead otsustama, kas sa tahad olla tema sõber või midagi enamat, sest mõlemad korraga lihtsalt ei saa eksisteerida," sõnas Sayer. Mõlemad koos lihtsalt murraksid Joe'd ükshaaval igakord kui ta peaks kuulama Sierrat rääkimas Jasonist või mõnest muust poisist. "Tead, seal on üks inimene, kes võib sulle sellel ala kõige paremat nõu anda ja see on Alex," lausus noormees üsna kindlalt.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 12, 2012 21:40:06 GMT 2
"Aga ma ei taha ka mitte keegi olla. Kui ma räägiksin talle ja ta saaks sellest kõigest teada, suhtuks ta minusse kindlasti teisiti. Siis poleks meie vahel kumbagi," vastas Joe. "Alex? Miks just tema?" tahtis noormees teada. Ta suhtles Alexiga aeg-ajalt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 12, 2012 21:51:19 GMT 2
"Alex ja mina olime parimad sõbrad aastaid ennem kui ta mulle tunnistas, et tal on tunded minu vastu. Ja mis sa arvad, kes oli see inimene kellele ma k õ i g e s t alati rääkisin?" Sayer peatus hetkeks, et enda õlu juua, "aga nagu näha kukkus meie suhe kenasti läbi, seda muidugi suures osas tänu minule," asetanud pudeli letile, vaatas ta hetkeks seda kulunud puitu, "ja nüüd ei ole me peaaegu kaks kuud sõnagi vahetanud," pidi Say kahetsusega tunnistama. Seega tundub, et Alex ja Joe ei olegi selles osas nii erinevad.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 12, 2012 22:26:08 GMT 2
"Ahah," sõnas Joe. "Aga miks suures osas tänu sinule? Kas sa tõukasid ta eemale?" küsis Joseph. Jäi mulje, nagu oleks ta hetkeline olukord lootusetu. Pagana tüdrukud, kes ajavad poiste pead segi. Joe ei tahtnud, et nad lõpetaksid Sierraga suhtluse.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 12, 2012 22:33:04 GMT 2
"Khm," köhatas Sayer, kas ta pidi tõesti nüüd enda suhteid Joe'ga arutama, "noh, ütleme nii, et Jessica suudles mind, ma ütlesin Alexile, mis toimus ja kõik, mis ta ütles oli 'olgu' ja sellest peale pole me rääkinud. So, kes saab naistest aru?" pidi noormees lihtsalt selle küsimuse esitama.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 12, 2012 22:35:46 GMT 2
"Ugh....Ma ei suudaks küll naine olla. Ma lihtsalt ei mõista neid. Aga kutt, miks sa Alexile sellest rääkisid? Oli teie vahel tugev usaldus?" tahtis Joseph teada. Suvalisele tuttavale sellist asja ütlema ju ei läheks. Joe küll mitte.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 12, 2012 22:44:57 GMT 2
"Tüüp, ta oli mu tüdruk selle ajal ja ma ei tahtnud sellist saladust meie vahele. Pealegi oleme me alati teineteise suhtes ausad olnud. Ja pealegi vaadates seda, kui kiiresti uudised GC'sse jõuavad, siis oleks see nagu nii varem või hiljem välja tulnud," sõnas Sayer, "sulle vist tõesti ei meeldi GC'd lugeda, sest vastasel juhul oleks see sul juba ammu teada," raputas noormees enda pead.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 12, 2012 23:28:23 GMT 2
"Aa, ma ei teadnud seda fakti," vabandas Joe. Kui tüdruksõber, siis olid asjad hoopis teisiti. "Mkm, GC'd ma ei viitsi lugeda. Käib teiste eraelude kallal ja avab kõik maailmale. Aeg-ajalt viskan pilgu peale, kui mind kahtlaselt vahitakse, sealt saan tavaliselt vastuse," lausus Joseph ja lõpetas enda õlle.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 13, 2012 19:23:53 GMT 2
"Ma kippusin sama arvama kuni seal peaaegu igas postituses midagi minu kohta oli ja siis, et osata tülikatele küsimuste esitajatele vastata, oli mul vaja end kurssi viia sellega, mida ma väidetavalt teinud olen," sõnas Say. Pealegi oli ta selle enda arvutisse kunagi automaatse uuenduse peale pannud, mis tähendas, et uue postituse korral saab ta teate või midagi.
|
|