22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 12, 2012 15:46:57 GMT 2
Joe tahtis esmaspäeva õhtul tavapärase kodus istumise asemel kuhugi minna. GPB kõlas hästi. Lizzie oli Danieliga väljas, seetõttu polnud kedagi kiusata ka. Joseph astus baari sisse ja nägi, et see koht oli täna üpris tühi. Ehk seetõttu, et järgmisel päeval pidi ball toimuma ja enamus inimesi valmistusid selleks. Joe märkas Sayerit, kes oli Kanadast tagasi. "Õhtust! Kuidas Kanada reis läks?" küsis noormees rõõmsameelselt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 12, 2012 15:57:51 GMT 2
Baar oli tõesti tühi. Leti ääres ei olnud kedagi, mõned üksikud istusid kas laudade taga või mängisid eemal piljardit. GPB oli üldse kuidagi üllatavalt vaikne ja ilmselt pööras Sayer ka just sellepärast kohe enda pea uksele, kui Joe sisse astus. Ta lootis, et tuleb mõni huvitav klient. Joe ei olnud antud hetkel aga küll keegi, kellega ta kõvasti rääkida tahaks. "Õhtust," sõnas ta üsna kuivalt kuivatades enda käes oleva klaasi ära ning asetades selle leti alla riiulile. "Väga hästi seni kuni ma kuulsin, et sa mu tüdrukuga natuke kvaliteet aega veetsid," vastas Say, puurides sõpra enda pilguga.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 12, 2012 16:04:36 GMT 2
Esmaspäeva õhtu ka, kes ikka väga sel ajal baari viitsib minna, enamus inimesi veel nädalavahetusestki väsinud. "Misasja?" küsis Joseph. "Ma ainult rääkisin temaga ühe vaba tunni ajal," lisas noormees. Sayer oli nii armukade, et ei lubanud kellelgi teisel Jessicaga rääkida ka? Veider.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 12, 2012 16:11:18 GMT 2
"Kui see oleks ainult rääkimine olnud, kas sa tõesti arvad, et meil käiks selline vestlus?" küsis Sayer, vaadates sõbrale otsa. Ta ei oleks elu sees armukade, kui Jessica kellegiga räägib, sest tal on ikka oma elu ka. Temani olid jõudnud aga teistsugused jutud. "Tõesti? Sest mina kuulsin mingit muud juttu," sõnas Say.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 12, 2012 16:16:16 GMT 2
"Mida kuradit?" ei saanud Joseph hetkel midagi aru. "Mis jutud siis sinuni jõudsid...Ja kellelt?" nõudis Joe vastust. Kes võis tahta Say ja Jessica vahele kiilu lüüa? Või siis Josephile jama kokku keerata...Noormees lasi kõik nimed peast läbi, aga keegi ei meenunud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 12, 2012 16:25:50 GMT 2
Sayer libistas enda iPhone'i taskust välja, tegi lahti viimase GC, otsis ülesse õige koha ja lükkas siis mobiili Joe ette letile. "Ütle, et see pole tõsi ja me võime selle teema lõpetada," sõnas noormees, vaadates noormeest. Joe oli ilmselgelt äriitatud ja selle põhjuseks võis olla kas see, et jutt on ainult laim ja ta tõesti ei tea sellest või see, et ta hakkas vahele jääma ja üritas iga hinna eest juhtunut eitada.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 12, 2012 16:36:00 GMT 2
Joe luges teksti. "Ei, see ei ole tõsi. Ma tean, et sa käid temaga ja ta ei meeldi mulle sellisel moel. Ta on mu jaoks...Tuttav, sõbranna ehk," vastas noormees. Mitte midagi muud. Finito. "Kes iganes kirjutab GC'd, valetab," lisas veel noormees.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 12, 2012 16:47:13 GMT 2
"Teie Milestone'idega ei või kunagi teada," sõnas Sayer ja libistas enda mobiili taskusse tagasi. Millegi pärast ei olnud ta siiski Joe süütuses nii väga kindel midagi. "Siiamaani ei ole ta ju sinna midagi väga valet kirjutanud," lausus Say, "aga ma lihtsalt ütlen....Soovid ka midagi?" uuris ta sõbralt.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 12, 2012 17:15:34 GMT 2
"Hei, solvad mind ja Lizziet?" küsis Joseph ärritatult. Mis Sayeril viga oli. "Jätame selle, ära usu igat asja, mis GC kirjutab....Usalda Jessicat ja mind," lausus nooruk rahunedes. "Üks õlu sobiks hästi," palus Joe.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 12, 2012 17:28:59 GMT 2
"Keegi ei solva siin kedagi, aga see oli tõesti võibolla halvasti öeldud," sõnas Sayer, haarates seljatagant riiulist ühe õlle, mille Joe ette letile asetas, eemaldades sellelt ennem ka korgi. "Ma usaldan Jessicat ja....sind," lausus noormees, "me olime ju kunagi kõik päris head sõbrad - sina, Daniel, mina ja isegi Liz, sest ta ei jätnud meid lihtsalt rahule. Ja ühel hetkel.....ma ei saa aru, mis juhtus, aga kõik lihtsalt lagunes," mõtiskles Sayer.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 12, 2012 17:46:47 GMT 2
Joe noogutas. Oli küll pisut halvasti öeldud. "Ma ei tea, mis juhtus. Daniel läks mitte midagi ütlemata minema, siis tekkisid teil Lizziega väga soojad suhted ja kui need katkesid Danieli tagasitulekuga, siis....Ma tahaks, et me saaksime samamoodi läbi, aga see on vist võimatu," ohkas Joseph ja lonksas õlu. Noormees võttis välja rahakoti ja maksis joogi eest.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 12, 2012 17:58:27 GMT 2
"Aga isegi enne seda, mis minu ja Lizzie vahel juhtus. Ma ei ole sulle kunagi eriti meeldinud," sõnas Sayer, võttes raha vastu, kuid jäädes seda siis kahtlevalt vaatama. Viimaks sammus ta eemale kassa juurde ning pani selle sinna ära, ilmudes hetk hiljem Joe juurde tagasi.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 12, 2012 18:10:15 GMT 2
"Mm...Ma ei nõustu sinuga. Sa ei meeldinud mulle siis, kui sa Lizzie peaaegu rasedaks tegid...Ja temaga käisid ja te koos kanepit tegite," vastas Joseph ausalt. Varem polnud tal Sayeri vastu midagi, aga too kanepilugu ärritas noormeest.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 12, 2012 18:19:02 GMT 2
Väljend 'peaaegu rasedaks' pani Sayer kergelt turtsatama, kuid peagi vaatas ta taas enda rahulikul pilgul Joele otsa. "Sa ikka tead, et ta oli ka enne seda varem kanepit teinud ja ilma minuta ja täiesti omal tahtel," sõnas Say. "Seega sulle ei meeldinud, et mina temaga käisin sest.....? Ma olen talle halb mõju?" pakkus ta, toetades end kätega vastu letti.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 12, 2012 18:28:04 GMT 2
"No ma aimasin, aga et keegi talle pakub...Parem teeb üksi kodus istudes, kui kambakesi kuskil linna peal. Ma ei taha, et ta politseisse satuks," vastas Joseph. "Noh, sa tundusid halva mõjuna. Ta käis mööda linna ringi täis peaga ja oli narkouimas....Kui ma näitkes...Jessicale pakuksin kanepit ja alkoholi ja siis laseksime linna peal rõõmsalt ringi, sa ka poleks vast kõige õnnelikum," arvas noormees.
|
|