25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Shauna Melton on Aug 7, 2014 2:07:57 GMT 2
Shauna teadis, et tema vend oli juba Burning Boat Festivali ajal Tree Hillis, aga kuskil 25nda juuli paiku pidid nii tema kui ta teine pool San Diegosse ühele üritusele jälle minema. Nad ei jäänudki kauaks ära ja varsti olid nad Tree Hillis tagasi. Kuna täna oli aga vaba päev nii Shaunal kui tema abikaasal, otsustasid nad tagaaias grillida ja Jordani ning Megani ka kutsuda. Shauna teadis, et sellel naisel oli kahtlane minevik, aga ta soovis siiski temaga kohtuda. Võib-olla polnudki Megan nii hull, kui vähemalt Jordan temaga õnnelik tundus. Kuna vend pidi saabuma alles viie ajal, siis oli hommikupoolik vabam ja Shauna sai süüa teha samal ajal kui pisike Marissa tagaaias mängis ja vahepeal kummist lastebasseiniski sulistas. Samal ajal üritas Alan grillile tuld alla saada ja liha küpsetada ning külaliste saabumise ajaks oli päris palju liha ka juba valmis. Kuna Shaunagi oli oma vaaritamised lõpetanud, viis ta toidukausid tagaaeda laudadele ja läks lastebasseini juurde Marissaga mängima, kui Alan veel kanašašlõki grillile asetas. OT: Jordan Clemons ja tema teine pool
|
|
28-aastane
Celebrity
Sometimes we just have to let things go.
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Aug 7, 2014 3:04:26 GMT 2
Kuna Jordan on Meganist Shaunale palju rääkinud, ei tasuks vist imestada, et õel tekkis huvi Meganiga isiklikult kohtuda. Ja mis saaks olla parem idee, kui mõlemad koos enda koju grilliõhtule kutsuda, kuni Jordan veel Tree Hillis on. Sarja võtete ajal mees tavaliselt reisida ei armastanud – seda teadis Shauna hästi. Nagu mees juba arvaski, polnud Meganil midagi mehe õe ning viimase abikaasa külastamise vastu, seega mindigi 7. augustil koos Meltonite juurde. Kui noored saabusid, oli tagaaias juba grill püsti pandud – sellest sai Jordan juba enne majani jõudmist aru, sest head lõhnad levivad kaugele. "Tervitused! Jõudsime ka lõpuks kohale," hõikas Jordan, tõstes vaba käe, millest Megan parajasti kinni ei hoidnud. Kuigi kogu söögilaud pidi olema Meltonite kulul, ei tulnud ka Jordan tühjade kätega, sest enne saabumist olid nad Meganiga poest läbi käinud ning grill-liha kõrvale ka pisut kangemat kraami ning magusat ostnud. Seljas kandis Jordy täna helesinist lühikeste varrukatega triiksärki, mille paar esimest nööpi olid lahti, lühikesi beeži värvi pükse ning musti plätusid.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Shauna Melton on Aug 7, 2014 13:28:47 GMT 2
Samal ajal kui Alan restitäie kanaliha valmis oli saanud, andis Shauna Marissale veel mõned tema veemänguasjad, kuigi naisel endalgi oli soov hoopis suurde basseini hüpata, sest ilm oli ikka päris palav. Hea seegi, et ta kleidi alla bikiinid oli pannud. Vahepeal võttis naine ka Marissa suurde basseini, aga see oli siiski kaheaastase lapse jaoks liiga sügav, et tal seal üksi lasta sulistada ja nii oli pisike enda kummist basseinikeses. Kui külalised kohale jõudsid, jättis Marissa enda veemänguasjad basseini ja ronis sealt ise välja, et onule vastu joosta. "Onu Jordy!" hüüdis pisike rõõmsalt. "Kas sa mulle ka midagi tõid?" küsis Marissa enda lapsehäälel, kui Shauna talle järgnes ning pisikese sülle võttis. "Marissa, sa kogu aeg tahad, et ta sulle midagi tooks," lausus naine kergelt naerdes ning vajutas lapse otsmikule pehme musi, kuid viis oma tumedad silmad siis vennale ja tema tüdruksõbrale. "Me juba ootasime teid," lausus Shauna naeratades ning ulatas Meganile käe. "Me ei ole veel kohtunud. Ma olen Shauna, Jordani õde," tutvustas naine ennast.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Aug 7, 2014 13:48:27 GMT 2
Grillimise vastu polnud Meganil midagi, aga ta oli kergelt üllatunud, et Jordani õde temaga juba kohtuda soovis, kuigi see pidi varem või hiljem niikuinii juhtuma. Igatahes naine ei põdenud, sest leidis, et tal polnud niikuinii midagi karta. Kui võtavad ta omaks, siis võtavad, ja kui ei - siis on see nende endi mure. Kuna Megan oli öö Jordaniga veetnud, siis polnud nad seda vahepealset aega teineteisest eemal olnudki ja õhtu poole lihtsalt mindi poodi ning hakati siis Meltonite maja poole liikuma. Ei läinud kaua, kui nad kohale jõudsid ja äkki üks pisike tüdruk Jordani juurde jooksis ning Megani endamisi naeratama pani. "Kes see pisike tegelane on?" jõudis naine Jordanilt küsida, enne kui üks tõmmu briti aktsendiga rääkiv naine ka nende juurde ilmus. Megan silmitses hetke mõlemat ja sai aru, et see naine pidi ilmselt mehe õde olema, sest nad sarnanesid natuke välimuselt ja rääkisid samasuguse briti aktsendiga. Noh, Jordani aktsent pani Megani igatahes sulama. "Megan," tutvustas naine end vastu ja surus Shauna kätt. Naine kandis kirjut suvekleiti, selle all bikiine, ning jalas olid tal kõrge kontsaga heledad rihmikud.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Shauna Melton on Aug 7, 2014 13:54:40 GMT 2
Samal ajal kui ema suurtega rääkis, leidis Marissa, et hoopis põnevam on Shauna juustega mängida. Pisike tegi seda alati, kui Shauna ta sülle võttis ja emal juuksed parajasti lahti olid. "Ma tean. Jordan on sinust palju rääkinud," lausus Shauna naeratades ning vaatas hetke ka oma vennale otsa. "Aga astude edasi ja tundke end kui kodus. Alan on küll aias ja küpsetab liha, aga tal on päris palju valmis ka. Olete vist näljased?" oletas Shauna ning viipas paarikesele, et nad võivad edasi ka minna. "Kui vette tahate, siis võite basseini ka minna või basseini ääres olla," lausus naine.
|
|
28-aastane
Celebrity
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Aug 8, 2014 0:09:14 GMT 2
Jordan naeratas, kui pisike Marissa talle vastu jooksis. Muidugi on õetütar sellega juba harjunud, et Jordy alati tema jaoks midagi kaasa võtab. "Tõin küll. Varsti näed," lubas mees, vaadates Megani poole, kelle käes oli praegu kott veinipudeli ja magusa nänniga. "Minu õetütar Marissa," vastas mees Megani küsimusele lapse kohta, kes neid esimesena tervitama tuli. Varsti oli ka Shauna juba platsis, seega koondus Jordani pilk õele, sest teda huvitas, kuidas õde Megani vastu võtab. Esimesed sekundid möödusid igatahes pingeteta, nagu Jordan naiste käitumisest välja lugeda oskas. Ehk on isegi lootust, et nad hakkavad kõik omavahel hästi läbi saama. Vanematele muidugi mees oma värsket tüdruksõpra tutvustanud veel ei ole, aga küll nad kunagi ka selleni jõuavad. "Tahad sööma minna?" pöördus Jordy uuesti Megani poole.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Aug 8, 2014 0:22:20 GMT 2
Megan heitis korraks ka pilgu sellele armsale väiksele tüdrukule, kes neile ennist vastu oli jooksnud ning nüüd oma ema süles oli. Shauna ei tundunud ka naisest kuigipalju vanem, aga tal oli juba oma perse. See pani ka Megani korraks mõtlema, millised tema ja Jordani lapsed võiks kunagi tulevikus olla, aga need mõtted tõrjus naine kohe minema ka, sest ta siiski ei tundnud, et oleks veel valmis last saama. Juba rasedus ise oleks Megani jaoks ilmselt üks paras paanikaosakond. "Ta on armas," lausus Megan kerge naeratuse saatel, kui Jordan talle enda õetütart ka tutvustas. "Sa tervet mu elulugu ikka talle ei rääkinud?" pöördus Megan Jordani poole, kui Shauna sõnu kuulis. See aga pani Shauna kergelt turtsatama. "Jah, kõht on päris tühi küll," noogutas naine.
|
|
28-aastane
Celebrity
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Aug 10, 2014 21:30:51 GMT 2
"Väikesed lapsed ongi armsad. Ma mõtlen ikka neid, kes oma jalgadel ringi tatsavad ja räägivad ka," avaldas Jordan arvamust. Beebid talle eriti ei meeldinud, kuna nood kisavad hirmus palju, aga küll kunagi tuleb ka aeg, mil Jordy ise sellise pisikese väntsaka haiglast koju toob, olgu emaks siis Megan või kes tahes. Liiga pikaajalisi plaane pole mõtet veel teha, sest noorte suhe on alles värske. Lähima aasta jooksul ei plaani Jordan kohe kindlasti isaks saada, kui elul temaga just teistsuguseid plaane pole. "Ei rääkinud. Shauna teab vaid seda, mis on oluline," vastas mees Megani küsimusele. Võimalik, et Shauna teadis midagi Meganist juba varemgi, aga kas ja mida, sellega Jordan kursis ei ole. "Minul samuti. Lähme siis võtame midagi," arvas Jordan ning hakkas liikuma, et endale korralik ports liha taldrikule kühveldada.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Aug 10, 2014 22:48:18 GMT 2
"Mul pole enne tänast sellistega väga kokkupuudet olnudki," tunnistas Megan. "Mu vend on ka liiga noor, et tal veel selline oleks." Võib-olla mõnel endiselt sõbrannal juba oli ka, aga need keerasid Meganile juba ammu selja. Samas üks põhjustest, miks Megan veel last ei tahtnud, oli kusjuures see, et ta kartis ise emana põruda, sest tal polnud õrna aimugi, kuidas beebide ja nii väikeste lastega ringi käia. Okei, nad söövad, röögivad ja situvad, aga see kõik nõuab ilmselt rohkem tegevust kui ainult toitmine ja mähkmete vahetamine. Samuti oli naine enda karjääri just korda saanud ja ta ei tahtnud veel niipea koduperenaiseks hakata ja tema suhe Jordaniga oli ka hetkel veel liiga värske. "Ta tundub kena," noogutas Megan, kui Jordani vastust kuulis. Naine ei imestanud, kui Shauna ka tema kohta linna pealt üht-teist kuulnud oli, aga hea oli see, et ta ei hakanud kohe näpuga näitama. Naine astus Jordaniga edasi ning lauakese juures peatudes vaatas ta muiates, kuidas mees endale liha taldrikule kühveldas. "Ja ma arvasin, et mina olen kõige näljasem," lausus naine lõbusalt, kuid kühveldas enda taldrikule hoopis suure portsu salatit ja võttis juurde mõne kanašašlõki.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Shauna Melton on Aug 10, 2014 23:05:08 GMT 2
Shauna läks Megani ja Jordani ees ära ning vaatas vahepeal, mis tema abikaasa teeb. Kuna liha oli nüüd palju ja mees enam grillida ka ei viitsinud, otsustas ta grilli äärest ära tulla ning seltskonnaga liituda. Kuna Shauna oli Marissa vahepeal sülest maha pannud, istus pisike laua taga ja jõi mahla, mis ema talle valanud oli. "Jordy on alati meie peres see kõige suurem söödik olnud," lausus Shauna lõbusalt ning muigas, vaadates, kuidas Megan enda taldrikule salatit kühveldab. "Ma loodan, et salat maitseb," sõnas ta, kuigi tahtis, et Jordan ka natukenegi seda võtaks, sest kohe kindlasti ei teinud Shauna salatit endale. Naise näole ilmus naeratus, kui seltskonda ilmus ka Alan ning vajutas tema põsele ühe pehme musi, asetades oma käed ümber Shauna. "Või see siis ongi su kurikuulus pruut," ütles ta Jordanile ning muigas kergelt, kui Marissa äkki liha küsis ja mees Shauna lahti lasi, et naine tütrele liha väiksemaks saaks teha.
|
|
28-aastane
Celebrity
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Aug 11, 2014 19:17:39 GMT 2
"Ja sinule kuulub auväärne teine koht," ütles Jordan muigega vastu. Ei saanud ju öelda, et Shaunagi vähe sööks. Õnneks said mõlemad seda endale lubada, sest trullakaks pole veel kumbki muutunud. Loomulikult kavatses ka Jordan selle salati ära proovida, kuna ainult liha süüa oleks liiga üksluine. Salatiga koos maitseb kogu kupatus sootuks paremini. Kui Megan oma taldriku täitnud oli, võttis Jordy salatikausi korraks endale, et sealt üks korralik kupatus taldrikule kuhjata. "Ma ei ole söönud ühtegi sinu tehtud toitu, mis mulle ei maitseks," kinnitas Jordan juba vana fakti veel korra. Varsti oli aga õemees ka platsis ja tõi kuuldavale ühe kommentaari, mille peale Jordy pilk automaatselt Meganile liikus. "Ma soovitan teil mõlemal nokkimisega ettevaatlikud olla, sest Megan ei halasta kellelegi," teatas Jordy lõbusal toonil. Tegelikult ei ole see asi nii hull midagi.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Aug 13, 2014 13:00:19 GMT 2
Megan muigas endamisi, kui õe ja venna vestlust kuulas. Nad võiksid ka Peteriga sellised olla, kui Megan poleks terve elu poisi enesehinnangut maasse tampinud, sest nüüd on niikuinii liiga hilja enda viga parandada, ehkki Peter võis olla talle andestanud. Poisi enesehinnangut naine ikka taastada ei saanud ja võis öelda, et nüüd tundis Megan end selle pärast isegi süüdi. Kuulnud Jordy õemehe kommentaari, turtsatas kergelt ka Megan, kuid pidi tõdema, et see pidas ju paika, kuid enne kui naine midagi öelda jõudis, hoiatas Jordan enda õde ja tema meest. "Sa arvad, et ma olen nii kuri kohe?" pöördus naine Jordani poole ja võttis siis enda taldrikult ampsu salatit, kuna Shauna oli nii väga pinda käinud, et nad seda maitseks. "See salat on imeline," ei hoidnud naine oma arvamust endale.
|
|
28-aastane
Celebrity
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Aug 13, 2014 17:06:54 GMT 2
"Sinu kurjust ei anna isegi deemonitega võrrelda," vastas Jordan muige saatel, kuid ilmselt sai naine tema hääletoonist kohe aru, et mees tegi kõigest nalja. Kasutanud järgnevat pausi söömiseks, kühveldas Jordan tublisti salatit ja liha endale suhu, sest ei saa ju ometi head kraami kauaks taldrikule jätta. Võib-olla hiljem tõstab ta endale süüa veel juurde ka. "Meganil on õigus," kinnitas mees, kui tema tüdruksõber teatas, et salat on imeline. Ja kes teine ikka peale külaliste kokka kiidaks? "Kas te Alaniga varsti juba järgmise lapse peale ei hakka mõtlema?" uuris Jordan jätkuks, vaadates kordamööda mõlemale asjaosalisele otsa. Kuigi Jordy ise veel pisiperet ei planeerinud, arvas ta, et kunagi tulevikus võiks väikeseid rüblikuid olla ikka rohkem kui üks.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Shauna Melton on Aug 13, 2014 20:18:32 GMT 2
"Ma ei söö ju üldse palju," muigas Shauna, sest just meeste pärast pidi ta rohkem süüa tegema, eriti veel siis, kui Jordan oli külla tulemas, sest siis oli peale Alani veel üks näljane majas. "Seda ma kuulda lootsingi," naeratas Shauna venna ning tema tüdruksõbra sõnu kuuldes. "Ma tahan ka teada, mis te mu lihast arvate," muigas Alan ning pani oma käed ümber Shauna. "No me oleme seda arutanud," vastas Shauna, kui Jordy järsku selle küsimuse peale tuli. "Ma tahaks sinult ka sama küsida, aga teie suhe on niikuinii liiga värske veel," lausus naine naerdes ning vangutas pead. "Räägi parem, millega Megan su ära võlus."
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Aug 13, 2014 20:26:29 GMT 2
"Oh sa! See on küll midagi uut, mida ma sinu suust kuulen," tegi Megan suured silmad, kui Jordani sõnu kuulis. Alles oli mees enda õde ja tema abikaasat hoiatanud, et nad ei noriks, aga nüüd norib ise. Okei, see ei olnudki kõige hullem nokkimine, sest kui nad kahekesi olid, olid nende naljad ikka üsna siivutud ja selles suunas liikusid siis ka mõtted. Vähemalt tõi see naeratuse naise näole, kui Jordan ütles, et tal on õigus. Naisena tahtis Megan ikka, et õigus talle jääks. Kuulnud aga Shauna küsimust, ei öelnud naine rohkem midagi, sest see oli rohkem ilmselt Jordanile suunatud. Nii tüüpiline küsimus pereliikmetega kohtumisel, aga sügaval sisimas huvitas see Meganit ennastki, mida Jordy temas nägi.
|
|