28-aastane
Celebrity
Sometimes we just have to let things go.
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Aug 19, 2014 17:54:36 GMT 2
"Võib-olla sa vaid arvad seda, et ei söö palju," muigas Jordan, aga see oli öeldud rohkem tögamiseks. Muidugi olid nemad Alaniga siin põhilised söödikud. Kui järgnes küsimus liha kohta, kergitas Jordan kulmu. "Liha on samuti hästi välja tulnud," kiitis ta. Mõni kipub grill-liha vintskeks jätma või liiga palju kõrvetama, aga see siin oli täpselt paras. Megani järgneva kommentaari peale Jordan muigas korraks, aga kui Shauna palus mehel rääkida, millega Megan ta ära võlus, muutus Jordy näoilme taas tõsisemaks. "See on raske küsimus. Ma peaksin võtma paberi ja pastaka ning kõik põhjused, mis mul pähe tulevad, paberile kirjutama, et need kõik järjest teile ette lugeda. Aga põhiliselt tema imeilusad rohelised silmad, meie omavaheline keemia võtteplatsil ning loomulikult omapärane huumorisoon."
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Shauna Melton on Aug 19, 2014 22:02:22 GMT 2
"Sinu ja Alaniga mul just võistelda ei anna," muigas Shauna ning heitis pilgu ka enda abikaasale, kes Marissal vahepeal liha aitas süüa, kuna pisikese jaoks oli see vaja tükikesteks teha. "Ma tänan. Ma tean, et näidelda sa oskad, aga äkki tahad järgmisel korral ise liha küpsetada?" pakkus Alan, viies enda pilgu tütrelt Jordanile. Shauna oli aga enda taldrikulegi toitu tõstnud ja kuulas venna juttu, kui enda toitu hävitama hakkas. Jordani jutust paistis, et mees on ikka tõsiselt armunud ja selle üle oli Shaunal hea meel. "Kui teil enne juba see tõmme olemas oli, siis sobite ju väga hästi," lausus naine. "Minul on igatahes hea meel sinu pärast, venna," naeratas Shauna.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Aug 19, 2014 22:40:12 GMT 2
"Jah, tahaks ka sinu tehtud liha maitsta," nõustus Megan Alani sõnadega ja vaatas Jordanile otsa, kuigi oli siiani rohkem õe ja venna vahelist juttu kuulanud ning enda taldrikult toitu hävitanud. Nii salat kui liha olid nii head, et neid võtaks Caroline ehk juurdegi, aga enne tuli praegune ports ära lõpetada. Polnud ta midagi üks neist modellidest, kes pidevalt nälgisid, sest naise taldrikul oli korralik kogus toitu, kuigi mõni ehk ootas, et heal juhul ei ületa tema ports isegi rusika suurust. Kuulnud aga, mis Jordan tema kohta õele rääkis, Megan naeratas, tõmbas Jordani julmalt enda lähedale ning vajutas oma huuled mehe omadele.
|
|
28-aastane
Celebrity
Sometimes we just have to let things go.
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Aug 20, 2014 19:49:12 GMT 2
"Võib-olla siis peaks ikkagi ühel päeval võistluse korraldama, et täiesti kindel olla," pakkus Jordan, aga ta ei uskunud eriti võimalusse, et Shauna teda või Alanit võita suudaks. Naised suutsid harva süüa meestest rohkem. Neid naisi, kes maailma kõige paksema inimese tiitli nimel võistlevad, ei tasuks praegu arvestada. "Olgu, järgmisel korral teen ma kõik ise, aga kui ma kogemata liha ära kõrvetama peaks, ärge liiga vihased olge," muigas Jordy, viies pilgu küll ühele, siis jälle teisele kaaslasele. Kuulnud õe kommentaari enda ja Megani kohta, tekkis mehe huultele taas naeratus ning tema pilk liikus automaatselt Meganile. "Aitäh," jõudis Jordan veel öelda, enne kui Megan ootamatu liigutusena mehe endale lähemale tõmbas ja Jordyt suudles. Loomulikult Jordan vastas suudlusele, aga ei hakanud seda üleliia pikaks venitama, sest nad pole praegu ju üksi.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Aug 20, 2014 21:11:00 GMT 2
"Kui te kavatsetegi mingi söömisvõistluse korraldada, siis laske mul ka osaleda," teatas Megan ning naeris kergelt. Ta oligi liiga kaua vait olnud ning rohkem õe ja venna vahelist juttu kuulanud, kuigi Jordani perel ei paistnud nende suhte vastu midagi olevat. Eks näis, mis siis saama hakkab, kui naine mehe vanematega peaks kohtuma. "Sa oskad üldse süüa teha?" pöördus Megan oma poiss-sõbra poole, kui keegi niigi oli pakkunud, et ta juba liha ka küpsetada võiks. Igatahes polnud naine sellest Jordaniga varem rääkinud ja mees midagi väga teinud ka polnud. Pigem tegi Megan hommikusöögi, kui Jordan tema juurde ööseks jäi, sest lihtsamate toitudega sai naine hakkama küll. Megangi oleks tahtnud suudluse pikemaks venitada, aga kuna seal oli ka väike laps, siis jäi praegune musi üsna lühikeseks, ehkki naine tahtis varsti vist mehega omaette ka jääda. Selleks tuleb aga ilmselt õhtut oodata, sest praegune oli rohkem kohtumine Jordani õe ja tema perega.
|
|