16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 8, 2014 23:51:24 GMT 2
Suvi oli täies hoos ja varsti pool suve ehk läbigi, kuid Mia enda selle suve üle just kurta ei saanud. Esimene kohting Michaeliga oli ka hästi läinud ja nii mõtlesid noored millalgi jälle välja minna, aga nende järgmine väljaskäik nihkuski juulikuu peale, kuna mõlemal paistis juuni lõpus veel tegemist olevat. Mial samas midagi ülimalt märkimisväärset ei toimunudki. Ta oli lihtsalt enda tsirkusetrennides käinud ja mõnes etenduseski osalenud, kuid see oli ka kõik, kui välja arvata need sõbrannadega väljas käimised ning töö. Eile oli Mia igatahes Michaelile helistanud ja uurinud, mis poiss täna teeb. Saanud teada, et ka tema on vaba,leppisid nad kokku kohtumise Eastside'i pargis, et siis pärast kuskile sööma, lõbustusparki ja randa minna - midagi taolist nagu teine kohting või nii. Kuskil kümme minutit enne nelja hakkaski Mia Westside'ilt Eastside'i poole jalutama, et siis noormehega kokku saada ja üks kena päev temaga veeta. Eastside'i parki jõudis väike Rowan nii veerand viie paiku ja istus siis pingile, et oodata Michaelit, keda veel kuskilt ei paistnud. OT: Michael Thompson
|
|
17-aastane; Korvpall; Eastside
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Jul 9, 2014 15:18:54 GMT 2
Michaeli suvi oli siiamaani samuti üsna hästi läinud. Midagi erilist ta küll teinud polnud - põhiliselt oli ta oma aega sisustanud trennide, aeg-ajalt sõpradega väljas käimise ning perega, peamiselt küll õdedega, midagi koos tehes ning tööl käimisega. Lisaks oli ta selle kuu aja jooksul läbi jõudnud lugeda kaks raamatut, mis tema puhul ehk nii väga üllatav polnudki, ning käinud kohtingul Miaga. See kohting oli ilmselt mõlema arvates õnnestunud, sest tänaseks päevaks olid noored kokku leppinud uue kohtumise. Kuna Michael Eastside'i pargist just väga kaugel ei elanud, võttis tal kodust kohtumispaika jalutamine võib-olla natuke rohkem kui kümme minutit. Kohale jõudnud, läks kutil hetk aega, enne kui ta Miat veidi eemal ühel pingil märkas. "Mia! Hei," hüüdis noormees naeratades, kui tüdrukule lähemale oli kõndinud. "Jäin ma hiljaks või jõudsid sa lihtsalt varem?" küsis Mike, enne kui Mia kõrval pingil istet võttis ning tahtmata küll kuidagi jõllitada, oma pilgu neiule viis. Mia nägi lihtsalt hea välja, nagu alati.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 9, 2014 18:53:18 GMT 2
Kui Mia pargipingil istudes telefoni näppima hakkas ja juhtumisi kella vaatas, taipas ta, et oli jõudnud natuke varem sellest ajast, mis nad Michaeliga kokku oli leppinud. Nii tegigi blondiinike aega parajaks sellega, et läks telefoniga Twitterisse ning luges enda ja ka enda jälitatavate tweete. Kuulnud aga Michaeli häält, pani väike Rowan Twitteri kinni ning libistas telefoni enda käekotti. "Hei," sõnas Mia naeratades ning tervitas Michaelit kerge kallistusega, enne kui too neiu kõrvale pingile potsatas. "Ma jõudsin täna varem," noogutas blondiin. "Nii et istume siin või lähme kuskile?" pakkus neiu, vaadates oma siniste silmadega Michaelile otsa.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Jul 9, 2014 20:59:59 GMT 2
Michael oli väga rahul, et tema saabudes Mia oma telefonist loobus ja selle kotti pani, sest poleks olnud eriti tore, kui ta oleks neiu tähelepanu saamiseks tema telefoniga võistlema, või midagi taolist. Tundes Miat nüüd juba veidi rohkem, ei tulnud Mike'ile see kallistus ka eriti ootamatult ning muidugi kallistas ta neidu vastu. Küsimust kuuldes lasi kutt korraks oma pilgul pargis ringi käia. "Lähme parem kuskile," arvas Michael seejärel, tagasi Mia poole vaadates. Seal pingil istudes oli ainus ajaviide jutuajamine, aga rääkida sai ka mujal ja iga tegevuse juures. "Lähme jalutame rannas või lähme lõbustusparki?" tegi kutt oma pakkumise ka, kuigi nad olid eelmisel päeval niikuinii enam-vähem läbi rääkinud, mida teha.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 9, 2014 23:41:29 GMT 2
"Ma arvan, et enne võiks lõbustusparki minna, aga kui sa randa tahad, võib selle ka esimeseks võtta," lausus Mia. "Minul on igatahes ujumisriided ka all," lausus tüdruk veidi kavalamal toonil, võttes jälle selle flirtiva hoiaku, mis tal oli juba seal kaubanduskeskuses, kui ta poisi üldse esimest korda välja kutsus. "Oled sa ujumas juba käinud?" uuris Mia nii jutujätkuks. Tema oli juba mõned korrad igatahes vees käinud - paar korda kastis ainult varbaid ja alles mõne nädala eest sai ka see korralik ujumine tehtud.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Jul 10, 2014 19:10:34 GMT 2
Michael noogutas Mia sõnade peale, tõusis seejärel pingilt ning ulatas siis muiates Miale oma käe, et neiu niiöelda püsti aidata või tõmmata, võinii. "Siis lähme lõbustusparki," lausus noormees selle plaaniga nõustudes. Lõbustuspark ja rand asusid lähestikku ka, nii et hiljem tahtmise korral võisid nad randa ka siiski minna. Näitsiku järgmist lauset ja seda kavalat tooni kuuldes püsis muie endiselt Mike'i huulil. "Ma elan rannale üsna lähedal, paaril korral olen juba ujumas käinud, jah," vastas Michael lühida noogutuse saatel küsimusele. "Ja sa ise?" uuris ta vastu ka.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 11, 2014 19:56:00 GMT 2
"Mulle meeldib, kui poistel on kombed," lausus Mia naeratades ning haaras siis Michaeli käest, et pingilt püsti tõusta. Hea oli näha, et mõnel kutil ka härrasmehelikkus oli säilinud ja ta naiste vastu ikka mingisugustki austust üles näitas. "Mulle sobib," noogutas tüdruk, kui nad Michaeliga lõbustuspargi poole hakkasid jalutama. "Ma olen rohkem varbaid vette kastnud, aga nüüd sai esimene korralik ujumine ka tehtud," vastas Mia. Varem oli vesi lihtsalt natuke jahedavõitu, aga nüüd täitsa ujumiskõlbulik. "Suvi on ikka kahtlemata mu lemmik aastaaeg," lausus Mia.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Jul 25, 2014 14:39:27 GMT 2
Mia esimesed sõnad tõid taas muige Mike'i huulile ning ta noogutas. Kutt oli juba loomu poolest üsna viisakas ning üldjuhul näitas ta seda välja ka, sest see polnud iseloomuomadus, mida varjata. Vähemalt nii arvas ta ise. Kui neil hetkel käsiloleva teema juurde tagasi pöörduda, siis Michaelile meeldis ujuda ning seepärast pidas ta üsna kahetsusväärseks ka seda, et sel suvel oli ta randa jõudnud vaid paaril korral. Kuigi tuleb tõdeda, et ujumine oli poisi jaoks pigem nagu trenn kui lihtsalt veemõnude nautimine. "Ma arvasingi seda," lausus noormees lõbustatult, kui näitsik mainis, et suvi ta lemmik aastaaeg oli. Mia lihtsalt oli selline päikseline ja rõõmsameelne, vähemalt Mike'i seltskonnas siiani, ning sellest ka kuti arvamus. Poisi enda lemmikaastaajaks oli arvatavasti hilissügis või midagi sellist, aga see selleks. Pargist lõbustusparki polnud teab mis pikk maa ning varsti võis eemalt juba näha eesolevaid kõrgemaid atraktsioone. "Millisele atraktsioonile sa minna tahad?" uuris Mike Mialt, kui ta oma pilgu enda ette viis.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 26, 2014 19:13:26 GMT 2
"Kuidas nii?" imestas Mia, sest endale ta küll selline päikeseline ei tundunud. Ta oli tavaline Mia, kogu aeg selline, nagu oli. Samas ei teadnud Mia Michaeli lemmikaastaaea, sest poiss polnud seda kunagi talle öelnud, aga tüdruk oli arvanud, et võib-olla siis kevad või samuti suvi, kuna kõigile paistis suvi meeldivat. "Mina alustaks vaaterattast, sest ma kardan, et Ameerika mägedel võin oksele hakata," arvas Mia. Vaateratas oli vähemalt rahulikum ega raputanud nii palju.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Jul 26, 2014 21:18:46 GMT 2
Võib-olla oli Michaelil seni õnnestunud siis ainult sellise energilise ja rõõmsa Mia seltskonda nautida ning seepärast tal selline arvamus oli kujunenud ka. Üllatunud küsimuse peale ei osanud kutt eriti midagi kosta, vaid kehitas esiteks lihtsalt õlgu. "Suvi sobib sulle," arvas poiss. "Ja tegelikult, kellele suvi ei meeldiks?" lisas ta mõtlikult. Ilusad ilmad, päike ja suvevaheaeg olid kõik ju head asjad. "Aga hilissügis on ikkagi minu lemmik," lisas Mike omalt poolt, kuna enne polnud ta seda maininud. Kuulnud seejärel vastust oma küsimusele, kutt noogutas. "Ameerika mägedele minek jääb siis täna vist ära," arvas Mike ning ega tal selle vastu midagi polnud ka. Vaateratas oli aga hea valik ning sellele nad kindlasti lähevad ka.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 27, 2014 0:32:39 GMT 2
"Wow... ee, tänan. Seda kuulen ma küll kelleltki esimest korda," muigas Mia, kuid hea, kui keegi arvas, et Mia alati nii suvine on. "Suvi on vabadus," lausus Mia, sest tema jaoks see nii oligi. Ei pidanud päevast päeva mingiks jubedaks kontrolltööks õppima. "Miks just hilissügis?" uuris tüdruk, sest tema meelest oli see pigem külm, märg ja jube porine, ei midagi eriti meeldivat.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Jul 27, 2014 14:13:09 GMT 2
Michael muigas samuti ning noogutas selle tänamise peale, kuigi selleks polnud tema arvates vajadust. Ta nõustus ka sellega, et suvi tähendas vabadust. See tähendab, tööl pidi vähemalt Mike küll endiselt käima, kuid õnneks sai koolist ja õppimisestki puhata. Nii jäi rohkem aega ka üle, et tegeleda kõige muuga, mida suvel pakkuda oli. Küsimust kuuldes pidi noormees tegelikult hetke mõtlema, enne kui ta midagi vastas. "Hmm, noh, hilissügis on selline pime ja vaikne aeg, lühikesed päevad ja pikad ööd. Vihma vastu pole mul ka kunagi midagi olnud ja loodus on ka sügisel.. huvitav," rääkis Michael. "Sa pead seda veidraks, eks?" oletas kutt ning muigas kergelt. Mõne aja pärast jõudsid noored lõpuks ka lõbustusparki ning suundusid esiteks vaateratta poole. Ostnud ära oma piletid, jäid nad järgmise sõidu algust ootama.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 27, 2014 21:21:28 GMT 2
Tööl pidi käima ka Mia, aga tal oli ikka rohkem vaba aega, sest õppima ei pidanud, ent tal olid endiselt ka tsirkusetrennid. Kooli ajal röövisid ju õppimine, tsirkus, töö ning kisakoor päris palju vaba aega, aga nüüd, suvel on seda töö ja trenni kõrvalt ikka kõvasti juurde tekkinud. "Praeguste ilmadega kulukski üks jahutav vihm ära, kuigi mulle meeldib ikka rohkem rannas istuda, vees sulistada ja päikest võtta," arvas Mia, aga liigne kuumus ja kuivus ka hea ei ole. Vihm oleks hea vaheldus. Kuulnud poisi küsimust, hakkas Mia kergelt naerma ning raputas pead. "Ei, aga ma just imestan, mis sind selle juures tõmbab siis nii väga. Pimedus ja vaikus või looduse ilusad värvid ning vihm?" üritas Mia kuidagi vastata ja muigas kergelt. "No minu jaoks on see muidugi üks külm, märg ja vastikult porine aeg, aga seda arvab vist enamik inimesi," sõnas tüdruk.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Jul 28, 2014 15:40:55 GMT 2
"See ei tähenda, et mulle ainult pimedad ja vihmased ilmad meeldiks," muigas Michael. Ta nautis ikka suviseid päikselisi ilmasid ka, rannas meeldis talle samuti käia. Kuigi tuleb tõdeda, et lihtsalt päikest võtmas teda just eriti ei kohanud. Kuulnud, et Mia ei peagi teda veidrikuks, ilmus kuti huulile naeratus. "Täpselt, kõik need," noogutas ta neiu vastuse peale. Tüdruku viimased sõnad ajasid noormeest naerma, kuigi eks sellega tuli vist nõustuda. Enamik inimesi paistis tõesti nii arvavat. Hetke pidid noored veel ootama, enne kui eelmine vaateratta sõit lõppes ning varsti järgmisele sõidule minejad peale lubati. Kuna vaaterattal kohtade valimine eriti tähtis polnud, siis haaras Mike Mial käesti ning suundus temaga esimeste ettejuhtuvate istmete poole, tõmmates tüdruku enda kõrvale istuma.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 28, 2014 20:36:35 GMT 2
"Sain aru jah," noogutas Mia, kuid leidis, et iga aastaaja juures on tegelikult midagi ilusat ka, olgugi et suvi oli tüdruku lemmik. "Polnudki nii raske arvata," muigas tüdruk. Kui noored vaateratta järjekorras ootasid, vaatas Mia korraks üles selle suure ratta poole. Kui nad sellega ükskord üles jõuavad, näevad vist Tree Hillist kaugemalegi. Kui Mike tüdrukul korraga käest haaras, järgnes Mia poisile ning võttis poisi kõrval istet, et nüüd ise sõidule minna. "Sa kõrgust ikka ei karda?" küsis tüdruk muiates, sest kõrgusekartjale oleks see kindlasti eneseületus.
|
|