21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 3, 2014 15:41:06 GMT 2
Sellest, kui Kylie sõrmuse mehele tagasi andis ning Nathaniel ta TRICist mingite kahtlaste tüüpide käest päästis, oli möödunud päris hea mitu päeva. Tööasjadega oli ta tegelenud minimaalselt ning suurema osa ajast oli ta lihtsalt majas veetnud ja mõelnud. Kas tal on üleüldse mingi võimalus neidis endale tagasi saada? Kindel oli see, et isegi kui Kylie oleks nõus ta tagasi võtma, siis peaksid mõned asjad päris palju muutuma. Kuulnud korraga uksekella, lükkas noormees läpaka kaane kinni, et minna vaatama, kes oli otsustanud talle ukse taha tulla.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 3, 2014 15:45:32 GMT 2
Sellest on korralik aasta möödas, kui Ky viimati siin majas uksekella lasi. Alati on ta kasutanud sedasama võtit, mida ta nüüd ära tooma tuli. Aga see ei ole enam tema kodu, enam ei ole viisakas omavolilisest sisse-välja astuda. Joe seisis kenasti Kylie kõrval. Ei tea, kas oli hea mõte paluda tal kaasa tulla, aga millegi pärast arvas Ky, et nii on tal lihtsam lihtsalt võti ära anda ja jalga lasta. Ky kuulis samme, seega oli Nate kodus. Üsna kindlalt võis ta seda öelda ka selle järgi, et auto oli maja ees. Et siis nüüd, kui nad enam koos ei ole, on Nathanielil aega küll kodus istuda?
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 3, 2014 16:04:27 GMT 2
Nate avas ukse ning Kyliet nähes oli ta tõsiselt üllatunud ning hetkeks ilmus isegi kerge naeratus ta näole, mis kadus täpselt sellel samal hetkel kui ta nägi Josephit. Seda sama tüüpi, kellega neidis voodisse ronis.. Ilmselgelt polnud Nathaniel vaimustuses kui ta neid kahte koos enda ukse taga nägi. Mehe esimene mõte oli, et kylie oli Nathanieli Josephi vastu vahetanud ja nüüd nad tulid seda talle teatama? "Ja kuidas ma saan teid aidata?" oli ainus asi, mida Nate öelda oskas. Ta ei sallinud Joe'd ja ust ta ei saanud ka ju esimese asjana kinni lüüa.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 3, 2014 16:10:24 GMT 2
Joseph on tore küll ja täis peaga võib ta kaisukaruks ka passida, aga ei, mingit välja vahetamist pole toimunud. Pealegi on Joe nüüd Sierraga ja tal on selle üle ainult hea meel. Jasonist on kahju veits, aga mees ise selle tee valis, et koguaeg ära on. Seega ta mõistab Sierrat täielikult. Kui ikka pole kõrval, siis mida sa teed sellisega? Eladki terve elu ainult selleks, et kedagi igatseda? "Ma tulin võtmeid ära tooma," ütles Kylie ja sirutas võtmed Nate'i poole. Kylie vältis Nathanielile otsa vaatamist. Õnneks polnud seda kuigi keeruline teha, sest Nate oli pikk poiss - seega oli oma tenniseninasid palju lihtsam jõllitada kui pead kuklasse ajada.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jul 3, 2014 16:17:26 GMT 2
Joe läks Kyliega võtmeid ära viima, sest tüdruk oli seda palunud. Pealegi lootis Joseph, et Mirth räägib kutile enda rasedusest ka. Uks läks lahti, ning Joe tahtis tervitada kutti, aga enne lendas juba Natanieli "viisakus" õhku. "Ja Ky tuli midagi rääkima," lisas Joe. Ta oli kindel, et Nate peab seda teadma, kuigi tüüp võis olla Mirthi jutu järgi aeg-ajalt tõeline sitapea, siis ei saanud Ky ka nii isekas olla. Joe teadis, et tema tahaks küll sellises olukorras säärast infot.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 3, 2014 17:13:38 GMT 2
"Kui sa oma uue silmarõõmuga mulle ukse taha sajad, või noh, mitte just väga uuega, siis sa võiksid mulle vähemalt otsa vaadata," mainis Nathaniel kui neidiselt võtme vastu võttis. Mehe tumedad silmad liikusid neidiselt korraks Josephile, kui viimane ka oma suu korraks avas. Kuulnud, et Kylie tuli veel midagi rääkima ka, viis noormees oma pilgu jällegi neidisele tagasi. "Mida sa siis rääkida tahad?" küsis noormees, hoides end tagasi, et mitte paar varianti õhku puistada. Nagu näiteks et ta abiellub Joe'ga või on mehest rase või et ta on leidnud endale mehe, kes ta õnnelikuks nüüd teeb. Kui Josephit neidisega kaasas poleks, siis räägiks Nate ilmelt tunduvalt soojemal toonil, kuid nähes neidist selle tüübi kõrval, kellega ta nende kihluse ajal voodisse ronis.. See tegi Nathanielile lihtsalt haiget.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 3, 2014 17:20:26 GMT 2
"Joe on mu sõber," ütles Kylie. See, et Nate praegu ülbe ja vastik oli, tegi Kylie jaoks asja lihtsamaks. Joe kaasa võtmine oli tõepoolest hea idee, kuigi see, et Joe ütless, et Kylie midagi rääkida ka tahab...no ei taha ju, aga võib ju proovida Joe'd mõista. Kylie tõstis pilgu ja vaatas Nathanielile otsa:"Ma olen rase. Sitt juhus, et siiski sinust ja ma küll püüan mõista, aga ei saa aru, miks Joe tahtis, et ma sulle sellest räägiks, sest ma nagunii ei ole nõus sellele lapsele üksikvanemaks hakkama." Nii, nüüd sai ilmselt kõik ära öeldud.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 3, 2014 17:34:36 GMT 2
Saanud teada, et Joe on siiski veel vaid sõber, sai Nathaniel veelgi vähem aru sellest, et miks kurat oli vaja Josephil Kyliega kaasa tulla. Seda enam, et mõlemad ilmselgelt teadsid, et Joseph on ilmselt üks kõige vähem meeldivamaid inimesi Nate'i jaoks. Saanud seejärel teada, mida Mirth rääkida ka tahtis, läks noormehel mõni hetk aega, et neidise sõnadest aru saada. Kylie on rase? Neidis ootab tema last? Kui ta kaks aastat tagasi oli teada saanud, et Bekah on rase, siis polnud ta sugugi õnnelik. Hetkel oli ta küll õnnelik, kuid arvestades seda, et nad polnud Kylie'ga koos ja neidis tahtis aborti teha, polnud õnnelik olemine just kõige lihtsam. Mehe pilk läks neidise kõhule ja seejärel tagasi neidise silmadele. "Tule sisse. Ma pigem peaks seda vestlust nelja silma all, ilma Josephita," lausus Nathaniel seejärel. See ei puutnud ju kohe üldse Joe'sse, seega polnud vaja temal nendega samas ruumis viibida, kui neidis ja Nathaniel Ky rasedusest räägivad.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jul 3, 2014 17:45:21 GMT 2
"Ta ei tulnud siit tüli otsima, seega katsu olla," ütles Joseph Nathanielile, kes käitus nagu viimane sitapea. Okei, Joe ise oli ka natuke asjas süüdi, aga arvestades olukorda tasus Nate'il Kylie ära kuulata. Kui Mirth kõik lihtsalt välja ütles, oli Joe isegi üllatunud, et Ky ei keerutanud asjaga pikemalt. "Ma lihtsalt arvasin, et sind ei tohiks välja jätta," põhjendas Joseph seda, miks ta käskis Ky'l käia Nate'i juures rääkimas. "Teil kahel ongi vaja rääkida, seega Ky, kas saame kuskil hiljem kokku?" uuris Joe. Ta arvas, et oli väga mõistlik, et need kaks omavahel asja arutavad.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 3, 2014 17:51:30 GMT 2
"Jah, ma tulin ainult võtmeid tooma," täpsustas Kylie. Tema ei tulnud rääkima, ta ei tahnud rääkida. Mida siin üldse rääkida oli? Kylie teadis juba ette, mida Nate sellest kõigest arvata võib. Seda, et ta rohelise tule saab, et tavai, mine hävita see loode enda sees...noh, ühest küljest võib ju rõõmustada, et ta tähendab Nathanielile palju rohkem kui Rebekah paar aastat tagasi, aga...millist pereelu siin oodata on? Kylie vaatas, anuvad kutsikasilmad peas, Joe'le otsa:"Palun ära jäta meid kahekesi, Nate on siis jälle nunnu ja räägib mu ümber."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 3, 2014 18:35:04 GMT 2
Nate kuulas Josephi sõnu ja hoidus silmi pööritamast. Kas mees arvas, et Nathaniel võtab nad laia naeratuse saatel ukse peal vastu ja kutsub kohvi jooma? Sellel hetkel Nate ju ei teadnud, et Kylie tuli talle oma rasedusest rääkima. Saanud teada, et see oli Joe idee, et Ky talle rasedusest räägiks, tõusis Nate'i arvamus mehest pisut. "Aitäh sulle," lausus noormees noogutusega Joe'le. Kas Kylie polnud talle tõesti kavatsenud sellest rääkida? Kuulnud Ky sõnu Josephile, oli noormees võrdlemisi negatiivselt üllatunud, isegi jahmunud. Nad olid mõned päevad tagasi alles olnud kihlatus ja nüüd ei tahtnud Ky Nate'ga kaheksi jääda, kartes et mees sunnib teda last alles jätma? "Kylie.. Ma ei sunni sind millekski, seega tule sisse," lausus noormees, tumedate silmade pilk neidisel püsimas.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jul 3, 2014 19:34:23 GMT 2
Joe ei teadnud, mida teha. Ky soov tuli ootamatult, ometi ei tahtnud Nathaniel kindlasti sinna kolmandat inimest. Joseph kaalus paar hetke neiu soovi ning noogutas: "Olgu, ma olen siin. Ma jään kuhugi teisse tuppa ja sa saad kohe mind kutsuda, kui midagi vaja, jah?" küsis Joe. Ta ei tahtnud seal viies ratas vankri all olla, aga kuna ta ise käskis Kylie'l tüübiga rääkida, siis nüüd pidi ta ka neiule vastu tulema ja täitma ta soovi. Ei tea, kuidas Nate seda kõike võtab?
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 3, 2014 19:45:13 GMT 2
Kuulnud Nate'i Joe'd tänamas, kergitas Kylie üllatusest kõrvu. See oli hetk, mil ta sai aru, et Nate tõepoolest oleks väga vihane olnud, kui oleks kunagi hiljem teada saanud, et Ky on hävitanud tema lapse ilma, et Nate üldse teaks, et Ky rase on olnud. Joe sõnade peale Ky noogutas ja vaatas siis Nate'ile otsa. Kui see variant tema eksile ei sobi, siis vsjoo, ei mingit läbirääkimist. Kuigi Kylie ei saa aru, mida seal enam rääkima on, kui Nate ütles, et ei sunni teda millekski. Ky'l pole enam midagi öelda - ta on oma seisukoha põhjendanud ja kui Nathaniel teda otsust muutma ei sunni, siis noh, võib ju kohe laiali minna.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 3, 2014 20:41:35 GMT 2
Kui Joe oli Kylie pärast ikkagi sisse tulema, polnud mehel muud võimalust, kui mõlemad sisse kutsuda. Siiski tänu Josephile oli Nate üleüldse rasedusest teada saanud, seega ei saanud tal selle vastu ka väga midagi olla. "No teeme nii. Tulge sisse," lausus noormees kerge ohkega kui astus ukse eest ära, et mõlemad sisse kutsuda. Läinud seejärel elutuppa, näitas Nate Joe'le kõrval asuvat tuba, kus oli piljardilaud ja baarilett koos -pukkide ja jookidega. "Tunne end nagu kodus või midagi," lausus Nate, andes mehele loa midagi juua ja piljardit mängida, juhul kui viimane seda soovima peaks. Seejärel istus Nate koos Kylie'ga elutuppa diivanile. "Kaua sa rase oled olnud? Millal sa teada said?" olid mehe esimesed küsimused Mirthile. "Kuidas sa üldse rasedaks said jääda? Sa ikka olid pillide peal ju?" Mehel oli nii palju küsimusi ning need aitasid seda keerulisemat teemat veidi edasi lükata, mis ilmselgelt ei saanud väga lõbusalt minna. Siiski ei saanud ta seda lõputult edasi lükata. "Su jutust võin ma vist järeldada, et sa tahad aborti teha? Kui kindel sa selles oled? Miks?" ladus Nate veel hunnik küsimusi.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 3, 2014 21:12:15 GMT 2
Kylie astus majja, võttis jalanõud jalast ning läks elutuppa ning istus valgele nahksele diivanile, millele ta arvas, et ilmselt kunagi ei istu enam. Ta jälgis silmadega, kuidas Joe piljardituppa saadeti ning hetk hiljem puisati ta küsimustega üle. "Paar päeva tagasi sain teada, et umbes kuu aega. Käisin arsti juures ka, aga sedagi ainult sellepärast, et Joe ei usalda neid koduteste," rääkis Kylie üsna tüdinud häälega. Miks ta sellest rääkima peab? "Mis sa arvad, kuidas rasedaks jäädakse?" turtsatas Ky Nate'i järgmise küsimuse peale. "Ju siis need pillid ei funkanud nii nagu pidid," kehitas Mirth õlgu. Ei tea, miks ta keha nendele nii ei reageerinud nagu pidi. Võib-olla tegi Kylie ise midagi valesti. Jumal teab. "No on mul muud valikut?" küsis Ky abordi kohta, "Mida on mul sellele lapsele pakkuda? Ma olen alati soovinud, et kui ma kunagi lapse saan, et tal jumala eest pere oleks. Ja mitte lihtsalt pere, vaid pere nagu...no kõige lihtsam näide on Tremblayd. Reaalselt, kuni ma ei saa lapsele sellist peremudelt, kus reaalselt vanematel on aega lapsega tegeleda, mitte nii, et üks vanem müttab ja möllab ja teine uputab end töösse, võtab koju tulles klaasi konjakit ja läheb magama, sest homme jälle raske tööpäev." Ky pole isegi aru saanud, mida on Nate'il kontoris iga päev nii palju teha. Sai nüüd Nate kõikidele oma küsimustele vastuse?
|
|