21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 3, 2014 21:59:05 GMT 2
"Ja esimese asjana läksid sa Joe juurde, mitte ei tulnud minu juurde, kui sa rasedusest teada said?" oli Nathaniel sügaval sisimas siiski Mirthis pettunud. Tegu oli nende mõlema lapsega, seega Nate oli veendunud, et ka temal oli õigus sellest teada saada. Kuulnud seejärel põhjuseid, miks Ky ei taha last alles jätta, ohkas Nathaniel kergelt. "Ja sa arvad, et ma jätkaksin täpselt samamoodi, kui mul oleks laps kodus ootamas? Seega selle asemel, et tulla minu juurde ja nõuda, et ma vähem aega tööl oleksin, kuna sa oled rase, otsustad sa rasedusest mulle mitte rääkida ja minna kohe aborti tegema?" tahtis Nate teada ja ohkas kergelt. "Tule koju tagasi, jäta laps alles ning ma leian tööle alguses ühe ja pärast ka teise inimese juurde, kui laps on sündinud. Sa tead, et ma armastan sind ja sina armastad mind ka, seega pole põhjust, miks sa ei peaks seda last alles jätma," rääkis noormees seejärel juba leebemal toonil. Ta mõtles oma sõnu tõsiselt. Ta ei saaks töölt täielikult ära tulla, aga kui ta leiaks mõne inimese, kes suudab osa ta tööülesannetest üle võtta, väheneksid mehe töötunnid tunduvalt.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 3, 2014 22:13:51 GMT 2
"Nojah, ma ei tahtnud, et üldse keegi peale tema teada saaks," ütles Kylie, "ma siiralt lootsin, et tema süda on piisavalt kalk, et mind aidata, aga nagu näha, siis on mu ümber head inimesed ja mina olen ainus must lammas." Eks Nathaniel oli õigus pettunud olla. "Nüüd sa siis oled valmis vähem tööl olema? Et laps on seda väärt ja mina ei ole? Teeks sa vähemalt kordki midagi minu pärast." Kylie polnud neid sõnu kuuldes põrmugi paremini meelestatud lapsesaamise osas. "Ja ma tahaks kooli ka ära lõpetada," lausus Ky. Mitu korda peab keskat pooleli jätma, et see lõpuks ära lõpetada?
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 3, 2014 22:37:01 GMT 2
Nathaniel lasi Kylie'l kõik ära rääkida, enne kui ta otsustas midagi öelda. "Sinu arust polnud minul mitte mingit õigust teada, et sa minust rase oled?" küsis noormees, kuid sai siis aru, et sellel vaidlusel polnud mõtet. Ky polnud plaaninud talle seda öelda ja seda ei muuda enam miski. Ta oli juba rasedusest teada saanud. "Ma olin ka varem valmis vähem tööl olema aga kui ma võtan omale alguses sina mingi tüübi tööle, kes ei tea sellest ärist mitte midagi, siis arvata on, et mul läheb tööl veidi kauem. Ja kuna ta keeras seal rohkem jamasid kokku kui temast kasu oli, siis jah.. Ma lasin ta lahti ja et neid jamasid klaarida, pidin ma ise kauem tööl olema. Aga ma leian kellegi, kellest kasu ka oleks, ausalt," rääkis Nathaniel. Kui Tree Hillist kedagi ei leia, siis oli vaja leida keegi lähedal asuvatest linnadest. Keegi ikka saaks sellega hakkama.. "Selge.. Sa käi koolis edasi, ma jään lapsega koju," pakkus Nathaniel seejärel välja. Ta ei saaks küll 100% ajast kodus olla, kuid mingi väikse aja võib ju lapsehoidja ka temaga tegeleda.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 3, 2014 22:57:34 GMT 2
"Tahad öelda, et sa oled praegu täiega õnnelik, et saad teada, et ma tahan aborti teha?" küsis Kylie Mirth. Kuulnud, et Nate oli plaaninud juba varem kedagi enda tööaega vähendama otsima, ei teadnud Mir kas nutta või naerda. "Ja sa räägid sellest mulle alles nüüd?" küsis Kylie, "Ma ei oleks sind maha jätnudki, kui oleksin teadnud, et sa vähemalt püüad minu jaoks rohkem olemas olla." Või tegi Nate seda selle jaoks, et Ellie jaoks rohkem aega saada, sest tundub, et Mirth on siin kõiges teisejärguline. "Ja siis käin vahetundides kooli vetsukabiinides piima välja pumpamas?" küsis Kylie. Kui ta kunagi lapse saab, siis tahab ta teda ise kasvatada. Koos lapse isaga, mitte mingi võõra inimesega.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 3, 2014 23:19:27 GMT 2
"Ei, aga see on kindlasti parem kui see, et sa lähed teed abordi nii, et ma isegi ei tea, et rase oled," lausus Nathaniel. Neidise edasiste sõnade peale oli noormees segaduses. "Sa ei teadnud seda? Ma olin täiesti kindel, et ma rääkisin sellest sulle," lausus Nate, olemata nüüd kindel, kas ta oli tõesti unustanud sellest Mirthile rääkida või polnud neidis teda sellel hetkel lihtsalt kuulanud. "Ma päriselt üritasin sinu jaoks rohkem olemas olla ja kui sa oled nõus koju tagasi tulema, lapse alles jätma, siis ma leian selle võimaluse, kuidas rohkem kodus olla," rääkis Nate. Ta tahtis neidist oma ellu tagasi.. "No siis jää koju ja kooli võid sama hästi eksternina ka lõpetada. Kui milleski tekib probleeme, siis leiame koduõpetaja ja korras.. Lihtsalt... Ära mine kohe esimese asjana aborti tegema, enne kui sa pole kõike korralikult läbi mõelnud. Kõige jaoks on olemas lahendus," rääkis Nate.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 3, 2014 23:34:54 GMT 2
"Ma tõesti ei mõista, kuidas see variant parem on," ütles Kylie. Ainus, mida see kaasa tõi, on see, et nüüd Ky reaalselt tunneb, et teeb abordiga kellelegi teisele ka haiget. Aga seda ta ju ei taha. "Ma ei tea, kellele sa seda rääkisid, aga ma olen kindel, et minu kõrvust ei oleks see mööda läinud," ütles Mirth. See on asi, mida ta oleks kuulda tahtnud. "Ma ei tule siia tagasi enne, kui sa oled selle variandi leidnud," ütles Kylie. Isegi sellest pole kasu, et Joe teises toas olemas on - ikka laseb Ky end Nate'il ära rääkida. Tõttöelda oli tal Josephi sealolek üldse meelest läinud. "Sa kõlad nagu see kõik oleks imelihtne," ütles Mirth.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 3, 2014 23:44:24 GMT 2
Ühesõnaga lahkumineku oleks saanud ära hoida sellega, kui mees oleks naisele päriselt ka öelnud, et ta palkas kellegi tööle juurde? Nüüd tundis Nate end lollisti, kuna ta oli kindel olnud, et ta oli sellest neidisele rääkinud, kuid see polnud lihtsalt piisav olnud. "Ma leian selle variandi," kinnitas Nate. Nüüd oli vaja lihtsalt mõelda, kuidas seda kõige kiiremini teha. Konkurendi tippjuht üle osta? Siiski ilmus mehe näole kerge naeratus, kuna Kylie oli nõus tagasi koju tulema. See ei saanud juhtuda nüüd küll kohe, kuid siiski lähiajal. "Ja kui sa koju tagasi tuled, siis aborti sa ei lähe tegema? Jah?" tahtis Nate kindel olla. "See ei saa kindlasti olema imelihtne. See saab ilmselt olema raske, kuid kohe kindlasti saab see olema seda väärt," kinnitas Nathaniel ning pani käed ümber neidise ja vajutas blondiini juustele kerge musi.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 4, 2014 0:13:21 GMT 2
"Kas sa lubad mulle?" küsis Kylie. Ta ei taha jälle pettuda. Ta ei taha Nathanielile uut võimalust anda selle jaoks, et jälle haiget saada. Enam pole kaalul ainult see, mida tema tahab, vaid ka see, mida ta lapse jaoks tahab. Abordi küsimuse peale raputas Ky pead. Kui kõik läheb nii nagu Nate ütles, siis ta ei taha aborti teha. Ta teab, et armastab Nathanielit ja Nate teda ja kui kutt on nõus vaeva nägema selle nimel, et nende suhe toimiks nii nagu Ky seda soovib, siis pole Mirthil kahju Nate'ile last kinkida. Loodetavasti ei olnud need vaid sõnad, vaid tema siirad mõtted. Jälle need turvatunde tekitavad käed tema ümber ja see kõik-saab-korda musi pealaele. "Kuidas ma sellest Claire'ile räägin?" küsis Mirth.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 4, 2014 0:24:57 GMT 2
"Luban," lausus noormees õhkõrna naeratusega. Kui ta Kyliet ja Joe'd ukse taga nägi, siis poleks ta osanud arvata, et see asi võiks hästi lõppeda. Tundus, et siiski lõppeb see kohtumine hästi. Kui neidis teda eemale ei lükanud ja oli nõus lapse alles jätma, ei suutnus Nathaniel vastu panna ja vajutas Mirthi huulile kerge musi. "Ma tulen sinuga kaasa kui sa tahad ja me räägime sellest koos. Ma ei usu, et ta pahane on.. Või kui on, siis natukene.. Ja kui ta ikkagi väga kurjaks peaks saama, siis luba, et kui sünnib tütar, paneme talle tema nime," lausus Nate. See peaks ju iga ema rõõmsaks tegema? Pealegi see oli ilus nimi, seega poleks mehel selle nime vastu midagi. "Lihtsalt ära muretse nii palju. Kõik saab korda," lausus noormees ning vajutas uue musi neidise huulile.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 8, 2014 12:27:18 GMT 2
Kylie arvas, et ta annab võtme ära ja laseb jalga. Selline oli plaan. Ei teagi nüüd, kas Joe kaasa kutsumine lihtsalt rikkus ühe plaani ära või pidas ta seda olaani, mida Nate ja Ky nüüd peavad, paremaks. Igatahes kartis Kylie seda kõike. Kartis pettuda, kartis perele rääkida, kartis ka kõigi teiste reaktsiooni ja üleüldse näis tema jaoks ta lähitulevik natuke liiga keeruline kui talle jõukohane. "Ma ei usu, et ta pahaseks saab, aga ega ta ei rõõmusta ka," oli Kylie kindel. Alles ta rääkis oma perele, et jättiss Nate'i maha. Nüüd jääb neile raudselt mulje, et ta on Nathanieliga nõus ainult lapse pärast koos olema. "Raske on mitte muretseda," lausus Mirth.
|
|