23-aastane
Visitor
I don't know who I really am.
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Jul 2, 2014 16:42:36 GMT 2
Juuni viimastel päevadel on Lucien üha rohkem hakanud sellele mõtlema, mis oleks, kui ta läheks mõneks ajaks tagasi Tree Hilli, et taas Emilyt näha. Pärast seda, kui nad oma nii-öelda suhte FWB-ks nimetasid, on Lucien tajunud, nagu hakkaks Em temast kaugenema. Ei olnud üldse keeruline välja mõelda põhjust. Aga Lucien ei tahtnud tüdrukust ilma jääda, seega pidi ta midagi ette võtma. Nii hankiski noormees endale 1. juuliks lennupileti, mille abil ta oma idee teoks teha saaks. Kuna Lucienil on oma kindlad usaldusväärsed allikad, teadis ta, et Emily viibib praegu linnas, mistõttu polnud tarvis tühja läinud reisi karta. Tree Hilli jõudis Luce 1. juuli õhtupoolikul, peatudes ühes toakeses Hiltoni hotellis, milla ta endale nädalaks broneerinud oli. Põhiliselt kulus see õhtu igasugusteks toimetusteks, mis puudutasid järgmise päeva sündmusi: Lucien oli Emily jaoks ühe väikese üllatuse välja mõelnud.
Järgmisel päeval helistas mees umbes keskpäeva paiku Emilyle ja ütles, et ootab teda paari tunni pärast Wrightsville’ rannas. Neidise vastuse põhjal eeldas Luce, et Emily ilmub ikka kohale, seega vedas ta kokkulepitud ajaks randa toidukorvi söögi- ja joogipoolisega ning laotas liivale ühe kirju rannalina. Nüüd ei jäänud kutil peale ootamise enam midagi muud üle, mistõttu sättis ta ennast toidukorvi kõrvale istuma ja viis pilgu merele, mis nii kutsuv välja nägi. Kahjuks ei olnud ilm täna just kõige suvisem, aga vähemalt taevas oli selge ning tõenäosus vihmasajuks väike. Ka rahvast ei olnud hetkel rannas palju – peale Lucieni kuskil kaugemal veel mõni üksik inimene, – nii et kuti ülesleidmisega Emilyl vaevalt raskusi tekib.OutfitOT: @carpenter
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2014 17:05:17 GMT 2
Viimase kuu aja jooksul oli Emilyl küllaltki palju tegemist olnud, sest pärast kooli lõppu ja Gleega New Yorgis võistlemist tuli ka Riley talle sinna külla ja nii veedeti mitu nädalat tema kodulinna vallutades. Lucieniga neiu kahjuks selle aja jooksul kohtuda ei jõudnudki, kuigi oli talle aeg-ajalt mõelnud ja kõhelnud, kas peaks talle oma New Yorgis viibimisest teada andma. Igaljuhul jäi see lõpuks tegemata ja Tree Hilli jõudsid sõbrannad tagasi ilma, et Em oleks noormeest näha saanud. Rilesiga oli vähemalt tore olnud ja paar Emily laulu olid nüüd lisaks sõnadele endale ka viisid saanud. Stuudiost oli tüdruk tutvustega neile kahele loole ka lausa CD teha, lootes ühe koopia millalgi ka Lucienile üle anda. Nende FWB-suhe oli küll kahtlane ja kuidagi ise sellest aru saamata oli Em hakanud mehest kaugenema, sest selline suhe polnud tegelikult ikka see, mida ta tahtis, aga neiul polnud ka julgust seda isegi endale tunnistada.
2. juuli keskpäeva paiku Lucienilt järsku telefonikõnet saades oli Em vägagi üllatunud ja siis veel rohkem, kui kuulis, et kutt asub praegu Tree Hillis ja ootab teda mõne tunni pärast Wrightsville'i rannas. Üllatunult nõustus Em Luce'iga välja minema ja läks pärast kõne lõppemist esimese asjana duši alla, et siis pärast seda endale üks kena suvine kleit otsida ning juuksedki ilusaks teha, rääkimata kergest meigist. Väiksesse käekotti mahtus lisaks telefonile ja koduvõtmetele ka see CD, aga eks näis, kas ja millal ta selle üldse üle annab. Ranna poole jalutades mõtles neiu, et ilm võiks küll veidi mõnusam olla, aga muidu polnud väga viga midagi, sest vähemalt ei sadanud. Kohale jõudes ei tekkinud Emilyl tõepoolest noormehe ülesleidmisega raskusi, sest rahvast rannas just nii väga palju ka polnud, et üksi piknikukorvi kõrval istuv noormees silma ei paistaks. Liiva peale astudes tõmbas Em kingad jalast ja korjas need kätte, sest paljajalu oli lihtsam kõndida. "Tere õhtust," lausus ta naeratusega, kui oli Lucieni juurde jõudnud ja toetas end siis tüübi kõrvale istuma, et ettepoole kummarduda ja tema huultele väike suudlus vajutada. Emily arust vähemalt oli säde nende vahel endiselt täiesti olemas, mis oli hea, sest mõnikord kipub see ühel hetkel kuhugi kaduma. "Sa oled täna ikka väga vaeva näinud," märkis tüdruk rahulolevalt ja poetas kingad ning käekoti enda kõrvale liivale.
Outfit
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Jul 2, 2014 17:27:10 GMT 2
Sel ajal, kui ta Emilyt ootas, jälgis Lucien merelaineid ja heitis aeg-ajalt pilgu siia-sinna, et vaadata, kas tüdruk äkki juba kohale jõudma ei hakka. Vähemalt sel ajal, kui Lucien ringi vahtis, polnud Emilyt kuskil näha, seega tüdines Luce vahtimisest üsna kiiresti ja hakkas selle asemel hoopis telefonis ühte täringumängu mängima, et aega parajaks teha. Mehes oli ka kerge ärevus sees, kuigi ta üritas seda endas alla suruda. Kuna sammud rannaliival tugevat heli tegema ei kipu, märkas kutt Emilyt alles siis, kui viimane talle juba päris lähedal oli. Ka Lucieni näole tekkis õrn naeratus, aga enne, kui ta üldse peale näitsiku vaatamise midagi öelda või teha jõudis, sai tüüp ühe väikese suudluse osaliseks. Muidugi ei kavatsenud Lucien Emile vastust võlgu jääda ning suudles näitsikut vastu. "Ma ei usu, et seda on liiga palju," muigas Luce tüdruku sõnade peale. "Ma tahtsin sind lihtsalt näha," lisas ta seejärel ning võttis endale mõne hetke, et üks karbike välja otsida, aga enne selle Emile ulatamist on Lucienil tüdrukule üks küsimus.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2014 17:39:00 GMT 2
"Ma polegi öelnud, et seda liiga palju on," mainis Emily lõbusalt, kuigi ega ta ei teadnud, kas Lucienil lisaks väiksele piknikule veel midagi plaanis on, aga loodetavasti tuleb täna siiski tore õhtu. Pärast suudluse lõpetamist tõmbus neiu eemale, et hinge tõmmata ja hetkeks pilk merelainetele viia. Tegelikult oli täna ikkagi päris ilus õhtu, aga võib-olla oli see tingitud asjaolust, et ta praegusel hetkel koos Lucieniga siin oli. "Mul on ka hea meel sind näha," vastas Em muigega ja jälgis siis pilguga noormehe käsi, kui need ühe karbikese välja otsisid. Ilmselgelt oli see midagi talle, aga et Luce seda kohe üle ei andnud, jäi tüdruk ootama, mis sealt nüüd tuleb. Ilmselgelt muutis karbikese nägemine ta vägagi uudishimulikuks ning üllatus kuti varasemast kõnest polnud ka veel lahtunud. Ta oli ilmselt küll viimasel ajal jätnud mulje, nagu ei meeldiks talle mehega läbi käia, aga nii see siiski tegelikult ei olnud.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Jul 2, 2014 18:05:48 GMT 2
"Tore kuulda, sest ma ei ole tavaliselt eriti hea millegi planeerimises või nii," tunnistas Lucien. Ka sõit Tree Hilli oli paari viimase päeva jooksul tekkinud mõte, mitte pikemalt tal ette kavatsetud. Võimalik, et Lucien oleks juba varem tulnud, aga töö kõrvalt ei ole reisimine nii lihtne. Isegi Tree Hilli tulemiseks pidi ta oma suvepuhkuse algust lähemale kauplema. "Need ongi ainsad sõnad, mida kuulda tahtsin, sest vähemaga poleks ma mitte kuidagi leppinud," lausus mees lõbusal toonil. Tundus, et olukord siin ei meenutagi kõige mustemat stsenaariumit, seega sai Lucien järgmiseks sammuks julgust juurde. "Ma olen palju mõelnud meie praeguse suhte peale. On näha, et toimuv pole päris see, mida sina tegelikult tahaksid. Ausalt öeldes ei taha minagi niimoodi enam jätkata, seega mõtlesin, et võiks sammu võrra edasi astuda ning alustada millegi tõsisemaga," rääkis Lucien, mis tal mõttes oli. "Nii et... kas sa tahaksid olla minu ametlik tüdruksõber?" kõlas mõne hetke pärast Luce’i küsimus, kui ta oli karbi lahti teinud ja selles sisalduv nähtavale ilmus. Emily peaks suurepäraselt teadma, mida see kee sümboliseerib. Ühelegi teisele tüdrukule pole Lucien sarnast ehet kunagi kinkinud. Ja ega tal polnud ühtegi õiget tüdruksõpra kunagi olnudki.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2014 18:27:24 GMT 2
"See pole ju esimene kord, kui sa mind oma äkitse Tree Hilli saabumisega üllatad," märkis Emily muigega, tuletades endale meelde talendishow'd, kuhu Lucien ilma tema teadmata kohale oli ilmunud ja tüdruku hiljem ka õhtusöögile viis. Nüüd tundus sellest muidugi juba terve igavik möödas olevat, aga see ei tähendanud, et ta selle ära unustanud on. Muidugi polnud noormehel alati siia nii lihtne sõita, sest ta käis siiski New Yorgis tööl, aga praegu tundus, et Luce oli sellega kõik korda ajanud. "Kauaks sa üleüldse jääda saad? uuris neiu siis ettevaatlikult. Siis ta vähemalt teab, kui kaua neil koos aega veeta on võimalik, enne kui päris pikk vahemaa neid jälle lahutama jääb. Millalgi suve jooksul käiks Em ilmselt veel oma kodulinnas ära, aga ilmselt mitte enne augustit. Kui Luce karbikest käte vahel keerutades lõpuks hakkas rääkima, mis tal juba mõnda aega ilmselt mõtteis oli olnud, pööras tüdruk oma silmade pilgu noormehe omale ja kui viimane oma jutuga lõpule jõudis, oli Emily selle lõpust niivõrd üllatunud, et suutis esialgu ainult noogutada. Midagi sellist ta küll oodanud poleks, sest alles mõni aeg tagasi oli ju Lucien talle öelnud, et ei ole eriti tõsise suhte tüüpi inimene. "Räägid sa ikka tõsiselt?" küsis tüdruk vaikselt, kuid ei jäänudki vastust ootama, vaid tõi oma lühikese vastuse kuuldavale. "Jah... jah," lausus Emily pilku nüüd viies karbile tüübi käes, mis tema vastuse vahepeal avanenud oli. Kaelakeed esmakordselt nähes pidi ta uuesti noogutama, sest midagi sellist poleks ta Lucienilt tõesti oodanud.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Jul 2, 2014 18:53:35 GMT 2
"Õige küll. Talendishow," meenus Lucienile, kui Em mainis, et ta on varemgi tüdruku teadmata linna kohale saabunud, seega tänane polnud tõepoolest esimene kord. Hoopis kergem oleks olukord, kui mõlemad elaksid kas Tree Hillis või New Yorgis, aga küll saab ka teisiti hakkama. Tuttavaks said noored aga Tree Hillis, seega kui Emily poleks siia kolinud, ei tunnekski nad suure tõenäosusega täna teineteist, kuna New Yorgis nad vaevalt kunagi samamoodi kokku oleksid sattunud. Igas halvas ajas leidub natukene ka head. "Praeguse seisuga nädalaks," vastas Lucien tüdruku küsimusele, sest ta polnud kindel, kas saaks veel mõned lisapäevad välja kaubelda. Ainult et mida rohkem neid päevi lõpuks kokku tuleb, seda rohkem kannatab sissetulek. Selles mõttes on kaugsuhted äärmiselt nõmedad, kui üksteist nähakse heal juhul mõne korra kuus. Tüdruku küsimuse peale turtsatas Lucien korraks naerma, sest kutt poleks osanud arvatagi, et tema pakkumine Emile uskumatu võiks tunduda. Jah, Lucien ei tunnistanud varem sellist asja nagu kindel suhe, aga inimesel on ju ometi õigus ümber mõelda? "Seda oli rõõm kuulda," naeratas Lucien laialt Emily vastuse peale, mis kinnitas, et tüdruk on nende suhte ümberkorraldamisega nõus. Varsti oli kee juba karbist välja võetud ning Luce pani tiivulise südamega ehte Emilyle kaela – et siis ametlikult Lucieni ingel, aga seda juba tunduvalt tõsisemas mõttes.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2014 19:15:05 GMT 2
"See oli tegelikult päris tore üritus," pidi Emily nentima. Ühtegi auhinda tema seal ei võitnud, aga see polnudki oluline, sest positiivseid kommentaare kohtunikelt sai siiski. Õhtu jätk Lucieniga oli ka muidugi tore olnud, sest nad kohtusid niigi mitte just väga tihti. Praegune uus suhtekorraldus oli ka mõnesmõttes halb, sest tegu oli kaugsuhtega ja kes teab nüüd, kui tihti nad üldse kohtuma hakkavad. Praegu oli küll suvi ja Em koolist vaba, aga kaua selline vabadus ju ei kesta. Siiski olid nad Luce'iga tutvunud just seetõttu, et tüdruk Tree Hilli kolis, sest vaevalt noored New Yorgis teineteise otsa komistanud oleks. "Nädal polegi nii vähe," arvas Em selle peale rahulolevalt noogutades. Ta oli ikka arvanud, et tüüp tuli ainult paariks päevaks, aga nädal aega oli palju parem. Tööinimestel oli ju puhkust palju vähem kui kooliõpilastel, kuigi neiu ise praegu väga tihti tööl ei pidanud käima, sest suveperioodil olid rohkem levinud külmi jooke pakkuvad kohad. Kui noormees hakkas talle keed kaela panema, korjas Emily juuksed kokku, et tal seda lihtsam teha oleks ning heitis siis pilgu ehtele, mis nüüd tema kaela kaunistas. Inglitiibadega süda oli küll üsna originaalne, sest tavaliselt olid ikka lihtsalt südamed. "See meeldib mulle väga," sõnas ta naeratusega Lucienile ja haaras keti enda käte vahele, et seda lähemalt uurida.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Jul 2, 2014 19:36:38 GMT 2
"Tõsi. Ja kui toredatest üritustest rääkida, siis ma kuulsin, et varsti peaks siin iga-aastane suvefestival olema," tuli Lucienile veel üks fakt meelde, aga ta ei teadnudki veel, mis päeval üritus täpselt toimub. Muidugi on ta suure tõenäosusega festivali ajaks juba New Yorgis tagasi, nii et pole vist mõtet liiga palju loota. "Muidugi, selle aja jooksul jõuame siin nii mõndagi korda saata," nõustus kutt Emily sõnadega. Igasuguseid huvitavaid mõtteid oli noormehe pea endiselt täis, kuid eks saab näha, kas mõni neist selle nädala jooksul veel realiseeritud saab. Loodetavasti on ilm nendega armuline, sest kes ikka suvel toas istuda tahaks. Jõuab terve talve ja suure osa kevadest ning sügisest niikuinii toas passida. "Sa ei tohi seda enam kunagi kaelast ära võtta," üritas Lucien tõsist näoilmet ette manada, aga ei tahtnud hästi õnnestuda, nii et vaevalt tüdruk tema sõnu tõe pähe võttis. Ja see polnudki üldse Lucieni eesmärk. "Ma ainult loodan, et meie uus suhtekorraldus meeldib sulle sama palju kui kaelakee," ütles mees välja sõnad, mida ta tegelikult öelda oli tahtnud. Viinud natukese aja pärast pilgu Emilylt toidukorvini, tuli Luce’ile meelde, milleks ta Emi veel just siia oli kutsunud. "Ma oletan, et sul on ikka kõht tühi, sest üksi ma küll kõike ära süüa ei jõua," teatas Lucien, sest ta oli ikka päris palju söödavat sinna korvi sokutanud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 15, 2014 20:43:59 GMT 2
Emily noogutas. "19. juulil, kui ma nüüd õigesti mäletan," sõnas tüdruk. Paar nädalat oli sinna muidugi veel aega, aga kindlasti läheb see aeg kiiresti, kui tegevust on. "Ma loodan, et sa selle ajal ka Tree Hillis oled, sest ma nimelt esinen seal," tunnistas Em Lucienile naeratusega. See ettepanek oli talle ja mõnedele teistele Glee liikmetele tehtud juba mõni aeg tagasi ning loomulikult ei hakanud neiu pakkumist tagasi lükkama, sest esineda talle meeldis ja see oleks järjekordne võimalus natukene tuntust juurde koguda. "Mõnel või lausa mitmel päeval võiksime kindlasti ujumas käia," mõtiskles Emily valjult ja muigas, pöörates siis pilgu Lucienile. Ilusa ilmaga päeva rannas veetmine kõlab ju täitsa mõnusalt. "Või nii, ja mis siis juhtub, kui peaksin võtma?" uuris tüdruk lõbusalt ja raputas oma pikki juukseid. Võib-olla tal tegelikult polegi tarvis seda ära võtta, kui just mõnda muud kaelakeed kanda ei peaks tahtma, aga üldjuhul Em isegi eriti suur ehetefänn polnud, kui pidevalt kõrvas rippuvad rõngad välja arvata. Kui noormees nende uue suhtekorralduse jälle kõne alla võttis, ei pidanud neiu enda sõnadega väljendamist vajalikuks, vaid kummardus ettepoole ja suudles Lucieni päris mitu minutit, enne kui jälle naeratades eemale tõmbus. "Ma loodan, et see vastab su küsimusele," vastas Emily nüüd samuti toidukorvi poole pöördudes ja avas selle kaane, et uurida, mida kutt õigupoolest siis sinna sisse pannud oli. Toidulõhna peale tundis ta end muidugi korralikult näljasena, seega küll see toit kahe peale hävitatud saab.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Jul 21, 2014 1:13:50 GMT 2
"Ma annan endast parima, et sel päeval kohal olla," sõnas Lucien, kui oli kuupäeva ära kuulnud. 19. juuli peaks olema nädalavahetusel, seega ei tohiks tal kohaletulekuga probleeme tekkida. Ja Emily esinemist ei kavatsenud mees mitte mingil juhul maha magada. Ta oli aru saanud, et Emilyl on juba enda stuffi ka tekkima hakanud, nii et võib-olla saaks ka midagi peale coverite kuulata. Veel parem ju. "Öösel näiteks. Ja alasti," täiendas Lucien näitsiku ideed, kui too ujumise välja pakkus. Aga tegelikult polnud ka päevasel ja mitte nii paljalt ujumise mõttel viga midagi. Vesi peaks ka ilusasti soe juba olema. Kutil oleks viimane aeg end vette kasta, sest ta polegi seda veel teha jõudnud. "Siis tulen mina ja panen tagasi," vastas Luce muigega. See oli muidugi naljaga öeldud. Em ei pea kogu aeg tema kingitud ehet kandma, aga siis oleks küll kutt solvunud, kui tüdruk selle ära kaotama peaks. Saanud Emilylt ühe magusa suudluse, nautis Lucien seda pikalt, kuni neidis eemale tõmbus. Jah, viimane aeg oli natuke õhku hingata. "Ma ei osanud isegi paremat vastust oodata," mõmises noormees rahulolevalt. Tundub, et see korralik suhe ei olnudki nii kohutav mõte. Kui Emily korvi kallale asus, naeratas Lucien kavalalt. Seal oli sees igasugust head kraami: saiakesi, küpsiseid, krõpsupakk, kommid ja nii edasi. Jätkuks isegi palju suuremale kambale kui nemad kaks.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2014 12:33:21 GMT 2
Emily noogutas. "Ahjaa, tegelikult võid sa minu muusikat muul ajal ka kuulata, mitte ainult kuskil, kus ma esinen," lausus tüdruk enda käekoti poole kummardudes ja tõmbas sealt välja New Yorgis lindistatud CD, mis vahepeal oli tal juba täitsa meelest ära läinud. "Ma vist kunagi lubasin sulle oma CD anda, aga loodetavasti tuleb neid aja jooksul veel," lisas Em naeratusega juurde. Praegune oli siiski üsna algelise kujundusega veel, sest ühegi plaadifirmaga tal lepingut veel polnud. "Kõik need laulud tulevad muidugi festivalil ka esitamisele, aga võib-olla live'is kuulates ei saa loost nii hästi esimese korraga sotti," muigas Emily. Live'i puhul oli see halb, et kõik kõrvaline müra jäi ka peale ja kvaliteet kannatas selle all päris korralikult. "Seda pole sul ilmselt vaja teha," arvas neiu. Hetkeseisuga polnud tal põhjust seda ära võtta ja loodetavasti ei anna noormees talle selleks põhjust ka. Korvi poole suundudes tõmbas tüdruk sealt esimesena välja juustumaitseliste krõpsude paki ja avas selle külje pealt, et neil mõlemal mugav süüa oleks.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Jul 25, 2014 19:13:24 GMT 2
"Vau, sa oled vahepeal päris suure töö sel juhul ära teinud," sõnas kutt, kui ta märkas CD-plaati, millest Emily rääkis. Loomulikult tahtis Lucien plaadil olevat muusikat kuulata. Võtnud CD Emi käest vastu, pööras Luce seda küll ühtepidi ja teistpidi, enne kui plaadi teki peale asetas. Eks lahkudes võtab kaasa ning kunagi avaldab arvamust ka. "Esimene samm ongi kõige raskem. Ma olen kindel, et aja jooksul hakkab selliseid minu plaadiriiulisse lisanduma," lausus noormees naeratusega. Ta on juba ennegi selgelt väitnud, et usub Emilysse ja tüdruku ettevõtmistesse – ilmselt on Luce siiani Emi kõige suurem fänn. "Oleneb muidugi helikvaliteedist, aga kui ma need lood enne ära kuulan, on ilmselt tõesti parem," nõustus kutt Emily sõnadega. Nii jõuab ta ehk isegi lemmiklaulu või paar enda jaoks välja valida. Neiu järgnevate sõnade peale Lucien muigas. Praegu polnud tal küll mingit ettekujutust, mismoodi võiks Emi välja vihastada, ja suure tõenäosusega seda niipea ei juhtu ka. Kui tüdruk krõpsupaki lahti tegi, sirutas Lucien käe välja ja võttis sealt pihutäie krõpse, et neid siis nosima hakata.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2014 10:10:30 GMT 2
"Eks ma sellel eesmärgil juunis New Yorgis käisingi," vastas Emily. Praegusel hetkel ei mäletanud tüdruk, kas Lucien üleüldse teadis sellest, et ta juunis New Yorgis käis, aga noormehega kokkusaamiseks tal sel korral tõesti aega ei käinud, sest Riley oli ka kaasas ja lõpuks mindi koos Tree Hilli tagasi, mõlemal tulekueesmärk enam-vähem täidetud. "Kindlasti hakkab," oli Em Lucieni lausega nõus, kuid praegu polnud küll teada, millal järgmine plaat valmib, sest ega neid ju nii palju ka korraga teha ei saa. Praegune oligi põhimõtteliselt ainueksemplar, mille ta kuti jaoks teha oli lasknud. Järgmised minutid valitses söömise tõttu vaikus, aga lõpuks otsustas tüdruk, et talle praegu aitab ja tõmbas korvist välja joogipudeli, mille Luce sinna ka sokutanud oli, avas selle ning võttis paar lonksu. "Loodetavasti ei ole sa siis kitsi avaldama, milline sinu lemmiklugu on," sõnas neiu muigega. Kes teab, äkki ta isegi pühendab siis festivalil esinedes selle laulu Lucienile, aga see peaks muidugi üllatuseks jääma.
|
|
23-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Jul 30, 2014 23:28:49 GMT 2
"Ma mõistan, kuigi oleksin hea meelega sind seal näinud ja su mõnesse huvitavasse kohta viinud," sõnas Lucien, sest Tree Hillis oli selliseid kohti, kus saaks meelt lahutamas käia, suhteliselt vähe. "Aga ehk mõnel järgmisel korral," lisas ta, kuna aega ju on. Küll nad ühel heal päeval jälle samal ajal New Yorki satuvad. Samuti lootis Lucien, et tal õnnestub näha päeva, mil tüdruk ühe korraliku plaadilepingu välja teenib, kuigi siis tekiks jälle omaette jama, kui Emily pidevalt kuskil ringi tuuritamas ja kontserte andmas käiks, sest nad peaksid palju aega lahus veetma. Aga suure vahemaaga on nad juba tegelikult harjunud. "Kui ma ühe neist välja valin, annan sulle kindlasti teada," lubas mees. Kui teda sellel ajal Tree Hillis enam viibima ei peaks, on olemas Skype ja muud toredad kohad, kus juttu rääkida saab. "Muide, varsti ootab meid ees üks õhusõit," mainis Lucien, kui oli järjekordse pihutäie krõpse hävitada suutnud.
|
|