|
Post by Deleted on Jul 31, 2014 11:58:23 GMT 2
"Ma oleksin ehk isegi sinuga ühendust võtnud, aga mul oli üks sõbranna Tree Hillist kaasa kutsutud ja tutvustasin talle enda kodulinna," selgitas Emily Lucienile, et ta valesti aru ei saaks, mis tüdruk talle oma tulekust teada polnud andnud. Ainuke aeg, mil ta New Yorgis Rileyga koos polnud, oligi siis, kui nad mõlemad endale nn. tööotsi sebimas käisid, mis Emi puhul tähendas küll laulude lindistamist. Loodetavasti on nüüd plaadileping ka ühe sammu võrra lähemal, eriti pärast esinemist Burning Boatil, mis varsti ka tehtud saab. Tuuritamisi ja suuri kontserte neiu endale muidugi enne kooli lõppu ei kavandanud, sest juhtugu mis tahes, vähemalt keskkoolihariduse tahtis Em kätte saada. Kui Lucien aga järsku mainis, et varsti ootab neid ees õhusõit, ei saanud tüdruk esimese hooga arugi, mida kutt selle all mõtles, aga lõpuks hakkas siiski taipama. Eks saab siis näha, kas tal on õigus ka. "Õnneks ei karda ma kõrgust, muidu oleks see küllaltki õudne kogemus," mainis tüdruk muigega. Allavaatamine ei tuleks sellises olukorras küll kõne allagi, aga tema foobiad olid siiski midagi muud.
|
|
23-aastane
Visitor
I don't know who I really am.
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Aug 5, 2014 16:28:24 GMT 2
"Ma saan aru. Ega siis sõbrannasid ei tohi meeste pärast unarusse jätta," sõnas Lucien, kuna tal polnud mingit probleemi sellega, et Emily ka oma sõbrannadega koos aega veedab. Ega nad Emiga nii või naa olude sunnil eriti palju kokku ei saa, seega vajab tüdruk kedagi, kes tal tuju üleval hoiaks, kuni Lucien võtab ühel heal päeval vaevaks ise välja ilmuda.Tegelikult tahaks Lucien üldse Emile lähemal elada. Võib-olla annab seda ka kunagi korraldada. "Õige jah, ma oleks pidanud varem küsima, ega sa juhuslikult kõrgust ei karda. Vedas mul, et õnneks läks," noogutas Luce Emi sõnade peale. Järgmiseks korraks, kui ta midagi ekstreemsemat plaanima peaks, tuleb meelde jätta, et Emilyga võiks ka enne konsulteerida. Kaua neil aga enam oodata ei tule, sest varsti peaks Lucieni tuttav, kes neid selle õhusõiduga natuke abistab, siia jõudma.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 7, 2014 13:11:57 GMT 2
"Jah, siis poleks ma küll suurem asi sõbranna," lausus Emily mõtlikult. Tema sõbrannadest õnneks keegi selline ei olnud, et oma neiud unarusse jättis, kui mõni kutt silmapiirile ilmus, aga selliseid juhtumeid üldiselt ei olnud üldse vähe. "Tree Hilli kõrgemalt nägemine võib ka muidugi huvitav kogemus olla," märkis neiu, kui nad Lucieni tuttavaga kokku said ja too neid väiksele õhupallisõidule linna kohal viis. Hiljem ei läinud värske paarike ka veel lahku, vaid suunduti edasi Emi poole, et seal paar filmi ära vaadata ja siis juba voodisse ka minna. Lõplikult uinuti ikkagi tunnike pärast keskööd, aga vähemalt oli tore päev olnud.
OT: Lõpp
|
|