|
Post by Deleted on Jun 28, 2014 23:16:07 GMT 2
"Eih, köögis olen ma päris kohutav. Selles suhtes, et ma saan ikka söögi tegemisega hakkama, aga ega sealt midagi suurepärast alati välja ei tule," muigas noormees. Pigem tegi süüa tema onu ja siis Roy soojendas need üles. Üldiselt polnud nad kumbki just eriti suured kokad, aga hakkama said ja nälga ei jäänud. "Loomadega pole mul palju kogemusi," mainis Roy ja naeris kergelt, kui Elijah mainis, et tahtis kunagi seda tööd teha, "nii kaua kui mina mäletan, olen ma alati tahtnud korvpallur olla." Eks näeb, kas tüüp ka enda unistuse täidab. Kuulnud Elijah küsimust ja teise vastuseid, vaatas Roy kutile otsa. "Higistasid väljas enne ja siis jalutasid tuule käes koju," lausus Roy, sest see oli üsna tavaline, mis Rivercourtil juhtuda võis. Pärast mängu jäädi alati veel õue ja see maksis hiljem kätte, kuigi ei saa öelda, et ilm kuigi külm täna olnud oleks. Võibolla oli siiski Sunnyl õigus ja Elijah jook oli lihtsalt külm.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Jun 28, 2014 23:30:04 GMT 2
"Seda on mul hea meel kuulda," lausus kutt, kui Daisy lubas lõpetamisele tulla. Hea, et see tüdrukul meeles oli. Noormees kuulas vahepeal Daisyt ning noogutas. "Ja sa oled ka see, kes alles viimasel aastal mõtlema hakkab?" küsis noormees muiates, kui temani äkki tüdruku venna küsimus jõudis ja ta oma tumedad silmad Daisylt korraks kutile viis. "Mul küll külm ei ole," sõnas ta ning pöördus siis jälle Daisy poole.
|
|
18-aastane; ÕE; Korvpall; Westside
Junior
|
Post by Dylan C. Sutton on Jun 28, 2014 23:42:50 GMT 2
"Mmm..... jah," lausus Tori ja noogutas väga agaralt, endal suul lai ja lõbus naeratus. Tüübiga koos olles naeris ta peaaegu kogu aeg, sest Dylan lihtsalt suutis teda kogu aeg naerma panna. Saanud kuti kaabu endale, vaatas näitsik kutile otsa. "Tead, ära imesta, kui ma selle ära omastan," hoiatas tüdruk, jättes kaabu rahulikult enda juukseid katma. "Noh, kui sa nii vabatahtlikult pakud, siis ega ma vastu ei ole, aga mõtle ikka hästi järele, millesse sa ennast mässid," muigas Tori, kuigi ega ta ei ole just väga nõudlik, kuigi ta võib seda ka vajadusel olla. "Suvine vihm? Vau, Sutton, tulevane poeet, jah?" naeris tüdruk ja võttis ise lonksu enda joogist. "Äkki peaksid alla baari minema ja tegema ettepaneku, et nad selle joogi ümber nimetaksid," muigas neiu ning tõstis siis pilgu Elile. "Külm? Mul on palav," mainis Tori. Tema nahktagigi rääkis sama juttu, sest see oli neiu poolt juba enne diivanile pandud. Tori vastus pani ka Dylani kõvasti naerma ning kutt vaatas lihtsalt lõbusal pilgul Torit. "Mul sellest kahju ei ole," lausus Dylan, kui Tori tema kaabu ära lubas omastada. "Mul on veel mõni selline ja pealegi näed sa sellega armas välja," lausus kutt. Sarnaseid peakatteid oli noormehel peale selle musta veel heledamates toonides ja aeg-ajalt võis teda ikka neid kandmas näha. "Ma tean väga hästi, millesse ma end mässin," lausus noormees kindlalt, sest tal poleks midagi selle vastu, kui saab aidata Toril need paar päeva igavust peletada. Kuulnud neiu kommentaari, hakkas noormees naerma. "Kas just tulevane poeet, aga need sõnad tulid täiesti kogemata," lausus kutt. "Sa arvad, et see nimi on siis parem?" uuris Dylan, kui Tori ettepanekut kuulis. Tegelikult ei arvanud kutt, et tema sõna midagi maksaks, kui ta läheks ja teekski ettepaneku, et see jook ümber nimetataks.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jun 28, 2014 23:47:37 GMT 2
"Ma ei ole ka suurem asi kokk, aga kui retsepti hoolikalt järgi teha, siis küll tuleb välja," rääkis Dean. Ta oli paaril korral isegi proovinud midagi küpsetada, tavaliselt ta väga ei tahtnud jahu ja suhkruga jamada, aga mõlemal korral tuli küpsetis välja. Noh, kui piinliku täpsusega retsepti jälgida, siis peabki välja tulema. "Ma ei tea, eile käisin õhtul jooksmas ka ja ei võtnud pusa kaasa, nüüd tuleb kõik tagasi," lausus Dean ja tõukas õlleklaasi pisut eemale. Seda ta enam ei puutunud. "Oleks asi ainult külmas joogis," lisas nooruk ning lasi pea kuklasse ja sulges silmad. "Kodus pean küll ravimtee kohe tegema, et homme täitsa haige ei oleks," arvas Eli.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 29, 2014 21:53:58 GMT 2
"Ei, mõte on juba täitsa olemas," lausus Sunny, aga muidugi võib see mõte paari aastaga siit-sealt muutuda, aga suund on neiul vähemalt olemas. Kuigi tüdruk tahab spordiga tegeleda, on ta kindel, et läheb ka ülikooli. Tõstnud enda pilgu vennale, jäi tüdruk teda tähelepanelikumalt vaatama. "No ega jah, mõistus pole enda teha," sõnas tüdurk, kui Elijah teatas, et käis eile niisama jooksmas ka, "suveks haigeks jääd, siis mina sind põetama ei hakka." Sunny vaatas lõbusalt vennale otsa. Eks nad mõlemad tegelikult teadsid, et kui kumbki neist haige on, siis teine alati toetab.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 29, 2014 21:59:07 GMT 2
"Super ja ma tänan selle komplimendi eest," sõnas Tori ning kohendas pisut kaabut enda peas, et tal mugavam olla oleks. "Sellisel juhul ootan ma sind homme enda juurde ja vaata, et sa siis enda sõnadest ei tagane," lausus tüdruk ja vaatas muiates Dylanile otsa. Ilmselt saab homne täista lõbus olema, kui tüdrukul muidugi homme pohmakat ei ole, sest kes teab, kui pikaks neil see õhtu siin kujuneb. "Noh, luulelisem kindlasti," sõnas Tori ja võttis lonksu enda joogist. Tõstnud pilgu Elijah'le, kuulas näitsik Sunnyt. Oli näitsik ju ise tüüpi mängima õhutanud, loodetavasti ta nüüd tema pärast haigeks ei jää.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 29, 2014 22:15:08 GMT 2
Roy noogutas kergelt klassivenna jutu peale, mis puudutas toidutegemist ning kuula siis Eli edasist juttu. Jama muidugi, kui suveks haigeks jääks nüüd, aga mis teha. Enamasti jäävad inimesed siiski enda lollustest ju haigeks. "Te kaks olete küll teineteise suhtes nii hoolivad, et võtab lausa pisara silma," sõnas noormees ilmselge irooniaga. Ennist oli ju kutt enda õe meigi puudumise kohta päris korraliku kommentaari kuuldavale toonud ja nüüd vastas Sunny ka päris huvitavate sõnadega. "Kui sul muidugi väga halb olla on, siis võid ju koju minna," pakkus Roy ja lisas kiirelt, "mitte, et ma sinust nüüd lahti üritaksin saada." Tegelikult polnudki tüüp väga kindel, miks talle see korda läks, et Elijah halva enesetunde korral koju läheks, et pigem seal puhata.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jun 29, 2014 22:42:33 GMT 2
Elijah turtsatas kergelt Daisy sõnade peale. "Sina oled esimene, kes hakkab mulle kuuma teed tuppa tooma," vastas Dean muigega. "Me oleme jah maru lähedased. Vanemate sõnul võiksime lausa kaksikud olla," lisas nooruk. "Aga ma vist tõesti tellin takso. Te Daisyt ka tõenäoliselt enne kaht nädalat ei näe, sest ta põetab mind," ütles Eli naljaga. "Sul on rahakott kaasas?" küsis Eli veel õe käest, mille vastuseks oli noogutus. "Kui mul on millalgi parem, siis vean teid jälle välja, sest me ei tohi suvel üksteise nägusid ära unustada, sügisel peame muidu jälle selle veidra tutvustamise läbi tegema," lõõpis veel noormees ning otsis mobiili välja.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 29, 2014 23:03:48 GMT 2
"Ausalt öeldes võiks teid vabalt kaksikuteks pidada ja ma seekord ei tee isegi nalja," lausus Roy täiesti tõsimeeli. See oli muidugi puhtalt tema arvamus. "Ma ei tea... kui tahad, siis ma võin su ise ka ära visata," pakkus noormees, sest ta nagu nii rääkis siin hetkel ainult Eliga ja kui too ära läheb, siis pole ka temal enam siin suurt midagi teha. "Ma pean nagu nii homme vara ärkama ja seega ega ma palju kauemaks ei oleks jäänud," lisas Roy, et kutt ei arvaks, et noormees nüüd lihtsalt tema pärast ära läheb.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jun 29, 2014 23:18:32 GMT 2
"Kusjuures sa oled esimene inimene, kes seda ütleb. Noh, välja arvatud meie vanemad. Tädi just ütles, et me oleme nii erinevad, vanemaid ei teaks, siis arvaks, et ei ole ühe perekonna lapsed," rääkis Dean. "Ma ei tea," alutas Eli, kuid kuna Roy lisas, et ta peab niikuinii varsti ära minema, siis kutt noogutas. "Okei, teeme nii," lausus Dean ja tõusis. "Tšau, rahvas. Tori, hoolitse siis Daisy eest," ütles veel Elijah ning liikus laua juurest eemale, lehvitas veel, ning vaatas Roy poole. Kuna eelnevalt sai kõik makstut, ei jäänud muud üle, kui otsida üles auto ja koju sõita. Või noh, Royl lasta sõita
|
|
18-aastane; ÕE; Korvpall; Westside
Junior
|
Post by Dylan C. Sutton on Jun 29, 2014 23:23:53 GMT 2
"Võta heaks," lausus Dylan naeratades, kui Tori teda komplimendi eest tänas. Kõige rohkem ajakski poissi muigama see, kui Tori kaabu enda kätte unustaks ja sellega hiljem koju läheks. See oleks siis nagu kogemata, aga samas ka meelega, sest tüdruk oli ennist just vihjanud sellele, et omastaks kaabu ära. "Ainult argpüks annab oma lubaduse ja siis taganeb oma sõnadest," lausus Dylan muiates. "Mis kellaks sa mind ootad?" küsis noormees ja vaatas Torile otsa, kulmud mõne sentimeetri võrra kerkimas. "Seda küll, kuigi ma arvan, et see kõlab paremini kui mis iganes selle joogi originaalne nimi oligi," lausus noormees.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 30, 2014 0:02:39 GMT 2
"Looda sa," lausus tüdruk tüübile lõbusalt, tehes talle samal ajal nägusid. See kaksikute jutt oli Sunny arvates paras jama, aga kui Roy ütles, et tema peaks neid tõesti kaksikuteks, siis vaatas näitsik talle suurte küsivate silmadega otsa. Kas nad on tõesti nii sarnased? Raske uskuda. "Kõlab, nagu Elijah teeb minust enda isikliku orja," sõnas Daisy muiates ja noogutas siis seejärel küsimuse peale, sest rahakott oli tal kindlalt kaasas. Kui ta ikka välja läheb, siis võib tal seda ju vaja minna. Ei saa ju alati loota, et vennaraas kõik välja teeb. Kuulnud Roy pakkumist, vaatas näitsik küsivalt vennale otsa. Miks ikka taksoga minna, kui saab ka sõbraga ja veel tasuta. "Mine muidugi Royga," arvas ka Sunny. Kui Eli käskis Toril näitsiku järele vaadata, ilmus Daisy suule kerge muie, sest pigem vaatab tema enda sõbranna järele. "Tsau," sõnas neiu enda vennale ning viipas talle kergelt. Ta saatis poisse pilguga, enne kui ennast jälle teiste poole pööras. "Ma arvan, et kes tahab võib Elijah õlu ka ära juua," pakkus Sunny ja tõmbas pudeli nende laua poolele.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 30, 2014 0:09:09 GMT 2
Roy turtsatas ja muigas kergelt, kui Elijah mainis, et ta on esimene kes seda ütles. Sunny nägu ütles kutile praktiliselt seda sama. Loomulikult oligi Roy oodanud, et klassivend alguses kohe nõus ei ole. Eks ta selleks oligi kutile kinnitanud, et oleks nagu nii ise ka lahkunud peagi. Sellel ajal kui kutt veel rääkis ja teistega hüvasti jättis, tühjendas poiss enda kokaklaasi ning viipas siis ka ise teistele. Klassivennad jalutasid koos alla ja sealt otse välja. "Mu auto on natuke eemale," mainis tüüp ning otsis samal ajal enda teksade taskust autovõtmed välja. Mõni hetk hiljem peatus ta ühe vanema Jeepi juures. Keeranud uksed lahti, lasi ta Elijah kõrvalistmele ning asus ise juhi kohale. Tõmmanud turvavöö endale peale ja vajutanud võtme süütesse, käivitas Roy peagi auto ning Jeep asus sõitma.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jun 30, 2014 0:21:00 GMT 2
Elijah läks Royga treppidest alla ning kõndis koos noormehega pisut edasi, kuni jõudis autoni, mis ilmselt kuulus klassivennale. Eli istus sisse ning tõmbas turvavöö peale. "See on kindlasti üks sellistest autodest, mis on korralik tank. Need uuemad, eriti Korea omad, kipuvad kiiresti roostetama ja alati on mingi 101 häda. Ainult esinduste vahelt sõitmine käib," arvas Elijah. Ta ise tahtis kunagi endale mõnda sportautot, eriti tore oleks see siis, kui kodu lähedal oleks mõni rada, kus saaks mõnusalt, gaasipedaal põrandas, ringi kihutada.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 30, 2014 0:29:00 GMT 2
"Ohoh, ma jätan need sõnad meelde," lausus Tori, kui Dylan lubadustest rääkima hakkas. Täitsa tore, kui üks kutt niimoodi mõtleb, aga kes ütleb, et need lihtsalt sõnad ei ole. "Noooh, see oleneb juba sellest, kui pikaks see õhtu meil kujuneb. Ma võin sulle sõnumi saata," pakkus tüdruk välja. Loodetavasti jääb see talle ka meelde. "Mhm," noogutas Yoanda ning kuulas siis juttu, mis puudutas Floreste sarnasust ja seda, et Elijah kavatseb koos Royga lahkuda. "Kurb, et te juba lahkute, aga siis ongi põhjust korrata sellist õhtut," sõnas näitsik ning viipas siis poistele, "tsauuu!" Seejärel pöördus ta alles jäänud inimeste poole. Noh, ainult neli neid nüüd oligi ju. "Millalgi võiks shote teha," pakkus Tori välja, lootes, et keegi temaga ikka ühineb ka. Võtnud endale klaasi kätte, jõi neiu enda jooki.
|
|