|
Post by Deleted on Jun 28, 2014 20:23:35 GMT 2
"Jah, vahel juhtub seda minugagi," lausus tüdruk, aga eks suvi oligi puhkamiseks. Muidugi käis ta aeg-ajalt ikka Southportis trennis, aga hetkel tal veel mingeid laagreid ja võistlusi ei olnud. Küll neidki varsti tulema hakkab. "Ahah, ma ei tea nüüd, kas olla pahane, et sa arvad, et mu vend on kobam kui mina või olla liigutatud, et sa mind paremaks pead," muigas Sunny ja vaatas Brettile otsa. Mis puutus kuti küsimusse, siis see ei saanudki kohe vastust, sest Tori tõusis korraga püsti ja leidis, et oleks aeg koht Brettiga ära vahetada. Daisy muigas ja oota selle asjatamise ära. "Hmm... ma arvan, et ma isegi võin tulla, aga sa pead seda mulle meelde tuletama," sõnas tüdruk, sest sinna oli ju omajagu aega.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2014 20:34:11 GMT 2
Roy muigas Izzy sõnade peale, kuid pöördus siis Elijah poole, kellega tal justkui kerge vestlus kujunemas oli. Kui näitsik nende juurest kadus, lootis kutt, et ta nüüd sellepärast ära ei läinud, et Roy enda klassivennaga rääkima jäi. "Teeb, mis ta teeb meie kehaga, ma arvan, et vahet sellel eriti ei ole. Inimesed joovad nagu nii ja surevad ka ühel hetkel, joovad nad siis õhtul ühe pudeli või ei," vastas noormees õlgu kehitades, "ma ei joo pigem isiklikel põhjustel." Roy pilk liikus korraks üle laua, kui tüdrukud seal mingeid ümber istumisi tegid. Ju siis oli nüüd parem olla. "Ei saa öelda, et ma su sõbrale kaasa tunneksin. Hea, kui load ära võeti. Palju hullem, kui ta enda või kellegi teise elu oleks ära võtnud," sõnas tüüp ja rüüpas natuke kokat.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Jun 28, 2014 20:41:40 GMT 2
"Ma kadestan sind, sest tahaks ise ka juba rihma nii lõdvaks lasta," lausus Brett, kuid seoses selle kooli lõpetamisega on kõigega nii palju jamamist. Hea seegi, et ülikonda ei pea vahetama, kuna noormehe praegune ülikond täitsa läheb talle selga veel. "Mulle meeldiks see teine variant rohkem, sest vastasel juhul pean ma veel vabandama hakkama," lausus noormees muiates ning vaatas Daisyle otsa. Kui Tori end püsti ajas ja kohta tahtis vahetada, ootas ka Brett selle ära ning sättis natuke ka ennast. "Jah, sest ma olen ise ka nii vana, et unustan kõik ära," muigas kutt. "Eks ma tuletan sulle seda meelde või midagi."
|
|
18-aastane; ÕE; Korvpall; Westside
Junior
|
Post by Dylan C. Sutton on Jun 28, 2014 20:49:32 GMT 2
Kui Dylan enda käed tüdruku silmade eest ära võttis, vaatas tüdruk üle õla poisi poole ning naeratas kergelt, asetades samal ajal vaikselt klaasi tagasi lauale. "Okei, saad andeks, aga ainult tänu sellele, et sa enda ema aitasid," lausus Tori lõbusalt, sest no see näitab nii mõndagi tüübi kohta, kui ta viitsib enda vanemaid aidata, mitte ei saada neid niisama pikalt. Tüdruk üritab ka ikka alati enda vanematele abiks olla kui vähegi vaja. "Mahud ära küll ega sa nii paks nüüd ka ei ole," turtsatas Yolanda ning tõusis siis Sunny kõrvalt püsti. "Sa Brett vestled nagu nii Daisyga ja mina räägin hetkel Dylaniga, seega vahetame kohad," seletas tüdruk ja astus ettevaatlikult kutist mööda, et tema kõrvale maanduda. Nüüd sai Sutton rahulikult tema kõrvale istuda. Tori võttis joogi endale uuesti kätte ning lonksas seda natuke. See oli mõnusalt värske ja täpselt sama hea nagu eelmisel aastal. OT: Selleks, et me kõik nende istumist selgelt mõistaksime - PILT. Mina sain Elijah kirjeldusest vähemalt aru, et nad istuvad mingis taolises kohas ja kui võtta arvesse istumiskohti, siis nad peaksid nüüd kõik nii asetsema. Izzy küll kadus ära, aga pmst ta oli seal. "Jesssssss," sõnas Dylan võidukalt, kui Tori teatas, et saab andeks. Kutt ei kujutanudki ette seda, kui ta enda ema ei aitaks, sest nad pidid niigi enamiku ajast kahekesi hakkama saama, kuigi ka onu üritas nende jaoks olemas olla. Isa oli lihtsalt liiga douche ega tunnistanud erinevalt kuti poolvennast Adamist Dylanit enda pojana, kuigi seda Dylan just oli. "Räägib neiu, kes mind just hiiglaseks nimetas," muigas Dylan, kuid istus siis Tori kõrvale, kui nad Brettiga kohad ära vahetasid. "Kuidas su jalg on?" uuris noormees, sest platsil oli see paiste läinud ja ta mõtles juba ise tüdruku kojukandmise peale, kui too hoopis takso kasuks otsustas. "Ja mida sa jood?" tuli kohe järgmine küsimus, sest Dylan siia pubisse nii tihti ei sattunud ja veel vähem käis ta siis kuskil joomas.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jun 28, 2014 20:52:23 GMT 2
"Sportlasele on see nagu... Nagu dieeti pidav inimene sööks pärast trenni kilo jäätist," arvas Elijah. Peale selle tegi alkohol ka siseorganitele kahju. "Nojah, sellist suhtumist tuleb ka ette, et ühel päeval surevad kõik ära. Aga samas see hetkes elamine, selleks peab ikka korralikult julgust olema," lisas Dean. Ta ei suudaks kunagi elada ühte päeva korraga, ikka olid edasised plaanid olemas ja teostamisel. "Muidugi, ise oli loll. Õnneks tuleb Tree Hillis selliseid õnnetusi harva ette. Hea ennetustöö vist," lausus nooruk ning lonksas õlut, mis oli veel mõnusalt jahe. "Meil rahvas nii grupistub, peaksime just midagi tegema, et ei oleks paarikaupa suhtlemine siin. Pärast jääb keegi veel välja," ütles Eli selle ümberistumise peale.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2014 21:33:16 GMT 2
"Noh, hea siis, et minul sellega probleemi pole," sõnas Roy muretult ning vaatas klassivennale otsa. Muidugi need dieedid olid ka veel oma ette naljanumber kuti arvates, aga ta ei hakanud parem selle teemaga pihta. "Natuke julgust kindlasti, aga mõnel inimesel lihtsalt pole muud võimalust, kui ainult hetkes elada, sest tulevik on neile must maa," lausus kutt ja mõneti võis ta rääkida hetkel ka justkui iseendast, sest tema tulevik pärast keskkooli polnud sugugi kindel. Tema õppimine oli nii nagu ta oli ja noh... korvpall on selline asi, et kunagi ei või teada, kui midagi juhtub ja ongi spordiga kõik. Siis polegi kutil eluga suurt midagi teha. "Ilmselt küll. Meil on siin väikse linna kohta päris tugev politseisüsteem minu arvates," lausus tüüp ning rüüpas taas enda jooki, kuulates samal ajal Elijah juttu sellest, et rahvas grupistub. "Tundub, et tüdrukutel on vaja lihtsalt poisse sebida," muigas Roy, sest üle laua tüübist olidki ju praktiliselt paarid tekkinud.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2014 21:38:21 GMT 2
"Noh, ma ütlesingi, et sa oled nagu kõrgusesse suur, mitte laiusesse," õigustas Tori ennast ning vaatas Dylanile rõõmsalt võidukal ilmel otsa. See kutt oli tegelikult päris kiitsakas ju, mahub ära küll. Kuulnud küsimust enda jala kohta, viis näitsik hetkeks pilgu sellele. "Noh... juba parem, aga ilmselt tuleks paar päeva lebolt võtta," sõnas Yolanda täpselt nii nagu asi oli, "ma panin endale ühe jalatoe praegu, mille arst mulle andis." Muidugi oleks ta võinud seda kanda juba varem, aga siis leidis ta, et see on ebavajalik asi, mis lihtsalt piirab teda. "Ma joon arbuusi tekiilakokteili. Võid maitsta. See on hästi värske," lausus neiu, kui jutt alkoholile läks, ning lükkas klaasi laual Dylani poole.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2014 21:41:54 GMT 2
"Ega sul enam palju jäänud ju ei ole," lausus Sunny üsna positiivselt kutile otsa vaadates. Kannatab selle nädalakese veel ära ja siis on suvi. Siis saab Brett kuni ülikoolini enda patareisid laadida. "Hah, okei," sõnas tüdruk ja naeris kergelt. Erilist vahet ju polnud. Tõsi oli see, et kumbki Florestest pole tegelikult palliplatsile mõeldud. Daisy noogutas, kui noormees lubas talle asja meelde tuletada. Nad võivad ju niisamagi kuskil kokku trehvata. Võtnud klaasi taas endale kätte, imes neiu kõrrest endale natuke jooki, enne kui klaasi tagasi lauale asetas.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jun 28, 2014 21:44:53 GMT 2
Elijah tabas ära, et ilmselt pidas Roy selle "mõne inimese" all silmas ka ennast. "Samas on siis iga päev seiklus, ei teki rutiini," arvas Dean. Tal ise oli rutiin aga ääretult oluline, rutiin ja distsipliin olid kaks asja, milleta Eli ei saanud hakkama. "Ei taha pärast lõpetamist enda poolt neile abi pakkuda ja mõnda akadeemiasse minna?" küsis Elijah rohkem naljaga. Politseinikutöö ei olnud häbiväärne, Dean lihtsalt ei uskunud, et Roy, kes oli kõva kossukutt, tahaks tulevikus võmmina leiba teenida. Elijah naeris vaikselt. "Vaesed meie siis," lausus Dean, kuna ükski tüdruk nendega jutuotsa üles ei võtnud.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2014 22:01:25 GMT 2
"Seda küll," nõustus Roy, aga tema ei suudaks vist väga rutiinses elus kinni olla. Ta tahtis ikka vahepeal niisama ka midagi teha, kui talle see lihtsalt meeldis. Kõigeks ei peagi ju plaan valmis olema, sest siis kaob kogu lõbu elus ära. "Kes teab, mis ma pärast kooli lõpetamist teen, aga ega ma ei hakka midagi välistama," sõnas tüüp muiates, sest alkohol, tubakas ja kõik muu selline saast talle ei meeldi ja autojuhtimise osas on ta ka väga korralik, seega mõningad eeldused võmmiks olemiseks oleksid tal vast olemas. "Mnjah, mis teha..." turtsatas Roy, kuigi erilist puudust ta nüüd neidude tähelepanust küll ei tundnud. Neil oli kahekesigi päris normaalne jutuajamine. Pealegi suutis tüüp Eliga rääkides vähemalt natuke rohkema kui paari lihtlausega lagedale tulla.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Jun 28, 2014 22:06:41 GMT 2
"Jah, kõigest nädal ja siis võib ülikonna vahelduseks selga ajada," lausus Brett õlgu kehitades ning lonksas veidi oma õllet. Tegelikult oli poisil isegi natuke kahju, sest osa tema sõpru läheb kuskile mujale ja ta ei tea, kas üldse neid enam näeb. Tema ülikool asub ju ka teises linnas - Chapel Hillis, mis tähendab seda, et kas tuli sinna linna elukoht otsida või iga päev ise kohale sõita. "Sul ka see kooli lõpp enam ju kaugel pole," sõnas noormees.
|
|
18-aastane; ÕE; Korvpall; Westside
Junior
|
Post by Dylan C. Sutton on Jun 28, 2014 22:11:41 GMT 2
"Ühesõnaga nimetasid sa mind kraanaks," tegi Dylan Tori sõnadest omad järeldused ning naeris kergelt, võttes siis enda peast kaabu, et see hoopis Torile pähe panna. Tüdruk nägi päris armas välja niimoodi, mitte et ta muidu ei näeks. "Kui sa tahad, võin ma need paar päeva sind lõbustama tulla või sulle niisama ori olla," pakkus Dylan, sest tema oli Toril mängida lasknud ja nii tüdruk enda jalga koormaski. Poiss lihtsalt lootis, et see jalatugi aitab Torit, kui tüdruk selle nüüd peale pani. Saanud Torilt klaasi, võttis Dylan sellest lonksu ja pidi tõdema, et jook on tõesti hea. "See maitseb nagu suvine vihm," lausus noormees, minnes korraga väga poeetiliseks, kuid lükkas klaasi siis Torile tagasi.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jun 28, 2014 22:44:33 GMT 2
"Äkki avad üldse mingi pagariäri, jah?" küsis nooruk muigega. "Või hakkad lemmikloomapoes kalade ja jänestega tegelema. See oli kusjuures mu unistus, kui ma olin mingi 3-4-aastane poiss," rääkis Elijah edasi. Ta tundis end pisut veidralt. Juba mängu lõpus hakkas Deanil hetkeks jahe, aga arvas, et tegu oli lihtsalt ilmas. Dean tõmbas enda tagi pisut lähemale, kuna tal oli kergelt jahe. "Kas ma olen ainus, kellel on külm?" uuris nooruk ning lonksas enda õlut, aga ei tahtnud seda enam eriti, kuna külm jook ei teinud olemist paremaks.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2014 23:02:07 GMT 2
"Mmm..... jah," lausus Tori ja noogutas väga agaralt, endal suul lai ja lõbus naeratus. Tüübiga koos olles naeris ta peaaegu kogu aeg, sest Dylan lihtsalt suutis teda kogu aeg naerma panna. Saanud kuti kaabu endale, vaatas näitsik kutile otsa. "Tead, ära imesta, kui ma selle ära omastan," hoiatas tüdruk, jättes kaabu rahulikult enda juukseid katma. "Noh, kui sa nii vabatahtlikult pakud, siis ega ma vastu ei ole, aga mõtle ikka hästi järele, millesse sa ennast mässid," muigas Tori, kuigi ega ta ei ole just väga nõudlik, kuigi ta võib seda ka vajadusel olla. "Suvine vihm? Vau, Sutton, tulevane poeet, jah?" naeris tüdruk ja võttis ise lonksu enda joogist. "Äkki peaksid alla baari minema ja tegema ettepaneku, et nad selle joogi ümber nimetaksid," muigas neiu ning tõstis siis pilgu Elile. "Külm? Mul on palav," mainis Tori. Tema nahktagigi rääkis sama juttu, sest see oli neiu poolt juba enne diivanile pandud.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2014 23:06:01 GMT 2
"Mhm ja ma tulen sind vaatama, nagu ma lubasin," kinnitas Sunny, sest ta ei taganenud sellest. See oli miski, mis oli tal kindlalt meeles. Lõpetamine oli muidugi natuke suurem asi ka kui Rivercourtil vabavisete loopimine. "Nooh, mulle ikka meeldib mõelda, et aega veel on," muigas tüdruk, kuigi plaan tulevikuks on tal enam vähem olemas - vehklemine, filosoofia ja ajalugu. Muidugi unistuseks oleks sisse saada mõnda Ivy League ülikooli, aga eks näeb, mis nende kahe aasta jooksul veel juhtub. Kuulnud, et Elijah'l on külm, kergitas tüdruk enda kulme ja vaatas vennale otsa. "Ma ei tea... mul küll jahe pole. Võibolla peaksid vähem külma õlut jooma," pakkus Sun välja.
|
|