19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jun 27, 2014 18:14:24 GMT 2
Dean kuulas Tori kommentaari ja ei osanud esiti selle peale midagi kosta. "Mehed mustas peavad geid olema? Kas see ei ole mingi diskrimineerimine?" otsustas Eli edasi naljatada. "Free booze, see meelitab kõik kohale. Aga öelge, mida te soovite, esimene ring on siis minu kulul," lubas noormees. "Aa, siin on õige ingveriõlu ka olemas," mainis Dean. Ta lonksas ingveriõlut ning otsis rahakoti välja, et teha kõigile üks jook välja. Nad talusid ta kohutavat mängu, nüüd oli Deani kord midagi nende heaks teha.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 27, 2014 18:50:03 GMT 2
Roy kuulas õde ja venda ning muigas kergelt, sest sellist 'norivat' õe-venna vestlust oli alati päris huvitav jälgida. Peagi liitusid nendega veel mõned inimesed. Mida rohkem neid tuli ja mida rohkem rahvas rääkima hakkas, seda rohkem taandus kutt pigem kuulaja ja vaataja staatusesse. Kui aga Tori tema ja Elijah kohta päris huvitavat kommentaari tegi, kergitas tüüp enda kulme ja vaatas otsa nii Elile kui ka tüdrukule. "Enda teada olen veel päris sirge, aga ma mingeid silte külge ei hakka riputama. Kunagi ei või teada..." lausus Roy ja muigas kavalalt, mis muutis tema sõnade mõistmise pisut segaseks. Kas ta tegi nalja või ütles tõesti just, et võiks vabalt ka kutiga olla? See jäi igaühe oma otsustada. "Hei, me ei leppinud midagi kokku, me lihtsalt juhtusime kõik siia," muigas Roy, pidades silmas teist korrust. Ta lihtsalt oli eeldanud, et kui keegi all ei ole, siis on üleval. "Eih, pole ma mingi laspehoidja," sõnas tüüp, olles enam kui kindel. Ta võib ju vaadata, et neiu millegi hulluga hakkama ei saaks, aga see on ka kõik. Kui Elijah nende joogisoove uuris, polnudki kutile see eriti raske, sest alkoholi ta ei joonud. Seega jäigi kas mahl või mõni karastusjook. "Ma võtaks tavalise koka," sõnas tüüp viimaks.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 27, 2014 19:08:33 GMT 2
"No kuhu ma ikka jäänud oleksin," lausus Tori Brettile ja vaatas talle lõbusalt otsa. Ta täitsa tasuta joogi pärast ainult ei tulnud, pigem lihtsalt lõbusa ajaveetmise pärast. "Kust otsast see siis diskrimineerimine on?" küsis näitsik ja vaatas Elijah'le küsivalt pilgul otsa. Kuulnud aga Roy kommentaari antud teemale, tõi Tori kuuldavale turtsatuse ning näitas talle püstist pöialt. "Oh, neil oli siin vist eelmisel suvel mingi arbuusi tekiilakokteil. Sa võid seda mulle võtta, aga kui seda pole siis võib tavaline Sunrise ka olla," sõnas tüdruk, kellel hetkel kokteili isu olla. Hiljem võib ta vabalt shote ka teha, kui keegi temaga kampa lööb.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Jun 27, 2014 21:37:57 GMT 2
"Vana hea Tori," muigas Brett neiu vastuse peale, kui äkki Elijah küsimust kuulis. "Mina võin tavalise pudeli õlut ka täna võtta," lausus noormees, sest arvas, et sellest talle täiesti piisab. Siiski pidas ta silmas täielist tavalist, mitte ingveriõlut. "Daisy-Sun, kuidas sa siis platsile ei tulnud?" pöördus Brett Sunny poole, sest mäletas, et Locked-In-School partyl tegid nad mõlemad Toriga vabaviskeid Raveni vastu.
|
|
17-aastane; Glee; Eastside
Sophomore
|
Post by Isabelle M. Henderson on Jun 27, 2014 21:40:50 GMT 2
"Seda ma vaatasin jah, et all polnud kedagi ja midagi seal väga teha polnudki," kehitas Izzy õlgu. Ta oli küll seltskonnaga liitunud, kuigi enne keskööd kaob ta ilmselt ikka koju, sest ei plaaninudki väga kauaks jääda. "Jumal tänatud, Roy," muigas Izzy, kui kutt ütles, et pole ta mingi lapsehoidja. Seda polnudki Izzyle vaja. Mis jooki puutus, siis tema hetkel midagi ei soovinud, aga kui tahab, eks ta siis tellib.
|
|
18-aastane; ÕE; Korvpall; Westside
Junior
|
Post by Dylan C. Sutton on Jun 27, 2014 21:53:34 GMT 2
Dylanil läks veidi kauem, sest pärast duši all käimist ja riiete vahetamist oli emal teda veel appi vaja ja siis ei saanud ka poiss kohe minema hakata, kui ta valmis oli. Kui aga emal enam abi vaja ei olnud, hakkas ta Blue Lioni pubi poole jalutama ning astus peagi sisse, et näha, et esimesel korrusel polnud kedagi. Siis otsustas kutt minna üles ja nägi, et sinna oligi rahvas kogunenud. Loomulikult otsis ta nende hulgast kohe üles Tori, kelle silmad ta äkki selja tagant kinni kattis. "Arva, kes?" küsis noormees lõbusa muige saatel. Ta kandis heledsinist üles keeratud käistega ruudulist pluusi, musti kitsaid teksaseid ja musti skeiditosse. Peas oli tüübil musta värvi kaabu. Outfit
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jun 27, 2014 22:08:22 GMT 2
Elijah kuulis soovid ära ning läks esimesele korrusele, et joogid tellida ja maksta. Ta tellis juurde ka kannu sidrunivett ja klaasid, kuna alkoholi puhul tasus aeg-ajalt vahele vett juua. Jõudnud tagasi semude juurde, istus Dean jälle enda kohale ning tema järel tuli ka teenindaja, kes joogid lauda tõi. Tori õnneks oli neil ka soovitud kokteil olemas. "Sa oled autoga või oledki tubli ja ei tarbi üldse alkoholi?" küsis Dean Roy käest. Ta ise oleks ka saanud alkoholita elada, aga leidis, et klaasike lahjemat mõnel nädalalõpul ei olnud patt. Pealegi maitses ingveriõlu liiga hästi, et keelata endale pudel-paar kuus.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 27, 2014 22:17:22 GMT 2
Sellel ajal kui teised endale alles jooke valisid, sai Sunny juba rahulikult enda jooki vähendada, kuigi kuskile kiiret tal sellega ei olnud. Pigem vaatas ja kuulas ta teisi. "No, juhtus nii, et täna on selline laisk päev," sõnas tüdruk, vaadates Brettile otsa. Ei viitsinud ta enne kodust tagasi pubisse tulla ja isegi meigi peale kandmine tundus liigne ettevõtmine. Seega võib öelda, et Sunnyl on täielik lebopäev täna. "Pealegi oleksin ma seal ilmselt hullem olnud kui Elijah," muigas Daisy, "ma võin koha pealt ju korvi loopida, aga mängimisest hoian parem eemale." Asetanud klaasi lauale, pöördus näitsik rohkem Bretti poole, kuigi nende vahele jäi veel Tori.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 27, 2014 22:22:50 GMT 2
Tori jäi poole kõrvaga Sunnyt ja Bretti kuulama, kui Elijah alla neile jooke läks tooma. Õnneks tal väga kaua aega ei läinudki ning näitsik võis peagi enda soovitud joogi kätte võtta. Eelmisel suvel kujunes see tema üheks lemmikuks. Ei tea, kas meeldib siiani. Näitsik hakkas just enda kokteilist lonksu võtma, kui keegi enda käed tema silmadele pani. "Ma arvan, et üks hiiglasekasvu korvpallurist Sutton, kes pole ikka veel kella selgeks õppinud," lausus tüdruk lõbusalt. Kui kutt kohe varsti enda käsi ära ei võta, siis võib näitisk suure tõenäosusega enda jooki veel maha ka pillata.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 27, 2014 22:28:39 GMT 2
"Ma jätan selle töö ikka su vennale," lausus Roy, sest oli see ju siiski pigem tema töö teha kindlaks, et noorema õega ikka kõik korras oleks. Noormees silmitses laua ümber käivat jutuvada, kuni joogid lõpuks kohale ilmusid ja Roy kergelt üllatuseks hakkas Elijah temaga juttu puhuma. Ei noh, olid nad ju kuti juures ka päris edukalt jutule saanud. "Tegelikult mõlemat," sõnas tüüp, sest ta oli tulnud autoga ja ta ei joonud ka alkoholi. Eli nagu näha, siis jõi ikka natuke. Võtnud klaasi kokaga kätte, jõi Roy sealt mõned lonksud, enne kui klaasi tagasi lauale asetas ja pilgu klassivennale viis.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Jun 27, 2014 23:09:33 GMT 2
"Või et Daisy logeleb," muigas Brett. Eks kõigil tule vahel neid päevi, kui absoluutselt midagi ei viitsi teha. Brettile samas meeldis jälle Rivercourtil olla ning korvi loopida, kuigi tema tiim võitu ei saanud. "Ma kahtlen selles," lausus noormees, kui Daisy arvas, et oleks olnud hullem kui Elijah. Kõik ei peagi ju Ravenid olema. "Okei, aga mis sa ütled selle peale, kui ma kutsungi sind näiteks järgmisel nädalavahetusel Rivercourtile vabaviskeid tegema?" pakkus Brett idee välja, sest polnudki ammu niimoodi koha pealt enam palli korvi loopinud Daisyga. Noh, Tori oleks ka muidugi igati teretulnud.
|
|
17-aastane; Glee; Eastside
Sophomore
|
Post by Isabelle M. Henderson on Jun 27, 2014 23:13:54 GMT 2
"Nagu ta seda juba niigi ei teeks," muigas Izzy, kuigi Bruno väga keelama ei hakanud, kui Izzy talle helistas ja teatas, et ei jõuagi veel niipea koju, sest läheb pubisse. Tegelikult oli neidis vendagi kaasa kutsunud, aga too eelistas ikka kodus istuda, mistõttu ei plaaninud ka Izzy väga kauaks pubisse jääda. "Eks ma jätan teid praegu omavahele," teatas Izzy, kui Royga hoopis Eli juttu tuli ajama. Tüdruk ise läks aga alla ning tellis endale ühe alkoholivaba koksi.
|
|
18-aastane; ÕE; Korvpall; Westside
Junior
|
Post by Dylan C. Sutton on Jun 27, 2014 23:22:01 GMT 2
Kui Tori kohe ära arvas, kellega tegu on, ei suutnud Dylan enda naeruturtsatust tagasi hoida ning eemaldas oma käed Tori silmadelt. See tüdruk genereerib ka ikka ägedaid hüüdnimesid talle, kuigi pikkust oli tõesti poisile antud. Ta oli vist peaaegu sama pikk kui nende kooli turvamees, ainult too tüüp meenutas palju rohkem enda kehaehituselt kappi. "Ja kui sa just mind ootasid, siis ma järjekordselt vabandan enda hilinemise pärast, aga emal oli kodus abi vaja ja enne ma tulema ei saanud," rääkis Dylan. "Kahju ainult, et kõik paremad kohad juba ära on võetud," muigas noormees, sest kõik vabad kohad paistsid just nii kaugel.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jun 27, 2014 23:44:54 GMT 2
"Tegelikult see ongi sportlastele tungivalt soovituslik. Treener rääkis, mida pudel siidrit või õlut igal õhtul kehaga teeb. Ütleme nii, et ilus see pilt just ei ole," lausus Dean. "Ma tarbin aeg-ajalt midagi lahjat, aga üldiselt siiski paar-kolm korda kuus," lisas Elijah, et mitte jätta endast mulje kui padujoodikust. Eli noogutas Izzyle, kes lahkus nende seltskonnast. Eli ei teadnud, kas tüdruk läks enda nina puuderdama või juua ostma. "Ma just ei tulnud autoga, et saaksin ühe õlle endale lubada. Ma ei julge õnnega mängida, nagu tegi üks mu tuttav. Load võeti juba esimesel korral ära," seletas nooruk.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2014 20:18:10 GMT 2
Kui Dylan enda käed tüdruku silmade eest ära võttis, vaatas tüdruk üle õla poisi poole ning naeratas kergelt, asetades samal ajal vaikselt klaasi tagasi lauale. "Okei, saad andeks, aga ainult tänu sellele, et sa enda ema aitasid," lausus Tori lõbusalt, sest no see näitab nii mõndagi tüübi kohta, kui ta viitsib enda vanemaid aidata, mitte ei saada neid niisama pikalt. Tüdruk üritab ka ikka alati enda vanematele abiks olla kui vähegi vaja. "Mahud ära küll ega sa nii paks nüüd ka ei ole," turtsatas Yolanda ning tõusis siis Sunny kõrvalt püsti. "Sa Brett vestled nagu nii Daisyga ja mina räägin hetkel Dylaniga, seega vahetame kohad," seletas tüdruk ja astus ettevaatlikult kutist mööda, et tema kõrvale maanduda. Nüüd sai Sutton rahulikult tema kõrvale istuda. Tori võttis joogi endale uuesti kätte ning lonksas seda natuke. See oli mõnusalt värske ja täpselt sama hea nagu eelmisel aastal. OT: Selleks, et me kõik nende istumist selgelt mõistaksime - PILT. Mina sain Elijah kirjeldusest vähemalt aru, et nad istuvad mingis taolises kohas ja kui võtta arvesse istumiskohti, siis nad peaksid nüüd kõik nii asetsema. Izzy küll kadus ära, aga pmst ta oli seal.
|
|