19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 26, 2014 2:15:37 GMT 2
Vaevalt oli Kylie koduuksest sisse astunud, kui hämmingus Claire talle vastu tuli. "Kõik on korras," lausus Ky, aga teadagi, et temast näitlejat ei ole. Ta viis oma asjad ülemisele korrusele, vahetas riided ning lahkus kodust, lubades hommikul tagasi tulla. Ta ei võtnud oma telefoni ega rahakotti, vaid ainult natuke sularaha ja ID-kaardi. Sellesama taksoga, mis ta Westside'ile tõi, sai ta tagasi Eastside'ile - sihtkohaks TRIC. Kylie jalutas baariletini, tellis omale rummikoksi ning vaevalt minutikese istuda saanud, kutsus keegi täiesti võõras mees ta tantsima. Mirth läks. Ta tundis ennast kohutavalt kõige selle pärast, mida ta Nate'ile tegi ja et kõik see hetkeks unustada, tundus üks klubiõhtu, millest kõik võtta, üks mõnus lohutus. Et siis järgmin päev maha magada ja alles ülejärgmisel päeval mõtlema hakata, mille kuradiga ta siiski hakkama sai. Kindel oli vaid see, et vanaviisi elu jätkuda ei saanud. Ta ei olnud valmis selleks, et kogu elu nelja seina vahel veeta. Ta ei ole selline rahulik hing nagu tema parim sõbranna. Ta vajab tähelepanu ja seda palju rohkem kui ta viimasel ajal saanud on. Sellist tähelepanu oleks ta võinud oma klaasile pakkuda, mille seest olevast joogist ta just suure sõõmu võttis. Midaiganes sinna sisse topiti, Ky enam mõistuse juures ei olnud. Aga kas tal enne sedagi mõistus peas oli? OT: Nathaniel Snow
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jun 26, 2014 2:42:30 GMT 2
Nathaniel oli autoga kontori juurde sõitnud ning alles siis hakkas talle see kõik kohale jõudma. Tal polnud enam Kylie't. Ta oli jälle vaba, aga kui see tunne oli talle kunagi rahuldust pakkunud, siis praegu oli see teisiti. Ta ei tahtnud Kylie'st lahku minna aga ta ei saanud sundida ka neidist endaga olema. Autos ligikaudu kümme minutit istunud, väljus Nathaniel autost ning libistas käega läbi juuste, mõeldes samal ajal mida kuradit edasi teha. Käinud esmalt kontorist läbi ja jätnud teate, et lähipäevadel teda tööl pole ning andis oma isa numbri, kuhu suuremate probleemide korral võis helistada. Seejärel istus Nate tagasi autosse, lülitas telefoni välja ning sõitis mööda linna ringi. Mida targemat tal oligi teha? Umbes tunni aja pärast parkis Nathaniel oma auto TRICi ette, et alkoholist mingit lohutust otsida. Ja kui ta isegi mingi tšiki peaks üheks ööks leidma, siis poleks ka see kõige hullem ehk. Mees sisenes klubisse ning esimese asjana sättis ta end puki peale istuma, et endale seejärel üks tequila-shot tellida. Shot alla kummutatud ja sidrunit peale hammustanud, lasi Nathaniel pilgul klubis ringi käia, kus ta nägi ka Kyliet, kes juba uue kuti käte vahel oli. Noormehe pilk püsis sekund-kaks neidisel, kui ta pilgu uuesti baarmenile viis, et uus shot tellida.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 26, 2014 2:53:02 GMT 2
Kylie juurde tuli ka selle mehe sõber, kellega Ky tantsis ja nii sai Kylie omale teise tantsupartneri veel. Mis sai näitsikul selle vastu olla? Ta oli vaba tüdruk ja kuigi mainet andis alati veelgi rohkem mutta sõtkuda, siis enam Ky sellest ei hoolinud. Jessica, kelle pärast ta üldse Tree Hilli tuli, saab suurepäraselt hakkama ja on väga tubli ja Nate'i usalduse oli ta juba ammu kaotanud - ongi tal lihtsam üle saada kui näeb, et Ky pole miskit väärt. Ta on samasugune tüdruk nagu need kõik teised, kes endast lugu pidada ei oska. Vähemalt mitte purjus olles. Mingil hetkel kadus see mees, kellega Ky enne tantsis, ära ning ei läinud kaua, kui see sõber Kylie värsekt õhku hingama kutsus. Mirth ei leidnud põhjust keeldumiseks ja seega ta mehega ukse poole suundus. Heidutada ei lasknud ta ka sellest, et too mees oma kätt hellalt tema tagumikul hoidis ja "Meil tuleb ilus öö", mis selle mehe suust kostus, paitas kõrvu. Enne kui nad uksest väljusid, jõi Mir oma klaasi tühjaks ja ulatas tühja klaasi laia naeratuse saatel uksel seisnud turvamehele.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jun 26, 2014 3:02:36 GMT 2
Ükskõik kui palju Nate ka ei üritanud end keelata Kylie poole vaatamast, ei suutnud ta sellele vastu panna, mistõttu mehe pilk oli pidevalt suunatud neidisele, kellel kahe mehe seltskonnas vägagi lõbus oli. Kui Ky hakkas selle mehega välja minema ning mehe käes Ky tagumikku puutusid, ei suutnud see Nathanieli armukadedam pool vastu panna. Pealegi see polnud tavapärast Ky käitumise poole. Neidis ei saanud end ju nii kähku nii täis juua? Nate asetas kiirelt rahatähe letile, jättes oma teise shoti puutumata. Kiirelt liikus Nate välisukseni, kus ta nägi Mirthi koos nende kahe tüübiga. Ta oli võrdlemisi kindel, et neidis kahetseks seda pärast, mistõttu otsustas noormees sekkuda. "Hei! Kylie! Tule korraks siia. Ma tahan rääkida," hõikas Nathaniel seejärel kui oli seltskonnast vaid kahe meetri kaugusel.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 26, 2014 3:08:54 GMT 2
Kuulnud tuttavat häält, mis tema nime hõikas ja teada andis, et rääkida tahetakse, tõstis Mirth nimetissõrme püsti. "Ma tulen kohe tagasi," lubas Kylie nendele võõrastele tüüpidele, pööras end ringi ning kõndis otsejoones Nathanieli juurde. Nii otsejoones, kui tema nii mitte sirge samm lubas. Kontsakingad tema jalas ei teinud vaatepilti just kuigi palju ilusamaks. Ky jäi meetrijagu Nate'ist eemal seisma. "Mul on praegu lõbus," ütles Ky, "niiet räägi kähku, mind oodatakse." Ky tegi veel mingi ebamäärase tasakaalukaotuse, aga suutis sammu kõrvale astuda, et kontakti maaga vältida. "Noh?"
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jun 26, 2014 3:16:39 GMT 2
Mehe pilk oli Kylie'l ning noormees oli tõsises hämmingus. Ta ei mäletagi millal ta viimati Mirthi nii purjus peaga oli näinud. "Palju sa juba joonud oled?" küsis Nathaniel seejärel, tumedate silmade pilk neidisel püsimas. "Ja mul on väga hea meel, et sul lõbus on aga teeme nii, et praegu tuled sa hoopis minuga ilusti kaasa ja lähme koju," lausus Nathaniel neidisele ning pani käe ümber tüdruku, et viimane õnnetult asfaltil ei maanduks. Ta ei kavatsenudki lasta Ky'l nende tüüpidega kaasa minna. Tegu oli veel täiesti võõraste inimestega, mistõttu oli Nathaniel sellel veelgi kindlam, et Kyliet ta silmist ei lase. Nad võisid küll enam mitte kihlatud olla, kuid ta ilmselgelt hoolis endiselt naisest.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 26, 2014 3:22:37 GMT 2
"Ühe klaasi rummi, mis siis?" küsis Kylie. Seda pole ju üldse palju. "Ma olen jumala kaine," oli Mirth kindel. Nate ise joob palju rohkem, pole tal midagi õiendada siin. Lugegu oma klaase. "Ei, mis, nemad kutsusid mind enne," arvas Kylie, et õigem on ikka nende teistega minna, "miks ma peaks sinuga tulema?" Kylie ei jaganud ei ööd ega mütsi. "A kuule, sa tahtsid rääkida ju. Millest sa rääkida tahtsid?" küsis Mirth. "Või sa rääkisid ära juba? Äkki ma siis võin minna?" esitas Ky kaks küsimust, "Aga ei, ma lähen. Sinu käest ei küsi. Me ei ole enam koos ja mul on nüüd lõbus."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jun 26, 2014 11:01:14 GMT 2
Nathaniel kuulas Kyliet ning mida rohkem neidis rääkis, seda rohkem Nathaniel hämmingus oli. Saanud teada, et Mirth oli joonud vaid klaasi rummi, ei olnud Nate kindel, kas Ky valetab talle või oli midagi praegu tõsiselt valesti. "Kas sa kuulad ka ennast, Ky?" küsis mees seejärel. Tahtis ta siis nii väga nende meestega voodisse ronida? Nate siiralt lootis, et mitte. Kui neidis tahtis teada, millest Nathaniel rääkida tahtis ning oli valmis tema seltskonnast lahkuma, teadis noormees, et ta peab mingi hädavale välja mõtlema. "Jessica helistas mulle, kuna ta ei saanud sind kätte. Tal oli vaja hädasti rääkida sinuga, seega tule. Lähme," lausus Nathaniel. Kui Ky nüüd ka ei tule, siis kavatses Nathaniel ta sunniviisiliselt ära viia.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 26, 2014 12:25:51 GMT 2
"Jaa," ütles Kylie kõva selge häälega. Loomulikult ta ei kuulanud ennast. Oh seda häbi, mida ta peagi tunda saab. Kas selliseid tüdrukuid Miami kristlikus koolis ja lastekodus kasvatataksegi? Kuulnud oma parima sõbranna nime, kallutas Kylie pea viltu. "Jessica," lausus ta tasakesi ja armsalt. Ta kompas tasku järele, kus polnud telefoni. "Kus mu telefon on?" küsis Kylie, "helista Jessie'le ja ütle, et me kohe tuleme." Ky vaatas nende meeste poole, kes teda ootama jäid. Ta lehvitas neile naeratades:"Sorry, poisid, üks asi tuli vahele." Jessica, hädasti, Jessica, hädasti. Nendest kahest sõnast piisas, et Kylie kaasa meelitada. Kaine peaga oleks ta lihtsalt suuri silmi teinud ja nalja visanud, et kas Jessie tappis kärbse ära ja ei tea nüüd, kuhu laip peita ja kuidas sellise teadmisega, et ta on elusolendi tapnud, edasi elada.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jun 26, 2014 12:53:45 GMT 2
Nate polnud kaugel, et silmi pööritada, kuid seda ta siiski tegema ei hakanud. "Jah, Jessica," kinnitas noormees. Kui neidis palus tal Jessicale helistada, noogutas Nate, kuigi seda ta ilmselgelt tegema ei hakanud. Ta küll kaalus korra, et viib Ky Jessie juurde aga otsustas seda viimaks ikkagi mitte teha. Kui Mirth neile tüüpidele lehvitas ja naertas, ei suutnud Nate end tagasi hoida ja pööritas silmi. "Jajah.. Tule nüüd," lausus noormees ning hakkas koos Kylie'ga enda auto poole liikuma. Ta oli küll ühe shoti joonud, kuid ta polnud nii purjus, et ta autojuhtimisega hakkama ei saaks. Avanud kõrvalistuja ukse, aitas ta neidise istuma ja võttis suuna oma kodu poole, mis polnud väga kaugel. Auto maja ette jätnud, tegi Nate neidisele ukse lahti ja aitas Ky autost välja. Võtnud seejärel neidise sülle, viis noormees ta üles nende magamistuppa ja asetas ta voodisse istuma, tumedate silmade pilk Kylie'l püsimas.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 26, 2014 13:01:41 GMT 2
Pärast kõvera sammuga kontsadel mööda asfalti kooserdades, tundus Nate'i autoiste maailma kõige mugavam koht, kus istuda. Need istmed on alati mugavad olnud, aga praegu oli väga kahju, et teekond lühikeseks jäi, sest oleks tõesti parem olnud, kui Ky oleks seal autos magama jäänud. Teekonnale neiu üldse tähelepanu ei pööranud, mistõttu ta äärmiselt negatiivselt üllatunud oli, kui end taas Nathanieli maja eest leidis. Ta keeldus sinna sisse minemast, mistõttu oli Nate sunnitud ta sinna süles transportima. "Ma ei usu, et Jessica siia tuleb, ta ei tule kunagi siia," ütles Kylie, kui ta juba voodil istus. Ja siis vaatas ta Nathanielile otsa. "Sa oled armas," teatas Mirth.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jun 26, 2014 13:08:31 GMT 2
Nathaniel jälgis vaikides Kyliet. "Ta ei tulegi siia," lausus noormees kerge ohkega, kuid ta ei kahetsenud seda, et ta neidise sealt minema vedas. "Kui palju sa tegelikult jõid?" küsis Nathaniel seejärel, kuna talle ei andnud see rahu, kuidas oli Mirth suutnud end nii kiiresti täis juua. Saanud teada, et ta on armas, naeratas noormees õhkõrnalt ja istus neidise kõrvale voodisse. "Sina oled ka armas. Purjus aga armas," lausus Nate ning vajutas neidise juustesse kerge musi. "Heida pikali ja jää magama nüüd," lausus noormees, tumedate silmade pilk neidisel püsimas. Kell ei olnud tegelikult palju, kuid sellises konditsioonis oli ilmselt Kyliel parem magama jääda.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 26, 2014 13:19:52 GMT 2
Mis see kell üldse olla võis? Üheksa? Kuigi palju rohkem kindlasti mitte. "Sa valetasid," ei suutnud Kylie oma kõrvu uskuda, "ma tean, sulle lihtsalt ei mahu pähe, et ma ei taha olla sinu diivanikaunistus. Aga sa tahad, et ma oleksin. Et ma oleksin päeval ilus padi su diivanil ja õhtul armas karu su voodis. Muuks ei sobi. Lihtsalt koolilaps. Ma tean küll." Tühjagi Kylie teadis. Mirth tiris kingad jalast ja lasi nendel põrandale kukkuda. "Ma lähen külalistetuppa," teatas Mir ja seadis sammud sinna. Hetke pärast tuli ta Nathanieli magamistuppa tagasi. "Seal on külm," ütles ta ja puges Nate'i voodisse. Sinna, kus ta on harjunud magama. "Ma lubasin Claire'ile, et olen hommikuks kodus. Aja mind üles, kui tööle lähed," ütles Ky. Hämmastav on see, et Kylie'l olid igasugused asjad meeles, kuigi tema olekust võiks välja lugeda, et ta ei mäleta oma nimegi. "Ma jõin ühe klaasi rummi," tuli Ky'le meelde, mida Nate enne küsis, "ainult ühe klaasi."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jun 26, 2014 13:44:23 GMT 2
Nate kuulas neidist ning ohkas kergelt. "Ma ei toonud sind siia, et me uuesti koos oleks kui sa ei taha olla. Ma lihtsalt ei saanud pealt vaadata, kuidas sa mingi kahe töllakaga kohe voodisse oleksid roninud, ise seisad vaevu püsti," lausus noormees, sundides end rahulikuks. Tal polnud mõtet hakata neidise peale karjuma ja tegelikult poleks tal isegi mitte mingit õigust selleks olnud. Nad pole ju enam koos. Kui Ky hakkas külalistetuppa minema, avas noormees juba suu, et öelda, et ta magab ise külalistetoas, kuid neidis juba oli toast läinud, et mõni hetk hiljem tagasi tulla. Saanud teada, et seal on külm, turtsatas Nate kergelt. "Ära selle pärast muretse," ütles Nate, teades et ta saadab Claire'le sõnumi, et Kylie on tema juures ja kõik on korras. Kui neidis kinnitas talle taaskord, et ta jõi ühe koksi, kortsutas noormees kulme. Kuidas oli võimalik, et neidis siis nii purjus oli?
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 26, 2014 13:54:28 GMT 2
"Nad olid toredad poisid," arvas Kylie, "me pidime värsket õhku hingama minema." Jah, purjus olekus on Ky täpselt nii blond ja nii naiivne kui välja paistab. "Aja mind üles enne kui sa ära lähed," kordas Kylie üle ja ei läinud enam kaua, kui tema silmalaud kinni vajusid ja neiu magama jäi. Tavaliselt polnud tal sellisel kellaajal unest juttugi, aga eks hommikune nutulaviin ja kogu muu emotsionaalne laadung, mida ta päev otsa kandis, väsitasid juba ära ning see klubiskäik polnud ka just kõige ergastavam mõte, mille ta teoks tegi. Tegi ta sel päeval üldse mõne õige otsuse? Kui mitte midagi muud, siis praegu oli ta seal, kus ta olema pidi ja tal oli hea olla.
|
|