21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jun 26, 2014 14:20:08 GMT 2
"Jajahh. Ja mina olen rooma paavst," lausus Nate vaikselt ning vaatas, kuidas Kylie magama jäi. Magav Kylie nägi nii rahulik ja ilus välja, mistõttu mehe näole ilmus kerge naeratud. Neidise põsele kerge musi vajutanud, sulges mees magamistoa ukse ja läks alla korrusele. Esimese asjana saatis ta Claire'le sõnumi, et Ky on ilusti tema juures ja muretsemiseks pole põhjust. Kuna kell oli alles vähe, vaatas noormees telekat ning otsustas ka viimaks magama minna. Kuigi ta oleks tahtnud minna Mirthi kõrvale magama, ei teinud ta seda. Kirjutanud ühele paberile, et ta magab esimeses külalistetoas, kinnitas Nate selle sildi magamistoa uksele. Viinud pilgu veel korraks magavale Ky'le, läks Nate külalistetuppa magama.
Kell oli 9 kui Nathaniel silmad avas ja riidesse pani. Kylie magas endiselt rahulikult ning noormees läks alumisele korrusele, et endale mõned võileivad teha. Kohv ja võileivad valmis, läks noormees elutuppa, et sööma hakata. Ta ei raatsinud Kylie't äratada ning lasi neidisel end rahulikult välja magada. Mees võttis kummuti pealt pildi kätte, kus Nate ja Ky olid oma suhte alguses ning ohkas kergelt.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 26, 2014 14:41:32 GMT 2
Kylie magas rahulikult kuni umbes poole kaheteistkümneni, mil ta silmad avas ja liikumatult silmadega mööda tuba ringi käis. Pea käis ringi ja tuikas veits. Hetk hiljem ajas ta end istuma ja nägi oma kingi maas. Seejärel viis ta pilgu oma käele, mille sõrmes enam sõrmust ei olnud. Ta mängis oma peas eilse päeva stsenaariumi läbi. Tema film jäi seisma seal, ku ta ühe võõra mehega tantsis. Kõik muu on tühi auk. "Tra, Mirth, palju õnne," sisises neiu, ajades end voodist püsti. Ta nägi uksel silti, mis ütles, et Nate magab külalistetoas. Seejärel viis ta pilgu kellale. "Päris magabki," oli Kylie kindel. Tema arvas, et Nathaniel on juba tööle läinud. Seetõttu tundis ta end hetkel ka üsna vabalt ja julgelt. Ta loivas vannituppa ja vaatas peeglisse. Hea seegi, et ta eile ei meikinud end, sest laialiolev meik oleks vaatepildi veel õõvastavamaks teinud. Mirth käis duši all. Riidesse saanud, läks ta Nate'i kapi kallale, et tema pusa selga panna, sest Ky'l oli vaid varrukateta pluus. Ky oleks praegu tahtnud Claire'ile helistada, aga tal polnud ju telefoni kaasas. Ta tõmbas kätega läbi oma niiskete juuste ning läks siis alumisele korrusele. Ta jäi Nathanielit nähes poolele trepile seisma. "Mida ma eile tegin?" küsis Kylie, olles päris kindel, et mitte midagi head sealt ei tule.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jun 26, 2014 15:29:19 GMT 2
Sellel ajal kui Kylie alla korrusele tuli, istus Nathaniel läpakas ja luges uudiseid. Nähes neidist trepil, lükkas noormees läpaka kaane kinni ja viis pilgu Kyliele, kellel ta pusa seljas oli. "Tere hommikust sulle ka jah," lausus Nate ning isegi kerge muie ilmus mehe näole, kui ta Kylie't niiviisi vaatas. "Kui paljut sa mäletad?" uuris noormees neidiselt hoopiski. Ta ei saanud endiselt aru, kuidas ühest koksist sai nii täis jääda. Ilmselt ei saanudki, kuid siis oli valida, kas Ky valetas talle, mida mees väga hästi ei tahtnud uskuda või olid need tüübid neidisele midagi joogi sisse toppinud. "Tahad süüa või juua midagi? Tule istu maha. Ma teen sulle midagi," lausus Nathaniel kerge naeratusega. Sekundiks tundus isegi nagu kõik oleks nende vahel korras, kuid Nathaniel pidi endale mõtteis siiski meelde tuletama, et nad pole enam kihlatud. See, et Ky praegu siin on, on täielik juhus.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 26, 2014 15:37:59 GMT 2
Hommik jah. Kell on mingi lõuna juba. "Viimane mälupilt on see, et ma tellisin rummi ja läksin mingi mehega tansuplatsile," ütles Kylie. Mitte midagi ta valetanud ei olnud. Ky ei suuda kaine peagagi midagi varjata või millegi kohta valetada. Purjus peaga ta isegi ei ürita. "Peavalutabletti tahaks," oli Ky ainus soov, "ja siis ma lähen koju. Claire on raudselt mures juba. Ma lubasin hommikuks kodus olla." Ky oleks kasvõi Nate'i telefoni laenanud, et Claire'ile helistada, aga tundus targem enne inimeseks saada ja siis koju minna. Ky liikus trepist alla ja võttis valgel nahkdiivanil istet.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jun 26, 2014 15:49:09 GMT 2
"Nojahh.. Igatahes sa hakkasid nende kahe tüübiga maani täis olekus kaasa minema kui ma sind nägin ja hädavalega otsustasin su sealt minema saada, kuna vabatahtlikult sa minuga kaasa ei tulnud," rääkis Nathaniel ausalt asja ära. "Claire'i pärast ära muretse. Ma andsin talle teada, et sa oled siin ja et kõik on korras," lausus Nate ning avas seejärel ühe kapiukse, et üks karp välja võtta. Sealt tableti võtnud ning köögist klaasi toonud, ulatas Nate need Kylie'le. "Sa ütlesid mulle eile, et sa jõid ainult ühe koksi ära aga su konditsiooni arvestades ei tahaks ma seda väga uskuda," lisas Nate veel seejärel, tumedate silmade pilk Mirthil püsimas. "Kuidas sul enesetunne muidu on?" küsis Nate veel neidise käest üle?[/i)
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 26, 2014 15:59:58 GMT 2
Kylie ohkas. "Millal minust siuke neiu sai?" küsis Ky, ootamata mingit vastust. "Aitäh sulle," tänas neiu nii Claire'ile teatamise eest kui ka selle eest, et ta ei lasknud tal nende võõrastega kaasa minna. Mirth võttis tableti ja veeklaasi ning neelas tableti alla. Et see kiirelt mõjuma hakkaks. "Ma ei mäleta, et ma oleks rohkem joonud. Ma tellisin vaid ühe rummikoksi ja jõudsin sellest vaid lonksu võtta ja siis kutsuti mind tantsuplatsile ja...persse küll." Ky asetas klaasi lauale. "Enesetunne on kohutav, uimane on olla," lausus Kylie.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jun 26, 2014 16:34:54 GMT 2
"Pole tänu väärt," oli Nathanieli vastus kui Ky teda tänas. See tundus talle võrdlemisi iseenesest võetavana, et ta ei lase kahel võhivõõral tüübil neidist lihtsalt endaga kaasa vedada. Vähemalt mitte Kylie't, mitte veel. "Selge," lausus Nate, "ma arvan et keegi toppis ju joogi sisse midagi. Sa peaksid igaks juhuks arsti juurde minema." Nii said nad vähemalt kindlad olla, kas keegi oli neidise jooki solkinud või mitte. "Kindel et sa midagi süüa ei taha? Äkki hakkab parem?" küsis Nathanile neidise käest üle.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 26, 2014 16:50:54 GMT 2
"Ma ei taha arsti juurde minna. Ma ei taha kuhugi minna. Tahaks lihtsalt ära kaduda ja tulla tagasi siis, kui kõik hästi. Esimest korda elus ma tunnen, et tahaks iseenda eest põgeneda," rääkis Kylie, "Ühel hetkel oli kõik korras, ma olin õnnelik, mul oli pere, olid sõbrad, olid sina ja nüüd..nüüd on tunne, et ma sobi enam mitte kuskile." Kõigiga suhted ära rikkunud. Tõesti, palju õnne. Andekusel ei ole piire. Süüa tahtmise küsimuse peale raputas ky pead. Tal polnud isu. Mõistlikum oleks süüa, aga mis sa ikka toitu alla surud, kui see sinna minna ei taha. Küll tuju paremaks läheb ja siis isu ka tagasi tuleb,
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jun 26, 2014 17:04:50 GMT 2
Nathaniel kuulas Kyliet ning ei osanud midagi väga öelda. Ky jättis Nate'i ise maha ja nüüd kurdab kui halb kõik on? Nate ohkas kergelt. "Sul on pere endiselt olemas, Jess ka.. Nüüd sul lihtsalt pole mind ja nohh.. Kui ma su õnnetuks tegin, siis see on vist hea asi?" küsis Nathaniel, tumedate silmade pilk neidisel. Kui sa tahad kuhugi ära minna veidiks, siis ma tegin sulle eile hommikul ülekande ära, seega seda saad sa endale lubada. Seega sa võid selle puhkuse endale võtta kui soovid," lausus Nate. Seda raha ta ilmselgelt ei hakanud Mirthilt tagasi nõudma.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 26, 2014 17:12:58 GMT 2
"Ja ometi oled just sina see, kes peab kuulma, kui õnnetu ma olen," turtsatas Kylie. Jah, tõepoolest, ise ta Nathanieli maha jättis. See kõik oli lihtsam, kui arvata oskas, aga sellega harjumine võtab ilmselt aega. Tundeid ei saa niimoodi südamest rebida nagu sõrmust sõrmest tirida. Armastus ei kao nii lihtsalt. Kui üldse kaob. Ky teadis, et Nate jääb talle alati kalliks. Ta jääb teda alati armastama. Aga armastusest ei piisa, et oleks toimiv suhe. Ky võttis selle teadmiseks, et tal oma pangakontol piisavalt raha, et kuhugi ära sõita ja lihtsalt eksisteerides ellu jääda. Hea, et on suvevaheaeg ja tal ühtegi kohustust ei ole. "Anna mulle andeks," palus Mirth.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jun 26, 2014 20:42:29 GMT 2
"No jah. Keegi ju peab, seega see võin sama hästi ka miina olla," lausus noormees õhkõrna naeratusega. Tal oli Kylie'st tõsiselt kahju, kuid ta ei osanud mitte midagi teha, et tütarlaps end paremini tunneks. Ta ei saanud ju enam minna ja neidisele käsi ümber panna, teda suudelda ja kinnitada, et kõik saab korda. Kui Mirth korraga vabandust palus, oli Nate suhteliselt üllatunud. "Mille eest sa nüüd andeks palud?" küsis Nate ning istus tüdruku kõrvale. "Sa anna pigem mulle andeks. Ma ei tahtnud kunagi, et sa ennast mingisuguse iluvidinana tunneksid," lausus Nathaniel kerge ohkega.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 26, 2014 21:01:18 GMT 2
Njah, kellele teisele ta olekski kurta osanud. Jessica ütles ammu ära, et tema ei sega sinna vahele, aga toetab tema otsuseid. Kõik teised lähedased on algusest peale arvanud, et Ky võiks omale kellegi teise leida. Aga nad arvasid seda sellepärast, et nad ei usalda Nate'i. Tegelikult on Kylie see, kes siin truudust murdis. Vot milleni rutiin ja üksiolemine viib. Ja Kylie teadis, et ta ei taha enam Nathanielit petta. Lihtsam oli ta jätta ja...nii naeruväärne kui see ka pole, elada pigem seda elu, mida elas Nate enne seda, kui Ky Tree Hilli tuli. See kõik, mida ta pidas valeks ja peab siiani, aga mida sa teed, kui pole suhtes õnnelik? Ikka otsid õnne mujalt. Kui Nate tema kõrvale istus, asetas Kylie harjumusest oma pea noormehe õlale. "Selle eest, et ma su maha jätsin ja ikka sul oma elu elada ei lase," ütles Kylie, "justkui ma puistaks soola su lahtisele haavale."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jun 26, 2014 23:10:03 GMT 2
Nathaniel kuulas neidist ja kui Ky pani oma pea ta õlale, pani noormees neidisele käe ümber ja vajutas Ky juustele kerge musi. "Ära muretse selle pärast," lausus Nate. "Olgugi et me pole koos, ma olen ikkagi su jaoks olemas," lisas noormees veel seejärel, olemata päris kindel, kas ta tegelikult tahab ka Mirthi jaoks niiviisi veel olemas olla. Olla neidisega niisama koos, kuid mitte teda oma käte vahel hoida ei olnud päris kindlasti kõige lihtsamate killast ning tegi asja ilmselt nende mõlema jaoks raskemaks. Siiski ei kavatsenud ta neidist lihtsalt välja visata. "Ja noh.. Põhimõtteliselt pidin ma su siia sunniviisiliselt süles vedama, seega suures osas on see ikkagi minu süü," lausus Nathaniel kerge turtsatusega, et õhku veidi rõõmsamaks muuta.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 26, 2014 23:18:49 GMT 2
Kylie naeratas kergelt. Aga midagi oli ikkagi nii valesti. Nathaniel on alati meeletult armukade olnud, aga nüüd võtab lahkuminekut nii rahulikult. Või on see vaid kest, mida ta tahab Mirthile näidata? Mida ta sellega saavutada üritab? Tahab näidata Ky'le, et kaotaja ei ole siin mitte tema, vaid Mirth ise. Nagu Ky seda isegi ei teaks. Ta teab, et tegi selle otsusega haiget eelkõige iseendale. Aga ikkagi tundus see kõige parem variant olevat. Parem õudne lõpp kui lõputa õudus, nagu nad kõik räägivad. "Ma arvan, et on parem, kui ma nüüd koju lähen," lausus Ky ja oma sõnade kinnituseks tõusis püsti. Tuleb üks raske periood tema elus, aga edasi saab ainult paremaks minna. Saab ikka? Eks?
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jun 27, 2014 0:02:29 GMT 2
Mida Nate siis tegema oleks pidanud? Ky peale karjuma? Nathaniel oligi armukade. Kui tal oleks Kyllie'st savi olnud, siis oleks ta ilmselt neidise klubisse jätnud ka, kuna ega ta siis ei osanud arvata, et keegi talle midagi joogi sisse pani. Talle lihtsalt polnud see veel väga kohale jõudnud. Ilmselt siis, kui neidis nüüd majast välja läheb, tekib mehesse see tühjus. Justkui mehe mõtete kinnituseks tõusis Kylie püsti ja ütles, et tal on mõistlikum ära minna. "Ma sind kinni ei hoia. Kas sa lähed taksoga või ma viin su ära?" küsis Nathaniel seejärel. Tal poleks midagi selle vastu olnud, et Mirth ise koju sõidutada. Nii saaks ta vähemalt kindel olla, et Mirth koju jõuaks.
|
|