17-aastane; Glee; Eastside
Sophomore
|
Post by Isabelle M. Henderson on Jun 26, 2014 23:12:21 GMT 2
"Ei saa olla," ei uskunud Izzy Roy sõnu, sest keegi pidi ju ikka veel alla 18-aastane olema. See ei tahtnud Izzyle kuidagi pähe mahtuda, et tema ongi ainus alakas, kuigi tõsi oli see, et platsil oli tõesti palju neid, kes ühe või mitu klassi eespool olid või kes üldse lõpetama hakkasid. "Ma arvan ka, et see vist hea ei oleks, kui ma õhtu laual tantsides või hullemini lõpetan," muigas Izzy, nõustudes siiski Roy sõnadega. Vähemalt oli keegigi, kellega rääkida.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 23:17:41 GMT 2
Kui Elijah lubas jooke välja teha, siis sai Sun kiirelt vastuse, enda küsimusele. Ilmsegelt kavatses vend edasi minna. Tüdruk ei saanud talle seda pahaks panna, sest vend ei saanud just väga tihti enda sõpradega väljas käia. Seega kasutas ta ilmselt juhust ära. "Ma ei tea... ma tulen sinuga igatahes koju ja siis ma vaatan, kas viitsin tagasi tulla," lausus Sunny. Suure tõenäosusega ta tagasi ei ilmu enam, kui ta juba koju saab, aga eks näeb. Pubi, mille Eli valis, oli muidu päris mõnus koht. Kuna asjad sai nüüd paika pandud, jalutasid õde ja vend koju tagasi, rääkides teel nii mängust kui ka tulevast õhtust.
OT: We're out
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 23:21:41 GMT 2
Emily ja Kitty veetsid ülejäänud mängu aja oma siidreid nautides ning ka platsil toimuvat jälgides, sest kumbki sõbrannadest ei kujutanud end siiski seal palli mängimas ette. Kui vägagi tasavägine mäng lõpuks läbi sai ja rahvas laiali minema hakkas, otsustasid tüdrukud liituda selle grupiga, kes kuhugi edasi minna kavatsevad. Em võis ju küll veel alaealine olla, aga siiani polnud see talle kuidagi takistuseks saanud. Tühjad pudelid rändasid prügikasti ja nii sättisid sõbrannad end samuti kokkulepitud koha poole liikuma, kuigi nad muidugi kellegagi väga vahepeal suhelnud ei olnud, aga minna võis ju sellegipoolest. Kodust läbi ei viitsinud kumbki vahepeal minna, sest kõik vajaminev oli juba kaasas ja nii polnud selleks erilist mõtet.
OT: Meie ka väljas
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 23:27:18 GMT 2
"Pole vaja, päriselt ka," lausus Tori, kellele tüübi hoolivus korraga armas ja ka pisut naljakas tundus, "ma võtan takso ja sina saad ka siis kodus ära käia, kui tahad. Pärast saame pubis kokku." Kui Elijah lubas tüdrukule joogi välja teha, tõi tüdruk kuuldavale ühe heakskiitva huilge. Tasuta joogi vastu poleks tal midagi. "Ma arvan, et Blue Lion on hea koht," sõnas Tori, kui Eli ühe Westside'i pubi nime kuuldavale tõi. Tüdruk võttis enda käe kuti ümbert ära ning haaras taskust enda mobiili, et endale takso kutsuda. Iseenesest oleksid saanud Daisy ja Elijah kah temaga sama taksoga koju minna, aga nad juba kadusid. Saanud takso kutsutud, pöördus ta kuti poole. "Aga näeme siis pärast," lausus ta Dylanile ning vaatas talle naeratades otsa, andes talle ka ühe kiire kallistuse. "Mulle tuleb takso silla juurde," mainis ta ning sättis ennast siis minekule. Selleks ajaks kui Tori sillale jõudis, oli sõiduk juba kenasti kohal.
OT: I'm out
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 23:30:35 GMT 2
"Okei, su klassiõde peaks ka vist alakas olema," lausus Roy, aga mida tema ka teadis. "Täpselt, aga kuule ma käin enne veel kodust läbi, seega saame pubis kokku?" Tüübi elamine ei olnud just väga seda sorti, et ta sinna külalisi kutsuks. Muidu võiks ju Izzy temaga kaasa tulla ja siis saavad pärast koos kohale minna. Saanud sõbrannalt vastuse, võttis Roy suuna kodule, mis ei asunud väljakust kuigi kaugel.
OT: out
|
|
17-aastane; Glee; Eastside
Sophomore
|
Post by Isabelle M. Henderson on Jun 26, 2014 23:38:27 GMT 2
"Jessss," tegi Isabelle võidukalt, kui kuulis, et ta polegi siin ainus alakas, sest varsti nägi ta Emilyt ka ühe vanema klassi õpilasega koos lahkumas. Selle üle ta ei imestaks, kui hoopis Emily laual tantsima kukuks ja veel igasuguseid hullusi korda saadaks, kui nad juba siin selle teise tüdrukuga siidrit jõid. "Teeme nii," nõustus Izzy, kuid ei pidanud ise vajalikuks kodust läbi minna. Kõlbas nii ka pubisse minna, nii et näitsik hakkas parem aeglasel sammul selle koha poole jalutama. Kuidas muud moodi ikka aega parajaks teha?
OT: Me outie
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Jun 26, 2014 23:45:51 GMT 2
Kuigi Dylani meeskond võitis, oli Brett ka seisuga rahul, sest see oli ikka sõbralik mäng, mitte jõhkra võidu peale. Ega nad mingite võõraste vastu ei mänginud ja see polnud päris võistlus, kuigi vähemalt oli lõbus. Kui Tori pakkus, et võiks edasi minna, leidis ka noormees, et liitub, kuna Elijah pidi tiimile joogid välja tegema ning ammu polnud Toriga ka rääkinud. Sellest võis veel üks lõbus õhtu kujuneda. Praegu võttis kutt aga oma pusa ning läks hoopis koju, et duši all käia, riided vahetada ja siis pubis teistega liituda.
OT: Out
|
|
18-aastane; ÕE; Korvpall; Westside
Junior
|
Post by Dylan C. Sutton on Jun 26, 2014 23:53:04 GMT 2
"Nagu arvad, aga anna teada, kui peaksid ümber mõtlema," lausus Dylan lõbusalt ning võttis väljakult enda palli ja pusa, mille poiss lihtsalt üle õla heitis, sest külm tal küll praegu ei olnud. Mängimisest hakkas rohkem kuum ja väike dušš ei teeks paha. "Näeme," lausus Dylan ning kallistas ühe käega Torit, sest teises hoidis ta palli. Kui Tori silla poole hakkas minema, läks Dylan vastupidises suuna ja võttis kodus ühe jaheda dušši, enne kui riided vahetas ning pubi poole liikuma hakkas.
OT: outie
|
|